Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια ποστ πιο πάνω κάποιος ρωτούσε αν το κινητό παίζει flv clips (youtube). Απ' ότι φαίνεται από εδώ και εμπρός θα παίζει αφού η Abode κυκλοφόρησε το Flash Lite 3 beta. Δεν το δοκιμάζει κανείς να μας πει αποτελέσματα...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ TO EBALA BEBEA TO FLASH LITE 2 ειναι ακομα μεσα δεν επρεπε να φυγει??? δεν παιζει βιντεο ¨(

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΑίξΡ ΞΌΞΉΞ± ΞΌΞ±ΟΞΉΞ¬ ΟΞ΅ Ξ±ΟΟΟ ΟΞΏ ΟΟΟΞΏΟΞΌ ΟΟΞΏΟ ΟΟΞΆΞ·ΟΡίΟΞ±ΞΉ ΟΞΏ ΞΈΞ*ΞΌΞ±.

Ta agglika moy den einai k toso kala k den polykatalabeno ti lene ekei pera pantos logika to gnhsio flash lite 3 ama to baloyme den tha einai kai to 2 mesa opos tora poy menei mesa to 2 prepei na fygei gia na dei h syskeyh to 3 to thema einai pos den mporoyme na to sbhsoyme emeis mas kobo gia nokia shop

Καλημέρα.

Εντέλει, βρίσκει κάποιος τον TCPMP player, σε freeware έκδoση στο INTERNET (για άμεσο download, χωρίς "εγγραφές", trials και "κολοκύθια"...);

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Καλημέρα.

Εντέλει, βρίσκει κάποιος τον TCPMP player, σε freeware έκδoση στο INTERNET (για άμεσο download, χωρίς "εγγραφές", trials και "κολοκύθια"...);

Eγω γιατι οταν το κανω search μου βγαζει οτι ειναι για WM συσκευες?:O

Και βασικα τι ακριβως κανει?

Ειναι εναλακτικος media player.(video κι ετσι?)?

Όντως...

Ναι, θεωρείται από τους πιο "ευέλικτους" players.

Όμως, έχω διαβάσει ότι έπαιζε και σε SYMBIAN και θα παίζει και σε S60.

Γι΄αυτό ρωτώ.

Εναλλακτικά, μου προτείνει, κάποιος, έναν player, ο οποίος να "παίζει" πολλά format video (π.χ. mpeg, wmv κλπ);

αδελφέ δεν διαφωνώ καθόλου... το θέμα είναι ότι τώρα δεν παίζει card reader και φοβάμαι ότι, έτσι απλά, δεν θα δεχτεί σύνδεση απευθείας το Ε90 με το PC... θα το δοκιμάσω πάντως .... Thx!!!!! :)

όπως στο είπα δεν μου επιτρέπει την σύνδεση se data trancfer mode γιατί λέει ότι χρησιμοποιήτε η κάρτα από άλλεσ εφαρμογές... για να το ψάξω λίγο και θα δω τι θα κάνω...

το θέμα είναι ότι συνεχίζει να λέει οτι τρέχουν εφαρμογές ακόμα και όταν έχω αφερέσει την κάρτα!!!!!!!:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko:

οκ σαν κάτι να βρήκα... πως μπορώ να κάνω εφαρμογές να σταματίσουν να τρέχουν ... όταν τρέχουν αυτόματα με το που "δει" το κινητο την κάρτα μνήμης???

οκ... μια Java ήταν που με παίδεψε....

Οσο αναφορα την εγκατασταση χαρτων στην καρτα μνημης μεσω της εφαρμογης Nokia Map Loader αν σου εμφανισει το μηνυμα οτι καρτα χρησιμοποιειται απο αλλες εφαρμογες,συνηθως η αιτια ειναι η ρυθμιση των μηνυματων για αποθηκευση στην καρτα μνημης.

Αν την αλλαξεις σε χρηση της μνημης της συσκευης η εγκατασταση θα προχωρησει κανονικα.;)

Phonemaniac

:mobile:

Οσο αναφορα την εγκατασταση χαρτων στην καρτα μνημης μεσω της εφαρμογης Nokia Map Loader αν σου εμφανισει το μηνυμα οτι καρτα χρησιμοποιειται απο αλλες εφαρμογες,συνηθως η αιτια ειναι η ρυθμιση των μηνυματων για αποθηκευση στην καρτα μνημης.

Αν την αλλαξεις σε χρηση της μνημης της συσκευης η εγκατασταση θα προχωρησει κανονικα.;)

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! μόνο που δεν ήταν τα sms ήταν και κάποιες εφαρμογές java που μου έκαναν τι "δουλεια"... thx anyway παντως!!! :)

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

thx / :happy:

βρε παιδια βοηθεια καπιος πως θα σβησω κατι διπλα προγραματα που εχω??πχ εχει μεσα 2 φορες το μινι οπερα η μια εγγατασταση εσβησε η αλλη δεν φευγει με τπτ επισεις καπια προγραματα που θελω να σβησω δεν σβηνουνε γιατι??

βρε παιδια βοηθεια καπιος πως θα σβησω κατι διπλα προγραματα που εχω??πχ εχει μεσα 2 φορες το μινι οπερα η μια εγγατασταση εσβησε η αλλη δεν φευγει με τπτ επισεις καπια προγραματα που θελω να σβησω δεν σβηνουνε γιατι??

Υποθέτω πως έκανες αναβάθμιση και πέρασες το back up που είχες πάρει.

Επειδή έχουν γίνει μπάχαλο και δεν θα βγάλεις άκρη...

Πάρε ένα back up με το PC Suite τα δεδομένα που χρειάζεσαι, δλδ μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ, τσεκάροντας τις αντίστοιχες επιλογές. Αλλά μη τσεκάρεις την επιλογή "Ρυθμίσεις" που έχει. Αυτή η επιλογή περιέχει τα προγράμματα και κάποιες ρυθμίσεις, αλλά περνά και ένα σωρό άχρηστά πράγματα και σκουπίδια με αποτέλεσμα να έχεις αυτό το χάλι τώρα.

Κάνε ένα format στο κινητό πληκτρολογώντας *#7370#.

Και μετά κάνε και ένα στη κάρτα μνήμης αφού έχεις πάρει πρώτα τις εικόνες σου, τα βίντεο κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υποθέτω πως έκανες αναβάθμιση και πέρασες το back up που είχες πάρει.

Επειδή έχουν γίνει μπάχαλο και δεν θα βγάλεις άκρη...

Πάρε ένα back up με το PC Suite τα δεδομένα που χρειάζεσαι, δλδ μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ, τσεκάροντας τις αντίστοιχες επιλογές. Αλλά μη τσεκάρεις την επιλογή "Ρυθμίσεις" που έχει. Αυτή η επιλογή περιέχει τα προγράμματα και κάποιες ρυθμίσεις, αλλά περνά και ένα σωρό άχρηστά πράγματα και σκουπίδια με αποτέλεσμα να έχεις αυτό το χάλι τώρα.

Κάνε ένα format στο κινητό πληκτρολογώντας *#7370#.

Και μετά κάνε και ένα στη κάρτα μνήμης αφού έχεις πάρει πρώτα τις εικόνες σου, τα βίντεο κλπ.

ενοεις να κανω φορματ και να ξαναπερασω απο την αρχη καμια 30νταρια προγραματα που εχω???χωρις φορματ δεν γινεται τπτ?? πω πω μεγαλο ξενερψμα ρε παιδι μου το 9500 τουλαχιστον δεν μουκανε τετιες μανουρες :(

ενοεις να κανω φορματ και να ξαναπερασω απο την αρχη καμια 30νταρια προγραματα που εχω???χωρις φορματ δεν γινεται τπτ?? πω πω μεγαλο ξενερψμα ρε παιδι μου το 9500 τουλαχιστον δεν μουκανε τετιες μανουρες :(

Μετα απο update καλο ειναι οι εφαρμογες να γινονται install ξανα ωστε να μην μενουν σκουπιδια. Αυτο ισχυει για ολα τα κινητα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Για δοκίμασε να κάνεις φορματ μόνο στη κάρτα μνήμης, μπας και στρώσει.

Απλά να ξέρεις από δω και μπρος, πως μη τσεκάρεις στο back up το "Ρυθμίσεις" διότι υποτίθεται πως σου κρατά τις εφαρμογές αλλά μετά την επαναφορά δεν τρέχουν οι περισσότερες ή δημιουργείται το πρόβλημα με τα διπλά εικονίδια κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Για δοκίμασε να κάνεις φορματ μόνο στη κάρτα μνήμης, μπας και στρώσει.

Απλά να ξέρεις από δω και μπρος, πως μη τσεκάρεις στο back up το "Ρυθμίσεις" διότι υποτίθεται πως σου κρατά τις εφαρμογές αλλά μετά την επαναφορά δεν τρέχουν οι περισσότερες ή δημιουργείται το πρόβλημα με τα διπλά εικονίδια κλπ.

DHLADH RE PAIDIA μετα απο καθε αναβαθμιση θα πρεπει να ξαναπερναμε τα παντα απο την αρχη??αθτη ειναι η λυση??

DHLADH RE PAIDIA μετα απο καθε αναβαθμιση θα πρεπει να ξαναπερναμε τα παντα απο την αρχη??αθτη ειναι η λυση??

Όχι τα πάντα, μόνο τις εφαρμογές σου.

Kαλησπερα παιδια.Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει εφαρμογη που να μετατρεπει τα τραγουδια σε ΜΡ3 και αν ναι απο που μπορω να την κατεβασω??????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πάντως είναι γενικά σταθερό. Μόνο ο browser μου κλείνει καμμιά φορά παρά την αναβάθμιση. Θα ήταν καλό να βελτίωναν και την ποιότητα των φωτογραφιών μια και έχουμε αρκετά καλή ανάλυση αλλά μάλλον δεν είναι στις προτεραιότητές τους για business phone...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πάντως είναι γενικά σταθερό. Μόνο ο browser μου κλείνει καμμιά φορά παρά την αναβάθμιση. Θα ήταν καλό να βελτίωναν και την ποιότητα των φωτογραφιών μια και έχουμε αρκετά καλή ανάλυση αλλά μάλλον δεν είναι στις προτεραιότητές τους για business phone...

Nαξερες ποσο θα το ηθελα κ εγω να φιαξουνε λιγακι της φωτο ειναι χαλια! ελπιζουμε ομως στο μελλον :D

Συγγνωμη οι φωτο ειναο χαλια και μετα την αναβαθμιση?

Δηλαδη ποσο χαλια ειναι?

Και κατι αλλο, εντος ημερων θα το χω στα χερια μου, μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω την τελευταια εκδοση για να την περασω κατευθειαν μεσα με το που θα το παρω στα χερια μου?

Και κατι αλλο, εντος ημερων θα το χω στα χερια μου, μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω την τελευταια εκδοση για να την περασω κατευθειαν μεσα με το που θα το παρω στα χερια μου?

Nokia Software Updater:rolleyes:

http://europe.nokia.com/A4579163

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nokia Software Updater:rolleyes:

http://europe.nokia.com/A4579163

Ξερεις τι, το δοκιμασα αυτο αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου φορτωνει την σελιδα...:confused:

Μαλλον φταιει το χρεπι pc του πανεπιστημιου...δεν μου ανοιγει πολλα πραγματα.

Τεσπα, thanks nervous, θα το ξαναδοκιμασω.

Παμε παρακατω και ας αφησουμε τις ξανθες ερωτησεις μου.:O

Ακυρο...κανονικα ανοιγει η σελιδα, εγω πατουσα μαλ....

Μην με ρωτησετε τι, γιατι θα φαω ban λογο ηλιθιοτητας!:(

Kαι παλι σε ευχαριστω nervous!

Ξερεις τι, το δοκιμασα αυτο αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου φορτωνει την σελιδα...:confused:

Μαλλον φταιει το χρεπι pc του πανεπιστημιου...δεν μου ανοιγει πολλα πραγματα.

Τεσπα, thanks nervous, θα το ξαναδοκιμασω.

Παμε παρακατω και ας αφησουμε τις ξανθες ερωτησεις μου.:O

Ακυρο...κανονικα ανοιγει η σελιδα, εγω πατουσα μαλ....

Μην με ρωτησετε τι, γιατι θα φαω ban λογο ηλιθιοτητας!:(

Kαι παλι σε ευχαριστω nervous!

No problem :O

Να ξερεις οτι στην περιπτωση που η συσκευη ειναι παραεισαγωγη,

εαν κανεις αναβαθμιση μεσω του updater ,θα χασεις τα Ελληνικα.

Εαν γινει αυτο θα μπεις σε διαδικασια αλλαγης του product code,

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

No problem :O

Να ξερεις οτι στην περιπτωση που η συσκευη ειναι παραεισαγωγη,

εαν κανεις αναβαθμιση μεσω του updater ,θα χασεις τα Ελληνικα.

Εαν γινει αυτο θα μπεις σε διαδικασια αλλαγης του product code,

Tωρα τρεμω μην κανω παλι καμια χαζη ερωτηση, αλλα το αν ειναι παραεισαγωγη θα το καταλαβω μονο "κατοπιν εορτης"?

Δηλαδη μονο αφου κανω την αναβαθμιση και διαπιστωσω οτι πηραν ποδι τα Ελληνικα?

Αλλα να μου πεις και απο πριν να το ξερω, ετσι κι αλλιως την αναβαθμιση δεν την γλυτωνω.

Για το product code καπου το ειχα δει πως γινεται.

Θα ψαξω να το βρω, να το εχω "καβατζα" για τα "βηματα" που κανω.;)

Και παλι σ'ευχαριστω για την ενημερωση, οποτε να μου ερθει πιο "μαλακα" το περιστατικο αν συμβει.:)