Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΞΡν Ρίναι ΞΊΞΏΟΟΟ, Ξ±Ολά Ξ· ΞΊΟδικοΟΞΏΞ―Ξ·ΟΞ· ΟΞ±ΟΞ±ΞΊΟΞΟΟΞ½ ΟΞΏΟ E90 Ρίναι Unicode, Ξ΅Ξ½Ο ΟΞΏΟ site ΡξαΟΟΞ¬ΟΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟ ΟΞ· ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΞ· ΟΞΏΟ Ξ*ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΟΞΏΞ½ web browser.

ΞΟΞΏ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ± flash videos (flv) ΞΈΞ± Ξ±Ξ½Ξ±ΟΞ±ΟάγονΟΞ±ΞΉ Ξ±ΟΟ ΟΞ·Ξ½ ΞΊΞ±ΞΉΞ½ΞΏΟΟΞΉΞ± Ξ*κδοΟΞ· ΟΞΏΟ Flash Lite 3.

ΞΟΞ±Ξ½ ΟΞΏΟΟΞ±ΟΞΏ ΞΌΞ΅ ΟΟνδΡΟΞ· wi-fi δΡν Ξ΅ΟΡι ΟΟοβλημα ΟΟΞ± Ρλλινηκα ΞΏΟΞ±Ξ½ ΟΞΏΟΟΞ±ΟΞΏ ΞΌΞ΅ wap ΟΞ± βγα΢Ρι Ξ±ΞΊΞ±ΟαλαβιΟΟΞΉΞΊΞ± Ξ΅Ξ³Ο Ξ΄Ξ΅Ξ½ Ξ±Ξ»Ξ±ΞΆΟ ΟΟΟ ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞ±ΟαξΡνο δΡν Ριναι; ΞΎΞ΅ΟΞ΅ΞΉΟ Ξ±Ξ½ ΞΈΞ± ΞΌΟΞΏΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± ΡγγαΟΞ±ΟΟΞ·ΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ΅ΞΌΞ΅ΞΉΟ ΟΞΏ flash lite 3 ΞΏΟΞ±Ξ½ βγΡι Ξ· ΟΟΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΟΞ±ΞΌΞ΅ ΟΟΞ· Ξ½ΞΏΞΊΞΉΞ±;;;;;;;;; :(

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν ποσταρο με συνδεση wi-fi δεν εχει προβλημα στα ελλινηκα οταν ποσταρο με wap τα βγαζει ακαταλαβιστικα εγω δεν αλαζω τπτ ρυθμισεις παραξενο δεν ειναι; ξερεις αν θα μπορουμε να εγγαταστησουμε εμεις το flash lite 3 οταν βγει η πρεπει να το παμε στη νοκια;;;;;;;;;

:(

Επέλεξε στον browser του υπολογιστή σου Unicode (UTF-8) και θα δεις πως θα τα βγάλει κανονικά...

Το Flash Lite 3 θα μπορείς να το βάλεις και μόνος σου... λογικά θα διατίθεται από το site της Adobe.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια μπορει καποιος να πει πως ενεργοποιειται η μικρη εσωτερικη

camera?

Η μικρη εσωτερικη καμερα στο Ε90 οπως και σε αλλες

συσκευες ενεργοποιειται μονο κατα την διαρκεια

των βιντεο κλησεων.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια μπορει καποιος να πει πως ενεργοποιειται η μικρη εσωτερικη

camera?

Η μικρη εσωτερικη καμερα στο Ε90 οπως και σε αλλες

συσκευες ενεργοποιειται μονο κατα την διαρκεια

των βιντεο κλησεων.

νομιζω εχει επιλογη μεσο καμερας -ληψη εσωτερικης καμερας

οπου μπορεις να τραβηξεις και φοτο/βιντεο.

δεν εχω καποιο nokia να το δω αλλα σε ενα motorola

πολυ παλιο το οποιο ειναι 3g το εχει.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

* Assisted GPS now present and correct (ten second fix time indoors on a window ledge! - though note that the very first fix will take longer as you're effectively starting from factory-fresh condition

* Newer version of Maps, with the 'new' design and various fixes/tweaks, plus support for voice navigation in many more countries

* Browser stability is better, it doesn't vanish mysteriously etc.

* Miscellaneous bug fixes, though sadly not the '#' bug in Calendar or the Equaliser bug in Music Player 8-(

* The guys over on my-symbian say that the FPU is now enabled, so media and calculation intensive applications may, repeat may be faster. Watch this space.

παντως εγω ειδα κ τεραστια διαφορα στην καμερα βεβεα θελει αρκετη προσπαθεια ακομα γ να ειναι οι φωτο ανθρωπινες ζω γ να ελπιζω!!

Δηλαδη δεν χρειαζεται μετα το firmware update να κανουμε το upgrade που υπαρχει για τους χαρτες του smart2go ?

καλημερα πως μπορουμε να βρουμε ενα ονομα στης επαφες του ε90 γραφοντας το νουμερο κ οχι το ονομα????γινεται??στο 9500 γινοτανε στο ε90 μολισ πας να γραψεις καπιο νουμερο σου λεει δεν βρεθηκε!!

καλημερα πως μπορουμε να βρουμε ενα ονομα στης επαφες του ε90 γραφοντας το νουμερο κ οχι το ονομα????γινεται??στο 9500 γινοτανε στο ε90 μολισ πας να γραψεις καπιο νουμερο σου λεει δεν βρεθηκε!!

Στα Series 80 μπορεί να γινόταν αλλά στα S60 δεν γίνεται, κατ’ επέκταση ούτε και στο E90...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Επέλεξε στον browser του υπολογιστή σου Unicode (UTF-8) και θα δεις πως θα τα βγάλει κανονικά...

Το Flash Lite 3 θα μπορείς να το βάλεις και μόνος σου... λογικά θα διατίθεται από το site της Adobe.;)

οταν επιλεγω τη κωδικοποιηση Unicode (UTF-8) στο ε90 ολες οι σελιδεσ που ανοιγω ειναι ακαταλαβιστικες δεν διαβαζονται επισεις βλεπω πως εχει κυκλοφορισει ο flash lite 3 που μπορουμε να τον κατεβασουμε ?εκτος above που πρεπει να γραφτεις κτλ

οταν επιλεγω τη κωδικοποιηση Unicode (UTF-8) στο ε90 ολες οι σελιδεσ που ανοιγω ειναι ακαταλαβιστικες δεν διαβαζονται επισεις βλεπω πως εχει κυκλοφορισει ο flash lite 3 που μπορουμε να τον κατεβασουμε ?εκτος above που πρεπει να γραφτεις κτλ

Που το είδες πως κυκλοφόρησε;

Εγώ ξέρω πως αυτή τη περίοδο διανέμεται σε developers για να το δοκιμάσουν... και κάπου διάβασα (νομίζω στο symbian-freak) πως αναπαράγει τα flv βίντεο χωρίς πρόβλημα, αρκεί να έχει το κινητό αρκετή ram...:shifty:

Που το είδες πως κυκλοφόρησε;

Εγώ ξέρω πως αυτή τη περίοδο διανέμεται σε developers για να το δοκιμάσουν... και κάπου διάβασα (νομίζω στο symbian-freak) πως αναπαράγει τα flv βίντεο χωρίς πρόβλημα, αρκεί να έχει το κινητό αρκετή ram...:shifty:

στο google ειχα βαλει flash lite 3 και μουχε βγαλει μερικες σελιδες τωρα τα αγγλικα μου δεν ειναι και τελεια κ ιοσως κανω λαθος μη σε παρω στο λαιμο μου :X ποτε λες να κυκλοφορισει??εσυ εισαι πολλυ ενημερωμενος αποτι βλεπω :O μακαρι να παιζει βιντεακια κτλ θα περναει ευχαριστα ο χρονος μας!! αλλα εχω ερωτεθει κ το htc x7500 k ισως παω και κατα εκει μερια δεν ξερω

στο google ειχα βαλει flash lite 3 και μουχε βγαλει μερικες σελιδες τωρα τα αγγλικα μου δεν ειναι και τελεια κ ιοσως κανω λαθος μη σε παρω στο λαιμο μου :X ποτε λες να κυκλοφορισει??εσυ εισαι πολλυ ενημερωμενος αποτι βλεπω :O μακαρι να παιζει βιντεακια κτλ θα περναει ευχαριστα ο χρονος μας!! αλλα εχω ερωτεθει κ το htc x7500 k ισως παω και κατα εκει μερια δεν ξερω

Ίσως να δίνουν καμιά beta έκδοση, δεν ξέρω.

ΥΓ: Θα αφήσεις το Series 60 για χάρη των Windows Mobile...:X ντροπή!:p

Ίσως να δίνουν καμιά beta έκδοση, δεν ξέρω.

ΥΓ: Θα αφήσεις το Series 60 για χάρη των Windows Mobile...:X ντροπή!:p

ΝΟΜΙΖΩ πως μετα απο τοσα χρονια με νοκια communicator μπορω να δοκιμασω κ τπτ αλλο δεν ξερω μαρεσει πολλυ αλλα με τα λευτα του περνεις καλο λαπτοπ!! ισως το καλοκαιρακι το παρω!! :lol: θα κρατησω κξαι το ε90 παντως!!

πια εδοση flash lite exei to e90 την 2.1?????????

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω κάποια εφαρμογή διαχείρισης e-mail στο κινητό; Υπάρχει δυνατότητα για παράδειγμα να κατεβάζω τα e-mail μου από το gmail στη συσκευή και να κάνω τη διαχείριση από κει;

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω κάποια εφαρμογή διαχείρισης e-mail στο κινητό; Υπάρχει δυνατότητα για παράδειγμα να κατεβάζω τα e-mail μου από το gmail στη συσκευή και να κάνω τη διαχείριση από κει;

Φυσικα και μπορεις,χωρις εξτρα εφαρμογη :O

Δες αυτο:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1996901#post1996901

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Σε ευχαριστώ, nervous!

Πέρασα τις ρυθμίσεις αλλά δε συνδέεται. Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα να ελέγξω username & password

Σε ευχαριστώ, nervous!

Πέρασα τις ρυθμίσεις αλλά δε συνδέεται. Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα να ελέγξω username & password

Κατι θα κανεις λαθος φιλε μου , ειναι δοκιμασμενο :)

iPhone 5S Space Grey

Συνδέθηκε μια φορά, αλλά δεν κατέβασε κανένα e-mail. Ωστόσο έστειλε ένα αλλά αμέσως μετά αποσυνδέθηκε και μου ξαναβγάζει το ίδιο μήνυμα. Ότι ο διακομιστής απέρριψε τη σύνδεση και να ελέγξω username & password.

Ενώ βάζω στις ρυθμίσεις στα εισερχόμενα τη θύρα 995, κάθε φορά που ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει την προεπιλογή. Μήπως έχει σχέση;

Αναρωτιέμαι... τους χάρτες που λένε ότι είναι αναβαθμισμένοι και καλύτεροι... θα μπορούσαμε άραγε να τους βρούμε μέχρι να κάνουμε συνολικά την αναβάθμιση firmware???
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Αναρωτιέμαι... τους χάρτες που λένε ότι είναι αναβαθμισμένοι και καλύτεροι... θα μπορούσαμε άραγε να τους βρούμε μέχρι να κάνουμε συνολικά την αναβάθμιση firmware???

Και βέβαια μπορείς να περάσεις νέους χάρτες, απλώς διαγράφοντας τους προηγούμενους. Η διαγραφή και στη συνέχεια το πέρασμα των νέων χαρτών γίνεται μέσω του Map Loader.

αδελφέ δεν διαφωνώ καθόλου... το θέμα είναι ότι τώρα δεν παίζει card reader και φοβάμαι ότι, έτσι απλά, δεν θα δεχτεί σύνδεση απευθείας το Ε90 με το PC... θα το δοκιμάσω πάντως .... Thx!!!!! :)

όπως στο είπα δεν μου επιτρέπει την σύνδεση se data trancfer mode γιατί λέει ότι χρησιμοποιήτε η κάρτα από άλλεσ εφαρμογές... για να το ψάξω λίγο και θα δω τι θα κάνω...

το θέμα είναι ότι συνεχίζει να λέει οτι τρέχουν εφαρμογές ακόμα και όταν έχω αφερέσει την κάρτα!!!!!!!:blink::blink::blink::wacko::wacko::wacko:

οκ σαν κάτι να βρήκα... πως μπορώ να κάνω εφαρμογές να σταματίσουν να τρέχουν ... όταν τρέχουν αυτόματα με το που "δει" το κινητο την κάρτα μνήμης???

οκ... μια Java ήταν που με παίδεψε....

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

υπαρχει bluetooth GPS receiver για symbian 3rd με προγραμμα

πλοηγησης και χαρτη ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο αυτα που προσφερει η NOKIA

ενσωματομενα στα κινητα της?πχ ενας δεκτης GPS με SIRF Star III?

υπαρχει bluetooth GPS receiver για symbian 3rd με προγραμμα

πλοηγησης και χαρτη ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο αυτα που προσφερει η NOKIA

ενσωματομενα στα κινητα της?πχ ενας δεκτης GPS με SIRF Star III?

Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε bluetooth GPS receiver.

Και η νοκια εχει βγαλει . Αυτην την στιγμη υπαρχει

και το route66 αλλα οι χαρτες δεν ειναι τοσο αναλυτικοι,εκτος απο Αθηνα.

(δες το αναλογο θεμα)

Πληροφοριακα αναμενεται η νοκια να αναβαθμισει "δυνατα" την εφαρμογη

της,τον Μαρτιο 2008.

iPhone 5S Space Grey

Κάποια ποστ πιο πάνω κάποιος ρωτούσε αν το κινητό παίζει flv clips (youtube). Απ' ότι φαίνεται από εδώ και εμπρός θα παίζει αφού η Abode κυκλοφόρησε το Flash Lite 3 beta. Δεν το δοκιμάζει κανείς να μας πει αποτελέσματα...
[sIGPIC][/sIGPIC]