koniskon Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 :mad:επειδή βαρέθηκα να περιμένω για το E90, φρόντισα από αρχές αυγουστου και πήρα το HTC touch. Δεν μετανοιωσα, κάνει χαριτωμένα την δουλειά του, ομως ουσιαστικά φίλοι μου περιμένω να λύσει τα προβλήματα της η nokia και να επιστρέψω στα comunicator μάλλον μετά τα χριστουγεννα.;) Οταν προκειται για επαγγελματικη επιλογη, το Ε90 μου φαινεται ασυναγώνιστο.:rolleyes: Παράθεση Άν εξωγήινη ζωή δεν υπάρχει, τότε πολύς χώρος υπάρχει αναίτια στο σύμπαν. Karl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 :mad:επειδή βαρέθηκα να περιμένω για το E90, φρόντισα από αρχές αυγουστου και πήρα το HTC touch. Δεν μετανοιωσα, κάνει χαριτωμένα την δουλειά του, ομως ουσιαστικά φίλοι μου περιμένω να λύσει τα προβλήματα της η nokia και να επιστρέψω στα comunicator μάλλον μετά τα χριστουγεννα.;) Οταν προκειται για επαγγελματικη επιλογη, το Ε90 μου φαινεται ασυναγώνιστο.:rolleyes: εγω σημερα ακυρωσα την παραγγελεια. δεν αντεξα αλλο.:( ας ερθει με το καλο και βλεπουμε. το πλαισιο μου ειπε για 10/10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Και μένα μου άρεσε πάντα αυτή η σειρά, φοβάμαι όμως πως το βλέπουμε συναισθηματικά. Είναι πια πολύ ογκώδεις συσκευές και ο ανταγωνισμός δίνει τα ίδια και περισσότερα σε πολύ μικρότερες διαστάσεις πχ HTC touch. Μην πω για τα απαράδεκτα προβλήματα παραγωγής και την καθυστέρηση που προκάλεσαν! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THECULT Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ P1 ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ Ε90!!!!!ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΤΛ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ Ε90 ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..ΕΧΩ ΤΟ P1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙA ΕΝΑ Ε90.ΤΟ ΤOUCH ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ,ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ P1 Η Ε90???ΑΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΜΑΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ P1 ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ Ε90!!!!!ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΤΛ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ Ε90 ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ..ΕΧΩ ΤΟ P1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙA ΕΝΑ Ε90.ΤΟ ΤOUCH ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ,ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ P1 Η Ε90???ΑΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΜΑΣ!!! αν και δεν ειναι το καταλληλο θεμα για διαξιφισμους προτειμω το E90 δεν συκρινεται με το P1. ας βγει με το καλο το πλαισιο λεει για 10/10 οτι τους ειπε η nokia. ειναι φοβερο το χαζευα 15λεπτα στο πλαισιο το (ψευτικο).:) κατι λενε οτι κανανε στα κουμπια http://nokia-e90.blogspot.com/2007/07/new-case-design-for-e90.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THECULT Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟ GPS ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ???ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 900 ΕΥΡΩ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Θαθελα να ρωτησω τι το θετικο βρίσκετε σ αυτο το τηλεφωνο. Δεν θελω να φανω απαισιοδοξος ουτε αρνητικος αλλα εφόσον ουτε Gps εχει (εννοω GPS που να λειτουργει σωστα), προβλημα με το μικροφωνο, κολλάει σε γρηγορες εναλλαγες στο μενου, γενικα το σχημα του και ο ογκος του δεν ειναι οτι καλυτερο, κοστιζει κατι παραπάνω απο ενα Καιζερ ή ενα Αρτεμις με γνησιο Destinator 6 + full χαρτες ολης της Ελλάδας με 95% κάλυψη..... Οπως ειπε και ο προηγουμενος, απο ενα τηλεφωνο που κοστιζει σχεδον 900 ευρω περιμενει κανεις Πολλα!!! Ποια ειναι αυτα τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Θαθελα να ρωτησω τι το θετικο βρίσκετε σ αυτο το τηλεφωνο. Δεν θελω να φανω απαισιοδοξος ουτε αρνητικος αλλα εφόσον ουτε Gps εχει (εννοω GPS που να λειτουργει σωστα), προβλημα με το μικροφωνο, κολλάει σε γρηγορες εναλλαγες στο μενου, γενικα το σχημα του και ο ογκος του δεν ειναι οτι καλυτερο, κοστιζει κατι παραπάνω απο ενα Καιζερ ή ενα Αρτεμις με γνησιο Destinator 6 + full χαρτες ολης της Ελλάδας με 95% κάλυψη..... Οπως ειπε και ο προηγουμενος, απο ενα τηλεφωνο που κοστιζει σχεδον 900 ευρω περιμενει κανεις Πολλα!!! Ποια ειναι αυτα τελικα? Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρίνουμε μια συσκευή με τόσες λειτουργίες με βάση τους χάρτες και το GPS που έχει! Προσωπικά δεν μπορώ καν να συγκρίνω σε χρηστικότητα μια Symbian συσκευή με μια WM συσκευή, είναι η μέρα με την νύχτα. Αν θες GPS και χάρτες ευτυχώς υπάρχουν και συσκευές με 300 Ευρώ αποκλειστικά για αυτό που κάνουν καταπληκτική δουλειά αλλά αν θες συσκευή με 800x480 ανάλυση υπάρχουν ελάχιστες και όχι WM. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ποιες ειναι οι τόσες λειτουργίες? Η ανάλυση 800χ480 δεν νομίζω να αποτελεί μοναδικό κριτήριο για να σκάσεις 900 ευρώ. Μια symbian συσκευή είναι, έλεος! Οσον αφορά τη χρηστικότητα πιστεύω οτι ενα Ν95 τα καταφέρνει καλύτερα σε όλους τους τομείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μετά από επίσκεψη σε σκανδιναβική χώρα και ψάξιμο σε αρκετα καταστήματα...Ε90 δεν υπήρχε πουθενα. Όλοι μου έλεγαν οτι θα το έχουν μεσα στον Οκτώβρη! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ποιες ειναι οι τόσες λειτουργίες? Η ανάλυση 800χ480 δεν νομίζω να αποτελεί μοναδικό κριτήριο για να σκάσεις 900 ευρώ. Μια symbian συσκευή είναι, έλεος! Οσον αφορά τη χρηστικότητα πιστεύω οτι ενα Ν95 τα καταφέρνει καλύτερα σε όλους τους τομείς. Έστω ότι είναι ίδιο με το Ν95, δεν θεωρείς ότι μια *δεύτερη* οθόνη 800x480 + πληκτρολόγιο αξίζουν τα 200 παραπάνω ευρώ? Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ποιες ειναι οι τόσες λειτουργίες? Η ανάλυση 800χ480 δεν νομίζω να αποτελεί μοναδικό κριτήριο για να σκάσεις 900 ευρώ. Μια symbian συσκευή είναι, έλεος! Οσον αφορά τη χρηστικότητα πιστεύω οτι ενα Ν95 τα καταφέρνει καλύτερα σε όλους τους τομείς. περα ο την δευτερη οθονη, το qwerty πληκτρολογιο μεγαλη διαφορα υπαρχει και στην ελευθερη μνημη. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Αναμονή ΤΕΛΟΣ. το βρήκα σε άριστη κατάσταση ολίγων ημερών και το τσίμπησα με ανταλαγή το Ν95 & 300€. νομίζω οτι όσοι το γουστάρουν ΚΑΛΑ θα κάνουν να περιμένουν είναι το τέλειο Symbian τηλέφωνο.Εμένα προσωπικά μου θυμίζει το PSion 3C που είχα ακριβοπληρώσει πρίν καμιά 10αρία χρόνια πλήν όμως είχα ευχαριστηθεί ΤΑΜΑΛΑ. Αυτό μου έλειπε. ενα μινι λαπτοπ χωρίς πενάκια κλπ. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 οντως ειναι φοβερο τηλ. το ειδα σημερα live το ειχε ενας γνωστος το πηρε απο την αρχη που ηρθαμε τα πρωτα κομματια δεν του παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και η εναλλαγη οθονης γινοτανε αμεσα σε 2δευτ.:) και το qwerty πρωτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koniskon Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 μακάρι να είναι τρομερό!! Γρήγορο και ολοκληρωμένο. Γι αυτό συζητάμε. Το αυτονόητο. Οντως είναι έτσι, ή θα αρχίσουν συμβιβασμοί με ταχύτητα, αυτονομία , λειτουργικότητα, πληρότητα? Πόσο σωστά κάνει όσα υπόσχεται? Να ακούσουμε τις γνώμες όσων το έχουν σε χρήση ήδη. Δεν βιάζομαι πλέον, ακούω...:shifty: Παράθεση Άν εξωγήινη ζωή δεν υπάρχει, τότε πολύς χώρος υπάρχει αναίτια στο σύμπαν. Karl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Μετα απο 24 ωρες που δεν το έχω αφ'ησει σε αναμονή, διαρκώς παίζω ο δείκτης της μπταρίας δεν εχει κουνηθεί για να δούμε πόσο θα αντέξη.Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Μετα απο 24 ωρες που δεν το έχω αφ'ησει σε αναμονή, διαρκώς παίζω ο δείκτης της μπταρίας δεν εχει κουνηθεί για να δούμε πόσο θα αντέξη.Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ. Απο που το πηρες? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Απο που το πηρες? λεει αμα δεις σε 4post πιο πανω.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Απο που το πηρες? Απο γνωστό που εμπορέυεται συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Egw to phra shmera apo Cosmote shop Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Egw to phra shmera apo Cosmote shop το ειχες παραγγειλει η απλως πηγες εκει και το πηρες ετσι??:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 το ειχες παραγγειλει η απλως πηγες εκει και το πηρες ετσι??:blink: Συνόδευσα ένα φίλο μου για να παρει κινητο , ρωτησα τυχαια και μου ειπαν πως εχουν 2 κομματια. Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Συνόδευσα ένα φίλο μου για να παρει κινητο , ρωτησα τυχαια και μου ειπαν πως εχουν 2 κομματια. Σε ποιο μαγαζι, μπας και προλαβουμε το αλλο? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Σε ποιο μαγαζι, μπας και προλαβουμε το αλλο? Cosmote Shop στο MALL Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 τελικά αυτά που κατά καιρούς εμφανίζονται στα oteshop κυρίως είναι από την πρώτη παρτίδα; και εάν όχι τι παίζει τέλος πάντων με την Νόκια γενικά!!!διότι έχει καταντήσει αϊδία πιά,τουλάχιστον να κάνανε μια επίσημη ανακοίνωση και να έληγε το θέμα αλλά :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts