Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

:lol: :lol:

Ναι αλλά βάλε και τις διαφορετικές βάρδιες κτλ κτλ θα βγαίνουν συνολικά καμιά δεκαριά :p

εγώ με τις βάρδιες λέω.. (άντε 1 έως 6) :rolleyes:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia 7700i: Mozilla/4.0 (compatible; Opera; Symbian OS; Series 90))

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Μα πόσες φορές μπορεί να έχεις πάρει στο 1231 για να έχεις πετύχει την ίδια υπάλληλο πολλές φορές;;

I can't do the maths!!! :P

Έχω πάρει πάνω από 40 φορές συνολικά στον ενάμισι χρόνο που έχω stet gprs. Άσε που όσες φορές και να έχω πάρει (όλες τις ώρες του 24ώρου) δεν έχω μιλήσει με περισσότερα από 2-3 διαφορετικά άτομα.

Μην ξεχνάμε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών Internet (GPRS, B-Online και 3G) στον αριθμό 1231 είναι διαφορετικό από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (1260) και δεν έχει τους ίδιους υπαλλήλους, αλλά λιγότερους (λογικό κιόλας). Τώρα ειδικά με την ογκοχρέωση στο GPRS, δεν θα χρειάζονται στο 1231 παραπάνω 1-2 υπαλλήλους (όσοι και οι συνδρομητές GPRS που θα τους μείνουν, με τα μυαλά που κουβαλάει η stet) :p

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον ST_EL

Γεια και πάλι. Αυτό δεν το λένε μόνο οι τιμοκατάλογοι αλλά και οι υπάλληλοι που πήρα να ρωτήσω και βέβαια όχι μόνο εναν. Τουλάχιστον αυτό μου επιβεβαίωσαν. Εκτός και αν την ώρα που πήρα (αργά) κοιμόντουσαν.

Έτσι λένε γιατί έτσι είναι κι αυτοί ενημερωμένοι. Όπως θα δεις όμως και στο σχετικό topic για το Cosmote GPRS:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=366

ακόμα και αν ξεπεραστούν τα 40 MB, το GPRS της Cosmote συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς ογκοχρέωση. Υπάρχουν μάλιστα άτομα που κατεβάζουν 40-100 MB Όχι το μήνα, αλλά τη μέρα και η υπηρεσία συνεχίζει να λειτουργεί. Λοιπόν τι έχεις να πεις;

Αν η Telestet ακολούθησε την εφαρμογή οχκοχρέωσης με σκεπτικό τις τιμές και το (εικονικό) μηνιαίο όριο της Cosmote (30 ευρώ πάγιο, 40 MB όριο, copy paste από την Cosmote), απλά την πάτησε...

Πήρα το πρωί 1231 και μου είπαν οτι ισχύουν οι χρεώσεις κανονικά απο 18/11. Οταν του ειπα για gateway, οτι δηλαδή συνεχίζει και "παίζει" το gnet.b-online.gr και όχι το gint.b-online.gr έκανε λες και του μιλούσα κινέζικα και απο το κάτσω να εξηγήσω, προτίμησα να το κλείσω. Το οτι είναι εκει μέσα άσχετοι το ξέραμε, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να τους είχαν κάνει μια απλή ενημέρωση για να ξέρουμε κι'εμείς τι γίνεται..
Phantom Of The Opera

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Έτσι λένε γιατί έτσι είναι κι αυτοί ενημερωμένοι. Όπως θα δεις όμως και στο σχετικό topic για το Cosmote GPRS:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=366

ακόμα και αν ξεπεραστούν τα 40 MB, το GPRS της Cosmote συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς ογκοχρέωση. Υπάρχουν μάλιστα άτομα που κατεβάζουν 40-100 MB Όχι το μήνα, αλλά τη μέρα και η υπηρεσία συνεχίζει να λειτουργεί. Λοιπόν τι έχεις να πεις;

Αν η Telestet ακολούθησε την εφαρμογή οχκοχρέωσης με σκεπτικό τις τιμές και το (εικονικό) μηνιαίο όριο της Cosmote (30 ευρώ πάγιο, 40 MB όριο, copy paste από την Cosmote), απλά την πάτησε...

Μήπως..λέω μήπως δεν είναι έτοιμο το billing και για αυτό δεν το τιμολογούν? :whistle:

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator

Μήπως..λέω μήπως δεν είναι έτοιμο το billing και για αυτό δεν το τιμολογούν? :whistle:

BSCS-8. Δεν υπαρχει περιπτωση μη τιμολογησης.

Αρχικό Μήνυμα από τον TakeOverNet

BSCS-8. Δεν υπαρχει περιπτωση μη τιμολογησης.

Mα υποτίθεται ότι από το BSCS 6 προβλεπόταν η τιμολόγηση και άλλη εταιρία που το χρησιμοποιεί είδε και έπαθε..Δεν είναι μόνο το bscs υπεύθυνο για την τιμολόγηση του GPRS.Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην τιμολόγηση του GPRS service package αλλά για την ογκοχρέωση.

Τι είναι αυτό το BSCS ρε παιδιά; Σύστημα τιμολόγησης ογκοχρέωσης για το GPRS;

Αν είναι να σας στείλω ένα δικό μου που αναπτύσσω τώρα τελευταία

(ογκοχρέωση 0,00000000001 λεπτό του ευρώ ανά MB για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον Global Moderator) :p :lol:

Τι είναι αυτό το BSCS ρε παιδιά; Σύστημα τιμολόγησης ογκοχρέωσης για το GPRS;

Αν είναι να σας στείλω ένα δικό μου που αναπτύσσω τώρα τελευταία

(ογκοχρέωση 0,00000000001 λεπτό του ευρώ ανά MB για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον Global Moderator) :p :lol:

Business Support Control System.Ένα πολύapplication χοντρικά που χρησιμοποιούν πολύ operators ανά την Ευρώπη από το οποίο υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιείς-απενεργοποιείς όλες τις υπηρεσίες,ενεργοποιείς-απενεργοποιείς contracts,και με λίγα λόγια να κάνεις τα πάντα στην γραμμή κάποιου συνδρομητή.Όσο για το πακέτο που λες..Θέλω και γω ένα αλλά με ογκοχρέωση 0,00000000001 λεπτό του ευρώ ανά τεραbyte :p

Για όσους φίλους έχουν μείνει με την απορία εάν χρεώνονται η όχι αυτήν την στιγμή

Μόλις μίλησα με μια συμπαθέστατη κοπέλα στο 1231 , και μου είπε τα εξής .

Ο λογαριασμός μου εκδίδεται στις 25/11 από τότε θα αρχίσω να πληρώνω για χρήση GPRS και αφού ΔΕΝ επιλέξω ένα από τα νέα πακέτα θα μπω στο βασικό πρόγραμμα χωρίς μηναίο πάγιο

Μπορεί μερικοί να πούνε ότι τα ξέρανε όλα αυτά αλλά εγώ τα λέω εδώ για τα παιδία που δεν γνωρίζουν

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Λοιπόν τι έχεις να πεις;

Κοίταξε δεν διαφωνώ copy είναι αλλα ποιός από ποιόν?
τέλος πάντων δεν θελω να ανοίξω θέμα για την πρωτοπορεία και για την διαφήμιση.... θα πω κάτι σίγουρο όμως.να δούμε αρχές ιανουαρίου τις αλλαγές στις χρεώσεις gprs στην cote. τώρα σαν χρέωση σε σχεση με τις δυνατότητες και αυτό που προσφέρει η stet ακόμα είναι πόλύ πίσω. προς το παρον αυτά
[SIGPIC][/SIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

εγώ με τις βάρδιες λέω.. (άντε 1 έως 6) :rolleyes:

καλημέρα. απλά για ενημέρωση στο isp είναι σε καθε βάρδια 3-4 άτομα. υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. οτάν λέω κακοί όχι ότι δεν γνωρίζουν αλλά να μωρέ βαριούνται λιγο. τα ίδια κ τα ίδια. Αλλά είναι παραπολύ καλοί γνώστες αυτών των θεμάτων. το λέω γιατί γνωρίζω.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον ST_EL

καλημέρα. απλά για ενημέρωση στο isp είναι σε καθε βάρδια 3-4 άτομα. υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. οτάν λέω κακοί όχι ότι δεν γνωρίζουν αλλά να μωρέ βαριούνται λιγο. τα ίδια κ τα ίδια. Αλλά είναι παραπολύ καλοί γνώστες αυτών των θεμάτων. το λέω γιατί γνωρίζω.

αν είναι όντως πολύ καλοί γνώστες, γιατί σε κάθε τηλεφώνημα λένε και άλλα. Απλώς κάνε μια ανσκόπηση να δεις τι έχουν πει στον καθέναν για την αλλαγή στις χρεώσεις. Σε άλλον είπαν ότι στις 12 η ώρα θα αρχίσει η χρέωση, σε άλλον, όταν του έρθει ο πρώτος λογαριασμός, σε άλλον μέχρι τις 12 δεκεμβρίου θα το κανονίσουν κτλ...

Μήπως το κάνουν επειδή βαριούνται όπως λες και θέλουν λίγη ποικιλία; :rolleyes:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

αν είναι όντως πολύ καλοί γνώστες, γιατί σε κάθε τηλεφώνημα λένε και άλλα. Απλώς κάνε μια ανσκόπηση να δεις τι έχουν πει στον καθέναν για την αλλαγή στις χρεώσεις. Σε άλλον είπαν ότι στις 12 η ώρα θα αρχίσει η χρέωση, σε άλλον, όταν του έρθει ο πρώτος λογαριασμός, σε άλλον μέχρι τις 12 δεκεμβρίου θα το κανονίσουν κτλ...

Μήπως το κάνουν επειδή βαριούνται όπως λες και θέλουν λίγη ποικιλία; :rolleyes:

Μπορει να αλλαζουν οι ενημερωσεις που εχουν. Αν εχουν ενα marketing που αλλαζει γνωμη για τη χρεωση σε χρονο dt τι να κανουν οι ανθρωποι? Ο,τι τους λενε, λενε.

καμμιά έγγραφη ανακοινωση δεν θα βγαλουν για την χρεωση?Στο 1231 λενε διαφορα αλλα αν δεν το ανακοινωσουν εγγραφα πουθενα τρεχα γυρευε
http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν την stet.Δεν είναι εικόνα αυτή σοβαρής εταιρείας.Αλλα λέμε στον ένα συνδρομητή άλλα λέμε στον άλλο,ανάλογα με το ποιός υπάλληλος βρίσκεται εκείνη την ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο.Λογικά θα πρέπει να έχει γίνει επίσημη ενημέρωση από την stet στο εξειδικεύμενο προσωπικό της και δεν επιτρέπεται ο κάθε υπάλληλος να λέει ότι του κατέβει.Πάντως,30 ευρώ για flat rate ΔΕΝ είναι πολλά.

Αρχικό Μήνυμα από τον anipsios1

καμμιά έγγραφη ανακοινωση δεν θα βγαλουν για την χρεωση?Στο 1231 λενε διαφορα αλλα αν δεν το ανακοινωσουν εγγραφα πουθενα τρεχα γυρευε

Έγγραφη ανακοίνωση μας έχει γίνει από τον προηγούμενο μήνα, με επιστολή που μας ήρθε από την Telestet μαζί με τον λογαριασμό ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον Marlboro_guy

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν την stet.Δεν είναι εικόνα αυτή σοβαρής εταιρείας.Αλλα λέμε στον ένα συνδρομητή άλλα λέμε στον άλλο,ανάλογα με το ποιός υπάλληλος βρίσκεται εκείνη την ώρα στο τηλεφωνικό κέντρο.Λογικά θα πρέπει να έχει γίνει επίσημη ενημέρωση από την stet στο εξειδικεύμενο προσωπικό της και δεν επιτρέπεται ο κάθε υπάλληλος να λέει ότι του κατέβει.Πάντως,30 ευρώ για flat rate ΔΕΝ είναι πολλά.

30€ είναι υπερβολικά πολλά για την ταχύτητα που σου δίνει το GPRS. Αν λάβουμε υπόψιν μας και οτι το GPRS της Stet γενικώς μπάζει απο παντού, τότε σε καμμία περίπτωση (εγώ τουλάχιστον) δεν θα έδινα παραπάνω απο 15€. Ισως απο τον καινούργιο χρόνο λόγω 3ης γενιάς, UMTS κλπ δούμε κάποιες αναπροσαρμογές στις τιμές, αλλα εκτός του οτι δε νομίζω να ξαναγίνει flat-rate το GPRS, μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι τιμές των DSL τόσο ωστε δεν θα αξίζει τον κόπο..

Phantom Of The Opera

Έγγραφη ανακοίνωση μας έχει γίνει από τον προηγούμενο μήνα, με επιστολή που μας ήρθε από την Telestet μαζί με τον λογαριασμό ;)

Βρε εγγραφη ανακοινωση εγινε στον λογαριασμο, αλλα αυτη εγραφε για αλλαγη ρυθμισεων και χρεωση απο 18/11 .εφόσον δεν αλλαξε το gnet υπαρχει χρεωση? γι' αυτο λεω εγγραφη ανακοινωση

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

Wirelessly posted (Ericsson T39m: Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Angeldust

Αρχικό Μήνυμα από τον Marlboro_guy

30€ είναι υπερβολικά πολλά για την ταχύτητα που σου δίνει το GPRS. Αν λάβουμε υπόψιν μας και οτι το GPRS της Stet γενικώς μπάζει απο παντού, τότε σε καμμία περίπτωση (εγώ τουλάχιστον) δεν θα έδινα παραπάνω απο 15€. Ισως απο τον καινούργιο χρόνο λόγω 3ης γενιάς, UMTS κλπ δούμε κάποιες αναπροσαρμογές στις τιμές, αλλα εκτός του οτι δε νομίζω να ξαναγίνει flat-rate το GPRS, μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι τιμές των DSL τόσο ωστε δεν θα αξίζει τον κόπο..

Einai poli kala ta 30 euro ton mina logo tou oti me to gprs an eheis laptop i kapoio smartphone mporeis na eisai sto internet apo opou ehei kalipsi gprs i telestet...Ego den eiha kanena provlima me tis tahitites.Gia prosvasi meso kinitou itan teleies.Kai me tis gnostes rithmiseis anoigan horis kanena provlima ola ta site.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον anipsios1

Βρε εγγραφη ανακοινωση εγινε στον λογαριασμο, αλλα αυτη εγραφε για αλλαγη ρυθμισεων και χρεωση απο 18/11 .εφόσον δεν αλλαξε το gnet υπαρχει χρεωση? γι' αυτο λεω εγγραφη ανακοινωση

Έγγραφη ανακοίνωση για το τι συμβαίνει, ενώ λειτουργούν ακόμα τα παλιά settings δεν υπάρχει. Μόνο οι προφορικές διαβεβαιώσεις του 1231 που λένε ότι δεν χρεωνόμαστε και που βέβαια μετά κανείς δεν μας λέει ότι έτσι και μας έρθει καμιά χρέωση στο τέλος του μήνα, θα βρούμε δίκιο βασιζόμενοι σε αυτές. (και δεν θα πάρουμε κάποια απάντηση του στυλ "Τι; Σας είπαμε εμείς ότι δεν υπήρχε ογκοχρέωση; Κάποιο λάθος κάνετε κύριε. Η έγγραφη ανακοίνωση έλεγε ότι από 18/11 υπάρχει ογκοχρέωση. Ας προσέχατε. Τώρα πληρώστεεε :p ")

Επομένως ας φυλάμε τα ρούχα μας (και μια κάρτα Cosmote για GPRS... :whistle: ) να έχουμε τα μισά... :blink:

Ενεργοποίησα το GPRS της TELESTET και στις ρυθμίσεις που μου έστειλαν το gataway ήταν το gwap.b-online.gr. Έμπαινα κανονικά σε wap sites αλλά όχι σε άλλα.Άλλαξα το gateway σε gint.b-online.gr και το πρόβήμα λύθηκε.Θέλω να ρωτήσω αν η χρέωση στο πρώτο gataway αφορά μόνο wap περιήγηση και η χρέωση είναι 2,5 λεπτά/kb και το δεύτερο σε Internet περιήγηση και χρώνεται με 0,5 λεπτά/kb.

Αρχικό Μήνυμα από τον newlynx

Ενεργοποίησα το GPRS της TELESTET και στις ρυθμίσεις που μου έστειλαν το gataway ήταν το gwap.b-online.gr. Έμπαινα κανονικά σε wap sites αλλά όχι σε άλλα.Άλλαξα το gateway σε gint.b-online.gr και το πρόβήμα λύθηκε.Θέλω να ρωτήσω αν η χρέωση στο πρώτο gataway αφορά μόνο wap περιήγηση και η χρέωση είναι 2,5 λεπτά/kb και το δεύτερο σε Internet περιήγηση και χρώνεται με 0,5 λεπτά/kb.

Αν έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου π.χ. τον Opera, το Wireless IRC κλπ, η χρέωση γίνεται σαν πρόσβαση Internet (μέσω του gint.b-online.gr) και όχι πρόσβαση WAP, επομένως σίγουρα χρεώνεσαι πολύ λιγότερο (και περιλαμβάνονται και τα δωρεάν μηνιαία MB αν έχεις το πρόγραμμα GPRS 10 ή GPRS 40). Αν όμως μπαίνεις σε sites μέσω του Webviewer ή του WAP browser του κινητού, τότε πρόκειται για πρόσβαση WAP και χρεώνεσαι αρκετά παραπάνω.