Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον ilka71

για να καταλαβω κατι αν μπορει κανεις να με διαφωτισει.μετα την 18η νοε αν σερφαρουμε στο ιντερνετ ΧΩΡΙΣ να κατεβαζουμε προγραμματα,ηχους κλπ θα πληρωνουμε τιποτα?αν θελω π.χ να κατεβασω εναν ηχο απο ενα φορουμ το οποιο ειναι 36 kb τοτε θα χρεωθω μονο αυτα τα 36 kb σωστα?

panta o ipologistis tha stelnei kapoia kb.

Esto k liga me to neo programa einai fotia.

Ase pu kanena spyware programa mporei na arxisei na stelnei mono tu k ala programata xoris na to katalabis k na trexis k na min ftaneis me tis nees xreoseis.

EInai apagoretiko toi kostos.

Prepei na exeis enan pentakatharo ipologisti xoris yahoo,icq k email pu mporei na tsekarei mono tu ta email klp.

kai pali me terastia prosoxi.

Pantos ego den tha serfaro me tipota me toso akribi xreosi.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λιγο off topic αλλα μια γρηγορη απαντηση αν γινεται !το dsl δεν εχει και αυτο καποιο οριο?δηλαδη τα 2 νουμερα χχχ/χχχ τι ειναι?

όχι δεν έχει όριο. Το πρώτο νούμερο είναι η ταχύτητα κατεβάσματος και το δεύτερο ανεβάσματος. down/up. πχ 384/128 σε kpbs (b=bits)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

όχι δεν έχει όριο. Το πρώτο νούμερο είναι η ταχύτητα κατεβάσματος και το δεύτερο ανεβάσματος. down/up. πχ 384/128 σε kpbs (b=bits)

ti taxitita poianw me to gprs tis stet??

exs to nokia 3650.

iparxei tropos na auksisoume tin taxitita??

http://www.LetsDate.gr

[Η 1η Polysexual ιστοσελίδα!!!]

http://www.eMediaShop.gr

[Τα φθηνότερα πακέτα Filehosting, Easybytez,Zevera κτλ...]

ego me gprs piano 2-5k/sec peripou.ala mesos oros 2.5k/sec

den einai kala.

DEn einai stathero k einai poli pio xalia apo pstn apli.

Apla einai foriti.

ALa me tis nees times panagia mu.

Prepei na eisai onasis i trelos i kapios pu den tha kseri tis times.

Παιδια η telestet εχει τα χαλια της γενικως. Ακουστε τι εχω παθει...

Ειχα κανει συνδεση μονο για να εχω GPRS και τωρα που εγινε απλησιαστο δεν ηθελα να πληρωνω τα παγια της συνδεσης και ζητησα να μου το μετατρεψουν σε data συνδεση μονο (με 3 ευρω παγιο) ωστε να εχω GPRS 0 για ωρα αναγκης. Μετα απο δυο μαιλ επειδη δεν καταλαβαιναν τι ζητουσα μου απαντησαν το εκπληκτικο "να κοψεις την συνδεση που ηδη εχεις" και να κανεις καινουργια. Δεν ειχα αλλη επιλογη και εκανα οτι μου ειπαν

1. Στις 7/10 εκοψα την συνδεση αλλα μεχρι σημερα παραμενει ενεργη. Μετα απο χιλιες ερωτησεις μου ειπαν οτι θα αποσυνδεθει στις 17

2. Το Σαββατο πηγα να κανω νεα συνδεση μονο δεδομενων και στο καταστημα της Τελεστετ με κρατησαν σχεδον μια ωρα γιατι δεν ειχαν ξανακανει λεει τετοια συνδεση.

3. Αρχικα μου ειπαν οτι η νεα συνδεση θα ενεργοποιηθει σε μια ωρα. Φευγοντας απο το καταστημα αλλαξαν γνωμη και μου ειπαν Δευτερα πρωι.

4. Τριτη μεσημερι και δεν ειχε ενεργοποιηθει οποτε παιρνω τηλεφωνο το 1231 δινω το νουμερο και μου λενε πως απο τον τεχνικο ελεγχο εχει περασει ειναι οκ αλλα πρεπει να επικοινωνησω τηλεφωνικα με το καταστημα χωρις να μου λενε για ποιο λογο. Πραγματι τριτη απογευμα παιρνω το καταστημα και μου λενε πως θα με παρουν τηλεφωνο την επομενη το πρωι για να μου δωσουν αλλο νουμερο το οποιο θα ειναι μονο για δεδομενα γιατι αυτο που ειχε πανω το συμβολαιο ειναι μονο για φωνη.

5 Τεταρτη μεσημερι και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Παιρνω τηλεφωνο το καταστημα μου λενε οτι ο αρμοδιος απουσιαζει αλλα αναλαμβανουν να με εξυπηρετησουν. Πραγματι το μεσημερι κατα τις 1.30 με παιρνουν και μου λενε οτι σε δεκα λεπτα θα ενεργοποιηθει η συνδεση. Και επισης οτι δεν χρειαζεται νεο νουμερο και οτι ολα τα προβληματα προερχονται απο το οτι δεν εχουν κανει ξανα τετοια συνδεση.

6. Το μεσημερι στο σπιτι δοκιμαζω την sim αλλα τζιφος. Παιρνω το 1231 και μου λεει ενας ομολογουμενως πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος υπαλληλος και μου λεει οτι το νουμερο του τηλεφωνου (το οποιο εδινα ανελλιπως σε ολους τους υπαλληλους που ειχα μιλησει) δεν ανηκει σε μενα αλλα σε καποια κυρια. Οταν εβαλα τις φωνες μου κρατησε τα πληρη στοιχεια μου ειπε να μην κανω τιποτα και θα τα κανονισουν ολα αυτοι και θα με παρουν τηλεφωνο σημερα

Οποτε αναμενω βραζοντας απο θυμο. Αν ειναι δυνατον τοση ταλαιπωρια για μια συνδεση

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Αρχικό Μήνυμα από τον hcivil

Παιδια η telestet εχει τα χαλια της γενικως. Ακουστε τι εχω παθει...

Ειχα κανει συνδεση μονο για να εχω GPRS και τωρα που εγινε απλησιαστο δεν ηθελα να πληρωνω τα παγια της συνδεσης και ζητησα να μου το μετατρεψουν σε data συνδεση μονο (με 3 ευρω παγιο) ωστε να εχω GPRS 0 για ωρα αναγκης. Μετα απο δυο μαιλ επειδη δεν καταλαβαιναν τι ζητουσα μου απαντησαν το εκπληκτικο "να κοψεις την συνδεση που ηδη εχεις" και να κανεις καινουργια. Δεν ειχα αλλη επιλογη και εκανα οτι μου ειπαν

1. Στις 7/10 εκοψα την συνδεση αλλα μεχρι σημερα παραμενει ενεργη. Μετα απο χιλιες ερωτησεις μου ειπαν οτι θα αποσυνδεθει στις 17

2. Το Σαββατο πηγα να κανω νεα συνδεση μονο δεδομενων και στο καταστημα της Τελεστετ με κρατησαν σχεδον μια ωρα γιατι δεν ειχαν ξανακανει λεει τετοια συνδεση.

3. Αρχικα μου ειπαν οτι η νεα συνδεση θα ενεργοποιηθει σε μια ωρα. Φευγοντας απο το καταστημα αλλαξαν γνωμη και μου ειπαν Δευτερα πρωι.

4. Τριτη μεσημερι και δεν ειχε ενεργοποιηθει οποτε παιρνω τηλεφωνο το 1231 δινω το νουμερο και μου λενε πως απο τον τεχνικο ελεγχο εχει περασει ειναι οκ αλλα πρεπει να επικοινωνησω τηλεφωνικα με το καταστημα χωρις να μου λενε για ποιο λογο. Πραγματι τριτη απογευμα παιρνω το καταστημα και μου λενε πως θα με παρουν τηλεφωνο την επομενη το πρωι για να μου δωσουν αλλο νουμερο το οποιο θα ειναι μονο για δεδομενα γιατι αυτο που ειχε πανω το συμβολαιο ειναι μονο για φωνη.

5 Τεταρτη μεσημερι και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Παιρνω τηλεφωνο το καταστημα μου λενε οτι ο αρμοδιος απουσιαζει αλλα αναλαμβανουν να με εξυπηρετησουν. Πραγματι το μεσημερι κατα τις 1.30 με παιρνουν και μου λενε οτι σε δεκα λεπτα θα ενεργοποιηθει η συνδεση. Και επισης οτι δεν χρειαζεται νεο νουμερο και οτι ολα τα προβληματα προερχονται απο το οτι δεν εχουν κανει ξανα τετοια συνδεση.

6. Το μεσημερι στο σπιτι δοκιμαζω την sim αλλα τζιφος. Παιρνω το 1231 και μου λεει ενας ομολογουμενως πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος υπαλληλος και μου λεει οτι το νουμερο του τηλεφωνου (το οποιο εδινα ανελλιπως σε ολους τους υπαλληλους που ειχα μιλησει) δεν ανηκει σε μενα αλλα σε καποια κυρια. Οταν εβαλα τις φωνες μου κρατησε τα πληρη στοιχεια μου ειπε να μην κανω τιποτα και θα τα κανονισουν ολα αυτοι και θα με παρουν τηλεφωνο σημερα

Οποτε αναμενω βραζοντας απο θυμο. Αν ειναι δυνατον τοση ταλαιπωρια για μια συνδεση

Σωθηκες. Και εγω ειχα παει σε Telestet exclusive παρακαλω, τον Σεπτμβρη για να ζητησω αλλαγη σε GPRS χωρις παγιο. Αφου φυσικα ενημερωσα τον rep τους οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα και του εξηγησα τα νεα προγραμματα :whistle: , μου συμπληρωσαν μια αιτηση και εφυγα. Αναρωτιεμαι, αν εκτος απο την ενημερωση που τους εκανα, χρειαζεται να κανω και την αλλαγη μονος μου, γιατι ακομα δεν εχει γινει. :lol:

περασα 2 ωρες + για να διαβάσω όλα τα posts και να καταληξω ρωτώντας όποιον έχει την ευγενη καλοσύνη και την διάθεση να μου πει είτε εδώ είτε με PM ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε ένα καινούργιο NOKIA 6600 για να έχω WAP & GPRS.Eυχαριστώ...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

δεν νομίζω το 6600 να θέλει κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιποα nokia το οποίο είναι αποστολή στο 123 ενα sms που να λέει wap#n και ένα άλλο που να λέει gnet#n.΅ Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος γιάτι πάει καιρός που το έχω κάνει.

Αρχικό Μήνυμα από τον geogo

περασα 2 ωρες + για να διαβάσω όλα τα posts και να καταληξω ρωτώντας όποιον έχει την ευγενη καλοσύνη και την διάθεση να μου πει είτε εδώ είτε με PM ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε ένα καινούργιο NOKIA 6600 για να έχω WAP & GPRS.Eυχαριστώ...

Έχεις κάποιο email?

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

XM....paida prepei na broume enan tropo na mpenoume sto internet apo pantou.me logikes taxitites kai logikes times.apoti exw akousei i vodafone kiklofori auti tin siskeui pcmca pou sou epitrepei na mpeneis sto internet.(gprs tis vodafone)auto exei pio meglai taxitita apo tis stet?apo times apoti eida einai idies.twra auto pou me enthousiase einai to oti leei oti prosferei taxitita san mia apli pstn sindesei!!!

prepei na to eksetasoume auto!!!!

gnwrizei kaneis kati?

Αρχικό Μήνυμα από τον alexander_g16

XM....paida prepei na broume enan tropo na mpenoume sto internet apo pantou.me logikes taxitites kai logikes times.apoti exw akousei i vodafone kiklofori auti tin siskeui pcmca pou sou epitrepei na mpeneis sto internet.(gprs tis vodafone)auto exei pio meglai taxitita apo tis stet?apo times apoti eida einai idies.twra auto pou me enthousiase einai to oti leei oti prosferei taxitita san mia apli pstn sindesei!!!

prepei na to eksetasoume auto!!!!

gnwrizei kaneis kati?

Λοιπόν η συσκευή που λες ονομάζεται Vodafone Mobile Connect Card, είναι ένα GPRS modem όπως αυτά που ενσωματώνουν τα κινητά, αλλά σε μορφή κάρτας pcmcia. Το πακέτο περιλαμβάνει την κάρτα και 1 CD με drivers και την εφαρμογή της Vodafone που σου επιτρέπει να ελέγχεις πόση ώρα είσαι συνδεδεμένος και τι όγκο δεδομένων έχεις ανεβάσει/κατεβάσει, να συνδέεσαι στο WEB και να δέχεσαι στέλνεις SMS μέσω της κάρτας SIM που ενσωματώνει η κάρτα. Η ταχύτητα μια που το έχω δοκιμάσει είναι περίπου 40kbits/sec για download και 10kbits/sec για upload, αλλά δεν είναι σταθερή, εξαρτάται και από τη λήψη (θέλει καλό σήμα) το φόρτο του δικτύου αν και η Vodafone έχει dedicated channel για GPRS κ.α. Να ξέρεις ότι είναι ακριβή λύση, η κάρτα κοστίζει περίπου 300€ και δίνεται μόνο με σύνδεση Vodafone με πάγιο, υπάρχουν 2 προγράμματα GPRS για να διαλέξεις, για λεπτομέρειες πήγαινε σε κάποιο Vodafone Shop ή Γερμανό. Επίσης κάτι το οποίο μου άρεσε προσωπικά, η κάρτα δεν είναι κλειδωμένη στη Vodafone, έτσι μπορείς να έχεις πχ 1 σύνδεση Cosmote με GPRS για να σερφάρεις και να γλιτώνεις χρήματα όσο ακόμα δεν υπάρχει εκεί ογκοχρέωση...

Πάντως επειδή έχουν σταματήσει αρκετοί το gprs, πηγαίνει σφαίρα τις τελευταίες 2 μέρες με πολύ λιγότερα disconnect. Ti κριμα που μου απομένουν μερικές ώρες ακόμα...

i cosmote akoma to exei dwrean?mporw na kanw stin cosmote sindesi gia mono gprs???na min plirwnw allo pagio diladi.kati tetoio exei i telestet kai i vodafone.pou den sou epitrepoun fwni.

ginete auto stin cosmote???kserei kaneis???

Αρχικό Μήνυμα από τον freenow

telika to gprs isxi ws simera mexri tis 12 to bradi

Ποιος το είπε αυτό; Από την Telestet είχαν πει στις 18/11

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ναί ρε παιδιά και εγώ μέχρι τις 18/11 θυμάμε!Δυστηχώς δεν βρίσκω το χαρτί που μου στείλανε αλλα νομίζω θυμάμε καλά...
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Αρχικό Μήνυμα από τον alexander_g16

i cosmote akoma to exei dwrean?mporw na kanw stin cosmote sindesi gia mono gprs???na min plirwnw allo pagio diladi.kati tetoio exei i telestet kai i vodafone.pou den sou epitrepoun fwni.

ginete auto stin cosmote???kserei kaneis???

Όχι δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο, οπότε το ελάχιστο πάγιο είναι το βασικό πρόγραμμα χωρίς επιδότηση συσκευής και δωρεάν χρόνο, περίπου 10€ το μήνα με το ΦΠΑ.

Πάντως και μένα που τηλεφώνησα μου είπαν από 18/11 αρχίζει η χρέωση άρα και αύριο είναι δωρεάν στην STET το GPRS. Πάρτε και σεις να βεβαιωθείτε πάντως.

Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis

k emena mu eipan arxizei 18 i nea xreosi opote mexri 17 bradi ipotheto tha einai free.

K amesa mas bazun sto basic pu den exei pagio sosta?

Ακριβώς έτσι. Από τα μεσάνυχτα απόψε αρχίζει η ογκοχρέωση και μεταφερόμαστε στο πρόγραμμα GPRS basic. Τουλάχιστον να είναι καλά η Cosmote που έχω μια δεύτερη κάρτα.

Βye bye Telestet... :confused:

this signature is under heavy construction