JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να κάνω φορητότητα το σταθερό και το κινητό της γιαγιάς μου από wind σε vodafone. Της ήρθαν οι sim, υπέγραψε κανονικά και μετά από λίγες μέρες την παίρνουν τηλ από wind για αντιπροσφορά. Επειδή την είχα συμβουλέψει να μην κάνει κάτι από μόνη της, της είπα να σημειώσει το τηλέφωνο ώστε να τους καλέσω εγώ. Ο αριθμός ήταν ο 8001108660 αλλά ενώ καλούσα για 2 μέρες πάντα με έβαζαν στην αναμονή και στο τέλος έπεφτε η γραμμή. Από σήμερα δεν λειτουργεί η παλιά κάρτα της wind. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Ολοκληρώθηκε η φορητότητα οπότε μένουμε αναγκαστικά με την προσφορά της vodafone και απλά βάζουμε την καινούρια sim; Γιατί θα ήθελα να ακούσω και την προσφορά της wind αλλά το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι τραγικό... εχει δικαιωμα μεσα σε 10 μερες να πας πισω στο παροχο του σταθερου που ησουνα για το κινητο δεν νομιζω οτι υπαρχει το δικαιωμα υπαναχωρησης μεσα σε 10 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει στα σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 εχει δικαιωμα μεσα σε 10 μερες να πας πισω στο παροχο του σταθερου που ησουνα για το κινητο δεν νομιζω οτι υπαρχει το δικαιωμα υπαναχωρησης μεσα σε 10 μερες.. Το οποιο δικαιωμα προκυπτει απο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το οποιο δικαιωμα προκυπτει απο..? Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του εγγράφου της σύμβασης και ισχύει μόνο αν η πώληση γίνει εκτός εμπορικού καταστήματος (πχ εξωτερικός πωλητής σε σπίτι) ή από απόσταση (πχ τηλεφωνικά).Ισχύει είτε για κινητό είτε για σταθερό. Αν έγινε σε κατάστημα δεν ισχύουν τα παραπάνω. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) εκανα αιτηση μεταφορας απο φορνετ σε γουιν την περασμενη εβδομαδα με τα κατωθη για δυο χρονια αστικα υπεραστικα και σε 48 χωρες δωρεαν(σε αμερικη και καναδα δωρεαν και τα κινητα ) και 300 λεπτα προς κινητα ,και 1500 λεπτα προς εναν αριθμο της κόρης μου που ειναι f2g και μου το κανουν συμβομαιο ,,τωρα ο αριθμος που μου εκαναν συμβολαιο εχει 1500 προς ολους και 350 ΜΒ και δεν θυμαμε ποσο μιλαει με το αριθμο του σπιτιου ,και επισης ενα αριθμος γουιν που θελω εγω ( της γυναικας μου που ειναι στην Q και θα το κανουμε f2g)θα εχει 120 λεπτα προς ολους ,,και μια σιμ με 350 ΜΒ καθε μηνα και επισης ενα ταβπλετ 7 και δεν θα πληρωσω εξοδα μεταφορας (34) ευρο ,,,θελω να μου πητε για τυχών παγιδες ( που απο βλεπω γραφετε παρα πισω) και τι να προσεξω γιατι τιν αιτιση την εκανα σε καταστημα και ηδη εχω ενα προβλημα μαλλον δυο το σαββατο ξενηνησα την αλλαγη του νουμερου Q σε f2g και κατι εγινε και η γυναικα μου δεν εχει τημεφωνο μεχρι την τεταρτη λενε της κορης μου που ειναι συμβολαιο δεν μπορω να κανω καπου λογαριασμο για να βλεπω τι εχει, γιατι επισης ( και σας ρωταω )δεν ξερω και κανενα νουμερο να παρω που να λεει τους χρονους ευχαριστω και θα πληρωνω 36 τον μηνα Edited October 28, 2014 by kostascbr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν τα 36 ευρώ περιλαμβάνουν και το συμβόλαιο της κόρης σου . Επισης δεν υπήρχε λόγος το Q να γίνει WIND , μπορούσε να παίρνει τα 120 λεπτά τον μήνα και σε Q .... Κατά τα άλλα , μια χαρά τιμή πέτυχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν τα 36 ευρώ περιλαμβάνουν και το συμβόλαιο της κόρης σου . Επισης δεν υπήρχε λόγος το Q να γίνει WIND , μπορούσε να παίρνει τα 120 λεπτά τον μήνα και σε Q .... Κατά τα άλλα , μια χαρά τιμή πέτυχες. nai και τις κορης μου στα 36 οσο για το Q που υπαρχη και προβλημα μου ειπαν οτι πρεπει να μεταφερθη πιστευω να λυθη το προβλημα διοτι το σαββατο εδω στην τριπολη για 2 ωρες η γουιν δεν δουλευε καθολου χαθηκε το σημα μετα επανηλθε και τοτε εκαναν την αλαγη και κατι πηγε στραβα λογο του οτι δυσλειτουργουσε το συστημα ακομα ,και μου ειπαν τη τεταρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 εκανα αιτηση μεταφορας απο φορνετ σε γουιν την περασμενη εβδομαδα με τα κατωθη για δυο χρονια αστικα υπεραστικα και σε 48 χωρες δωρεαν(σε αμερικη και καναδα δωρεαν και τα κινητα ) και 300 λεπτα προς κινητα ,και 1500 λεπτα προς εναν αριθμο της κόρης μου που ειναι f2g και μου το κανουν συμβομαιο ,,τωρα ο αριθμος που μου εκαναν συμβολαιο εχει 1500 προς ολους και 350 ΜΒ και δεν θυμαμε ποσο μιλαει με το αριθμο του σπιτιου ,και επισης ενα αριθμος γουιν που θελω εγω ( της γυναικας μου που ειναι στην Q και θα το κανουμε f2g)θα εχει 120 λεπτα προς ολους ,,και μια σιμ με 350 ΜΒ καθε μηνα και επισης ενα ταβπλετ 7 και δεν θα πληρωσω εξοδα μεταφορας (34) ευρο ,,,θελω να μου πητε για τυχών παγιδες ( που απο βλεπω γραφετε παρα πισω) και τι να προσεξω γιατι τιν αιτιση την εκανα σε καταστημα και ηδη εχω ενα προβλημα μαλλον δυο το σαββατο ξενηνησα την αλλαγη του νουμερου Q σε f2g και κατι εγινε και η γυναικα μου δεν εχει τημεφωνο μεχρι την τεταρτη λενε της κορης μου που ειναι συμβολαιο δεν μπορω να κανω καπου λογαριασμο για να βλεπω τι εχει, γιατι επισης ( και σας ρωταω )δεν ξερω και κανενα νουμερο να παρω που να λεει τους χρονους ευχαριστω και θα πληρωνω 36 τον μηνα Νομίζω τσάμπα στο δίνουν για όλα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Νομίζω τσάμπα στο δίνουν για όλα αυτάσημερα ευτηχως δουλεψε και το f2g της δυναικας μου και εκτος απο τα 120 λεπτα προς ολους εχει 1 ευρω σε χρηματα 20 μηνυματα προς ολους και 100 ΜΒ που ληγουν σε 1 μηνα εχει και λογκιν δωρα ,,τωρα περημενω την σταθερη τηλεφωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 σημερα ευτηχως δουλεψε και το f2g της δυναικας μου και εκτος απο τα 120 λεπτα προς ολους εχει 1 ευρω σε χρηματα 20 μηνυματα προς ολους και 100 ΜΒ που ληγουν σε 1 μηνα εχει και λογκιν δωρα ,,τωρα περημενω την σταθερη τηλεφωνια Όλο μικροδωράκια σου κάνουν, κατί σαν kinder εκπληξη :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όλο μικροδωράκια σου κάνουν, κατί σαν kinder εκπληξη :p ;) απο τοτε που εκανα ολα τα συμβολαια γουιντ (με στεναχωρησαν τοτε και εφυγα ) σε καρτοκινητα γουντ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και πολλα δωρα οπως και οταν ειχα φυγη απο την τελλας τοτε ,γουντ σημερα απο δικια τους αιτια ειχα φυγη και ημουν και τοτε ευχαριστημενος αλλα με στεναχωρισαν και εφυγα για ενα χρονο ,τωρα θα δουμε πως θα παω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Είναι τραγικοί υπάλληλοι στην wind ... Έκανα σύνδεση στην Ορεστιάδα και δήλωσα διεύθυνση στην Ορεστιάδα και οι ακατονόμαστοι έστειλαν λογαριασμό στην Θεσσαλονίκη WTF!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εχω αυτην την καρτα με τα 300mb internet που δινουν δωρεαν σε συνδρομητες wind/q.Η ερωτηση ειναι πως μπορω να την χρησιμοποιησω σε δικαρτο τηλεφωνο?Μπορω να επιλεξω καπως να παιρνει ιντερνετ μονο απο αυτην την καρτα και κλησεις μυνηματα απο την κανονικη?Θα μπορουν να δουλεψουν και οι 2 μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εχω αυτην την καρτα με τα 300mb internet που δινουν δωρεαν σε συνδρομητες wind/q.Η ερωτηση ειναι πως μπορω να την χρησιμοποιησω σε δικαρτο τηλεφωνο?Μπορω να επιλεξω καπως να παιρνει ιντερνετ μονο απο αυτην την καρτα και κλησεις μυνηματα απο την κανονικη?Θα μπορουν να δουλεψουν και οι 2 μαζι? τα 300mb το δωρεαν mobile broadband που δινουνε δωρεαν σε περιπτωση που εχεις double play σταθερο τηλεφωνο και ιντερνετ απο την wind. Τελος παντων απο οσο ξερω γινεται αυτο που λες κανονικα οριζεις ποια γραμμη θα κανεις κλησεις και μυνηματα ή αμα δεν γινεται απλα οταν παιρνεις τηλεφωνο βαλε την καρτα σημ για τηλεφωνο και μυνηματα σαν σημ ενα και την αλλη σημ που εχεις εως δευτερη βαλτην δευτερη και αλλαξε μονο το apn του σημειου συνδεσης στο ιντερνετ! και πατα μονο την δευτερη σημ για να μπαινει στο ιντερνετ και θα εισαι ενταξει . παντως τα περισσοτερα κινητα την πρωτη σημ την εχουνε 3g και για ιντερνετ και την δευτερη σημ 2g και για κλησεις οποτε βαλε αναποδα της καρτες! και θα εισαι ενταξει , απο οσο ξερω η καρτα σημ του σκετου ιντερνετ δεν δουλευει για φωνητικες κλησεις αλλα για ιντερνετ και για sms και τα sms δεν ειναι σε ολα τα πακετα ( νομιζω δεν ισχυει σε καρτοιντερνετ! ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πρότειναν στον πατέρα μου ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με 1500 προς wind ξεχωριστά 1500 για Vodafone και ξεχωριστά 1500 για cosmote και 1500 σταθερά 100 λεπτα εξωτερικό 1.5gb internet με 44 ευρώ υπάρχει τέτοιο προγραμμα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πρότειναν στον πατέρα μου ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με 1500 προς wind ξεχωριστά 1500 για Vodafone και ξεχωριστά 1500 για cosmote και 1500 σταθερά 100 λεπτα εξωτερικό 1.5gb internet με 44 ευρώ υπάρχει τέτοιο προγραμμα? Μήπως ήταν ειδική προσφορά; Σούπερ μου φαίνεται πάντως για επαγγελματική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πρότειναν στον πατέρα μου ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με 1500 προς wind ξεχωριστά 1500 για Vodafone και ξεχωριστά 1500 για cosmote και 1500 σταθερά 100 λεπτα εξωτερικό 1.5gb internet με 44 ευρώ υπάρχει τέτοιο προγραμμα? Εδώ σύμφωνα με τα προγράμματα ταιριάζει με το W Business http://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/kiniti/etairika-programmata-upiresies/nea-programmata-wind-business-to-all/ Με μόνη διαφορά στην ομιλία ότι έχει 1500 λεπτά προς όλους 1500 λεπτά σταθερά . Ας διευκρινίσει εάν του δίνουν συνολικά 1500 λεπτά προς Vodafone και Cosmote. Τα 1500 λεπτά προς Wind δίνονται σαν υπηρεσία όπως αναφέρει στο λινκ που σου έδωσα. Φαίνεται σαν ειδική προσφορά αλλά ας ζητήσει διευκρινήσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 εδω και σχεδον 2 μηνες προσπαθω να παρω τις εκπτωσεις που εχω συμφωνησει απο τον Αυγουστο σε κινητο και σταθερο (23,5 στο W και 17 στο dp)..οι χρεωσεις ειναι λανθασμενες και ειδικα στο κινητο τον 1ο μηνα (οκτωβρη) δεν βαλανε την προβλεπομενη εκπτωση και ηρθε 56 ο λογαρισμος...και αρνουνταν να κανουν πιστωση στο επομενο και λεγανε να μεταφερουν 1 μηνα μετα το προγραμμα (18μηνο χωρις ομως δεσμευση). Τα πηρα εστειλα mail σε καταναλωτικες οργανωσεις και προς wind...την επομενη με παιρνει τηλ ο υπαλληλος με τον οποιο ειχα κλεισει την τιμη.... μου ειπε θα τα φτιαξουμε Ολα ...μην ανησυχειτε... Μετα απο αρκετα τηλ στο 8001108660 εδω και δυο εδομαδες και απειρες ωρες αναμονης για να τους πιασεις και πολλες υποσχεσεις...βγηκανε σημερα οι λογαριασμοι και βλεπω οτι παλι εχουν λαθη...μικροτερα σε ποσο αλλα παλι λανθασμενα ..... τα 56 του κινητου δεν τα εχω πληρωσει περιμενωντας την πιστωση που δεν ηρθε,,, Αν συνεχιζω να πληρωνω μονο τα προβλεπομενα και τους Γραψω για τα παραπανω που βαλανε εχω καποιο προβλημα? Επομενη λυση που βλεπω ειναι Φορητοτητα...για να στριμωχτουνε ..γιατι αλλιως φως δεν βλεπω... Αν ξερει καποιος φιλος .....θα εκτιμουσα την γνωμη του... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ψάξε λίγο τα ποστ μου στο τόπικ αυτό και θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ψάξε λίγο τα ποστ μου στο τόπικ αυτό και θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος... Και τι έκανες για να βγαλεις άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 στο "παρακαλετό" 4 μήνες να με πιστώσουν τα "κερατιάτικα" :mad: , πράγμα που τελικά έγινε... πριν 3 μήνες (στα μέσα ακριβώς του 18μηνου συμβολαίου) με ενημέρωσαν ότι κάποιο ποσό της έκπτωσης που υποτίθεται θα απολάμβανα όλο το 18μηνο, ήταν εν τέλει εξωσυμβολαιακό και άρα θα αυξηθεί ο λογαριασμός μου... γενικά τα τελευταία χρόνια , παρόλο που παίρνω όντως καλές τιμές, μου βγάζουν πραγματικά την πίστη με "κόλπα" και "τυχαία" λάθη, με αποτέλεσμα κάθε φόρα να εκνευρίζομαι και να μετανοιώνω την ώρα που έκανα αναβάθμιση... πλησιάζει η λήξη όμως και τώρα θα αλλάξω τροπάρι και εγώ...τιμή χώμα, αποστολή συμβολαίου που θα γράφονται αναλυτικότατα όλα μέσα και βλέπουμε...ααα, μη ξεχάσω να τους πω ότι η κλήση μας ηχογραφείται για λόγους ασφαλείας..δικής μου εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 εδω και σχεδον 2 μηνες προσπαθω να παρω τις εκπτωσεις που εχω συμφωνησει απο τον Αυγουστο σε κινητο και σταθερο (23,5 στο W και 17 στο dp)..οι χρεωσεις ειναι λανθασμενες και ειδικα στο κινητο τον 1ο μηνα (οκτωβρη) δεν βαλανε την προβλεπομενη εκπτωση και ηρθε 56 ο λογαρισμος...και αρνουνταν να κανουν πιστωση στο επομενο και λεγανε να μεταφερουν 1 μηνα μετα το προγραμμα (18μηνο χωρις ομως δεσμευση). Τα πηρα εστειλα mail σε καταναλωτικες οργανωσεις και προς wind...την επομενη με παιρνει τηλ ο υπαλληλος με τον οποιο ειχα κλεισει την τιμη.... μου ειπε θα τα φτιαξουμε Ολα ...μην ανησυχειτε... Μετα απο αρκετα τηλ στο 8001108660 εδω και δυο εδομαδες και απειρες ωρες αναμονης για να τους πιασεις και πολλες υποσχεσεις...βγηκανε σημερα οι λογαριασμοι και βλεπω οτι παλι εχουν λαθη...μικροτερα σε ποσο αλλα παλι λανθασμενα ..... τα 56 του κινητου δεν τα εχω πληρωσει περιμενωντας την πιστωση που δεν ηρθε,,, Αν συνεχιζω να πληρωνω μονο τα προβλεπομενα και τους Γραψω για τα παραπανω που βαλανε εχω καποιο προβλημα? Επομενη λυση που βλεπω ειναι Φορητοτητα...για να στριμωχτουνε ..γιατι αλλιως φως δεν βλεπω... Αν ξερει καποιος φιλος .....θα εκτιμουσα την γνωμη του... κλασικα πραγματα.Μηνες τους κυνηγουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 εμένα μου επέστρεψαν χρήματα μετά από 1,5 χρόνο, αφού είχα πάει ήδη σε άλλο πάροχο. μου έκαναν 2 εξώδικα και τελικά κατάλαβαν το λάθος τους (το οποίο τεκμηρίωνα από την αρχή) θεωρώ ότι λίγο πολύ όλες οι εταιρείες κάνουν το ίδιο! έχω εμπειρία και από τις 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 επικοινωνησα παλι σημερα να βρω τον υπαλληλο με τον οποιο μιλαω ...κλασσικα δεν μπορουςε να μιλησει...τα ειπα και σε μια αλλη υπαλληλο .και μου ειπε "καταλαβαινω εχετε δικιο" ...βεβαια το εχω ξανακουσει.... αυριο περιμενω να με παρουν... εγραψα και μερικα πραγματακια στην επικοινωνια ...μπας και βαλουν λιγο μυαλο....επιτελους!!!!![ATTACH]52334[/ATTACH] [ATTACH]52335[/ATTACH] Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Νομίζω συμβαίνουν και στις 3 εταιρίες αυτά τα φαινόμενα... Δεν συμβαίνει μόνο στην Wind Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts