Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι βλέπεις στην ανάλυση λογαριασμού ? Δεν γράφει γιατί στα χρεώνει αυτά ?

μη αποσβεσθείσα επιδότηση.

μη αποσβεσθείσα επιδότηση.

Τότε αφορά προφανώς την επιστροφή της επιδότησης (μέρους/ποσοστό της) γιατί δεν πέρασε 1 χρόνος και "φεύγεις" ποιο σύντομα.;)

η wind έχει μια on line προσφορά το wind M χωρις επιδότηση απο 45 στα 33,74. το Φ.Π.Α κ τα τέλη κινητής όμως δεν τα έχουν υπολογίσει σωστά? αρα παει περίπου στα 47-48. σωστά?

Αφού η επιστροφή της επιδότησης γίνεται τμηματικά κάθε μήνα μέσω του παγίου και η επιδότηση που είχε πάρει ήταν 90 ευρώ και του ζητάνε 51 επιστροφή κάτι δεν πάει καλά. Και μάλιστα έχει περάσει ο χρόνος. Κάνε μια απόπειρα να επικοινωνήσεις με το cs της wind. Πολύ περίεργα σου τα λένε..

η wind έχει μια on line προσφορά το wind M χωρις επιδότηση απο 45 στα 33,74. το Φ.Π.Α κ τα τέλη κινητής όμως δεν τα έχουν υπολογίσει σωστά? αρα παει περίπου στα 47-48. σωστά?

Το Φ.Π.Α ειναι σίγουρα μεσα στην τιμη,τα τέλη κινητής δεν ειναι γιατι εξαρτώνται απο τον τελικο λογαριασμο σου.

Εκανα κι εγω την αιτηση online πριν λιγες μερες εκμεταλευόμενος την προσφορα...

The sky moves on sideways

Επικοινώνησα, μου είπανε ότι η επιδότηση που είχα πάρει πέρυσι 31/03/2010 και ήταν 107+ΦΠΑ (στην απόδειξη που έχω από το κινητό που είχα πάρει είναι 87+ΦΠΑ και τους είπα ότι είναι στη διάθεση τους όποτε το θελήσουν) άνοιξε πιο νωρίς γιατί το συμβόλαιο έχει υπογραφεί 4 Μάη, δηλαδή μου έδωσαν την επιδότηση πιο νωρίς. Άρα εγώ που έκανα φορητότητα 18 Απριλίου πρέπει να πληρώσω επιστροφή της επιδότησης που αναλογεί (σύμφωνα με τη wind διέκοψα στο 11μηνο. Η ποινή διακοπής είναι όλο το ποσό επιδότησης σε περίπτωση διακοπής μέσα στους 6 πρώτους μήνες και μετά για κάθε μήνα μειώνεται 17%. Αν δεχτώ ότι είναι έτσι...το ποσό πάλι μου φαίνεται υπερβολικό για ένα μήνα. 87 ευρώ επιδότηση για 12 μήνες, 40 ευρώ επιστροφή για έναν μήνα, πλέον φπα. Edited by achillesgk

Τελικα οποιος εχει το νεο προγραμμα WIND TO ALL μπορει να καλει ΔΩΡΕΑΝ στο 1270 για την ενημερωση του υπολοιπου χρονου ομιλιας αλλα και να κανει αναπροσαρμογη στο οριο του μηνιαιου λογ/σμου κατα + - 10€.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Τελικα οποιος εχει το νεο προγραμμα WIND TO ALL μπορει να καλει ΔΩΡΕΑΝ στο 1270 για την ενημερωση του υπολοιπου χρονου ομιλιας αλλα και να κανει αναπροσαρμογη στο οριο του μηνιαιου λογ/σμου κατα + - 10€.

Σου έρχεται και μήνυμα 10 λεπτά πριν καταναλώσεις το χρόνο σου και 10€ πριν φτάσεις στο ανώτατο όριο!

Επίσης, στο 1270 μπορείς να "αγοράζεις" 30' ή 60' αν νομίζεις πως ένα μήνα δεν αρκεί ο ενσωματωμένος. Έτσι γλίτωνεις περίπου 50%

δηλαδή αν δεν ξεπερνάς το όριο που σου δίνει θα είναι τελική τιμή στα 38 πάνω κάτω?

Ακριβώς.εγώ εκανα και το σταθερο μου Wind και εχω εκπτωση επιπλέον 5ευρω τον μήνα.

The sky moves on sideways

Μια ερώτηση:

Σκέφτομαι να κατεβώ από το S στο XXS.

Οι λογαριασμοί μου εκδίδονται στις 7 κάθε μήνα.

Ποια ημερομηνία είναι η καταλληλότερη για να κάνω την αλλαγή;

Στις 6, δηλαδή την προηγούμενη μέρα από την έκδοση του λογαριασμού ή μπορώ και σήμερα ή αύριο να κάνω την αλλαγή;

Edited by hellenic_sun

ερωτηση, εχω 2 γραμμες και θελω να μεταφερω στη cosmote γιατι η επιδοτηση ειναι πολυ γενναια που δινει ο Γερμανος

υπαρχει περιπτωση να κανει αντιπροσφορα η wind η θα γινει μια και εξω η διαδικασια;

ευχαριστω

Γεια σας.

Παιδια γράψτε μόνο οσοι γνωρίζετε πραγματικά. Μην πάθουμε και κανα εμφραγμα :(

Έχω συνδεση στο πρόγραμμα Wind M και ο λογαριασμος εκδιδεται κάθε 28 του μήνα . Στο πακέτο αυτό μαζί με τα άλλα δίνει και ιντερνετ 350 ΜΒ.

Έκανα πριν 10 μερες αίτηση να πάω στο πρόγραμμα Wind to 1 στο οποιο έχω ιντερνετ και στο σπίτι. Το ιντερνετ όμως στο κινητο πέφτει στα 100 ΜΒ και μου ήρθε ένα sms οτι το wind to one θα ενεργοποιηθει στις 15 του μήνα. Άρα σε αυτο το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ τώρα θά έχω την αναλογία απο τις 28 του προηγούμενου μήνα μέχρι τις 15 αυτού, σωστά? Δηλαδή γύρω στα 175 ΜΒ.

Εγω μέχρι στιγμής ομως έχω κάνει 290 ΜΒ. Στο τιμοκατάλογο της wind που είδα για το εξτρα ιντερνετ που χρεώνετε είδα 2 τιμές.

α) Πλοήγηση Web 0,1 €/ΜΒ

β) Πλοήγηση off portal WAP 12,5 €/ΜB

Εγώ ποια χρέωση θα πληρώσω? Γιατί είναι τεράααστια η διαφορά.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο να σας πώ οτι έχω iphone και χρησιμοποιώ τις εφαρμογές του. Safari , Youtube, Mail κλπ και στις ρυθμίσεις είναι APN gint.b-online.gr

Καλησπερα θελω να κανω μια συνδεση στο unlimited 25 ή WIND-XS εψαξα και τις 3 εταιριες και ειδα πως δινουν ακριβως τα ιδια (vodafon ειναι εκτος γτ δεν εχω φιλους vodafone).

Είδα πως με την έκπτωση αντί επιδότηση πάει στα 20 ευρώ στη wind ενώ στην cosmote 22 (επισης υπαρχει και μια on line προσφορα στη wind που κατεβαζει λιγο ακομα το παγιο 17,98€ χωρίς επιδότηση

(28% έκπτωση στο

μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)).

Η ερώτηση μου ειναι ο λογαριασμός, η τελική τιμή που θα μου έρχεται πόσο θα είναι αν δεν υπερβαίνω αυτα που δινει η εταιρία,δλδ + τα τέλη κινητής + ότι άλλο ΦΠΑ....κ.τ.λ..

και

«Η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και video-κλήσεις γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 45 δευτερόλεπτα.» αυτό το διάβασα στον τιμοκατάλογο της cosmote στη wind δε βρήκα κάτι αντίστοιχο γνωρίζεται πόσο είναι?

Edited by aegina24

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Καλησπερα θελω να κανω μια συνδεση στο unlimited 25 ή WIND-XS εψαξα και τις 3 εταιριες και ειδα πως δινουν ακριβως τα ιδια (vodafon ειναι εκτος γτ δεν εχω φιλους vodafone).

Είδα πως με την έκπτωση αντί επιδότηση πάει στα 20 ευρώ στη wind ενώ στην cosmote 22 (επισης υπαρχει και μια on line προσφορα στη wind που κατεβαζει λιγο ακομα το παγιο 17,98€ χωρίς επιδότηση

(28% έκπτωση στο

μηνιαίο πάγιο τον 1o χρόνο)).

Η ερώτηση μου ειναι ο λογαριασμός, η τελική τιμή που θα μου έρχεται πόσο θα είναι αν δεν υπερβαίνω αυτα που δινει η εταιρία,δλδ + τα τέλη κινητής + ότι άλλο ΦΠΑ....κ.τ.λ..

και

«Η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και video-κλήσεις γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 45 δευτερόλεπτα.» αυτό το διάβασα στον τιμοκατάλογο της cosmote στη wind δε βρήκα κάτι αντίστοιχο γνωρίζεται πόσο είναι?

ξεκιναω αναποδα, 45'' ελαχιστο χρονο χρεωσης και οι τιμες ειναι ΜΕ φπα + τα τελη κινητης 12% δλδ 17,98+12%.

α,και δεν υπαρχει online προσφορα για κινητη..

Never Give Up:!:

Join friend!

Γεια σας.

Παιδια γράψτε μόνο οσοι γνωρίζετε πραγματικά. Μην πάθουμε και κανα εμφραγμα :(

Έχω συνδεση στο πρόγραμμα Wind M και ο λογαριασμος εκδιδεται κάθε 28 του μήνα . Στο πακέτο αυτό μαζί με τα άλλα δίνει και ιντερνετ 350 ΜΒ.

Έκανα πριν 10 μερες αίτηση να πάω στο πρόγραμμα Wind to 1 στο οποιο έχω ιντερνετ και στο σπίτι. Το ιντερνετ όμως στο κινητο πέφτει στα 100 ΜΒ και μου ήρθε ένα sms οτι το wind to one θα ενεργοποιηθει στις 15 του μήνα. Άρα σε αυτο το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ τώρα θά έχω την αναλογία απο τις 28 του προηγούμενου μήνα μέχρι τις 15 αυτού, σωστά? Δηλαδή γύρω στα 175 ΜΒ.

Εγω μέχρι στιγμής ομως έχω κάνει 290 ΜΒ. Στο τιμοκατάλογο της wind που είδα για το εξτρα ιντερνετ που χρεώνετε είδα 2 τιμές.

α) Πλοήγηση Web 0,1 €/ΜΒ

β) Πλοήγηση off portal WAP 12,5 €/ΜB

Εγώ ποια χρέωση θα πληρώσω? Γιατί είναι τεράααστια η διαφορά.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο να σας πώ οτι έχω iphone και χρησιμοποιώ τις εφαρμογές του. Safari , Youtube, Mail κλπ και στις ρυθμίσεις είναι APN gint.b-online.gr

Για μένα ρε παιδια καμμιά απάντηση;

ξεκιναω αναποδα, 45'' ελαχιστο χρονο χρεωσης και οι τιμες ειναι ΜΕ φπα + τα τελη κινητης 12% δλδ 17,98+12%.

α,και δεν υπαρχει online προσφορα για κινητη..

https://www.wind.com.gr/eShop-Form.aspx αναλυτικά οι online προσφορές για όλα τα πακέτα wind

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Για μένα ρε παιδια καμμιά απάντηση;

Είναι μπερδεμένο το θέμα σου. Πάρε τηλέφωνο τη wind.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, για να βγει η επιδότηση υπολογίζονται οι λογαριασμοί του τελευταίου τριμήνου ή εξαμήνου?

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, για να βγει η επιδότηση υπολογίζονται οι λογαριασμοί του τελευταίου τριμήνου ή εξαμήνου?

Ευχαριστώ.

Νομίζω του 9-μήνου.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καλησπέρα,

εχω το small προγραμμα εδώ και ένα χρόνο. Με 100' και 100 sms και απεριόριστα προς wind. Πληρώνω γύρω στα 25 ευρώ λόγω έκπτωσης απο μια σταθερή σύνδεση.

Μου δίνουν επιδότηση 30 ευρώ. Μπορώ να πετύχω καμιά καλύτερη προσφορά σε άλλη εταιρία( πχ. 60 ευρώ επιδότηση και τα ίδια χαρακτηριστικά προγράμματος); Πρέπει να διακόψω ένα μήνα προτού λήξει το συμβόλαιο για να πάω αλλού;

Ποια είναι η αποψή σας.

@kapodistrias

Πάρτους πρώτα ένα τηλέφωνο και ζήτα παραπάνω επιδότηση.

Πιστεύω 50-60€ θα ήταν ένα καλό ποσό αναβάθμισης. Έχουν δυσκολέψει σε όλες τις εταιρίες. Εσύ εκμεταλλεύσου την έκπτωση λόγω σταθερού!

@kapodistrias

Πάρτους πρώτα ένα τηλέφωνο και ζήτα παραπάνω επιδότηση.

Πιστεύω 50-60€ θα ήταν ένα καλό ποσό αναβάθμισης. Έχουν δυσκολέψει σε όλες τις εταιρίες. Εσύ εκμεταλλεύσου την έκπτωση λόγω σταθερού!

Thanks. Τους είχα στείλει ένα μαιλ αλλά ίσως καλύτερα τηλεφωνικώς. Τις έχουν κόψει σε τόσο μικρές συνδέσεις. Και η cosmote βλέπω κάτω από 35 ευρώ πάγιο δε δίνει τίποτα.

Kαλημερα σε ολους-ολες...

Ειμαι συνδρομητης cosmote και μολις μου εκαναν μια προσφορα απ τη wind για αλλαγη δικτυου.Θα ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει να μεταφερθω στη wind...

Το προγραμμα που εχω ηδη ειναι:

1500' cosmote-σταθερα, 130' σε αλλα δικτυα, 1500 μνμ cosmote, 75 μνμ σε αλλα δικτυα, 350 mb modile internet + 30gb internet on the go (το στικακι).

Το παγιο, που ποτε δε το ξεπερναω, ειναι 70 ευρω (με φπα).

Η wind μου προσφερει το ιδιο ακριβως προγραμμα (οπου 1500' δωρεαν, στη wind φυσικα) + 1gb internet on the go (δε με ενδιαφερουν τα 30 gb στο internet on the go αφου το χρησιμοποιω σπανια).Το παγιο θα ειναι 48 ευρω (με φπα)

Αυτο που δε γνωριζω ειναι η συγκριση στο σημα (και 3g) ιδιως στην Αθηνα αλλα και αν εχουν διατηρηθει αρκετοι πελατες στη wind η θα παει τσαμπα ο δωρεαν χρονος και η χρεωση σε αλλα δικτυα θα μου ανεβασει το λογαριασμο.

Ευχαριστω...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το σήμα 3G της Wind στην Αθήνα μια χαρά είναι όσες φορές έχω ανέβει. Το βασικό είναι οι Επαφές σου τι σύνδεση έχουν. Γιατί αν ξεπεράσεις τα λεπτά ομιλίας προς άλλους μετά ο λογαριασμός ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο..!

Οπότε για μένα αυτό καλύτερα να τσεκάρεις.

--- Sony Xperia 5 II ---

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ