sv2evs Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Μόλις ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός και ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο ebill ! Γιατί οι προηγούμενοι δεν υπήρχαν πιο πριν και μου έλεγαν βλακείες ; υ.γ Σήμερα αφού είδα που κάνω περισσότερες κλήσεις με το e-bill (δόξα τον Θεό) άλλαξα τον ένα απο τους 2 αριθμούς στο friends n' Family. Μπορώ να κάνω την αλλαγή του άλλου αριθμού (που δεν άλλαξα) γρηγορότερα απο τον 1 μήνα ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Όσον αφορά την έκπτωση, μου είπε ότι εφόσον δεν μπορούσα να το γνωρίζω, θα μου πιστώσουν κανονικά τη διαφορά για τους προηγούμενους 2 λογαριασμούς Όπως και έκαναν σε αυτό το λογαριασμό. +1 για τη Wind. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 An exeis oikogeneiako paketo kathe 18 tou minos.Am exeis apla mia grammi kathe imerominia ekdosis tou logariasmou sou.an einai kainouria grammi (den sou exei erthei kapoios logariasmos akomi) pare sto 1260 me tin epilogi 8 gia nou sou poune ευχαριστω, πολυ αναλυτικος !:D Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARK100 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Θα ήθελα τη βοήθειά σας παιδιά. Χθες έκανα αίτηση για διακοπή συμβολαίου στη WIND και πήρα ημερομηνία διακοπής 19/10. (Είμαι συνδρομητής τα τελευταία 5 χρόνια). Δεδομένου ότι φεύγω εξωτερικό τέλος Σεπτεμβρίου και θέλω να έχω περιαγωγή με καρτοκινητό θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσθεί η διαδικασία διακοπής και μετατροπής σε καρτοκινητό. Η εξυπ. πελατών ήταν κατηγορηματική ότι δεν γίνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πιέσω ή κάποια άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Θα ήθελα τη βοήθειά σας παιδιά. Χθες έκανα αίτηση για διακοπή συμβολαίου στη WIND και πήρα ημερομηνία διακοπής 19/10. (Είμαι συνδρομητής τα τελευταία 5 χρόνια). Δεδομένου ότι φεύγω εξωτερικό τέλος Σεπτεμβρίου και θέλω να έχω περιαγωγή με καρτοκινητό θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επισπευσθεί η διαδικασία διακοπής και μετατροπής σε καρτοκινητό. Η εξυπ. πελατών ήταν κατηγορηματική ότι δεν γίνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πιέσω ή κάποια άλλη λύση; Οπως η εξ.πελατων, ετσι κι εγω θα σου απαντησω δυστηχως το ιδιο. δεν γινεται να γινει πιο γρηγορη η διαδικασια ακυρωσης :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Sorry για την ίσως αφελή ερώτηση αλλά επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω ένα νέο συμβόλαιο Wind Flexy 30,θα ήθελα να ρωτήσω:Το ποσό που θα πληρώνω κάθε μήνα θα είναι 30 ευρώ ή 30 ευρώ και τέλη κινητής τηλεφωνίας και και και ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Sorry για την ίσως αφελή ερώτηση αλλά επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω ένα νέο συμβόλαιο Wind Flexy 30,θα ήθελα να ρωτήσω:Το ποσό που θα πληρώνω κάθε μήνα θα είναι 30 ευρώ ή 30 ευρώ και τέλη κινητής τηλεφωνίας και και και ...? θα πληρωνεις 30+2,39 τα τελη. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 XAXA, Θα πληρώνεις 25 + 2,39 τα τέλη. Για ενα χρονο αυτο , χιχι. Εκτος απο τον πρωτο λογαριασμο, που θα εχεις κανονικα παγιο 30. Μπιλ μπιλ μπιλ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 XAXA, Θα πληρώνεις 25 + 2,39 τα τέλη. Για ενα χρονο αυτο , χιχι. Εκτος απο τον πρωτο λογαριασμο, που θα εχεις κανονικα παγιο 30. Μπιλ μπιλ μπιλ!!!!! Α! εσυ εισαι πολυ τυπικουρα! εγω λεω να πληρωνει 30 και να εχει του 35 :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 XAXA, Θα πληρώνεις 25 + 2,39 τα τέλη. Για ενα χρονο αυτο , χιχι. Εκτος απο τον πρωτο λογαριασμο, που θα εχεις κανονικα παγιο 30. Μπιλ μπιλ μπιλ!!!!! Υποψιν οτι ο χρονος στη wind ειναι σχετικος :rolleyes: μπορει να αρχισει απο τον 2ο μηνα μπορει απο τον 3ο... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Α! εσυ εισαι πολυ τυπικουρα! εγω λεω να πληρωνει 30 και να εχει του 35 :p Γιατί να το κάνει αυτό; Καλύτερα δεν είναι να αφού θέλει το 30 να το έχει με 25; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Γιατί να το κάνει αυτό; Καλύτερα δεν είναι να αφού θέλει το 30 να το έχει με 25; εγω το πεταξα σαν ιδεα. εκει θα κολησουμε τωρα? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 εγω το πεταξα σαν ιδεα. εκει θα κολησουμε τωρα? Όχι απλά ξέρω ότι σε κανέναν δεν αρέσει και πολλοί μπερδεύονται και δυσανασχετούν με την πολιτική της Wind να χρεώνει κανονικά τον πρώτο μήνα και η προσφορά να ισχύει από τον δεύτερο, οπότε αν τον καλύπτει το πρόγραμμα 30 θα είναι πιο ευχάριστο να ξέρει ότι από τον δεύτερο θα δίνει 25... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 πανω σ'αυτο θα ηθελα να σημειωσω οτι αφου χρεωθει ο πελατης τον 1ο μηνα με του 30πχ στο τελος του χρονου εφοσον αλλαξει πακετο ή κανει διακοπη συμβολαιου...θα τα πιστωθει αντιστοιχα οπως τον πρωτο μηνα. και αυτο σημαινει οτι η wind δεν ξεχνα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 πανω σ'αυτο θα ηθελα να σημειωσω οτι αφου χρεωθει ο πελατης τον 1ο μηνα με του 30πχ στο τελος του χρονου εφοσον αλλαξει πακετο ή κανει διακοπη συμβολαιου...θα τα πιστωθει αντιστοιχα οπως τον πρωτο μηνα. και αυτο σημαινει οτι η wind δεν ξεχνα Εγω σου υπογραφω οτι στους 12 μηνες που θα διακοψω δεν θα μου επιστραφει. Γνωστες οι τακτικες της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Sorry, αλλα κανεις λαθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 θα μου πει καποιος αν το προγραμμα wind1 ειναι εμπορικα διαθεσιμο-οπως γραφει στo site της wind? πηγα χθες να το ζητησω σε 2 υποκαταστηματα κ μου ειπαν οτι δε προσφερεται για νεους συνδρομητες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 θα μου πει καποιος αν το προγραμμα wind1 ειναι εμπορικα διαθεσιμο-οπως γραφει στo site της wind? πηγα χθες να το ζητησω σε 2 υποκαταστηματα κ μου ειπαν οτι δε προσφερεται για νεους συνδρομητες.... ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΑΤΟ! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν θέλουν να πουλήσουν ! Έχουν και ένα σχεδόν ίδιο, νομίζω το WIND Flexy Zero. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 θα μου πει καποιος αν το προγραμμα wind1 ειναι εμπορικα διαθεσιμο-οπως γραφει στo site της wind? πηγα χθες να το ζητησω σε 2 υποκαταστηματα κ μου ειπαν οτι δε προσφερεται για νεους συνδρομητες.... Μα σε νέους συνδρομητές και φορητότητες απευθύνεται μόνο... Τα χάλια τους έχουν, σαν κάτι γέρους που έχουν κάποια δύστροπη νοοτροπία χωρίς να ξέρουν το γιατί και δεν την αλλάζουν κιόλλας, έτσι μπορώ να παρομοιάσω την Wind... Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν θέλουν να πουλήσουν ! Έχουν και ένα σχεδόν ίδιο, νομίζω το WIND Flexy Zero. Διαφέρει αρκετά, είναι πολύ πιο ακριβό! Βέβαια δεν έχει τέλος ενεργοποίησης και φυσικά απευθύνεται και στους "παρακατιανούς" συνδρομητές της. Μα γιατί αυτή η διάκριση; Δεν μπορώ να το καταλάβω! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν θέλουν να πουλήσουν ! Έχουν και ένα σχεδόν ίδιο, νομίζω το WIND Flexy Zero. Θελουν να πουλησουν κατι που τους αφηνει παραπανω κερδος :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Θελουν να πουλησουν κατι που τους αφηνει παραπανω κερδος :down: ολα κερδος ειναι.και καλο ειναι να το κανουν ολα τα καταστηματα. ουτε καν χασιμο χρονου ειναι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 εστειλα mail στιν wind και μου με πηραν τηλεφωνο μεσα σε 3 ωρες. Μου ειπαν οτι στο καταστημα επρεπε να μου το προσφερουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πηγα λοιπον αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι δε γινεται και πρεπει να τους ενημΕρωσΕι η ιδια η wind. ΗΜΑΡΤΟΝ. . . αντε να βγαλωω ακρη. Τωρα ξαναεστειλα στην wind μαιλ και περιμενω απαντηση τους. Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. Ηθελαν ντε και καλα να παρω το flexy zero.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 εστειλα mail στιν wind και μου με πηραν τηλεφωνο μεσα σε 3 ωρες. Μου ειπαν οτι στο καταστημα επρεπε να μου το προσφερουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πηγα λοιπον αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι δε γινεται και πρεπει να τους ενημΕρωσΕι η ιδια η wind. ΗΜΑΡΤΟΝ. . . αντε να βγαλωω ακρη. Τωρα ξαναεστειλα στην wind μαιλ και περιμενω απαντηση τους. Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. Ηθελαν ντε και καλα να παρω το flexy zero.... Ας έπαιρνες στη Wind αμέσως όταν ήσουν στο κατάστημα να δούμε τι θα σου έλεγαν... Κοίτα, αφού δε θέλουν να σ' εξυπηρετήσουν πήγαινε σε άλλο κατάστημα Wind, εκείνοι θα χάσουν... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Φιλε, ελεος, ενω εισαι στο καταστημα, απαιτησε να καλεσουν το dealer call center, μπας και ξεστραβωθουν....ποιο σπιρτο καταστημα ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts