Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς η Wind χάνει με τις κινήσεις της:

- Μετά την κατάργηση 0.01€/1' στα F2G5 και F2G6, καταργώ με την σειρά μου 4 αριθμούς που είχα για αυτόν τον λόγο.:shifty:

Λύσεις υπάρχουν τόσο από την Cosmote όσο και από την Vodafone για να χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία.:cool:

- Αν επιβάλλει ελάχιστη χρέωση 60'' στο F2G2, θα φύγω με φορητότητα αριθμού (μάλλον στην Frog:ρ) και μαζί με εμένα αρκετά ακόμα άτομα του οικογενειακού & φιλικού περιβάλλοντός μου μιας και είναι η 2η άστοχη ενέργεια μετά την αύξηση του sms από 0.04€ σε 0.12€.:down:

Και φυσικά ένας λόγος που θα επιλέξω την Frog έναντι της Q είναι και το ότι δεν επιθυμώ να έχω σχέσεις με αυτή την εταιρία που δεν σέβεται ούτε την υπόστασή της, πόσο μάλλον τους πελάτες της...:whistle:

Τα φ2γ5 και φ2γ6 δεν καταργουνται απλως δεν μπορεις να αλλαξεις τους 2 αριθμους που ειχες βαλει να εχεις προνομιακη χρεωση 100%

τα μυνηματα διπλασιασμου τα καταργησανε?εχει ερθει τωρα τελευταια σε κανεναν η τπτ?

Μπορει καποιος να μας διευκρινηση τι κερδιζουμε με ανανεωση με 5ε,10ε και 20ε μεσα απο καταστημα wind γιατι λιγο πολυ εχουμε χαση τον μπουσουλα με τις προσφορες

σε εμενα καθε 5 μερες και τριπλασιασμο προχθες!!!

σε εμενα καθε 5 μερες και τριπλασιασμο προχθες!!!

τυχερε στειλε και κανενα διπλασιασμο σε μενα.

Τελικα ειδα το μονο που συμφερει απο τις προσφορες ειναι η ανανεωση μεσα απο καταστημα wind και δινει 300' προς ολους και 300' wind/q και 300sms wind/q και μενη το 20αρι στην καρτα.

Ρε παιδεια πως μπορω να παρω εγω κανενα διπλασιασμο μηπως να τους στειλω κανενα μαιλ?Επισης ο διπλασιασμος ειναι για ενα μηνα η κανονικα για ενα χρονο και σου διπλασιαζη ολο το ποσο η τα 5ε οπως λενε καποια μηνυματα?

Edited by kostas123464

Τα φ2γ5 και φ2γ6 δεν καταργουνται απλως δεν μπορεις να αλλαξεις τους 2 αριθμους που ειχες βαλει να εχεις προνομιακη χρεωση 100%

το 1267 δεν λειτουργει και απο οτι θυμαμαι επρεπε καθε 30 μερες να επαναοριζεις τα νουμερα για το 1 λεπτο στο λεπτο....οποτε ουσιαστικα εχει καταργηθει η υπηρεσια.....ή οχι;;; :confused:

και σε εμενα ερχονται συνεχεια διπλασιασμοι και τριπλασιασμοι ... αλλα τελος αλλα λεφτα δεν δινω :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

τη λεξη ''σεβασμος'' ο καθενας τη βλεπει διαφορετικα... Εγω π.χ. δε βλεπω καμμια αλλη εταιρια να δινει αυτα που δινει το q (διαβασε την υπογραφη μου)

Δεν διαφωνώ, αλλά να σου θυμίσω τις αυξήσεις που έχει ανακοινώσει η Wind στις χρεώσεις της Q και που θα ισχύσουν σε λίγες μέρες...:X

Κατά τ' άλλα, η Q είναι ανταγωνιστική και προσφέρει περισσότερα απ' ότι στο παρελθόν, αλλά σιγά-σιγά χάνει το βασικό χαρακτηριστικό της: πολύ χαμηλές τιμές ομιλίας & μηνυμάτων. Τώρα, τα σκήπτρα κατέχει η Frog.;)

Δεν διαφωνώ, αλλά να σου θυμίσω τις αυξήσεις που έχει ανακοινώσει η Wind στις χρεώσεις της Q και που θα ισχύσουν σε λίγες μέρες...:X

Κατά τ' άλλα, η Q είναι ανταγωνιστική και προσφέρει περισσότερα απ' ότι στο παρελθόν, αλλά σιγά-σιγά χάνει το βασικό χαρακτηριστικό της: πολύ χαμηλές τιμές ομιλίας & μηνυμάτων. Τώρα, τα σκήπτρα κατέχει η Frog.;)

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι η F2G είναι πιο συμφέρουσα; Βασικά τρέχουν συνεχώς προσφορές με Wind που αν το ψάξεις, στο τέλος βγαίνεις σίγουρα κερδισμένος ;)

Προσφέρει κάτι παραπάνω από 0,25 ευρώ/λεπτό (χωρίς ελαχ. διάρκεια) και sms 0,05 ευρώ;;; Καλό πακέτο με χαμηλές βασικές χρεώσεις, αλλά τί γίνεται από πακέτα internet, κλήσεις εξωτερικό, κλήσεις ίδιο δίκτυο και γενικότερα πως τα πάει από προσφορές;;; Μην βγούμε εκτός απλώς να γίνει μια απλή σύγκριση.

Διότι αναφέρεις τις αυξήσεις της Q (αυξηση βασικής χρέωσης σε 0,37 ευρώ/λεπτό - χωρις ελαχ. διαρκεια),με sms 0,06 ευρώ, αλλά "ξεχνάς" τα νέα πακέτα 60 λεπτά προς όλους με 3 ευρώ κτλ

Εγώ δεν βλέπω καμιά τεράστια διαφορά όπως αναφέρεις. Πιστεύω παραμένει πιο οικονομική η Q.

Τώρα αν εσύ για τη χρήση που κάνεις αδειάζει η τσέπη σου προχώρα σε FROG. Ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας... αλλά μην λες για σεβασμό κτλ

Edited by DemetreKre

προφανώς ναι

τελικα δεν ειναι προφανως ναι, οπως ισχυριζεσε. οταν κανεις υποθεσεις ενημερωνε μας για να μην την παταει αδικα ο κοσμος.

σε αυτη την σελιδα

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

τερμα κατω στις σημειωσεις γραφει

Σημείωση

Το Bonus αφορά σε κλήσεις + μηνύματα προς ΌΛΑ τα εθνικά δίκτυα (Σταθερά & Κινητά) και ΌΛΗ τη WIND/Q (Καρτοκινητά & Συμβόλαια)

Η διάρκεια ισχύος των bonus λεπτών ομιλίας & SMS είναι 30 ημέρες

οι Συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους μέσα από κατάστημα WIND και κατά συνέπεια να κερδίσουν το συγκεκριμένο bonus, όσες φορές επιθυμούν μέσα στον μήνα.

Τα παραπάνω λεπτά είναι συνολικά (Νέο F2G με κλήση στο 1300+ Bonus καταστημάτων)

και ξαναλεω, αλλο κανω υποθεσεις, αλλο μιλαω με σιγουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

@pexths είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών:p

αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται. δεν ειναι να ασχολεισε μαζι τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά ακριβώς που αναφέρεις στο link ισχύουν για τα καρτοκινητά και τις ανανεώσεις...

Απλώς αν πάρεις κάρτα εκτός καταστήματος δεν μπαίνουν 300' προς όλους και Wind, αλλά 200' προς όλους (όπως ίσχυε από πριν η προσφορά στο 1300)

Αυτά ακριβώς που αναφέρεις στο link ισχύουν για τα καρτοκινητά και τις ανανεώσεις...

Απλώς αν πάρεις κάρτα εκτός καταστήματος δεν μπαίνουν 300' προς όλους και Wind, αλλά 200' προς όλους (όπως ίσχυε από πριν η προσφορά στο 1300)

ετσι ακριβως. Παραητανε καλο να επαιρνες 500 λεπτα προς ολους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άρα για τα 300 λεπτά μόνο κάρτα από κατάστημα;

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

Έχει καταντήσει υπερβολικά εκνευριστική η Wind με την συχνότητα που τροποποιεί - καταργεί προσφορές - πακέτα - τιμοκαταλόγους - ανακοινώσεις. Έλεος δλδ. Αυτοί κάθε 5' αλλάζουν και από κάτι. Καλά, το management της Wind, προγραμματισμό με ορίζοντα ημέρας κάνει κάθε φορά ffs; :dizzy::down:

Έχει καταντήσει υπερβολικά εκνευριστική η Wind με την συχνότητα που τροποποιεί - καταργεί προσφορές - πακέτα - τιμοκαταλόγους - ανακοινώσεις. Έλεος δλδ. Αυτοί κάθε 5' αλλάζουν και από κάτι. Καλά, το management της Wind, προγραμματισμό με ορίζοντα ημέρας κάνει κάθε φορά ffs; :dizzy::down:

Δεν έχεις και άδικο...

Τα 100 παραπάνω λεπτά προς όλους από ανανέωση καταστήματος τα παίρναμε από τότε που βγήκε η προσφορά του 1300. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε και το είχαμε γράψει σε αυτό το θέμα.

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι η F2G είναι πιο συμφέρουσα; Βασικά τρέχουν συνεχώς προσφορές με Wind που αν το ψάξεις, στο τέλος βγαίνεις σίγουρα κερδισμένος ;)

Έχεις δίκιο για τις προσφορές αλλά με εκνευρίζουν τα "νταβατζιλίκια", δηλαδή μόλις κάνεις μια κλήση να χρεώνεσαι 1' από το πρώτο δευτερόλεπτο καθώς και η έλλειψη αξιοπιστίας (διαρκής τροποποίηση/κατάργηση προσφορών πολύ συχνά)...

το 1267 δεν λειτουργει και απο οτι θυμαμαι επρεπε καθε 30 μερες να επαναοριζεις τα νουμερα για το 1 λεπτο στο λεπτο....οποτε ουσιαστικα εχει καταργηθει η υπηρεσια.....ή οχι;;; :confused:

και σε εμενα ερχονται συνεχεια διπλασιασμοι και τριπλασιασμοι ... αλλα τελος αλλα λεφτα δεν δινω :p

Θα συνεχισεις να εχεις προνομιακη χρεωση σ'αυτους τους 2 αριθμους που ειχες δηλωσει την τελευταια φορα απλως δεν θα μπορεις να τους αλλαξεις!!!

Προσφέρει κάτι παραπάνω από 0,25 ευρώ/λεπτό (χωρίς ελαχ. διάρκεια) και sms 0,05 ευρώ;;; Καλό πακέτο με χαμηλές βασικές χρεώσεις, αλλά τί γίνεται από πακέτα internet, κλήσεις εξωτερικό, κλήσεις ίδιο δίκτυο και γενικότερα πως τα πάει από προσφορές;;; Μην βγούμε εκτός απλώς να γίνει μια απλή σύγκριση.

Διότι αναφέρεις τις αυξήσεις της Q (αυξηση βασικής χρέωσης σε 0,37 ευρώ/λεπτό - χωρις ελαχ. διαρκεια),με sms 0,06 ευρώ, αλλά "ξεχνάς" τα νέα πακέτα 60 λεπτά προς όλους με 3 ευρώ κτλ

Εγώ δεν βλέπω καμιά τεράστια διαφορά όπως αναφέρεις. Πιστεύω παραμένει πιο οικονομική η Q.

Τώρα αν εσύ για τη χρήση που κάνεις αδειάζει η τσέπη σου προχώρα σε FROG. Ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας... αλλά μην λες για σεβασμό κτλ

Έχεις δίκιο για την έλλειψη πακέτων, το συνηθίζει η Cosmote (βλέπε αντίστοιχα στο What's up.;)

Το θέμα είναι τί ανάγκες καλύπτει ο καθένας. Εγώ χρησιμοποιώ μια sim 12 σε 1 στην οποία έχω 6 Cosmoκάρτες, 4 F2G6 και 1 What's up και εκμεταλλεύομαι διάφορες προσφορές. Το βασικό μου νούμερο όμως θέλω να έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις και να μην έχει ελάχιστη χρέωση. Αν όμως δεν κλωνοποιούνται οι Frog αυτό τον καιρό θα αναγκαστώ να παραμείνω στο F2G2.:blink:

Πολύ καλό είναι το πακέτο της Q με 3€ αλλά η χρέωση ανά 1' μειώνει κατά πολύ την αξία του...:(

Η Q είναι πάντα οικονομική και έχει (τώρα πια) και το πλεονέκτημα των πακέτων και των προσφορών, αλλά η Wind επιλέγει να επιβάλλει και στην Q αυξήσεις και χρέωση ανά 1' (ή οτιδήποτε αντίστοιχο) στα πακέτα της...:X

Θα συνεχισεις να εχεις προνομιακη χρεωση σ'αυτους τους 2 αριθμους που ειχες δηλωσει την τελευταια φορα απλως δεν θα μπορεις να τους αλλαξεις!!!

απο την τελευταια φορα πρεπει να εχουν περασει πολλες ημερες και οι αριθμοι πρεπει να εχουν διαγραφει, διοτι το δοκιμασα και με χρεωσε κανονικα, οποτε για μενα το f2g5 ειναι επισημα, νεκρο περιστερι :cry:

απο την τελευταια φορα πρεπει να εχουν περασει πολλες ημερες και οι αριθμοι πρεπει να εχουν διαγραφει, διοτι το δοκιμασα και με χρεωσε κανονικα, οποτε για μενα το f2g5 ειναι επισημα, νεκρο περιστερι :cry:

εισαι σιγουρος οτι σε χρεωσε κανονικα?? Μηπως μπερδευτηκες με τις πολλες καρτες που εχεις και καλεσες σε αριθμο που τον εχεις δηλωσει σε αλλο καρτοκινητο? περιεργο μου φαινεται γιατι νομιζω απο γνωστο μου οτι συνεχιζει να εχει το 1 λεπτο το λεπτο

εισαι σιγουρος οτι σε χρεωσε κανονικα?? Μηπως μπερδευτηκες με τις πολλες καρτες που εχεις και καλεσες σε αριθμο που τον εχεις δηλωσει σε αλλο καρτοκινητο? περιεργο μου φαινεται γιατι νομιζω απο γνωστο μου οτι συνεχιζει να εχει το 1 λεπτο το λεπτο

οχι.....ειμαι 1000% σιγουρος...το συγκεκριμενο το ειχα "ρυθμισει" για να περνω τηλεφωνο στην μητερα μου και την αδερφη μου....πηρα την αδερφη μου σημερα, μιλησαμε ελαχιστα και με χρεωσε 13 ευρωλεπτα....

παντως αν το "εσφαξαν" το f2g5, το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι το f2g2 μετραει μερες.....προβλεπω ολα να γινουν απλα f2g, γιαυτο αλλωστε μπορεις και με momad αλλα και με παλιο wincard να κανεις log-in στο site του f2g...ολα τα παλια προγραμματα σε μια χρονικη περιοδο θα ισοπεδωθουν και θα εχουν εννοιες χρεωσεις f2g....

οχι.....ειμαι 1000% σιγουρος...το συγκεκριμενο το ειχα "ρυθμισει" για να περνω τηλεφωνο στην μητερα μου και την αδερφη μου....πηρα την αδερφη μου σημερα, μιλησαμε ελαχιστα και με χρεωσε 13 ευρωλεπτα....

παντως αν το "εσφαξαν" το f2g5, το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι το f2g2 μετραει μερες.....προβλεπω ολα να γινουν απλα f2g, γιαυτο αλλωστε μπορεις και με momad αλλα και με παλιο wincard να κανεις log-in στο site του f2g...ολα τα παλια προγραμματα σε μια χρονικη περιοδο θα ισοπεδωθουν και θα εχουν εννοιες χρεωσεις f2g....

Αν το κάνουν θα έχω λόγο να φύγω για vodafone μεριά που στα χανιά έχει καλύτερο σήμα και δίκτυο internet :)

αυτο που περιγραφεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο που περιγραφεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας

Γιατί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Και εγώ έτσι έχω ψιλοκαταλάβει. Ουσιαστικά οι f2g οι παλιοί θα αναγκαστουν τελικά να μεταβούν είτε στο τωρινό f2g είτε στην κιου λόγω τιμών!!! Άποψή μου είναι ότι θα επικρατήσει στο τέλος μόνο το q λόγω τιμών! Αλλά με χρήση πακέτων μόνο... Μιας και οι τιμές εκτός πακέτου έγιναν απαγορευτικές και εκεί! :confused:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova