Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω να ισχυει αυτο..και να ισχυει η δευτερη προσφορα με τα 300 μαλλον παιρνεις αυτα και οχι και τα 200

επεσαν τα τελη τερματισμου κλησεων και γιαυτο δινουν περισσοτερα! Ασε που ειναι καλοκαιρι και τα καταστηματα ειναι αδεια. Πρεπει να φερουν κοσμο στο καταστημα για να μην κατεβουν οι πωλησεις!!!

;) μπράβο τους, δίνουν πολύ περισσότερα από τους άλλους νομίζω...:worry:

Εξαντληθηκαν τα zte carl αυτη την εβδομαδα και η προσφορα σταματα. Αυτο το ειδος προσφορας το ειχε και τον Απριλιο που με 120ευρω τοτε σου εδινε το Samsung E2600 (μαπα προσφορα :lol:). Να περιμενουμε καμια νεα προσφορα?

τα carl έχουν εξαντληθεί απ όλα τα καταστήματα; αν πάω τη Δευτέρα θα βρω τίποτα;

τα carl έχουν εξαντληθεί απ όλα τα καταστήματα; αν πάω τη Δευτέρα θα βρω τίποτα;

Παρε τηλεφωνο εξ.πελατων και ρωτα αν υπαρχει σε κανενα καταστημα κανενα stock

Άρχισε Δευτέρα πρωί να παίρνεις τηλέφωνα στα καταστήματα κοντά στην περιοχή σου μπας και βρεις κάτι...

Αν είσαι Αθήνα πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα Κηφισίας, μπροστά από τα κεντρικά, αν έχουν να σου κρατήσουν ένα να πας να το πάρεις!

Άρχισε Δευτέρα πρωί να παίρνεις τηλέφωνα στα καταστήματα κοντά στην περιοχή σου μπας και βρεις κάτι...

Αν είσαι Αθήνα πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα Κηφισίας, μπροστά από τα κεντρικά, αν έχουν να σου κρατήσουν ένα να πας να το πάρεις!

νομίζω ότι άμα πάρεις από σταθερό τηλέφωνο το 8001101260 που ειναι δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο σε ενημερώνουν για τα καταστήματα όποτε μπορείς εκεί να βρεις τηλέφωνο καταστημάτων και ρώτα τους εκεί μηνπωσ ξέρουν τίποτα για την διαθεσιμότητα στa καταστήματα.

αρα συνολο 500 προς ολους; και τα 300 της προσφορας του καταστηματος και τα 200 απο το 1300. Σωστα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρα συνολο 500 προς ολους; και τα 300 της προσφορας του καταστηματος και τα 200 απο το 1300. Σωστα;

προφανώς ναι

προφανώς ναι

εγω παλι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αντι για τα 200 λεπτα δωρο στην ανανεωση απλα θα παρεις 300 και αυτο ολο..

και απο κατω στην Q μπορει να λεει δωρεαν λεπτα για προς ολους αλλα αππο ανω στο μπλε πλαισιο λεει οτι ειναι προς wind και Q

Καλές οι προσφορές αλλά μας κατάντησαν συμβόλαια!

Το βασικότερο για εμένα είναι να μην καταργηθεί το ανά δευτερόλεπτο απο το πρώτο δευτερόλεπτο.

η ειρωνεία είναι οτι το καταργούν τωρα που μειώθηκαν τα τέλη τερματισμού .

Απίστευτες οι προσφορές της WIND. Ανανέωσα πριν από λίγο το χρόνο ομιλίας μου με 10€ και πήρα 130 λεπτά μέσω της άυλης ανανέωσης και άλλα 100 προς όλους μέσω του bonus. :D

Απίστευτες οι προσφορές της WIND. Ανανέωσα πριν από λίγο το χρόνο ομιλίας μου με 10€ και πήρα 130 λεπτά μέσω της άυλης ανανέωσης και άλλα 100 προς όλους μέσω του bonus. :D

Και αμα εκανες την ανανεωση απο καταστημα θα κερδιζες και 100' προς wind/q και 100sms προς wind/q

Και αμα εκανες την ανανεωση απο καταστημα θα κερδιζες και 100' προς wind/q και 100sms προς wind/q

Μέσω καταστήματος έκανα την ανανέωση, αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα για 100' και 100 μηνύματα προς WIND/Q. Μπορεί να έχει κολλήσει το σύστημα. :)

Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει οτι παιρνουμε 500 προς ολους με καρτα των 20 γιατι απο την εξυπηρετηση δε βρισκω ακρη

Πριν λιγο που πηρα μου ειπαν οτι δεν παιρνω 500 αλλα 300 λεπτα συνολικα και το ιδιο ισχυει και με την καρτα των 10 μου ειπαν. Παιδια ειλικρινα οποτε αυτη η wind βγαζει προσφορες χανω τον μπουσουλα

Edited by fandago

Καλα στο cc της wind ειναι λιγακι πυραυλοι δεν ξερουνε τι τους γινεται.Παλι καλα που υπαρχει και αυτο το σαιτ και ενημερωνομαστε για προσφορες και για τα παντα.Εγω πιστευω οτι πρωτα μαθαινη το insomnia της προσφορες και μετα η wind:lol::lol::lol:

Καλές οι προσφορές αλλά μας κατάντησαν συμβόλαια!

Το βασικότερο για εμένα είναι να μην καταργηθεί το ανά δευτερόλεπτο απο το πρώτο δευτερόλεπτο.

η ειρωνεία είναι οτι το καταργούν τωρα που μειώθηκαν τα τέλη τερματισμού .

Δυστυχώς η Wind χάνει με τις κινήσεις της:

- Μετά την κατάργηση 0.01€/1' στα F2G5 και F2G6, καταργώ με την σειρά μου 4 αριθμούς που είχα για αυτόν τον λόγο.:shifty:

Λύσεις υπάρχουν τόσο από την Cosmote όσο και από την Vodafone για να χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία.:cool:

- Αν επιβάλλει ελάχιστη χρέωση 60'' στο F2G2, θα φύγω με φορητότητα αριθμού (μάλλον στην Frog:ρ) και μαζί με εμένα αρκετά ακόμα άτομα του οικογενειακού & φιλικού περιβάλλοντός μου μιας και είναι η 2η άστοχη ενέργεια μετά την αύξηση του sms από 0.04€ σε 0.12€.:down:

Και φυσικά ένας λόγος που θα επιλέξω την Frog έναντι της Q είναι και το ότι δεν επιθυμώ να έχω σχέσεις με αυτή την εταιρία που δεν σέβεται ούτε την υπόστασή της, πόσο μάλλον τους πελάτες της...:whistle:

τη λεξη ''σεβασμος'' ο καθενας τη βλεπει διαφορετικα... Εγω π.χ. δε βλεπω καμμια αλλη εταιρια να δινει αυτα που δινει το q (διαβασε την υπογραφη μου)

Eίσαι σίγουρος; Πήρες 230 λεπτά προς όλους;

Γιατι πλέον η σελίδα ανανεώθηκε http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/ και λεει οτι με 10€ παίρνεις 130 προς ολους και διυκρινιζει απο κατω

"Τα παραπάνω λεπτά είναι συνολικά (Νέο F2G με κλήση στο 1300+ Bonus καταστημάτων)"

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τη λεξη ''σεβασμος'' ο καθενας τη βλεπει διαφορετικα... Εγω π.χ. δε βλεπω καμμια αλλη εταιρια να δινει αυτα που δινει το q (διαβασε την υπογραφη μου)

ok συμφωνω αλλά υπάρχει και φθηνότερο κόστος στa sms προσ ολους χρησιμοποιώντας το dosms .

Διευκρίνησε λίγο τις παροχές.Προς όλους είναι όλα αυτά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

τα μυνηματα διπλασιασμου τα καταργησανε?εχει ερθει τωρα τελευταια σε κανεναν η τπτ?

Μπορει καποιος να μας διευκρινηση τι κερδιζουμε με ανανεωση με 5ε,10ε και 20ε μεσα απο καταστημα wind γιατι λιγο πολυ εχουμε χαση τον μπουσουλα με τις προσφορες

Edited by kostas123464

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova