Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα αβακας ο θησαυρος με τους διπλασιασμους και τριπλασιασμους?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να τρέξουμε λοιπόν να καταναλώσουμε το υπόλοιπο ....

Εγώ στην πρώτη κάρτα έβαλα Internet 1500 MB με 14 ευρώ και έτσι έφαγα όλο τον χρόνο του διπλασιασμού ( ήταν 15Χ2 )

5 μέρες μετά μου ήρθε σε δεύτερη κάρτα. Μέχρι εδώ όλα καλά , στις 25 μέρες μετά τέλιωασαν τα 1500 στο πρώτο , και αγόρασα από το δεύτερο .....

Το κακό ( ή καλό ) είναι ότι ξαναήρθε τριπλασιασμός στις ίδιες κάρτες , και τώρα τρέχω αλλά δεν προλαβαίνω να τις καταναλώσω πλέον.... στις 29 ημέρες ακριβώς από την τελευταία ανανέωση , θα αγοράσω πάλι Internet και ας μην έχει λήξει ακόμα το άλλο .

Edited by Vasileios

εσυ ελαβες μηνυμα για την προσφορα που ερχεται κατα περιοδους για μονιμο διπλασιασμο. Αυτο με την διαρκεια των 30 ημερων ειναι καινουρια προσφορα.

είχα λάβει μήνυμα για τριπλασιασμό. όχι διπλασιασμό.

τέσπα. το υπολοιπο παρέμεινε οπότε όλα καλα.

μηπως δεν περασαν οι 30 μερες;

περασαν σημερα νομιζω...θα δω και αυριο.αμα μου φαει τα 20 ευρω θα τα διεκδικισω γιατι η απαντηση τους στο φασεβοοκ ηταν οτι ισχυει για παντα.. την εχω κρατησει.

Δηλαδή, εγώ που είχα 9,03€, ανανέωσα με 10άρα στις 28/2 και πήγα 17,96€, και μου ήρθε και ο τριπλασιασμος και πήγα 35,38€, στις 29/3 θα βρεθώ με υπολοιπο 17,96 πάλι; Τώρα έχω 32€ περίπου, και άρα πρέπει σε οποιαδήποτε χρήση να καταναλώσω τα εναπομείναντα 14€; Να έχω, δήλαδή, στο νου μου και "χαμογελο του παιδιού" κοκ για τύχον υπολοιπο την τελευταία στιγμή (δε πιστεύω να τρώει απο το κανονικο υπολοιπο);

περασαν σημερα νομιζω...θα δω και αυριο.αμα μου φαει τα 20 ευρω θα τα διεκδικισω γιατι η απαντηση τους στο φασεβοοκ ηταν οτι ισχυει για παντα.. την εχω κρατησει.

Bασικά οι 30 ημέρες περνάνε όταν λήξουν και τα άλλα bonus από το 1242 οπότε έλεγξε το από κει αν αυτα εχουν διαγραφει τοτε εχουν περάσει οι 30 ημέρες αλλιώς όχι. Εγώ ο πρώτος τριπλασιασμός ήταν στις 17/2 στο κινητό της θειας και λήγουν σήμερα ολα τα bonus οπότε μετά τις 12 το βραδυ θα δω. Μου φαίνεται τρελλό να αρχίσουν να διαγράφουν το υπόλοιπο τουλαχιστον να ξερω να το ξοδέψω σε πακέτα και λοιπά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Bασικά οι 30 ημέρες περνάνε όταν λήξουν και τα άλλα bonus από το 1242 οπότε έλεγξε το από κει αν αυτα εχουν διαγραφει τοτε εχουν περάσει οι 30 ημέρες αλλιώς όχι. Εγώ ο πρώτος τριπλασιασμός ήταν στις 17/2 στο κινητό της θειας και λήγουν σήμερα ολα τα bonus οπότε μετά τις 12 το βραδυ θα δω. Μου φαίνεται τρελλό να αρχίσουν να διαγράφουν το υπόλοιπο τουλαχιστον να ξερω να το ξοδέψω σε πακέτα και λοιπά

σημερα ληγουν τελικα οποτε μετα τις 12 θα ξερω. εχω κρατησει μνμ ενημερωσης υπολοιπου οπου λενε οτι ισχυουν μεχρι το 2013.

σημερα ληγουν τελικα οποτε μετα τις 12 θα ξερω. εχω κρατησει μνμ ενημερωσης υπολοιπου οπου λενε οτι ισχυουν μεχρι το 2013.

το οποιο δεν αποδυκνυει τιποτα.γιατι και το μηνυμα διπλασιασμου ελεγε με ισχυ 30 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνώμη ρε παιδιά... Πως θα αφαιρέσουν από το 1269 το υπόλοιπο?? Και που ξέρω εγώ δηλαδή τι ποσό έχω χαλάσει και τι μου μένει?? Θα πρέπει να κρατάω αρχείο με το υπόλοιπο της κάρτας μου και τις ανανεώσεις μου κάθε φορά??

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ???

Ας επιβεβαιώσει κάποιος ακόμη, γιατί αν ισχύει αυτό θα γίνει χαμός πραγματικά..

Οποτε ο διπλασιασμος οντως ειναι για 30 μερες μονο για ομιλια και μηνυματα ε;Τσαμπα χαρηκαμε..Ψιλοπονηρα το'παιξε η γουιντ παντως.Ναι μεν το εγραφε αλλα το προσθετε στο 1269.Πρωτη φορα.Συνηθως το παρουσιαζει σε εξτρα μορφη μπονους.Τελοςπαντων,μην ειμαστε και αχαριστοι.

Οποτε ο διπλασιασμος οντως ειναι για 30 μερες μονο για ομιλια και μηνυματα ε;Τσαμπα χαρηκαμε..Ψιλοπονηρα το'παιξε η γουιντ παντως.Ναι μεν το εγραφε αλλα το προσθετε στο 1269.Πρωτη φορα.Συνηθως το παρουσιαζει σε εξτρα μορφη μπονους.Τελοςπαντων,μην ειμαστε και αχαριστοι.

Όχι φίλε μου, δεν είναι αχαριστία.. Είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση αυτό το πράγμα.. Γιατί με κάθε τρόπο, και από το cc, και από το facebook, και με τον τρόπο που το περάσανε στο 1269, μας παραπλανήσανε οτι προστίθεται στο κανονικό υπόλοιπο και οτι ήταν λάθος που ανέφερε τις 30 ημέρες..

Επιπλέον αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω είναι πολύ σωστό.. Κι εγώ έχω sms που αναφέρει οτι το υπόλοιπό μου είναι 73e μέχρι το 2013... Τι χρεώσεις είχα που να μου φάγανε αυτό το υπόλοιπο; Ποιός με ενημέρωσε οτι από αυτά τα 73e, τα 45 πχ λήγουν στις 20/3?

Προς το παρόν ένα παιδί το είπε, και μπορεί να έγινε κάποιο λάθος σε αυτόν, ή κάπως να τα φαγε χωρίς να το κατάλαβε.. Γι αυτό περιμένω να δω τι ισχύει πράγματι και από άλλους που το βάλανε αυτές τις μέρες.. Αλλά αν πράγματι ισχύει αυτό και τα αφαιρούνε, εγώ το λέω και εδώ μέσα για να το γνωρίζουν και οι φίλοι που γράφουν, και οι κύριοι της wind που μας διαβάζουν, οτι πέρα από το χαμό που έχει να γίνει, θα κινηθώ και νομικά και με καταγγελίες εναντίον της εταιρείας για παραπλάνηση και εξαπάτηση..

Πάντως για να μαι και δίκαιως, δε θυμάμαι 100% αλλά εμένα που νομίζω πρέπει να έληξαν χτες τα bonus μου τα πρώτα (οπότε να πέρασαν οι 30 μέρες..) δεν έχει αφαιρεθεί κάτι ακόμα από την κάρτα μου.. Περιμένω όπως και να χει ενημέρωση και από άλλους, για να το επιβεβαιώσουμε..

Edited by MrVass

το οποιο δεν αποδυκνυει τιποτα.γιατι και το μηνυμα διπλασιασμου ελεγε με ισχυ 30 μερες

για εσενα... για εμενα παρα πολλα!!! το μνμ ελεγε για 30 ημερες αλλα στο φασεβοοκ και στο cc ελεγαν οτι ισχυει για παντα και οτι ηταν λαθος το μνμ + οτι το λεει και το μνμ του 1269 οτι ισχυει μεχρι το 2013. Αυτο αν ισχυει τελικα ειναι κοροιδια και εξαπατηση! και εγω θα κανω καταγγελια αμα μου τα φανε και δεν μου το πιστωσουν!!!

Εγω εχω διπλασιασμο απο 5€,βασικα απο περιεργεια που διαβαζα εδω, να δω αν θα μου πιστωθουν στο 1269 και αν θα μεινουν μετα τις 30 μερες.Και στοιχημα θα εβαζα οτι απο το 1269 δεν πειραζονται.Εμενα ληγουν σε 10 μερες.Θα σας ενημερωσω.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ/ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.

είχα βάλει 10€,είχα πάει στα 26€ (με αφαίρεση του φόρου),είχα καταναλώσει αυτό το μήνα 10€,χτες είχα δηλαδή 16€ περίπου,και σήμερα έχω 9.18€

ναι,εγώ ανανέωσα στις 19 φλεβάρη και σήμερα αφαιρέθηκαν όπως είπα

Φίλε μου, μηπως έχεις κάνει κάποιο λάθος τελικά και τσάμπα μας ανησυχείς όλους;; Λες στο αντιστοιχο topic της Q ότι σου αφαιρέθηκαν σήμερα αλλά λες παράλληλα οτι ανανέωσες στις 19/2 και ακόμα επειδή ο Φλεβάρης έχει 29 ημέρες δεν έχουν περάσει 30 ημέρες και το λέω με σιγουριά γιατι εγώ με ανανέωση όπως έγραψα 17/2 ναι μεν ο χρονος ομιλίας ανανεώθηκε μέχρι 17/2/13 αλλά τα bonus λήγουν σήμερα 19/3 που περνάνε οι 30 ημέρες και στο άλλο που ανανέωση 23/2 λήγουν στις 25/3 άρα εσένα θα έπρεπε να λήγουν στις 21/3 που περνάνε οι 30 ημέρες σήμερα γιατι να έληγαν;

ΥΓ: Βασικά το cc το πήρες να πεις οτι έχασες μέρος του υπολοιπου σου ξαφνικά να δουμε τι θα πουν;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

όχι μονο για ομιλία και μηνύματα,εγώ τα χάλασα σε πακέτα βασικά

Τοτε καποιο λαθος κανεις σε πακετο δεν γινετε.

μαλλον δεν καταλαβες.τα έξτρα χρήματα απ τον τριπλασιασμο τα καταναλωσα αγοράζοντας πακέτα μηνυμάτων ομιλίας κλπ

Εννοω οτι το αν το μπονους δεν ισχυει κανονικα στην καρτα και ληγει σε 30 μερες δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις για αγορα πακετου.(Αυτονοητο γιατι)

για εσενα... για εμενα παρα πολλα!!! το μνμ ελεγε για 30 ημερες αλλα στο φασεβοοκ και στο cc ελεγαν οτι ισχυει για παντα και οτι ηταν λαθος το μνμ + οτι το λεει και το μνμ του 1269 οτι ισχυει μεχρι το 2013. Αυτο αν ισχυει τελικα ειναι κοροιδια και εξαπατηση! και εγω θα κανω καταγγελια αμα μου τα φανε και δεν μου το πιστωσουν!!!

εγω μαζι σου ειμαι. Δεν εχω συμφερον αν σου αφαιρεσει το ποσο απο το 1269, απλα επειδη ξερω πως λειτουργουν καποια πραγματα οταν η εταιρια σου γραφει ξεκαθαρα 30 μερες μπορει να ισχυριστει οτι οτι εγινε, εγινε λογω τεχνικου προβληματος. Ειναι καλυμενη δηλαδη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε gerstavros μηπως εχεις κανει καποιο λαθος και μας εχεις αναστατωσει; :)

Μαλλον λαθος θα εχει γινει με τοσες διευκρινισεις που εχει δωσει η wind οτι δεν ειναι για 30 μερες + το οτι μπηκε στο 1269 δεν νομιζω να μας το φανε γιατι θα φανε τρελο κραξιμο απο πολλους και καταγγελιες! Οσοι δεν ειναι εδω μεσα και δουν το υπολοιπο τους να πεφτει 20+ ευρω θα την κραξουν.

Edited by gm45

είχα περίπου 26€ με τον τριπλασιασμο (ενώ χωρίς τον τριπλασιασμό μου το υπόλοιπο μου θα ήταν 8.8€+καμια 30αριά ευρωλεπτά που χα πριν την ανανέωση).

κατανάλωσα 4€ σε πακέτα μυνημάτων,2€ σε internet του 1€ δυο φορές,1€ για πακέτο λεπτών και άλλα περίπου 3€ σε τηλέφωνα και μηνύματα προς άλλα δίκτυα. σύνολο περίπου 10€. χτες βράδυ έλεγξα το υπόλοιπό μου κι ήταν 16€ και κάτι.

το κλείνω,και σήμερα πρωί τ ανοιγω,κι έχω 9.08€, προφανέστατα τα έξτρα λεφτά απ τον τριπλασιασμό αφαιρέθηκαν κι έμεινα με τα λεφτά που μπήκαν απ την ανανέωση των 10€+ ό,τι είχα πριν την ανανέωση

Εννοω οτι το αν το μπονους δεν ισχυει κανονικα στην καρτα και ληγει σε 30 μερες δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις για αγορα πακετου.(Αυτονοητο γιατι)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova