stathis123 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 ε ναι περιμενε κανα 10ημερο! εμενα οταν μου ειχαν κανει λαθος χρεωση 3 ευρω μετα απο ενα μηνα με πηραν να μου τα επιστρεψουν! καλιο αργα παρα ποτε! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html Mε αυτό το usb modem άμα βάλω την κάρτα f2go με ενεργοποιημένη την προσφορά για internet 1.5 G θα δουλέψει στον υπολογιστή; τι ρυθμίσεις χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html Mε αυτό το usb modem άμα βάλω την κάρτα f2go με ενεργοποιημένη την προσφορά για internet 1.5 G θα δουλέψει στον υπολογιστή; τι ρυθμίσεις χρειάζεται; Ναι, θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 αυτο το μοντεμακι ,βρισκεται μεσα στο περιοδικο ? η το αγοραζεις εμμεσως... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 αυτο το μοντεμακι ,βρισκεται μεσα στο περιοδικο ? η το αγοραζεις εμμεσως... Εχει μέσα εκπτωτικό κουπόνι 50% το οποίο το προσκομίζεις σε κάποιο κατάστημα Vodafone. Απ' οτι διαβάζω όμως υπάρχει έλλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Η προσφορα της καρτοκινητης με απεριοριστα προς ολους τους WIND με καθε ανανεωση των10 υπαρχει ανακοινωση μεχρι ποτε θα ισχυσει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ας νου θυμίσει κάποιος την διαφορα μεταξύ του F2G και του F2G4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Η προσφορα της καρτοκινητης με απεριοριστα προς ολους τους WIND με καθε ανανεωση των10 υπαρχει ανακοινωση μεχρι ποτε θα ισχυσει? Είναι και προς Q ή μόνο προς Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Η προσφορα της καρτοκινητης με απεριοριστα προς ολους τους WIND με καθε ανανεωση των10 υπαρχει ανακοινωση μεχρι ποτε θα ισχυσει? Στη καρτοκινητή wind δε θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο αλλά υπηρεσία οπότε μέχρι τη κατάργηση της θα ισχύει μην άγχεσαι λόγω του ότι η vodafone έχει ανακοινώσει ώς 6/2011 τη προσφορά της σίγουρα μέχρι τότε το νωρίτερο θα ισχύει και της wind. Kαι ειναι και προς Q Ας νου θυμίσει κάποιος την διαφορα μεταξύ του F2G και του F2G4 Oι διαφορές είναι τεράστιες... το πρώτο free2go2 το δεύτερο free2go4 κλήσεις..0,10 / 0,36 sms.......0.04 / 0,05 sms εξωτερικό 0,04 / 0,18 ελάχιστη χρέωση 1 δευτ. / 30 δευτ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Στη καρτοκινητή wind δε θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο αλλά υπηρεσία οπότε μέχρι τη κατάργηση της θα ισχύει μην άγχεσαι λόγω του ότι η vodafone έχει ανακοινώσει ώς 6/2011 τη προσφορά της σίγουρα μέχρι τότε το νωρίτερο θα ισχύει και της wind. Kαι ειναι και προς Q Oι διαφορές είναι τεράστιες... το πρώτο free2go2 το δεύτερο free2go4 κλήσεις..0,10 / 0,36 sms.......0.04 / 0,05 sms εξωτερικό 0,04 / 0,18 ελάχιστη χρέωση 1 δευτ. / 30 δευτ Μα εγώ δεν έγραψα F2G2 αλλά απλά F2G me F2G4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F2G2 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Μα εγώ δεν έγραψα F2G2 αλλά απλά F2G me F2G4 Το ιδιο ειναι εντελως..F2G=F2G4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Μα εγώ δεν έγραψα F2G2 αλλά απλά F2G me F2G4 τσάμπα τα γραφα τότε... εμ αυτά που περιγράφεις είναι το ίδιο γι΄αυτό με μπέρδεψες το κλασικό free2go είναι το free2go4 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Στη καρτοκινητή wind δε θεωρείται προσφορά το συγκεκριμένο αλλά υπηρεσία οπότε μέχρι τη κατάργηση της θα ισχύει μην άγχεσαι λόγω του ότι η vodafone έχει ανακοινώσει ώς 6/2011 τη προσφορά της σίγουρα μέχρι τότε το νωρίτερο θα ισχύει και της wind. Kαι ειναι και προς Q Οκ thanx για την πληροφορια. :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) μπορεί να παίξει? αν ναι ξέρει κανείς πως? ΤΝΧ!! ΥΓ. Έχω κατεβάσει το WIND ADSM Connection Manager. Όταν το τρέχω μου βγάζει ένα μήνυμα 'αρχικοποίηση του modem' και μετά κολάει. το stick είναι από cosmote αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ εγκατάσταση στο συγκεκριμένο laptop. Edited May 10, 2010 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το λογισμικό της Κοτέ και μετά της Wind. Έτσι παίζει σε εμένα... Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ας νου θυμίσει κάποιος την διαφορα μεταξύ του F2G και του F2G4 Ας δεις εδώ αναλυτικά...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Μετα απο 2,5μηνες χωρις τηλεφωνο λογω του προβληματος με την προσφορα του 2010 η wind σκαρφιστηκε και αλλη ιστορια για να με διαβεβαιωσει πως δεν μπορω να παρω την προσφορα που ενεργοποιησα στις 23/3..Το τελευταιο διμηνο οπως αντιλαμβανεστε εμεινα χωρις τηλεφωνο και ετσι προχτες ενεργοποιησα την νεα προσφορα με τα 1500´ για να μπορω να επικοινωνησω.Το αποκορυφωμα ηρθε σημερα οταν ξανακαλεσα την εξυπηρετηση πελατων και η εκπροσωπος μου ειπε οτι ενεργοποιησατε την νεα π ροσφορα και τωρα δεν μπορειτε να ξαναβαλετε την παλια.Της εξηγησα οτι δεν ειχα τηλεφωνο για μηνες και ηταν μια κινηση απογνωσης για να λειτουργησει παλι το κινητο μου.Ο εμπαιγμος σε αυτη την εταιρεια δεν εχει τελειωμο.Θα ηθελα να ξεκαθαρισω πως και οι δυο προσφορες μπορουν να συνδυαστουν απλα η εταιρεια δεν ειχε ποτε σκοπο να μου δωσει αυτο που δικαιουμαι ως συνδρομητης της και σκαρφιστηκε αυτο το τεχνασμα Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ...η Wind εχει αυτοματοποιησει παρα πολυ την καταχωρηση στοιχειων στα καρτοκινητα...αναφερομαι στην κανονικη καταχωρηση με αποδειξη (υπευθυνη δηλωση)....οποιος εχει πολλα νουμερα για καταχωρηση ξεμπερδευει σε λιγα δευτερα...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ...η Wind εχει αυτοματοποιησει παρα πολυ την καταχωρηση στοιχειων στα καρτοκινητα...αναφερομαι στην κανονικη καταχωρηση με αποδειξη (υπευθυνη δηλωση)....οποιος εχει πολλα νουμερα για καταχωρηση ξεμπερδευει σε λιγα δευτερα...:) Στη Vodafone μπορείς να καταχωρήσεις μέχρι 4 αριθμούς αν θυμάμαι καλά. Στη Wind μέχρι πόσους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Στη Vodafone μπορείς να καταχωρήσεις μέχρι 4 αριθμούς αν θυμάμαι καλά. Στη Wind μέχρι πόσους; λαθος θυμασαι...μπορεις να καταχωρησεις σε ολους (voda, wind, cosmo) οσους αριθμους εχει υπομονη ο υπαλληλος... ..στην voda καταχωρησα 7 νουμερα με την μια....:lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Και πρέπει να καταχωρήσει παντου τον σειριακό αριθμό της κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Και πρέπει να καταχωρήσει παντου τον σειριακό αριθμό της κάρτας; ναι...αλλα στην voda τον βρισκουν απο το νουμερο του τηλεφωνου...και στην wind τωρα τον βρισκουν ετσι και απλα κανουν μια επαληθευση....παλιοτερα στην Wind τον πληκτρολογουσαν :S ..και να προσθεσω...στην wind τωρα με τον αριθμο της ταυτοτητας βρηκαν τα στοιχεια μου (οπως γινεται στην cosmo) και απλα καταχωρηθηκαν τα νουμερα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 λαθος θυμασαι...μπορεις να καταχωρησεις σε ολους (voda, wind, cosmo) οσους αριθμους εχει υπομονη ο υπαλληλος... ..στην voda καταχωρησα 7 νουμερα με την μια....:lol: Εγώ με 4 νουμεράκια πήγα και με ρώτησε «τα χρησιμοποιείτε όλα;». Αχ έπρεπε να την πιάσω από την κοτσίδα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Εχω καμμια 400αρα νουμερακια και δεν θέλω να τα πετάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Αφού με ένα τηλεφώνημα δίνει και ομιλία και μηνύματα και ιντερνετ, αφού με ένα τηλεφώνημα δίνει μόνο ομιλία και μηνύματα... γιατί δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δίνει και μόνο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts