Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, elkons said:

Οκ εντάξει,δώσε επί της ευκαιρίας μια Cosmote μαζί με την εφαρμογή netmonster απο Playstore, μια πράσινη εφαρμογή είναι. 

Αυτή πως πάει; 5G Connected όταν το κουτάκι είναι άσπρο μέσα (γεμισμένο)Όταν δεν είναι και είναι γύρω γύρω άσπρο και μέσα όχι είναι Disconnected. Έτσι πάει σε όλα τα Samsung δεν είναι μόνο το δικό σου.

Η κοτε στο μεταξύ τι ταχύτητες παίζει; δηλαδή Nova και Cosmote (μάλλον) είναι μονόδρομος εκεί.

Όπως τα γράφεις, στην πράσινη το κουτάκι 5G είναι γεμισμένο οπότε ειναι η μόνη connected στο σπίτι μου. Το νούμερο είναι της συζύγου αλλά είχα μετρήσει από περιέργεια και έδινε πάντα απο 170 mbps και πάνω. Θα δανειστώ το κινητό της κάποια στιγμή να δούμε μια μέτρηση κι απο αυτό.

Στο δικό μου που υπ' όψην στην Ελλάδα συνδέεται μόνο σε n78 κατέβασα nperf θα βάλω και netmonster και από αύριο τα ξαναλέμε.

1 minute ago, cu2goup said:

Εσύ καλά έκανες και πήρες την προσφορά, αλλά να δούμε πόσο καιρό θα τη δίνουν ακόμα.. θα γεμίσει το δίκτυο και θα αρχίσουμε να φεύγουμε πριν τους 12 μήνες.. θέλαμε να είναι και για πάντα η προσφορά τρομάρα μας..

Ευκαιρία να αδειάσει λίγο η βφοναρα 🤓

Just now, KrisB-free97 said:

Όπως τα γράφεις, στην πράσινη το κουτάκι 5G είναι γεμισμένο οπότε ειναι η μόνη connected στο σπίτι μου. Το νούμερο είναι της συζύγου αλλά είχα μετρήσει από περιέργεια και έδινε πάντα απο 170 mbps και πάνω. Θα δανειστώ το κινητό της κάποια στιγμή να δούμε μια μέτρηση κι απο αυτό.

Στο δικό μου που υπ' όψην στην Ελλάδα συνδέεται μόνο σε n78 κατέβασα nperf θα βάλω και netmonster και από αύριο τα ξαναλέμε.

Στη Vodafone μόνο δεν εμφανίζεται Disconnected/Connected το κουτάκι 

13 minutes ago, elkons said:

Ευκαιρία να αδειάσει λίγο η βφοναρα 🤓

Στη Vodafone μόνο δεν εμφανίζεται Disconnected/Connected το κουτάκι 

Και στην κόκκινη σε μένα γέμιζε το κουτάκι 5G όταν σε κάποιο σημείο ήταν connected. Είχα μετρήσει στο κέντρο Εγνατία με Δωδεκανήσου πολύ νωρίς το πρωί σχεδόν 900 mbps. Αλλά στο σπίτι μου με disconnected δηλαδή 4G+ όπως είπες, τις ώρες αιχμής γονάτιζε.

Βέβαια πέρα από τις ταχύτητες η προσφορά του Free2Go τώρα είναι πάρα πολύ καλή έστω κι αν είναι για 12μηνο κι όχι για πάντα, αρκεί όπως γράφει και ο φίλος να αντέξει το δίκτυο την αυξημένη κίνηση!

Edited by KrisB-free97

3 minutes ago, KrisB-free97 said:

Και στην κόκκινη σε μένα γέμιζε το κουτάκι 5G όταν σε κάποιο σημείο ήταν connected. Είχα μετρήσει στο κέντρο Εγνατία με Δωδεκανήσου πολύ νωρίς το πρωί σχεδόν 900 mbps. Αλλά στο σπίτι μου με disconnected δηλαδή 4G+ όπως είπες, τις ώρες αιχμής γονάτιζε

Και εμένα με Vodafone που είχε πέρυσι η σύζυγος μου με Samsung (ένα 5G ούτε που ξέρω μοντελο) έβγαζε σκέτο 5G,όπως λεει ο elkons. 

Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον. 

Θα ανεβάσω μετρήσεις απο αύριο στα αντίστοιχα νήματα να τις δούμε σ' αυτή την όντως πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως έγραψε και ο p_k αλλά για του λόγου το αληθές αυτό είναι screenshot εκτός σπιτιού από την κόκκινη που είχα μέχρι πριν λίγες ώρες. Μη σας μπερδέψει το σηματάκι VoLTE δίπλα που κανονικά το βγάζει μόνο η πράσινη, το έχω rooted το Samsung S10 5G και έχω αλλάξει μια ρύθμιση στο build.prop!

Screenshot_20250218-224428_Gallery.jpg

Edited by KrisB-free97

2 ώρες πριν, KrisB-free97 said:

Χαιρετώ άπαντες! Επιστροφή με αυτή τη φοβερή προσφορά των απεριόριστων data για 12 μήνες με 13 ευρώ/μήνα σε (TELESTET-TIM-WIND) NOVA 

Όλοι όσοι πηραν τηλ στο συγκεκριμένο σταθερό για να παρουν την προσφορά, τους είπαν ότι η προσφορα είναι για πάντα. Μετά που ενεργοποίησαν την προσφορα, τους ήρθε σμσ που λέει για 12 μήνες. Αυτό δεν είναι παραπληροφορηση;

Ε και το για πάντα είναι υπερβολικό. Τι είναι και για τα δισέγγονα μετά; 

Θα χει αλλάξει άλλες 50 ονομασίες η εταιρεία μέχρι τότε 😃

Βέβαια και για 12 μήνες δεν είναι καθόλου κακό.

1 hour ago, VIPdriver said:

Όλοι όσοι πηραν τηλ στο συγκεκριμένο σταθερό για να παρουν την προσφορά, τους είπαν ότι η προσφορα είναι για πάντα. Μετά που ενεργοποίησαν την προσφορα, τους ήρθε σμσ που λέει για 12 μήνες. Αυτό δεν είναι παραπληροφορηση;

Εμένα φίλε μου η τηλεφωνήτρια μου είπε ξεκάθαρα για ένα χρόνο. Πιθανώς στην αρχή το τηλεφωνικό κέντρο να μη γνώριζε ακριβώς ή κάποιες τηλεφωνήτριες πάνω στον ενθουσιασμό τους να είπαν κάτι υπερβολικό. Όπως και να 'χει στην καρτοκινητή δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση παραμονής οπότε αν κάποιος θεωρεί οτι παραπλανήθηκε μπορει να αλλάξει πάροχο άμεσα!

Με 13€ ανανέωση κάθε μήνα, εκτός από τα απεριόριστα, κάνει rollover 38γιγα. (38 & 40 με 15€ ανανέωση)

Μετα το τέλος του χρόνου θα υπάρχει μια κάβα γύρω στα 400 γίγα που θα δούμε πως θα εξελιχθεί.