gpapas640 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 3/3/2025 at 7:24 ΜΜ, Antonio21 said: Το ένα συμβόλαιο της Nona το έκανα Cosmote στο όνομα της γυναίκας έρχονται τα χαρτιά μέσα στην εβδομάδα. Το άλλο τι να το κάνω με ελάχιστη χρέωση αφού πήρα τώρα το f2g, φορητοτητα σε Cosmote neo? Σε what's up? Τι εχει πιο χαμηλή χρέωση χωρίς να βάλεις κάρτα; Το βρήκα what's up με 3€ χρέωση.. Σας ευχαριστώ πολύ. Η φορητότητα σε Cosmote neo είναι δωρεάν και ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ναι το γνωρίζω, αλλά πήρα μια κάρτα what's up με 3€ και θα το αφήσω να λειξει τελείως ο αριθμός αυτός. Ήτανε σε ρουτερ το συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Πήρα τηλέφωνο στο 2109995100 Και έκανα αίτηση φορητότητας. Μου έκανε η vodafone αντιπροσφορα καρτοσυμβολαιο αλλά αρνήθηκα. Τούς είχα ζητήσει να μην πάω ΑΜΕΣΑ στο δίκτυο αλλά να τους καλέσω ΕΓΩ και μου είπαν οκ. Μου είπαν θα μας καλέσεις στο τάδε αριθμό: Το ερώτημα μου είναι ΑΝ ξέρει κανείς σε πόσες ημέρες θα γίνει η μετάβαση στην Νόβα. On 25/2/2025 at 12:39 ΜΜ, spiliot said: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) Θυμισε μου, καρτοκινητό είχες στη vodafone ή συμβόλαιο? Τώρα δηλαδή η αίτηση έχει μείνει σε εκκρεμότητα και η nova δεν σε παίρνει μέχρι να το ζητησεις εσυ? Θεωρώ ότι όταν τους πάρεις τηλέφωνο θα ξεκινήσει η διαδικασία και αφού λαβεις την κάρτα θα ενεργοποιηθείς. Αν την έχεις ήδη εφόσον τους δώσεις το ok πιστεύω σε μερικές ώρες θα είσαι εντάξει. Edited 10 ώρες πριν by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 ώρα πριν, kmpatra said: Θυμισε μου, καρτοκινητό είχες στη vodafone ή συμβόλαιο? Τώρα δηλαδή η αίτηση έχει μείνει σε εκκρεμότητα και η nova δεν σε παίρνει μέχρι να το ζητησεις εσυ? Θεωρώ ότι όταν τους πάρεις τηλέφωνο θα ξεκινήσει η διαδικασία και αφού λαβεις την κάρτα θα ενεργοποιηθείς. Αν την έχεις ήδη εφόσον τους δώσεις το ok πιστεύω σε μερικές ώρες θα είσαι εντάξει. Καρτοκινητο. Με πήραν τηλέφωνο και σε 1 ώρα ήμουν στην Νόβα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts