VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Για οποιον ενδιαφερεται, η προσφορά του φρογκ για 12 μηνες απεριόριστο ιντερνετ ειναι ακομα διαθεσιμη https://techmaniacs.gr/athina-kai-thessaloniki-paizoyn-me-aperioristo-internet-gia-ena-chrono-me-12-eyro-mina/ 4 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 21 minutes ago, dimvla said: Όποιος δεν έχει σταθερό κάνει ένα unlimited συμβόλαιο για 24 μήνες και λύνει το πρόβλημα. Τα 200 GB δεν αντικαθιστούν τα απεριόριστα ενός σταθερού. Θα κάνω ό,τι θέλω αδερφέ. Ήρθα εγώ να σου πω τι θα κάνεις; Το αν θα ξενοιάσω και αν θέλω να ξενοιάσω, δεν περιμένω από κανέναν να μου το υποδείξει. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, cu2goup said: Θα κάνω ό,τι θέλω αδερφέ. Ήρθα εγώ να σου πω τι θα κάνεις; Το αν θα ξενοιάσω και αν θέλω να ξενοιάσω, δεν περιμένω από κανέναν να μου το υποδείξει. Ποιος απεθύνθηκε σε σένα; Τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιώ. Αν μιλούσα σε σένα θα χρησιμοποιούσα δεύτερο πρόσωπο σύμφωνα με την γραμματική. Edited 3 ώρες πριν by dimvla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 28 minutes ago, dimvla said: Όποιος δεν έχει σταθερό κάνει ένα unlimited συμβόλαιο για 24 μήνες και λύνει το πρόβλημα. Τα 200 GB δεν αντικαθιστούν τα απεριόριστα ενός σταθερού. Η Nova δεν με καλύπτει τελικά σαν δίκτυο. Απέχει περίπου...3 χρόνια και κάνα 2 δις από την Cosmote. Ανάλογα και τη δουλειά όμως εγώ έχω σταθερό αλλά λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι κ έχω απεριόριστα γιατί ξέρω θα περάσω τα 300Gb σε ένα μήνα, speedtest, Hotspot,κατέβασμα ανέβασμα αρχείων πιο γρήγορα στον υπολογιστή ή λήψη iso κλπ. Οπότε ο κάθε ένας έχει τις ανάγκες του και επιλέγει αυτό που θέλει. Γιατί δε το περίμενες; εδώ κατάφερε να μη κλείσει επί WIND πάλι καλά να λέμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, dimvla said: Ποιος απεθύνθηκε σε σένα; Τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιώ. Αν μιλούσα σε σένα θα χρησιμοποιούσα δεύτερο πρόσωπο σύμφωνα με την γραμματική. Είπα ότι έκοψα το σταθερό και μίλησες για αυτόν που κόβει το σταθερό. Άρα έμμεσα μίλησες για εμένα. Και αυτές τις εξυπνάδες περί γραμματικής να τις αφήσεις καλύτερα. Πολύ γκαυλ@μένος ξεκίνησες τον νέο σου λογαριασμό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Πάντως για μένα το να βρίσκω κάτι πιο οικονομικό το θεωρώ προσωπική επιτυχία και ικανοποίηση. Και οικονομική άνεση να είχα, πιστεύω οτι πάλι θα έψαχνα την πιο συμφέρουσα λύση. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, cu2goup said: Είπα ότι έκοψα το σταθερό και μίλησες για αυτόν που κόβει το σταθερό. Άρα έμμεσα μίλησες για εμένα. Και αυτές τις εξυπνάδες περί γραμματικής να τις αφήσεις καλύτερα. Πολύ γκαυλ@μένος ξεκίνησες τον νέο σου λογαριασμό. Άλλος έχει κάνει όμως 500 ποστ σε δύο μήνες! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, dimvla said: Άλλος έχει κάνει όμως 500 ποστ σε δύο μήνες! Ναι αλλά δεν πουλάω free2go.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, dimvla said: Άλλος έχει κάνει όμως 500 ποστ σε δύο μήνες! Συνεισφέρει οπότε 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, cu2goup said: Ναι αλλά δεν πουλάω free2go.. Εγώ με το συμβόλαιο της Cosmote...εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, dimvla said: Εγώ με το συμβόλαιο της Cosmote...εε; Προφανώς.. άλλο η δουλειά.. άλλο το προσωπικό μας τηλέφωνο.. 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, dimvla said: Εγώ με το συμβόλαιο της Cosmote...εε; Ξέρω υπάλληλο nova σε κατάστημα που προσωπικό έχει κοτε και νόβα από τη δουλειά επειδή δεν καλύπτει σπίτι του 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, cu2goup said: Προφανώς.. άλλο η δουλειά.. άλλο το προσωπικό μας τηλέφωνο.. 😉 Εξυπηρέτηση θέλω να κάνω σε κάποιον που τα χρειάζεται. Ένα συμβολικό ποσό θα ζητήσω ίσα για την πολύπλοκη διαδικασία και μικροέξοδα για να έρθουν στα χέρια μου. 2 minutes ago, tasosat said: Ξέρω υπάλληλο nova σε κατάστημα που προσωπικό έχει κοτε και νόβα από τη δουλειά επειδή δεν καλύπτει σπίτι του Αυτός δεν γράφει στα φόρουμ ότι δεν τον καλύπτει η Nova επειδή απέχει 3 χρόνια και 2 δις από την Cosmote....εε; Edited 3 ώρες πριν by dimvla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, dimvla said: Εξυπηρέτηση θέλω να κάνω σε κάποιον που τα χρειάζεται. Ένα συμβολικό ποσό θα ζητήσω ίσα για την πολύπλοκη διαδικασία και μικροέξοδα για να έρθουν στα χέρια μου. Αφού μπορεί να πάρει δωρεάν από τους άλλους τα απεριόριστα γιατί να τα πάρει από εσένα δεν καταλαβαίνω. Και είναι και συνεχόμενα τα νούμερα το έχουμε αναφέρει πριν μερικά ποστ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 41 minutes ago, dimvla said: Όποιος δεν έχει σταθερό κάνει ένα unlimited συμβόλαιο για 24 μήνες και λύνει το πρόβλημα. Τα 200 GB δεν αντικαθιστούν τα απεριόριστα ενός σταθερού. Άμα φτάνουν γιατί όχι καλά είναι αν είναι 3 άτομα φτάνει για κανονική χρήση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Βρε τι διαβάζουμε σήμερα 🤣🤣 12 minutes ago, VIPdriver said: Πάντως για μένα το να βρίσκω κάτι πιο οικονομικό το θεωρώ προσωπική επιτυχία και ικανοποίηση. Και οικονομική άνεση να είχα, πιστεύω οτι πάλι θα έψαχνα την πιο συμφέρουσα λύση. Συμφωνούμε και σε κάτι αδερφέ! 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Άμα φτάνουν γιατί όχι καλά είναι αν είναι 3 άτομα φτάνει για κανονική χρήση. Απλά μερικοί προωθούν τη Nova άμα δε θέλει ο άνθρωπος να πάει με το ζόρι; 1 minute ago, cu2goup said: Αφού μπορεί να πάρει δωρεάν από τους άλλους τα απεριόριστα γιατί να τα πάρει από εσένα δεν καταλαβαίνω. Και είναι και συνεχόμενα τα νούμερα το έχουμε αναφέρει πριν μερικά ποστ. Δε πούλησε το μαγαζί σήμερα🤣 4 minutes ago, dimvla said: Αυτός δεν γράφει στα φόρουμ ότι δεν τον καλύπτει η Nova επειδή απέχει 3 χρόνια και 2 δις από την Cosmote....εε; Πριν πήγες να το δείξεις φιλόλογος και τώρα δεν ξέρεις τι γράφεις, αγόρι μου εσύ, νοβάκια μου εσύ 🥰🥰 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, dimvla said: Θεωρώ ότι όσοι χρειάζονται 200 GB στο κινητό είτε έχουν τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή άλλου είδους προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσουν προτεραιότητα για επίλυση από το να ψάχνουν προσφορές για τηλεπικοινωνιακό τουρισμό. 🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, sou_d said: Βρε τι διαβάζουμε σήμερα 🤣🤣 Συμφωνούμε και σε κάτι αδερφέ! Βιβλίο μαγειρικής της βεφας 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, cu2goup said: Αφού μπορεί να πάρει δωρεάν από τους άλλους τα απεριόριστα γιατί να τα πάρει από εσένα δεν καταλαβαίνω. Και είναι και συνεχόμενα τα νούμερα το έχουμε αναφέρει πριν μερικά ποστ. Επειδή είναι και ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, και ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και έχουν έτοιμη την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Lidl για 24 μηνες.Τρία εύκολα και συνεχόμενα ΔΕΝ παίρνεις από την Vodafone ούτε με σφαίρες. Edited 3 ώρες πριν by dimvla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, dimvla said: Επειδή είναι και ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, και ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και έχουν έτοιμη την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Lidl για 24 μηνες.Τρία εύκολα και συνεχόμενα ΔΕΝ παίρνει από την Vodafone ούτε με σφαίρες. Από τη Nova λέω. Απλώς από την προσφορά που τρέχει τώρα με τα απεριόριστα.. Στο επίσημο τηλέφωνο ενεργοποιήσης του free2go.. Edited 3 ώρες πριν by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, dimvla said: Επειδή είναι και ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, και ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και έχουν έτοιμη την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Lidl για 24 μηνες.Τρία εύκολα και συνεχόμενα ΔΕΝ παίρνει από την Vodafone ούτε με σφαίρες. Άμα είχε τον κόσμο που έχει η Vodafone σήμερα η Nova το δίκτυο θα σερνόταν ακόμα πιο πολύ. Άμα είχε Cosmote θα χε πέσει κιόλας. Σιγά την εταιρεία αφού δεν έχει τεχνογνωσία μπας και έχει σωστό δίκτυο πλασάρει προσφορές (copy paste) στις γιορτές έτρεξε What's Up, Cu απεριόριστο. Οπότε τι περιμένεις άμα δεν έδινε ούτε καμία προφορά (που ήδη δεν είναι και της προκοπής οι περισσότερες) δεν υπάρχει λόγος να έχει πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ούτε καν απεριόριστα χωρίς κόφτη στα συμβόλαια δεν έχει ντροπή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, tasosat said: Άμα είχε τον κόσμο που έχει η Vodafone σήμερα η Nova το δίκτυο θα σερνόταν ακόμα πιο πολύ. Άμα είχε Cosmote θα χε πέσει κιόλας. Σιγά την εταιρεία αφού δεν έχει τεχνογνωσία μπας και έχει σωστό δίκτυο πλασάρει προσφορές (copy paste) στις γιορτές έτρεξε What's Up, Cu απεριόριστο. Οπότε τι περιμένεις άμα δεν έδινε ούτε καμία προφορά (που ήδη δεν είναι και της προκοπής οι περισσότερες) δεν υπάρχει λόγος να έχει πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ούτε καν απεριόριστα χωρίς κόφτη στα συμβόλαια δεν έχει ντροπή τους. Ξέρεις ότι μπορεί καποιος να πάρει του ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ αριθμούς και να τους πάει σε όποιο δίκτυο θέλει με οποία προσφορά θέλει;;; Ή δεεεεν....;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 minutes ago, dimvla said: Ξέρεις ότι μπορεί καποιος να πάρει του ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ αριθμούς και να τους πάει σε όποιο δίκτυο θέλει με οποία προσφορά θέλει;;; Ή δεεεεν....;;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts