cu2goup Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 8 minutes ago, hercoulis said: Όταν κολλάει η διαδικασία τους καλείς στο νούμερο. Εμένα παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσω του site.. ήρθε μέιλ που έλεγε πως κόλλησε η διαδικασία της φορητότητας λόγω λάθους αφμ. Τους πήρα τηλ και το είχανε ήδη ξανατρέξει και την επόμενη μέρα ενεργοποιήθηκα. (σήμερα) Έχει διαφορά κολλήματα το αυτόματο σύστημα. 10 minutes ago, GREGORYMO said: ΑΛΛΗ είναι η απορία μου. Να στείλω ταυτότητα στο Viber? Είναι ασφαλές? Από τη στιγμή που σου λένε να στείλεις στο viber άνθρωπος που τον βρήκες στο επίσημο τηλέφωνο επικοινωνίας δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Εξάλλου και μέσω συστήματος ο ίδιος άνθρωπος θα λάμβανε τα στοιχεία σου ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και με τους 12 μήνες. Εσύ όταν βρεις καλύτερη προσφορά, σφύριξέ το και σε εμάς να πάμε εκεί.. περιμένω ε.. Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν. Edited 5 ώρες πριν by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 14 minutes ago, VIPdriver said: Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν. Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉 Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 23 minutes ago, VIPdriver said: Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. Ο χαμένος εσύ είσαι όπως και να' χει.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 ώρες πριν, tasosat said: Μου κάνει εντύπωση που ξέρεις για τη Nova τα πάντα με λεπτομέρειες. Σε αυτό το φόρουμ όλοι στη Nova εργάζεστε; πραγματικά.. Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ένα PWA, μόνο ότι σε αφήνει να κάνεις copy paste μέχρι και τα εικονίδια αρκεί 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 minutes ago, paanos said: Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ένα PWA, μόνο ότι σε αφήνει να κάνεις copy paste μέχρι και τα εικονίδια αρκεί Μάθε μας κ άλλα δάσκαλε 🤓 Πέθανα με το copy paste 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 14 minutes ago, paanos said: Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ένα PWA, μόνο ότι σε αφήνει να κάνεις copy paste μέχρι και τα εικονίδια αρκεί Με συγχωρείς δε τα ξέρω γω αυτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts