HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 13 minutes ago, Bas said: Έπρεπε να δώσω το OTP στον υπάλληλο για συνέχεια και στην voda ετσι ειναι, εχω κανει αντικατατασει ολες τις καρτες μου σε dual sim και μου ζητηθηκε ΟΤP αλλα αν δηλωσεις απωλεια σου βγαζουν dual sim ΧΩΡΙΣ ΟΤP, δηλαδη μια τρυπα στο νερο 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχω την αίσθηση ότι τα 10 gigas 🤣από τα Lidl ΔΕΝ τα έχει πάρει ΟΥΤΕ οι ίδιοι πού το κανόνισαν το deal.. ...🤝 🤝 🤝 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, damianos said: Έχω την αίσθηση ότι τα 10 gigas 🤣από τα Lidl ΔΕΝ τα έχει πάρει ΟΥΤΕ οι ίδιοι πού το κανόνισαν το deal.. ...🤝 🤝 🤝 Πήγε άπατο 😀😀😀 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, damianos said: Έχω την αίσθηση ότι τα 10 gigas 🤣από τα Lidl ΔΕΝ τα έχει πάρει ΟΥΤΕ οι ίδιοι πού το κανόνισαν το deal.. ...🤝 🤝 🤝 Τα 23,5GB για πόσο καιρό θα τα δίνει; Ετσι οπως το γραφει αφηνει να εννοηθεί για 24 μηνες. ΥΓ: κανονικα θα επρεπε να δίνει προσφορα με την Τελεκομ, λογω ομοεθνων. Η Νόβα ας δωσει προσφορες σε κεμπαπ ξερωγω... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Q-ebab 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts