Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ!Απλά μου φαίνεται περίεργο.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Έχω γύρω στο 1.5GB που λήγει αύριο από πακέτο που είχα αγοράσει και σήμερα έβαλα μια 10άρα κάρτα online που δίνει 500MB, τα οποία λήγουν ένα μήνα μετά. Βάζω δεδομένα και μου τρώει από τα 500MB που λήγουν πολύ αργότερα. Είναι λογικό; Edited by enteka

Sorry για το offtopic, αλλά ένα κουμπί like ή thanks θα ήταν πολύ χρήσιμο για να μην φορτώνεται με "ευχαριστώ" το thread, κάθε φορά που βοηθάει κάποιος να λυθούν οι όποιες απορίες του άλλου.

Σ' ευχαριστώ, kmpatra.

Edited by enteka

Καλησπέρα και από μένα. Έχω σκοπό να αλλάξω το f2g της μάνας μου σε q μόνο και μόνο γιατί "τρώει" τα 6 ευρώ 2 φορές το χρόνο όταν βάζει κάρτα 10 ευρώ που της έδινε το μπόνους με τα 300 λεπτά. Στο θέμα μας θα έχει χρέωση αν πάει σε q και αν ναι πόσο

Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από μένα. Έχω σκοπό να αλλάξω το f2g της μάνας μου σε q μόνο και μόνο γιατί "τρώει" τα 6 ευρώ 2 φορές το χρόνο όταν βάζει κάρτα 10 ευρώ που της έδινε το μπόνους με τα 300 λεπτά. Στο θέμα μας θα έχει χρέωση αν πάει σε q και αν ναι πόσο

Πόση ομιλία και προς που θέλει στο καρτοκινητό της;

για την αλλαγη εννοεις? Κανονικα δωρεαν ή το πολυ 10 ευρω για την αλλαγη της σιμ και την πρωτη ανανεωση. Επειδη ομως η διαδικασια γινεται σε καταστημα,παιζει ρολο και σε τι υπαλληλο θα πεσεις.Μιλα με την εξυπηρετηση καλυτερα πριν πας για να εχεις μια (οσο γινεται) πιο υπευθυνη απαντηση.

Θέλω να βάλω χρόνο ομιλίας στο f2g μου, αν το κάνω από την εφαρμογή θα έχω καμία επιπλέον επιβάρυνση ή όχι;

Το ρωτάω γιατί πριν κάτι μήνες που το δοκιμασα ειχα τραγική εμπειρία, μου είχαν πιστώσει τα χρήματα την επόμενη μέρα και μου είχαν κρατήσει και κάνα 3ευρω αν θυμάμαι καλά..

Θέλω να βάλω χρόνο ομιλίας στο f2g μου, αν το κάνω από την εφαρμογή θα έχω καμία επιπλέον επιβάρυνση ή όχι;

Το ρωτάω γιατί πριν κάτι μήνες που το δοκιμασα ειχα τραγική εμπειρία, μου είχαν πιστώσει τα χρήματα την επόμενη μέρα και μου είχαν κρατήσει και κάνα 3ευρω αν θυμάμαι καλά..

Κανονικά δεν υπάρχει καμιά χρέωση.Την ίδια ώρα γίνεται η πίστωση και δεν υπάρχει κανένα έξοδο,πλην του φόρου κινητής τηλεφωνίας.

Μόλις έκανα 6€ ανανέωση με χρεωστική Eurobank και όλα κανονικά.

edit εγώ εκανα ανανέωση μέσω του site.

Edited by bill33

Εγώ, πάλι, χθες δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση απ' την εφαρμογή ούτε με χρεωστική American express ούτε μέσω Paypal. Στην πρώτη περίπτωση μου έλεγε πως τα στοιχεία είναι λανθασμένα -δεν ήταν- και στη δεύτερη πως δεν πετύχαινε η συναλλαγή και να προσπαθήσω αργότερα. Όσες φορές και να προσπάθησα, τζίφος.

Μπήκα στο site και έγινε η ανανέωση κατευθείαν με την American express.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει, αλλά όλες αυτές οι ενέργειες έγιναν μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 12.30 με 1.00.

Από το σάιτ δουλεύει μια χαρά στην εφαρμογή είναι το προβλημα, για αυτό και ρωτάω μήπως επιτέλους το φτιάξανε. Αν θυμάμαι καλά όταν είχα ipad η πληρωμή από την εφαρμογή του πέρναγε κανονικά, αλλά στα android κινητά μου πάντα είχα πρόβλημα.

Στην εφαρμογή android υπάρχει καιρό πρόβλημα με χρεωστικές εθνικής mastercard και alpha am.ex. Με προπληρωμενη mastercard Πειραιώς δούλεψε κανονικά,σε μενα τουλάχιστον.

παιδιά όντως ισχύει ότι με f2go δεν μπορείς να έχεις διπλή sim ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδιά όντως ισχύει ότι με f2go δεν μπορείς να έχεις διπλή sim ?

Τι εννοείς; Κινητό που έχει υποδοχή για δύο διαφορετικές κάρτες sim; Π.χ. μία F2G και μία Frog;

Τι εννοείς; Κινητό που έχει υποδοχή για δύο διαφορετικές κάρτες sim; Π.χ. μία F2G και μία Frog;

εννοώ double sim, έχω σε 2 συσκευές 2 σίμ με το ίδιο νούμερο και ενεργό το νούμερο σε μία από τις 2

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν αφήνει ενεργοποίηση πολλών πακέτων 15GB ...να πάρει...

πήρα και απλά πακέτα δεδομένων, ελπίζω να φάει GB πρώτα από τα "κανονικά" πακέτα και μετά από τα 15GB!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Η φραγή γίνεται είτε με τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών (1260 ) είτε μέσω τσατ από το myf2g.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

μόλις μου ήρθε ενημέρωση για την mobile έκδοση του myf2go, εντελώς διαφορετικό interface, ευτυχώς δεν κολλάει πουθενά για την ώρα :)

μόλις μου ήρθε ενημέρωση για την mobile έκδοση του myf2go, εντελώς διαφορετικό interface, ευτυχώς δεν κολλάει πουθενά για την ώρα :)

σε IOS ? ή anroid ?

σε IOS ? ή anroid ?

android φυσικά :)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova