MIKU Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Τέλεια.Θέλει περισσότερη προώθηση!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος σε κάρτα με WIND mobile broadband να ελέγχω τα υπόλοιπα σε megabyte μέσο κάποιας εφαρμογής Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος σε κάρτα με WIND mobile broadband να ελέγχω τα υπόλοιπα σε megabyte μέσο κάποιας εφαρμογής Ευχαριστώ πολύ όχι μέσω app δεν υπάρχει στείλε YΠ ΣΤΟ 1228 και θα σου έρθει απάντηση... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχω μια κάρτα 30€, μπορώ να βάζω από 10€ κάθε φορά για να παίρνω και το μπόνους των 500MB ή θα μπει όλη με τη μία, και τα 30 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχω μια κάρτα 30€, μπορώ να βάζω από 10€ κάθε φορά για να παίρνω και το μπόνους των 500MB ή θα μπει όλη με τη μία, και τα 30 ευρώ; Όχι, ολόκληρο το ποσό μπαίνει. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Όχι, ολόκληρο το ποσό μπαίνει. Sent from my Moto X Play Άρα, για να δικαιούμαι μπόνους, θα πρέπει να κάνω ανανέωση online 10€, άσχετα αν έχω μπόλικο υπόλοιπο στην κάρτα. Έτσι δεν είναι; Με αυτήν την 30άρα -είναι κάρτα μετά τη φορητότητα- θα μπορώ να πάρω τουλάχιστον ένα μπόνους 500MB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 ναι, μικρες ανανεωσεις πλεον, γιατι ετσι κερδιζεις οτι παρατεινεις και τον χρονο ληξης της συνδεσης σου καθε φορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Άρα, για να δικαιούμαι μπόνους, θα πρέπει να κάνω ανανέωση online 10€, άσχετα αν έχω μπόλικο υπόλοιπο στην κάρτα. Έτσι δεν είναι; Με αυτήν την 30άρα -είναι κάρτα μετά τη φορητότητα- θα μπορώ να πάρω τουλάχιστον ένα μπόνους 500MB; η κάρτα είναι σε χάρτι? η ξυστό? Έτσι δεν παίρνεις bonus . Μόνο με ανανέωση online η από κατάστημα... 10€ και άνω σου δίνει 500 για ένα μήνα. Edited June 27, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να χαλάσουμε 58GB μέσα σε ένα μήνα... [ATTACH]66762[/ATTACH] Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να χαλάσουμε 58GB μέσα σε ένα μήνα... [ATTACH]66762[/ATTACH] Sent from my Moto X Play Εύκολο αν κατεβάσεις καμία ταινιούλα. Χθες έβαλα κάνα 20 λεπτο YouTube και 2 ώρες survivor το βράδυ και εφαγε 1.5gb. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να χαλάσουμε 58GB μέσα σε ένα μήνα... [ATTACH]66762[/ATTACH] Sent from my Moto X Play Mε την βοήθεια της Παναγίας της Τήνου. Και βασική παράμετρο ότι το δίκτυο πάει καλά θα τα φάς :p Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 η κάρτα είναι σε χάρτι? η ξυστό? Έτσι δεν παίρνεις bonus . Μόνο με ανανέωση online η από κατάστημα... 10€ και άνω σου δίνει 500 για ένα μήνα. Σε ξυστό. Τουλάχιστον τον έναν αριθμό από τα 3 magic numbers μπορώ να το βάλω με αυτήν την 30άρα κάρτα ή κι αυτό θέλει ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σε ξυστό. Τουλάχιστον τον έναν αριθμό από τα 3 magic numbers μπορώ να το βάλω με αυτήν την 30άρα κάρτα ή κι αυτό θέλει ανανέωση; Μα ανανέωση κάνεις με τα 30 € Θα ανοίξει το πρώτο! magic Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ποιά data έληγαν στις 7 το απόγευμα και όχι στις 12 το βράδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 μπορώ με κάποιο τρόπο από τον αριθμό της κάρτας ΣΙΜ να μάθω ποιος αριθμός τηλεφώνου αντιστοιχεί; χωρίς να βάζω-βγάζω την σιμ σε συσκευή εννοώ. Αυτό το τσατ του f2g πότε λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Λογαριασμό στο myf2g έχεις; Αν ναι, από όπου και να συνδεθείς αναφέρει τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 τον αριθμο της ΣΙΜ; πού τον αναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Νόμιζα πως θες τον αριθμό του τηλεφώνου. Της Sim δε νομίζω να τον αναφέρει πουθενά. Μόνο στην ίδια την κάρτα και στο πλαστικό περίβλημα και το φακελάκι που είχε όταν το πήρες, αν τα έχεις κρατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 εχω την εφαρογη τις wind wyf2g στο κινιτι μου το οποιο χαλασε δεν εχω αλλη συσκευη ,,δοκιασα στο ταπλετ να την βαλω μου λεει οτι δεν κανει για αυτη την συσκευη οπως και ενα tv box που εχω τα ιδια ,,δοκιμασα στο pc μου λεει οτι αυτη η εφαρογη δεν λειτουργει στον υπολογιστη μου τι να κανω για να ανανεωσω τον χρονο, και πως θα βαλω λεφτα διοτι τα εβαζα μεσω τις εφαρμογης ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπες από το pc στο site του f2g και κάνε log in με τον κωδικό σου. Δεν χρειάζεται εφαρμογή εκεί. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπες από το pc στο site του f2g και κάνε log in με τον κωδικό σου. Δεν χρειάζεται εφαρμογή εκεί. Sent from my Moto X Playευχαριτω φιλε το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Τέσσερις ερωτήσεις: 1. Τα log n win δώρα έχουν ισχύ από τη στιγμή που θα τα επιλέξεις ή σου λένε πχ ισχύει από Δευτέρα ως Κυριακή, άσχετα πότε θα τα επιλέξεις εσύ; Αν εγώ δηλαδή ενεργοποιήσω ένα σήμερα, μέχρι πότε θα ισχύει; 2. Online ανανέωση χρόνου ομιλίας θεωρείται είτε την κάνεις μέσω του site είτε μέσω της εφαρμογής, έτσι δεν είναι; (Παρεμπιπτόντως, στην εφαρμογή τώρα μου γράφει πως η υπηρεσία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη). 3. Έχει να κάνει και με το πάνω. Στην εφαρμογή, στην ενεργοποίηση πακέτων, δίνει 120' λεπτά και 120 sms προς Wind/Q, ενώ στο site από 100. Γιατί αυτή η διαφορά; 4. Τα turbo ανοίγουν μόνο μέσω του site ή κι απ' την εφαρμογή; Edited June 28, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 1. 7 ημέρεςαπο την στιγμή που θα τα επιλέξεις 2. Ναι. Με 16ψηφιο κωδικο δεν θεωρείται online εστω κι αν το βάλεις απο το site ή την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3.Θελουν να προωθήσουν την εφαρμογή πιο πολυ μαλλον. 4. Και απο την εφαρμογή ανοίγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Τέλεια! Σ' ευχαριστώ! Πάντως, όσον αφορά τα turbo, στην εφαρμογή βλέπω μόνο τα πακέτα more που δίνουν τα μισά από τα turbo (αναφέρει: Για να ξεκλειδώσεις τα πακέτα MORE, ενεργοποίησε πρώτα ένα Βασικό πακέτο). Βέβαια, ακόμα δεν έχω αγοράσει κάποιο πακέτο. Όταν το κάνω, πού θα βρω τα turbo για να επιλέξω και κάποιο απ' αυτά; Edited June 28, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Επειδη και εγω εχω καιρο να το κανω δεν θυμάμαι καθόλου. Αν καποιο μελος μπορεί ας μας πει,οπότε αν μπορείς περίμενε.Ή αν δεν βρεις άκρη καντο απο το site (ανοιγοντας το απο pc ή και από το κινητό σου). Edited June 28, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts