Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, στο fb διευθετούν το θέμα στο μπαμ. Τους στέλνεις mail στη σελίδα Wind f2g και το πρόβλημα λύθηκε :)

Όταν δεν δουλεύεται τα δεδομένα να αλλάζετε το APN απ τις ρυθμίσεις. Μου έχει συμβεί και μένα αυτή η χρέωση αλλά με την παραπάνω διαδικασία δεν ξανά είχα πρόβλημα.

Όταν δεν δουλεύεται τα δεδομένα να αλλάζετε το APN απ τις ρυθμίσεις. Μου έχει συμβεί και μένα αυτή η χρέωση αλλά με την παραπάνω διαδικασία δεν ξανά είχα πρόβλημα.

Το επιβεβαιωνω και εγω. Αλλαζοντας το apn δεν ειχα ξανα τις χρεωσεις του 1 Ευρω. Οποτε βαζω πακετο ιντερνετ ξαναδιορθωνω το apn.

Ειναι σπαστικο αλλα ειναι η μονη λυση προς το παρων να γλιτωνουμε τις βλακωδεις χρεωσεις της wind

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Παιδιά, στο fb διευθετούν το θέμα στο μπαμ. Τους στέλνεις mail στη σελίδα Wind f2g και το πρόβλημα λύθηκε :)

Η αντιμετώπιση είναι αποσπασματική, μετά από τόσες επισημάνσεις από χρήστες θα έπρεπε να έχουν λύσει αυτό το συστημικό bug, εάν πρόκειται για τέτοιο.....

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Πάντως εάν χρησιμοποιούμε σαν λύση την αλλαγή του apn με σκοπό να μην βλέπει σύνδεση internet κάποια ας πούμε εφαρμογή, εν μέρει αποδεχόμαστε ότι έχουμε κάποια μικρή ευθύνη στις χρεώσεις αυτές. Δηλαδή όταν π.χ. μου τελειώσει το πακέτο internet και ταυτόχρονα έχω κλειστά και τα δεδομένα στη συσκευή, η Wind βλέπει στο σύστημα της κάποια κίνηση και τότε προχωρεί στη χρέωση του 1 ευρώ; Και στην περίπτωση που αλλάζουμε το όνομα του σημείου πρόσβασης, δεν βλέπει (η Wind) κάποια κίνηση; Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, αλλά όταν τα δεδομένα είναι κλειστά και όταν από σχετική εφαρμογή (internet speed meter) δεν καταγράφεται κίνηση στο κινητό, πως το σύστημα της Wind βλέπει κίνηση; Μάλιστα όταν έχω το πακέτο internet και δύο ή τρεις ημέρες δεν έχω ανοίξει τα δεδομένα και δεν φαίνεται κίνηση και στην εφαρμογή, ούτε και από την εφαρμογή του F2G υπάρχει κατανάλωση του πακέτου, τότε δεν βλέπει κίνηση το σύστημα της Wind και βλέπει σε αντίστοιχη περίπτωση και αφού έχει λήξει το πακέτο;

Αυτό που παρατήρησα σε smartphone είναι ότι παρόλο που είχα κλειστά τα δεδομένα κάποια στιγμή ενεργοποιήθηκε μόνος του ο συγχρονισμός της google με αποτέλεσμα να γίνει μια κάποια κίνηση δεδομένων παρόλο που ήταν επιβεβαιωμένα κλειστά. Πλέον όταν δεν έχω πακέτο δεδομένων κλείνω για ασφάλεια το apn όπως προείπα, είναι καλύτερο απ το να μπλέκεις με το το support της wind που αργούν απελπιστικά να διευθετήσουν το πρόβλημα.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν δουλεύει η πρόσβαση vpn απο f2g ?

Αναφέρομαι σε δικο του pptp vpn server και οχι στα διαφορα app που κυκλοφορούν στο play store.

Ακομα και με 2ο νούμερο που δοκίμασα σε διαφορετικό σημείο μήπως ήταν τοπικό το πρόβλημα δεν συνδέεται.

Edited by drdedus

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν δουλεύει η πρόσβαση vpn απο f2g ?

Αναφέρομαι σε δικο του pptp vpn server και οχι στα διαφορα app που κυκλοφορούν στο play store.

Ακομα και με 2ο νούμερο που δοκίμασα σε διαφορετικό σημείο μήπως ήταν τοπικό το πρόβλημα δεν συνδέεται.

Έχω συνδεθεί σε δικό μου openvpn server με Q χωρίς πρόβλημα

Αυτό που παρατήρησα σε smartphone είναι ότι παρόλο που είχα κλειστά τα δεδομένα κάποια στιγμή ενεργοποιήθηκε μόνος του ο συγχρονισμός της google με αποτέλεσμα να γίνει μια κάποια κίνηση δεδομένων παρόλο που ήταν επιβεβαιωμένα κλειστά. Πλέον όταν δεν έχω πακέτο δεδομένων κλείνω για ασφάλεια το apn όπως προείπα, είναι καλύτερο απ το να μπλέκεις με το το support της wind που αργούν απελπιστικά να διευθετήσουν το πρόβλημα.

Αν και έχει αναφερθεί και πριν, αλλάζεις π.χ. το τελευταίο γράμμα ...gr σε κάτι άλλο; Δοκίμασα να αλλάξω την APN, πήγα ρυθμίσεις>δίκτυα κινητής>ονόματα σημείου πρόσβασης και αφού πάτησα πάνω στο WIND GR, πάτησα πάνω στο APN, αλλά δεν μου κάνει κάτι. Πάω σωστά, ή θα πρέπει να πάω σε άλλη ρύθμιση;

Αν και έχει αναφερθεί και πριν, αλλάζεις π.χ. το τελευταίο γράμμα ...gr σε κάτι άλλο; Δοκίμασα να αλλάξω την APN, πήγα ρυθμίσεις>δίκτυα κινητής>ονόματα σημείου πρόσβασης και αφού πάτησα πάνω στο WIND GR, πάτησα πάνω στο APN, αλλά δεν μου κάνει κάτι. Πάω σωστά, ή θα πρέπει να πάω σε άλλη ρύθμιση;

Όπως τα λες είναι, λογικά με κάποιο τρόπο πρέπει να κάνεις edit το APN και να αλλάξει έστω το τελευταίο γράμμα.

Παιδιά επειδή θα πουλήσω το τηλέφωνο και για λιγο καιρό θα είμαι με παλιάς τεχνολογίας κινητό θελω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράζω απο κάπου τα πακέτα η αν μπορώ να κανω ανανέωση μέσω PayPal.Μπορω να κατεβάσω σε υπολογιστή η ταμπλετ την εφαρμογή Myf2g και να τα διαχειρίζομαι απο εκει η εφαρμογή ειναι μονο για κινητό ;;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά επειδή θα πουλήσω το τηλέφωνο και για λιγο καιρό θα είμαι με παλιάς τεχνολογίας κινητό θελω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράζω απο κάπου τα πακέτα η αν μπορώ να κανω ανανέωση μέσω PayPal.Μπορω να κατεβάσω σε υπολογιστή η ταμπλετ την εφαρμογή Myf2g και να τα διαχειρίζομαι απο εκει η εφαρμογή ειναι μονο για κινητό ;;

μπορείς να μπεις από υπολογιστή στην σελίδα του f2g: http://www.wind.gr/gr/f2g/

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

μπορείς να μπεις από υπολογιστή στην σελίδα του f2g: http://www.wind.gr/gr/f2g/

Οποτε ειναι ακριβώς το ίδιο όπως με το κινητό σωστά ;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Οποτε ειναι ακριβώς το ίδιο όπως με το κινητό σωστά ;

φαντάζομαι πως ναι! μπορείς να αγοράσεις κανονικά τα πακέτα σου από εκεί και να κάνεις ανανέωση με paypal! όπως και να δεις το υπόλοιπό σου!

Cats are like Music:

φαντάζομαι πως ναι! μπορείς να αγοράσεις κανονικά τα πακέτα σου από εκεί και να κάνεις ανανέωση με paypal! όπως και να δεις το υπόλοιπό σου!

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

MAGIC NUMBERS

Τώρα, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€* παίρνεις αυτόματα 1500’ δώρο για έναν ολόκληρο μήνα προς τα Magic Numbers σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις τους αγαπημένους σου WIND/Q αριθμούς!

Καλή προσφορά την ενεργοποίησα ήδη για την μητέρα μου που περνει συνέχεια τηλέφωνο την αδερφή μου....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Όντως πολύ καλή προσφορά. Που την είδατε, στο site του F2G, ή ήρθε με email/sms; Η δήλωση των νούμερων μπορεί να γίνει από τηλέφωνο (όπως κοσμοκάρτα που δηλώνεις τους δύο αγαπημένους σου αριθμούς), από την εφαρμογή/site, ή πρέπει να πάμε σε κατάστημα Wind;

από ίντερνετ έκανα εγώ την ενεργοποίηση

υγ

στην εφαρμογή κοίταξα δεν βλέπω να έχει κάτι

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ωραιότατη η προσφορά για τους συνδρομητές! Και είναι και έξυπνη κίνηση από τη wind γιατί έτσι δίνει κίνητρο να μπει στο δικτυό της και άλλος κόσμος;)

φοβερή προσφορά!! πολλές διευκρινίσεις όμως και με μπέρδεψε!!!

καταλάβατε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά;; αν την ενεργοποιήσεις μένει "για πάντα";;

λογικά το 31/3 που λέει σημαίνει ότι μέχρι τότε μπορείς να την ενεργοποιήσεις... αλλιώς 3ο magic number δεν θα πάρεις ποτέ!

Cats are like Music:

πολυ Magic φακελωμα....!

με λενε ταδε και αυτος ειναι ο στενος κυκλος μου.....!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

πολυ Magic φακελωμα....!

με λενε ταδε και αυτος ειναι ο στενος κυκλος μου.....!

Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα παντού, όλη τους η έννοια λες να είναι να βρουν ποια έχει ο καθένας γκόμενα; Και αν ακόμα πούμε ότι τους ενδιαφέρει, δε μπορούν να δουν με ποιο αριθμό ξημεροβραδιάζεσαι στα τηλέφωνα;

Οποίος δε θέλει εξάλλου δεν το ενεργοποιεί, εγώ το έκανα ήδη και τη θεωρώ μία ακόμα εξαιρετική προσφορά!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova