Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Μπορώ να κάνω μετατροπή το F2G σε Q πχ στέλνοντας κάποιο SMS όπως γίνεται στην Cosmote; Αν ναι αυτό έχει κάποια χρέωση; Θα χάσω το υπόλοιπο από το F2G; Ευχαριστώ! :)

Καλησπέρα! Μπορώ να κάνω μετατροπή το F2G σε Q πχ στέλνοντας κάποιο SMS όπως γίνεται στην Cosmote; Αν ναι αυτό έχει κάποια χρέωση; Θα χάσω το υπόλοιπο από το F2G; Ευχαριστώ! :)

Οχι μόνο φορητότητα. Και χάνεις το υπόλοιπο

Σε άλλες χώρες δεν υπάρχει τέτοια χρέωση ούτε καν ΦΠΑ κινητής τηλεφωνίας και ******** όταν κάνεις ανανέωση.Βάζεις 10 πχ παίρνεις τόσα.Και έτσι πρέπει κάτι να αλλάξει άμεσα.

Φίλε μου αυτό δεν είναι θέμα της Wind. Επίσης υπάρχει και σε άλλες χώρες απλά είναι διαφορετικός ο τρόπος χρέωσης..

Επίσης υπάρχει και σε άλλες χώρες απλά είναι διαφορετικός ο τρόπος χρέωσης..

ας ειχε μια εταιρεια εδω , εστω ενα πακετο καρτοκινητης οπως αλλες χωρες της ευρωπης.

να βαζεις 10 ευρω και να μενουν 10 ευρω στην καρτα..η χρεωση ανα δευτερολεπτοπ...9cents το μηνυμα,9cents το λεπτο προς ολους και 9 cents οι κλησεις προς ολα τα σταθερα της ευρωπης...

μολις καταργηθει η περιαγωγη...:whistle:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Από σήμερα άλλαξε, αν θυμάμαι καλά, η διάρκεια που ισχύει ο χρόνος ομιλίας από 12 μήνες σε 6. Μπήκα στο myF2G για να δω μέχρι πότε ισχύει ο δικός μου που έχω ανανεώσει πριν τις 5 Μαΐου και δεν άλλαξε, έχει διάρκεια 1 χρόνο από τη τελευταία ανανέωση.

το θεμα ειναι απο εδω και περα αν βαλουμε καρτα μην μας το παει 6 μηνες πισω..... :mad:

Αφού το έχει ανακοινώσει ότι κάθε ανανέωση μετά τις 5 θα έχει διάρκεια 6 μήνες. Το παραπάνω το έγραψα γιατί δε ξέραμε τι θα γίνει με όσους έχουν ανανεώσει πριν τις 5 και αν θα αλλάξει η διάρκεια από 12 σε 6 μήνες.Όπως φαίνεται παραμένει στους 12.

μου ήρθε σμς στο κινητο για f2go lucky day.

αφορά τα log & win δωρα και πιο συγκεκριμενα με τα 30Mb σου δίνουν άλλα 170 δώρο με ισχύ 15 ημέρες.

Το μόνο αρνητικο που βρίσκω ως τωρα είναι πως αν εχεις πακέτο ενεργοποιημένο, τρώει πρώτα εκείνα και μετά τα λογκ εν γουιν.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Φίλε μου αυτό δεν είναι θέμα της Wind. Επίσης υπάρχει και σε άλλες χώρες απλά είναι διαφορετικός ο τρόπος χρέωσης..

Το "τέλος κινητής" είναι μάλλον πανευρωπαϊκή (για να μην πω παγκόσμια) πρωτοτυπία. Αν έχεις στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει και αλλού και μάλιστα επιβάλλεται και επί του ...ΦΠΑ (αδιανόητο να επιβάλλεται φόρος πάνω σε φόρο) θα ήθελα πολύ να το μάθω. Για αυτό το "τέλος" μιλάμε τέλος πάντων που είναι και ο υπαίτιος του μειωμένου ποσού που μπαίνει στο λογαριασμό σε σχέση με το ποσό ανανέωσης. Αφήστε τον ΦΠΑ στην άκρη και μην τον μπερδεύετε (οι χρεώσεις είναι έτσι κι αλλιώς με ΦΠΑ οπότε αυτός δεν αλλάζει κάτι ούτε αφαιρείται πουθενά). Ασφαλώς και δεν είναι μόνο θέμα της Wind, αλλά σε άλλα κι άλλα οι εταιρείες κινητής ήξεραν και μπορούσαν να "πιέζουν" τις κυβερνήσεις, σε αυτό δεν κατάφεραν τίποτα τόσα χρόνια...

αφορά τα log & win δωρα και πιο συγκεκριμενα με τα 30Mb σου δίνουν άλλα 170 δώρο με ισχύ 15 ημέρες.

Το μόνο αρνητικο που βρίσκω ως τωρα είναι πως αν εχεις πακέτο ενεργοποιημένο, τρώει πρώτα εκείνα και μετά τα λογκ εν γουιν.

Aν εχεις ήδη ενεργοποιήσει πακετο log & win την χάνεις την προσφορά.:(

Το "τέλος κινητής" είναι μάλλον πανευρωπαϊκή (για να μην πω παγκόσμια) πρωτοτυπία. Αν έχεις στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει και αλλού και μάλιστα επιβάλλεται και επί του ...ΦΠΑ (αδιανόητο να επιβάλλεται φόρος πάνω σε φόρο) θα ήθελα πολύ να το μάθω. Για αυτό το "τέλος" μιλάμε τέλος πάντων που είναι και ο υπαίτιος του μειωμένου ποσού που μπαίνει στο λογαριασμό σε σχέση με το ποσό ανανέωσης. Αφήστε τον ΦΠΑ στην άκρη και μην τον μπερδεύετε (οι χρεώσεις είναι έτσι κι αλλιώς με ΦΠΑ οπότε αυτός δεν αλλάζει κάτι ούτε αφαιρείται πουθενά). Ασφαλώς και δεν είναι μόνο θέμα της Wind, αλλά σε άλλα κι άλλα οι εταιρείες κινητής ήξεραν και μπορούσαν να "πιέζουν" τις κυβερνήσεις, σε αυτό δεν κατάφεραν τίποτα τόσα χρόνια...

Ο φίλος αναφέρθηκε στον ΦΠΑ. Το τέλος κινητής είναι απλά ένας φόρος-τρόπος του κράτους να βγάλει έξτρα χρήματα το οποίο είναι και απαράδεκτο φυσικά. Δεν διαφωνούμε σε αυτό.

ανανεωση ειχα κανει εχθες.το σμς το είδα σήμερα,μπορει να ήρθε και προχτες και να μη το έδωσα σημασια.η ισχυς της προσφορας εληγε σήμερα οποτε την πήρα...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ανανεωση ειχα κανει εχθες.το σμς το είδα σήμερα,μπορει να ήρθε και προχτες και να μη το έδωσα σημασια.η ισχυς της προσφορας εληγε σήμερα οποτε την πήρα...

Κακή εξέλιξη στο f2go lucky day...:X:kill:

Έως τώρα, το f2go lucky day αφορούσε την ενεργοποίηση πακέτων με έξτρα bonus την συγκεκριμένη ημέρα.

Σήμερα αφορά μόνο το log 'n win 30mb και μόνο αυτούς που θα το ενεργοποιήσουν από 6 Μαΐου στις 16:00 έως 7 Μαΐου στις 23:59.:mad::X:!:

Εγώ που το ενεργοποίησα την Κυριακή δεν το δικαιούμαι...:hunter::oops:

MOΛIΣ ΠHPEΣ 30 MB MOBILE INTERNET, ΔΩPO AΠO TO MY F2G! H ΔIAPKEIA TOYΣ EINAI 7 MEPEΣ. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEΣ ΣTO http://WWW.F2G.GR, KATEBAΣE TO MYF2G APP ΣTO SMARTPHONE ΣOY H' KAΛEΣE ΔΩPEAN 1269.

EΠIΠΛEON H F2G LUCKY DAY ΠPOΣΦOPA AYTHΣ THΣ EBΔOMAΔAΣ ΣOY XAPIΣE AKOMA 170MB ME ΔIAPKEIA 7 HMEPEΣ ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ NON STOP AΠO TO KINHTO ΣOY!

ρεσπεκτ πολλα,πολυ πισω οι αλλοι λεμε

Edited by akalos

Ξεχνάς μια σημαντική λεπτομέρεια, δίνουν ΔΩΡΟ στο ΔΩΡΟ !

ακριβως αυτο.

Πάντα εκτιμώ τα δώρα, μόνο που θεωρώ ότι το συγκεκριμένο -από την στιγμή που δεν επιτρέπει σε όποιον το έχει ήδη ενεργοποιημένο να το κερδίσει- δεν με αφορά μόλις για λίγες ώρες (=το ενεργοποίησα την Κυριακή)...:X

Εξάλλου, θα μπορούσαν να δωρίσουν τα επιπλέον mb και σε όλους εμάς που το είχαμε ήδη ενεργοποιήσει.:!:

Η λογική του lucky day είναι ότι η προσφορά ισχύει για μια ημέρα. Τι να πούνε και αυτοί που ενεργοποίησαν πακέτο για MB; Μην είμαστε και υπερβολικοί, θα μπορούσε να μην υπήρχε καν προσφορά.

Πάντα εκτιμώ τα δώρα, μόνο που θεωρώ ότι το συγκεκριμένο -από την στιγμή που δεν επιτρέπει σε όποιον το έχει ήδη ενεργοποιημένο να το κερδίσει- δεν με αφορά μόλις για λίγες ώρες (=το ενεργοποίησα την Κυριακή)...:X

Εξάλλου, θα μπορούσαν να δωρίσουν τα επιπλέον mb και σε όλους εμάς που το είχαμε ήδη ενεργοποιήσει.:!:

Η λογική του lucky day είναι ότι η προσφορά ισχύει για μια ημέρα. Τι να πούνε και αυτοί που ενεργοποίησαν πακέτο για MB; Μην είμαστε και υπερβολικοί, θα μπορούσε να μην υπήρχε καν προσφορά.

Κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο χρήσιμο ένα δώρο του lucky day ως bonus σε ενεργοποίηση πακέτου (που μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, χωρίς περιορισμό), παρά η σύνδεση του με το log n win το οποίο έχει προϋποθέσεις για να ενεργοποιηθεί (ανανέωση μέσα στις προηγούμενες 30 ημέρες, να μην έχει ενεργοποιήσει κάποιος έστω και 1' πριν την έναρξη της προσφοράς το log n win δώρο που δικαιούται ανά 7 ημέρες κλπ)...:X:blink::wacko:

Η προσφορές του lucky day δεν περιορίζονται στα log n win δώρα, αλλά σε οτιδήποτε προσφερει η wind. Είναι τυχαίες οι προσφορές..

Για εμένα δεν παύει να είναι αρνητική εξέλιξη (τουλάχιστον σε ότι αφορά την τρέχουσα προσφορά) μιας και αφορά πολύ λίγους και με προϋποθέσεις...:X

Για εμένα δεν παύει να είναι αρνητική εξέλιξη (τουλάχιστον σε ότι αφορά την τρέχουσα προσφορά) μιας και αφορά πολύ λίγους και με προϋποθέσεις...:X

Ετυχε και την χάσαμε,σε επόμενη προσφορά θα είμαστε πιο τυχεροί.

Αν κάνεις ανανέωση το Log&win ξεμπλοκάρει και μπορείς να βάλεις καινούργιο δώρο και ας μην έχουν περάσει οι 7 μέρες;;Το έχει προσέξει κάποιος;

Μου ήρθε μήνυμα "ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYF2G ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 60Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΕ SMS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ" και μετά απο λίγη ώρα νέο sms ότι έχω 60λ προς όλους για μια εβδομάδα. Μια χαρά θα έλεγα

Μου ήρθε μήνυμα "ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYF2G ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 60Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΕ SMS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ" και μετά απο λίγη ώρα νέο sms ότι έχω 60λ προς όλους για μια εβδομάδα. Μια χαρά θα έλεγα

Μου ήρθε το ίδιο και σε wind και σε Q

ANANEΩΣEΣ ONLINE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY MEΣΩ PAYPAL. ΓIA NA ΣE EYXAPIΣTHΣOYME ΣOY KANOYME ΔΩPO 60Λ ΠPOΣ OΛOYΣ! ΘA EIΔOΠOIHΘEIΣ ME SMS ΓIA THN AΠOΔOΣH TOY ΔΩPO

Αυτο το sms πηρα εγω και καπακι ηρθε το sms με τα 60 λεπτα!! :)ευχαριστω wind.

ANANEΩΣEΣ ONLINE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY MEΣΩ PAYPAL. ΓIA NA ΣE EYXAPIΣTHΣOYME ΣOY KANOYME ΔΩPO 60Λ ΠPOΣ OΛOYΣ! ΘA EIΔOΠOIHΘEIΣ ME SMS ΓIA THN AΠOΔOΣH TOY ΔΩPO

Αυτο το sms πηρα εγω και καπακι ηρθε το sms με τα 60 λεπτα!! :)ευχαριστω wind.

+1 Μοιράζει δώρα η wind, το ίδιο μπήκα να γράψω και εγώ...Ευχαριστούμε...αχρείαστα να είναι, πάντως τζάμπα είναι ! Μακράν μπροστά στα δώρα η wind.:D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova