Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πατάς ##002# και κλήση και ακυρώνεις όλες τις εκτροπές προς τον τηλεφωνητή . και έτσι το τηλέφωνο σου συνεχίζει να χτυπάει και μετά τα 5 κτυπήματα.

Xαιρετώ την μεγάλη παρέα της Wind. Νέος στην Wind καρτοκινητή και έχω 2 απορίες.Η πρώτη είναι πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα μηνυματα ενημέρωσης που έρχονται μετα απο κάθε εξερχόμενη κλήση? Και η δεύτερη είναι: όταν δέχομαι εισερχόμενη κληση αν δεν προλάβω να το σηκώσω (μετα απο 5 κτυπηματα) κατευθειαν μεταφερεται η κλήση στον αυτόματο τηλ. Σιγουρα εχει ξαναπαντηθει αλλα με το search δεν βρηκα ακρη

Ευχαριστω

υς.Εχει πολλη ζέστη!!!

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα υπαίτια είναι η εφαρμογή myF2G που έχεις βάλει από το μάρκετ προφανώς.

Μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ξε-τίκαρε την επιλογή να ανανεώνει μετά από κάθε κλήση!

O διπλασιασμόςθα γίνει κανονικά μείον τους φόρους για έναν χρόνο, τα 300 προς όλους θα τα πάρεις κανονικά και αυτά.Τα 300 προς wind/q δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί την τελευταία φορά που ανανέωσα δεν μου τα έδωσε.

Αρα καλητερα να βαλω μια 10αρα να μου την κανει 20 και να κερδισω και τα 130΄προς ολους γτ με την 20αρα δεν βλεπω να βγαζω ακρη

Παιδεια καλησπερα.Σημερα μου ηρθε το εξης μυνημα δωρο διπλασιο χρονο ομιλιας αν η επομενη ανανεωση ειναι 5ε και γινει στις επομενες 4 μερες αμα δηλαδη παω αυριο σε ενα καταστημα wind και βαλω 20ε θα τα κανει 40ε μειον τους φορους για ενα χρονο?

Επισης με τα 20ε που θα βαλω θα μου δωση και τα 300΄προς ολους και 300΄προς wind/q και 300 sms προς wind/q για ενα μηνα επειδη εκανα ανανεωση μεσα απο το καταστημα?

Ευχαριστω

O διπλασιασμόςθα γίνει κανονικά μείον τους φόρους για έναν χρόνο, τα 300 προς όλους θα τα πάρεις κανονικά και αυτά.Τα 300 προς wind/q δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί την τελευταία φορά που ανανέωσα δεν μου τα έδωσε.

Αρα καλητερα να βαλω μια 10αρα να μου την κανει 20 και να κερδισω και τα 130΄προς ολους γτ με την 20αρα δεν βλεπω να βγαζω ακρη

Θα μπει ο διπλασιασμός αφού σου έχει έρθει επιλεκτικό μήνυμα + bonus καταστημάτων

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

Ενα μπαχαλο βλεπω με τη wind, δεν εχει βαλει κανεις καρτα εχοντας 1242 τον τελευταιο μηνα;

Φιλε eatmydust ευχαριστω για την απαντηση. Εβαλα και εγω ομως τον Μαρτιο 20 ευρω σε ενα κινητο και αλλα 10 σε αλλο. Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα που εχει αλλαξει η προσφορα καταστηματων και ουτε happy hour εχει και δωρεαν λεπτα προς ολους αναφερει. Αλλοι λενε οτι θα τα δωσει χωρις να ρωτησουν αν εχει ο αλλος 1300 ενεργοποιημενο (αρα σε ολους), αλλοι λενε οτι μονο με 1300 θα τα παρει, αλλοι οτι με 1242 μαλλον δεν θα παρει λεπτα προς ολους αλλα μπορει και να παρει, αλλος πελατης μας ειπε πριν 10 μερες εδω οτι πηγε και εβαλε 5 ευρω και η υπαλληλος πηρε το κινητο του και ενεργοποιησε πρωτα το 1300 χωρις να τον ρωτησει!

Αν ειναι να βαλω στα τυφλα 20 ευρω γιατι να μην παω να τα παιξω lotto ή στοιχημα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο; :p

Το 1242 μηπως δεν δινει πλεον τιποτα; Δεν υπαρχει πλεον ενημερωση απο το site τι bonus δινει με καθε ανανεωση; Ολοι το εχετε καταργησει; Αν ειναι ετσι, να βαλουμε το 1300...

Αν θυμάμαι καλα την ανακοίνωση της WIND , το 1242 ήταν μέχρι 30/06 .

Συγνώμη που δεν το χρησιμοποιώ πλέον , για εμένα ήταν ασύμφορο .

Εσύ που το χρησιμοποιείς μπορείς να κάνεις μία ερώτηση στο 1260 να έχεις έγκυρη απάντηση να μας ενημερώσεις και εμάς ,

Εδώ ότι θυμάται ο καθένας χέρεται

Σιγουρα ο,τι θυμαται ο καθενας χαιρεται, αλλα και απο την αλλη το να περιμενει κανεις εγκυρη απαντηση απο το 1260 ειναι αστειο. (δεν παει σε σενα το "αστειο" μην με παρεξηγησεις). Αν ειχαμε εμπιστοσυνη στο 1260 δεν θα μπαιναμε εδω φιλε Vasileios... Θα καναμε μια κληση και θα τελειωναμε, δεν θα περιμεναμε 2-3-4 μερες για να παρουμε καποιο feedback απο αλλους χρηστες της wind.

Με 10€ ανανεωση και bonus απο (1242) παιρνεις:

• 100' προς WIND/Q +
  • 20 Mb Internet +
  • 100' + 100 sms προς WIND/Q (σε καταστημα)

Με 20€ ανανεωση και bonus απο (1242) παιρνεις:

• 120' προς WIND/Q +
  • 120 Mb Internet +
  • 300' + 300 sms προς WIND/Q (σε καταστημα)

Ενα μπαχαλο βλεπω με τη wind, δεν εχει βαλει κανεις καρτα εχοντας 1242 τον τελευταιο μηνα;

Αν ειναι να βαλω στα τυφλα 20 ευρω γιατι να μην παω να τα παιξω lotto ή στοιχημα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο; :p

Το 1242 μηπως δεν δινει πλεον τιποτα; Δεν υπαρχει πλεον ενημερωση απο το site τι bonus δινει με καθε ανανεωση; Ολοι το εχετε καταργησει; Αν ειναι ετσι, να βαλουμε το 1300...

Δεν συμφέρει το 1242 σε καμία περίπτωση τώρα πια... Μπες στο 1300 να πάρεις σίγουρα χρόνο προς όλους με 10€ ή προς όλους+WIND με 20€ και ενεργοποίησε τα 500MB με 5€, και αν δεν σου φτάνει για WIND με 5€ 600' ή με 7€ χρόνο+sms σε WIND

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/

Ή μπες στο myf2g να πάρεις τα bonus online

Η υποσημειωση οτι τα δωρεαν λεπτα αφορουν συνολικα 1300+καταστημα, ειναι προφανως για να μην δινονται 500 λεπτα προς ολους με 20 ευρω σε καταστημα και οχι υποχρεωτικα επειδη δεν ισχυουν τα δωρεαν λεπτα για καποιον που εχει 1242. Απο την αλλη αν πραγματι οπως ειπε ο Vasileios εχει καταργηθει εντελως το 1242 και δεν δινει πλεον τιποτα τοτε ειναι μονοδρομος το 1300. Αν ομως δεν εχει καταργηθει:

Με 10 ευρω σε καταστημα μπορεις να εχεις 130' προς ολους + 100' προς Wind/Q + 100sms wind/Q + 20MB. (οποτε γιατι δεν συμφερει το 1242 και συμφερει το 1300 που θα σου δωσει μονο 130 προς ολους; ). Ετσι και αλλιως μεχρι προτινος το 1242 εδινε [100'+100sms (wind/Q)]+20ΜΒ και το 1300 μονο 100' προς ολους.

Δεν θελω 500ΜΒ για mobile internet μιας και κανω ελαχιστη χρηση εκτος σπιτιου, και επισης δεν θα φαω 600 λεπτα με τιποτα, αν εκανα μεγαλη χρηση ναι τα εχω δει τα πακετα, δεν ειναι ασχημα. Αλλα ειμαι light user.

Γι αυτο το μονο που εχει νοημα και ζητησα, ηταν ΑΝ καποιος εχει 1242 και εκανε τις τελευταιες 12 μερες ανανεωση σε καταστημα να μας πει τι πηρε ωστε να ξερουμε θετικα. Οχι υποθετικα γιατι δυστυχως υποθετικα παιζουν 3-4 σεναρια. Δεν νομιζω να ειναι τοσο απιθανο να υπαρχει ενας τετοιος ανθρωπος που να εβαλε μια καρτουλα εχοντας 1242 τις τελευταιες 12 μερες. ;)

Ή μπες στο myf2g να πάρεις τα bonus online

ΥΓ το Online bonus το πηρα πριν 10 μερες και ειναι μονο 300' προς wind/q δεν εχει ουτε μηνυματα ουτε λεπτα προς ολους ουτε MB.

Edited by jsimeo

@jsimeo

Φίλε δεν μιλάει κανείς υποθετικά. Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό νομίζω! Αν έχεις ενεργοποιημένο το 1242 και δεν το έχεις καταργήσει εσύ (ενεργοποιώντας το 1300) και δεν σου έχει έρθει κανένα μήνυμα αυτόματης κατάργησης, ισχύει κανονικά με τα δεδομένα που υπήρχαν παλιά και γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος!

Θα στο πω για τελευταία φόρα!!! Το bonus ισχύει γι' αυτούς που έχουν ενεργοποιημένη την προσφορά 1300 (είναι τροποποίηση της παλιάς προσφοράς 1300 που ούτε και αυτήν έπαιρνες εσύ, αφού είσαι στο 1242)

Αν από λάθος συστημικό ανανεώσεις και μπει η παραπάνω προσφορά λες ευχαριστώ στη WIND και δεν το συζητάς.

Αν ανανεώσεις και δεν μπει η προσφορά του 1242 τους παίρνεις τηλέφωνο να σου βάλουν το bonus του 1242

Δεν μπορείς να πάρεις και τις 2 προσφορές ταυτόχρονα! Τί να σου κάνει το 1260 αν ζητάς τα πάντα εσύ...

PS: Για αυτά τα online πακέτα αναφέρομαι! Ούτε καν έριξες μια ματιά....

http://www.wind.com.gr/gr/f2g/

Εσυ πες το οσες φορες θες, αν το να επαναλαβανεσαι νομιζεις οτι δινει μεγαλυτερη βαρυτητα σε αυτα που λες. Προσφορες ανανεωσης σε καταστημα με τα εκει bonus επαιρνες ανεξαρτητως αν ειχες 1242 ή 1300. Εχω παρει πολλες φορες και φυσικα ειμαι στο 1242.

Το οτι πιθανον καταργηθηκε το 1242 στις 30-6-2012 δεν το ειπα εγω το ειπε ο vasileios που δεν νομιζω να λεει πραγματα που δεν ισχυουν (οσο τον εχω παρακολουθησει στο παρελθον τουλαχιστον).

Πουθενα δεν αναφερει στην σελιδα του bonus ανανεωσης σε καταστημα οτι αφορα μονο οσους ειναι γραμμενοι στο 1300! Αλλη μια δικη σου υποθεση ( ; )...

Στα πακετα εριξα ματια εδω και αρκετο καιρο (συνεχιζεις τις υποθεσεις) και σου ειπα οτι δεν με αφορουν - αν ηθελα παγιο θα ημουν παγιο. Δεν διαβαζεις οσα γραφω νομιζω...

Μην το συνεχισουμε αλλο, μπηκα να διαβασω καποιον που εκανε ανανεωση, οχι καποιον που αν μη τι αλλο υπερασπιζεται την ανυπαρκτη και "απιστευτη" "εξυπηρετηση πελατων"-1260.

jsimeo ηρέμησε. αντί να περιμένεις μήηπως βρεις καποιον γραμμένο στο 1242 που να κανε πρόσφατα ανανέωση, κάνε μία και δες. το πιο πιθανό είναι να πάρεις το bonus του 1242,και τίποτα άλλο,αν δεν πάρεις τίποτα, απαιτείς να σου δώσουν το bonus, καθώς δεν εχεις απεγγραφεί απ το 1242, και δεν έχουν πει πουθενά ότι θα καταργηθεί απ όσο ξέρω. τόσο απλά.

Πάντως στο link που σου έδωσα γράφει πως είναι συνολικά για το 1300 + καταστήματα

Δεν υπάρχει κανένα άλλο bonus από τα καταστήματα για F2G αυτή τη στιγμή!

PS: Ναι με έχουν προσλάβει πρόσφατα στο 1260 ως manager για να βελτιώσω τα πράγματα! Ασε μας ρε φίλε... Πάρτους τηλέφωνο στο 1260 ρώτα τους, κράτα και το όνομα του υπαλλήλου που μιλάς, αλλιώς περίμενε μπας και σου πει κανείς από εδώ, κι αντε να βγάλεις ακρή μετά αν έχει καμια διαφορετική επιλεκτκή προσφορά από σένα..

Edited by DemetreKre

Ρε φιλε Δημητρη δεν με διαβαζεις στο ξαναπα :p

Η υποσημειωση οτι τα δωρεαν λεπτα αφορουν συνολικα 1300+καταστημα, ειναι προφανως για να μην δινονται 500 λεπτα προς ολους με 20 ευρω σε καταστημα και οχι υποχρεωτικα επειδη δεν ισχυουν τα δωρεαν λεπτα για καποιον που εχει 1242.

...

Ποσοι εχουν αναφερει εδω οτι επαιρναν και τα δυο και του 1300 και των καταστηματων, μετα το μυριστηκαν και εβαλαν οριο αν εχεις ΚΑΙ 1300.

Οσο για το 1260, ενταξει μπορει να μην δουλευεις εκει, αλλιως θα ηξερες οτι 3 φορες να παρεις τηλεφωνο 3 διαφορετικα πραγματα θα ακουσεις. Το εχω ζησει παλιοτερα, δεν θελω αλλη φορα...:lol:

Επειδή το θυμάμαι καλά.... κανείς ποτέ δεν πήρε 500 λεπτά!

Όταν είχε βγει η ενημέρωση απλώς έτσι νόμιζαν πολλοί. Τελικά, έβαλε κάποιος 20€αρα (έφαγε το φλόκο :D) και μπήκαν κλασσικά τα 300 λεπτά!

Σου λέω αν μπουν για σένα εκτός από το bonus του 1242 και παραπάνω λες "ευχαριστώ", αν δεν μπουν δεν μπορείς να το απαιτήσεις.

Είναι τροποποίηση της παλιάς προσφοράς 1300!!! Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος κάτι διαφορετικό!

Εσυ το βλεπεις σαν τροποποιηση της παλιας προσφορας του 1300, εγω το βλεπω σαν τροποποιηση του bonus καταστηματος. Το οτι ο καθενας το βλεπει διαφορετικα δειχνει την ασαφια τους και τις παραληψεις τους. Δε νομιζω να ειναι ενας απο τους δυο μας χαζος.

Επειδή το θυμάμαι καλά.... κανείς ποτέ δεν πήρε 500 λεπτά!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4169964#post4169964

Πηρε και το bonus του 1300 (100λεπτα) και το bonus του καταστηματος (130), συνολο 230, ενω τωρα καποιος παιρνει μονο 130 με την υποσημειωση. :)

Επισης απο το 1260 ειπαν οτι παιρνεις και το ενα και το αλλο: :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4171192#post4171192

Σου λέω αν μπουν για σένα εκτός από το bonus του 1242 και παραπάνω λες "ευχαριστώ", αν δεν μπουν δεν μπορείς να το απαιτήσεις.

Δεν ειπα πως θα απαιτησω κατι αν δεν το δινει, οπως επισης ουτε θα τους πω ευχαριστω αν το δινουν. Τα λεφτα μας τους δινουμε. Πουλανε προιοντα και αγοραζουμε αν θελουμε. Δεχομαστε το προιον ως εχει. Αν δεν γουσταρουμε παμε αλλου. Απλως πρεπει να ειναι καθαροι οι οροι αγοραπωλησιας ωστε να μην υπαρχει παραπλανηση. Ρωτησα για να ξερω αν θα κρατησω το 1242 η θα βαλω το 1300. Ολα στο σκοταδι πρεπει να γινοται σε αυτη τη χωρα τελος παντων;

Αυτά ακριβώς που αναφέρεις στο link ισχύουν για τα καρτοκινητά και τις ανανεώσεις...

Απλώς αν πάρεις κάρτα εκτός καταστήματος δεν μπαίνουν 300' προς όλους και Wind, αλλά 200' προς όλους (όπως ίσχυε από πριν η προσφορά στο 1300)

ετσι ακριβως. Παραητανε καλο να επαιρνες 500 λεπτα προς ολους

@jsimeo

Ρε συ θα μας banαρουνε από το myphone και θα έχουν και δίκιο... έχουμε ξεθάψει όλα τα παλιά θέματα!!!!

Αναφέρεσαι σε ένα και μόνο άτομα που ίσως να είχε κάποια παραπάνω επιλεκτική προσφορά (όπως εσύ το διπλασιασμό της κάρτας)

Εκείνη την περίοδο όλοι λέγαμε αυτό που λέω πάλι εγώ τώρα... Αν δεις ήμουν κι εγώ κάπου εκεί χωμένος στις συζητήσεις!

PS: Μόλις διευκρινιστεί στο φίλο η προσφορά που θα πάρει ας μείνει σε stand-by κάποιος mod να σβήσει τη συζήτηση γιατί θα κουράσουμε τον κόσμο!

Καλησπέρa σε πόσο χρονο αποσύνδεεται κάποιος αριθμός wind ; εφόσον έχει κλείσει έναν χρονο και του έχει μηδενιστει το υπόλοιπο ; στην vodafone δινει 1μηνα επιπλέον και 7ημέρες να κανείς ανανέωση για να διατηρήσεις τa χρήματά που έχει μέσα το ίδιο ισχύει και στην wind ; νομίζω ότι στην wind αποσύνδεεται πιο γρήγορα ο αριθμός ;.

Καλησπέρa σε πόσο χρονο αποσύνδεεται κάποιος αριθμός wind ; εφόσον έχει κλείσει έναν χρονο και του έχει μηδενιστει το υπόλοιπο ; στην vodafone δινει 1μηνα επιπλέον και 7ημέρες να κανείς ανανέωση για να διατηρήσεις τa χρήματά που έχει μέσα το ίδιο ισχύει και στην wind ; νομίζω ότι στην wind αποσύνδεεται πιο γρήγορα ο αριθμός ;.

Από την ημερομηνία φραγής, έχεις στη διάθεσή σου 35 ημέρες για να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου και να επιστρέψεις στην κανονική λειτουργία του τηλεφώνου σου. Με τη λήξη της προθεσμίας των 35 ημερών, ο αριθμός του κινητού σου τηλεφώνου διαγράφεται και κατά συνέπεια, σταματά και η σύνδεσή σου με το δίκτυο GSM WIND.

Με ανανέωση 5 ευρώ,στην καρτοκινητή wind,δίνει χρόνο προς όλους ή οχι?

Με ανανέωση 5 ευρώ,στην καρτοκινητή wind,δίνει χρόνο προς όλους ή οχι?

Όχι δεν δίνει χρόνο προς όλους εκτός αν σου έχει έρθει μήνυμα προσφοράς.

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα υπαίτια είναι η εφαρμογή myF2G που έχεις βάλει από το μάρκετ προφανώς.

Μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ξε-τίκαρε την επιλογή να ανανεώνει μετά από κάθε κλήση!

Πατάς ##002# και κλήση και ακυρώνεις όλες τις εκτροπές προς τον τηλεφωνητή . και έτσι το τηλέφωνο σου συνεχίζει να χτυπάει και μετά τα 5 κτυπήματα.

Σας ευχαριστώ και τους 2 για την αμεση απάντηση

στην vodafone δινει 1μηνα επιπλέον και 7ημέρες να κανείς ανανέωση για να διατηρήσεις τa χρήματά που έχει μέσα το ίδιο ισχύει και στην wind ; νομίζω ότι στην wind αποσύνδεεται πιο γρήγορα ο αριθμός ;.

τι εννοεις;;; :confused:

οτι στην βοδα αν ληξει το νουμερο σου και εχει μηδενιστει το υποοιπο σου, εχεις 7 μερες για να ανανεωσεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ;;;.??....σιγουρο αυτο;;;

παντως στην wind ακομα και αν αποσυνδεθει το νουμερο σου μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο καινα στο επαναενεργοππιησουν.....το μεγιστο διαστημα που εχω καταφερι να επαναρνεργοππιησω ενα νουμερο ειναι 270 μερες απο την μερα που ειχε ληξει....μαλιστα σου βαζουν και 1 ευρω χρονο ομιλιας....:p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

[...]

παντως στην wind ακομα και αν αποσυνδεθει το νουμερο σου μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο καινα στο επαναενεργοππιησουν.....το μεγιστο διαστημα που εχω καταφερι να επαναρνεργοππιησω ενα νουμερο ειναι 270 μερες απο την μερα που ειχε ληξει....μαλιστα σου βαζουν και 1 ευρω χρονο ομιλιας....:p

προφανώς το νούμερο δεν είχε πουληθεί ακόμη,και στο πούλησαν ουσιαστικά:p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova