Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

Ειναι για νεες ενεργοποιησεις πακετων απ'οτι καταλαβα. Το ταυτοποιεις και βαζεις 5ευρω καρτα επιτοπου και σου δινει 30ευρω(5ευρω το μηνα). Ωραια προσφορα για να ερθει κοσμος!!! Τωρα μπορει να εννοει να ενεργοποιεις και καποιο πακετο χρονου ομιλιας και να ισχυει και για εμας δεν το διευκρινιζει!!!

οντως ειναι για ενεργοποιησεις νεων αριθμων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά με μπερδέψατε!!

Δεν ισχύει πλέον με 14ευρό που περνάμε 1,5gb καθώς και χρόνο ομιλίας;

Και αν ναι πια η διαδικασία;

Aυτο λες!!!

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/paketa-talk-and-surf/talk-surf-1500/

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

Ειναι για νεες ενεργοποιησεις πακετων απ'οτι καταλαβα. Το ταυτοποιεις και βαζεις 5ευρω καρτα επιτοπου και σου δινει 30ευρω(5ευρω το μηνα). Ωραια προσφορα για να ερθει κοσμος!!! Τωρα μπορει να εννοει να ενεργοποιεις και καποιο πακετο χρονου ομιλιας και να ισχυει και για εμας δεν το διευκρινιζει!!!

Μόνο για νέες! Βάζεις 5€ στην αρχή και σου βάζει τα υπόλοιπα. Δηλ. 5-6 δόσεις με 5€ απλώς η διάρκεια του κάθε 5ευρου που βάζει η WIND πρέπει να είναι για 30 ημέρες και όχι κανονικό υπόλοιπο για πάντα...

Ναι αδερφέ αυτό!! :)

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

...........

Ναι, δηλαδή τι θέλεις να πεις; Το πρώτο σχόλιο έγινε γιατί μιλούσαν για κατάργηση του f2g2 αλλά τελικά δεν καταργήθηκε το f2g2 οπότε έγραψα το δεύτερο σχόλιο.

Λάθος μου ....

1500ΜΒ στέλνεις στο 1210 και 1500ΜΒ +600 λεπτά + 600 sms

Τελικά διαπίστωσα οτι ισχύει το ενα λεπτό στο f2g2
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Τελικά διαπίστωσα οτι ισχύει το ενα λεπτό στο f2g2

Αυτό που λες ισχύει και για τα πακέτα; Σε αυτή δηλαδή που ήταν ανά 3 λεπτά, έγινε πλέον ανά 1 λεπτό;

Αυτό που λες ισχύει και για τα πακέτα; Σε αυτή δηλαδή που ήταν ανά 3 λεπτά, έγινε πλέον ανά 1 λεπτό;

Εχει αναφερθει εδω και 20-30 ημερες οτι η wind ειχε ανακοινωσει πως το F2G2 θα παψει να ειναι χωρις ελαχιστη χρεωση και πως θα αποκτουσε ελαχιστη χρεωση 60''! Εκει αναφερεται ο φιλος, ηδη απο χθες εδω στο ιδιο νημα το εχει επιβεβαιωσει και αλλος φιλος... :( :X Για αυξησεις μιλαμε δλδ οχι για μειωσεις...:lol:

Λάθος μου ....

1500ΜΒ στέλνεις στο 1210 και 1500ΜΒ +600 λεπτά + 600 sms

Δυστυχώς δεν ισχύει από ότι καταλαβαίνω από 2 φορές το μήνυμα που έστειλα, [ATTACH]25889[/ATTACH]

Και 2 φορές που προσπάθησα να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν ήταν εφικτό λόγο φόρτου αλλά τα 0,24 λεπτά του ευρό τα ΧΡΕΩΣΑΝ κανονικότατα!!!

Ξέρουμε κάτι επί του θέματος γιατί δεν ισχύει αφού το έχουν και στο side τους ή κάποια εναλλακτική άλλη προσφορά;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δυστυχώς δεν ισχύει από ότι καταλαβαίνω από 2 φορές το μήνυμα που έστειλα, [ATTACH]25889[/ATTACH]

Και 2 φορές που προσπάθησα να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν ήταν εφικτό λόγο φόρτου αλλά τα 0,24 λεπτά του ευρό τα ΧΡΕΩΣΑΝ κανονικότατα!!!

Ξέρουμε κάτι επί του θέματος γιατί δεν ισχύει αφού το έχουν και στο side τους ή κάποια εναλλακτική άλλη προσφορά;

καταργήθηκε το πακέτο που δινε με 15€ 600sms+600'+1500MB

καταργήθηκε το πακέτο που δινε με 15€ 600sms+600'+1500MB

Καταργήθηκε ε? :(

Τί άλλη εναλλακτική υπάρχει αδερφέ?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καταργήθηκε ε? :(

Τί άλλη εναλλακτική υπάρχει αδερφέ?

με 8.5€ ίδιο πακέτο αλλά με 600ΜΒ

ή αν θελεις ίντερνετ, με 15€ 1500ΜΒ ενεργοποιώντας 3 φορές το internet 500

Εμένα πάντως άγνωστο πως ενεργοποιήθηκε το καθημερινό με 1 ευρώ (ούτε καν εμπαινα και τα δεδομένα κινητής είναι ρυθμισμένα κλειστά!).

Για να το διακόψω, αναγκάστηκα και διέκοψα γενικώς το ιντερτετ (αφού χρεώθηκα φυσικά τρία ευρώ την υπηρεσία, ένα για κάθε μέρα και ενάμισυ ευρώ προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το cc. Το άλλο το ωραίο, που σ' έχουν και περιμένεις και πληρώνεις και την πάγια κληση στην εξυπηρέτηση και μετά στο κλείνουν γιατί ειναι "απασχολημένες οι γραμμές;")

Τώρα μπαίνω πλέον μόνο με wifi. Οπως ακριβώς έκανα ανέκαθεν!

Πριν δυο μέρες έστειλα mail στη wind, γράφοντας ό,τι κι εδώ και σήμερα έβαλαν τα τρία ευρώ του ιντερνετ (που ποτέ δε ενεργοποίησα) στον λογαριασμό μου.

(τα της υπηρεσίας είναι πάγια τακτική να τα πληρώνεις ασχέτως εξυπηρέτησης υποθέτω)

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

με 8.5€ ίδιο πακέτο αλλά με 600ΜΒ

ή αν θελεις ίντερνετ, με 15€ 1500ΜΒ ενεργοποιώντας 3 φορές το internet 500

Η ενεργοποίηση των 500mb πως γίνεται και τί κόστος έχει?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το άλλο το ωραίο, που σ' έχουν και περιμένεις και πληρώνεις και την πάγια κληση στην εξυπηρέτηση και μετά στο κλείνουν γιατί ειναι "απασχολημένες οι γραμμές;")

(τα της υπηρεσίας είναι πάγια τακτική να τα πληρώνεις ασχέτως εξυπηρέτησης υποθέτω)

Όχι παιδιά, μην το αφήνετε έτσι... εγώ για το συγκεκριμένο θέμα είχα διαμαρτυρηθεί με email και μου τα πιστώσανε...

Βέβαια όλοι οι γνωστοί μου με κοροϊδεύουν που έκανα θέμα για €0.24, αλλά δεν είναι το ύψος του ποσού το πρόβλημα, προφανώς...

Η ενεργοποίηση των 500mb πως γίνεται και τί κόστος έχει?

με το μπόνους 600ΜΒ/5€, επί 3, 1800ΜΒ/15€

Το άλλο το ωραίο, που σ' έχουν και περιμένεις και πληρώνεις και την πάγια κληση στην εξυπηρέτηση και μετά στο κλείνουν γιατί ειναι "απασχολημένες οι γραμμές;")

Όχι παιδιά, μην το αφήνετε έτσι... εγώ για το συγκεκριμένο θέμα είχα διαμαρτυρηθεί με email και μου τα πιστώσανε...

Βέβαια όλοι οι γνωστοί μου με κοροϊδεύουν που έκανα θέμα για €0.24, αλλά δεν είναι το ύψος του ποσού το πρόβλημα, προφανώς...

την εξυπηρέτηση την καλούμε στο 2105100100 από σταθερό για να μην χρεωνόμαστε, και να μην περιμένουμε επίσης

Δεν είχα κάνει την εγραφή, το έκανα και τα "πήρα"!

Σε ευχαριστώ πολύ! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα call center της WIND. Τηλεφωνούν συνέχεια από το 2311 8070**, προσπαθώντας να με πείσουν να αλλάξω το καρτοκινητό μου σε καρτοσύνδεση. Την Παρασκεύη με πήραν 3 φορές και σε ακατάλληλες ώρες, (πχ 15:35). Το Σάββατο μια το πρωί και σήμερα άλλες 2. Βέβαια το σήκωσα μόνο 2 φορές και τις άλλες τους γειώνω.

Από τό ιδιο τηλέφωνο καλούν και μια συνάδερφο με την ίδια συχνότητα.

Πως τους κάνουμε να σταματήσουν;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

την επομενη φορα που θα σας παρουν τηλ, να τους πειτε οτι θελετε το iPhone δωρεαν με καρτοσυνδεση 20. Θα σας απαντησουν ''δε γινεται'' και θα τους πειτε ''οταν θα γινεται, τοτε παρτε με τηλ''

Έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα call center της WIND. Τηλεφωνούν συνέχεια από το 2311 8070**, προσπαθώντας να με πείσουν να αλλάξω το καρτοκινητό μου σε καρτοσύνδεση. Την Παρασκεύη με πήραν 3 φορές και σε ακατάλληλες ώρες, (πχ 15:35). Το Σάββατο μια το πρωί και σήμερα άλλες 2. Βέβαια το σήκωσα μόνο 2 φορές και τις άλλες τους γειώνω.

τους είπες να μην ξανακαλέσουν? κάνε μια φραγη απ το τηλ να ησυχάσεις

Στείλε mail στη wind με τα στοιχεία αυτών που σε παίρνουν (νούμερο ή ό,τι άλλο έχεις) και ζήτα να μη σε ξαναενοχλήσουν.

Μετά από χρόνια έχω καταλήξει πως μόνο ο γραπτός λόγος λειτουργεί.

Scotty, beam us up.

με το f2g2 τελικα τι παιχτηκε?

αξιζει να κρατησουμε το καρτοκινητο της wind?

επαψε η χρονοχρεωση και η ελαχιστη χρεωση εγινε 60 δευτερολεπτα. Όποιον τον βολευει το κραταει, οποιον δεν τον βολευει κοιταει και προς κιου τι παιζει....:wacko:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova