Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηρθε ξανά το "5 ευρώ 90 λεπτά προς σταθερά και κινητά και τα 5 ευρώ μένουν" με την προσθήκη στην αρχή του μηνύματος "Η λύση στην κρίση!" :lol:

Και στο f2g2 αλλά και στο άλλο που έχω της Q

Scotty, beam us up.

Εδώ και κάποια χρόνια, με κάρτα 10€ έπαιρνα 120 λεπτά προς όλους. Το υπόλοιπο το έβλεπα στέλνοντας ΥΠ στο 1276.

Μαζί με την νέα προσφορά του 1300 έπαιρνα συνολικά 220 λεπτά προς όλους με 10€ μόνο!

Σήμερα ανανέωσα με 10 και μου έδωσε μόνον τα λεπτά του 1300, δηλαδή μόνον 100!

Καταργήθηκε η παλιά προσφορά;

Την είχε κάποιος άλλος;

Ένα κι Ένα -->

Ηρθε ξανά το "5 ευρώ 90 λεπτά προς σταθερά και κινητά και τα 5 ευρώ μένουν" με την προσθήκη στην αρχή του μηνύματος "Η λύση στην κρίση!" :lol:

Και στο f2g2 αλλά και στο άλλο που έχω της Q

σε μενα ηρθε μηνυμα για δωρο 50 λεπτα με ανανεωση των 5 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τη Wind και μου πρότειναν λόγω κίνησης του καρτοκινητού μου (2-3 κάρτες το μήνα από 10€) να με βάλουν σε καρτοπρόγραμμα με "πάγιο" 23,87€ (τελικό με το φπα) το μήνα δινοντάς μου 1500 λεπτά προς Wind & Q, 200 λεπτά προς όλους, 23€ στη κάρτα κάθε μήνα + αν κάνω υπογράψω για 18 μήνες "δώρο" το Nokia C1-01 ή το Samsung E2600. Βέβαια του είπα αν μπορώ να αγοράζω τα πακέτα internet και μου είπε ναι, το θέμα είναι ό,τι εγώ τώρα έχω F2G, θα μπορώ να αγοράσω τα ίδια πακέτα που αγοράζω και τώρα ή τα πακέτα που δίνει στη καρτοσύνδεση που δεν συμφέρουν καθόλου;Ξέρει κανείς;Δεν προχώρησα βέβαια σε καμία ενέργεια αλλά θα ξαναπάρει.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τη Wind και μου πρότειναν λόγω κίνησης του καρτοκινητού μου (2-3 κάρτες το μήνα από 10€) να με βάλουν σε καρτοπρόγραμμα με "πάγιο" 23,87€ (τελικό με το φπα) το μήνα δινοντάς μου 1500 λεπτά προς Wind & Q, 200 λεπτά προς όλους, 23€ στη κάρτα κάθε μήνα + αν κάνω υπογράψω για 18 μήνες "δώρο" το Nokia C1-01 ή το Samsung E2600. Βέβαια του είπα αν μπορώ να αγοράζω τα πακέτα internet και μου είπε ναι, το θέμα είναι ό,τι εγώ τώρα έχω F2G, θα μπορώ να αγοράσω τα ίδια πακέτα που αγοράζω και τώρα ή τα πακέτα που δίνει στη καρτοσύνδεση που δεν συμφέρουν καθόλου;Ξέρει κανείς;Δεν προχώρησα βέβαια σε καμία ενέργεια αλλά θα ξαναπάρει.

Δεν περιμένεις πρώτα να τελειώσουν οι εκλογές πριν να δεσμευτείς; :ninja::worry:

Όχι ότι είχα στο νου μου να δεσμευτώ και επειδή μου μυρίζει κομπίνα με την αγορά των πακέτων γι'αυτό έκανα και την ερώτηση... Πολλά παίζονται με τις εκλογές!:)

Σαν πάγιο είναι 25,5€ περίπου... Να σου πει τί ποσό έκπτωσης σου βάζει, και πες του υπολογίζεις εσύ το τελικό ποσό!

Πάντως αν πουν τα 1500' προς WIND 17€ μένουν σαν κάρτα, μιας και κρατά 7-8€

Ας στα δώσει όλα αυτά γραπτά και κράτα και όνομα διαφορετικά από κατάστημα ή online

Ισχύει με 5€ το πακέτο 500MB οπως στα καρτοκινητά!

Σαν πάγιο είναι 25,5€ περίπου... Να σου πει τί ποσό έκπτωσης σου βάζει, και πες του υπολογίζεις εσύ το τελικό ποσό!

Πάντως αν πουν τα 1500' προς WIND 17€ μένουν σαν κάρτα, μιας και κρατά 7-8€

Ας στα δώσει όλα αυτά γραπτά και κράτα και όνομα διαφορετικά από κατάστημα ή online

Ισχύει με 5€ το πακέτο 500MB οπως στα καρτοκινητά!

Το ποσό μου είπε είναι 21,32€ με το ΦΠΑ και 2,55€ ο φόρος πάει 23,87€ τελικό. Στην κάρτα θα μου μένουν 23€ κάθε μήνα που μπορώ να τα ξοδέψω όπως θέλω(αγορα πακέτων,χρέωση όταν τελειώσουν τα λεπτά) όπως επίσης κάθε τέλος του μήνα τα 23€ αν τα έχω ξοδέψει έχει καλώς αλλιώς τα χάνω(δεν μεταφέρονται δηλαδή) και με το νέο μήνα έχω πάλι 23€. Αν μέσα στο μήνα ανανεώσω με κάρτα από το περίπτερο π.χ αυτά μεταφέρονται κανονικά όπως και τώρα σαν καρτοκινητό.Αν βέβαια ισχύει αυτό που μου λές για τα πακέτα, νομίζω είναι αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

και μένα 50 μου ήρθαν...το θέμα είναι αν βάλω 10 θα πάρω και τα 100 από το 1300 και αυτά τα 50 μαζί?η μόνο με 5ευρω θα πάρω τα 50?

Ναι , με 10 ευρώ κάρτα , θα τα πάρεις και τα 50 και τα 100.

Aν άρχισαν να κόβουν χρόνο να πάω να βάλω άμεσα! Εσένα σου 'χει "λύση στην κρίση"; :lol:

Scotty, beam us up.

Aν άρχισαν να κόβουν χρόνο να πάω να βάλω άμεσα! Εσένα σου 'χει "λύση στην κρίση"; :lol:

ναι εχει αυτη τη χαζομαρα. Με 90 λεπτα ηταν μια χαρα, με 50 δεν ανανεωνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμενα το λυση στην κριση στο κιου ηρθε αλλα 5ε εβαλα και λεπτα δν ειδα,ξερετε που στελνω να ακουσω.

Για κιου θελω στο φ2γ2 γραμμενο με εχουν και τωρα με τα 60σεκ ελαχιστη εγω να δουν που θα τους γραψω.

Το ποσό μου είπε είναι 21,32€ με το ΦΠΑ και 2,55€ ο φόρος πάει 23,87€ τελικό. Στην κάρτα θα μου μένουν 23€ κάθε μήνα που μπορώ να τα ξοδέψω όπως θέλω(αγορα πακέτων,χρέωση όταν τελειώσουν τα λεπτά) όπως επίσης κάθε τέλος του μήνα τα 23€ αν τα έχω ξοδέψει έχει καλώς αλλιώς τα χάνω(δεν μεταφέρονται δηλαδή) και με το νέο μήνα έχω πάλι 23€. Αν μέσα στο μήνα ανανεώσω με κάρτα από το περίπτερο π.χ αυτά μεταφέρονται κανονικά όπως και τώρα σαν καρτοκινητό.Αν βέβαια ισχύει αυτό που μου λές για τα πακέτα, νομίζω είναι αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Επιμένω ζήτα τα γραπτά! Έστω ένα mail ή fax

Δεν είναι τίποτα απίθανο από αυτά που σου λέει αλλά να είσαι καλυμμένος. Πάντως ή 25,5€ θα σου μένουν σαν κάρτα ή 18€ (αν βάλεις την υπηρεσία 1500' προς WIND) τα 23€ είναι τα λεφτά που θα πληρώνεις σαν πίστωση...

Σε κινητο φιλου ηρθε η προσφορα με το διπλασιασμο αν βαλει 5€ τις επομενες 5 μερες. Το ερωτημα ειναι αν βαλει 59€ για να παρει και το δωρεαν κινητο, τοτε θα του διπλασιαστει ολο το ποσο η καποιο μερος απ αυτο;

Σε κινητο φιλου ηρθε η προσφορα με το διπλασιασμο αν βαλει 5€ τις επομενες 5 μερες. Το ερωτημα ειναι αν βαλει 59€ για να παρει και το δωρεαν κινητο, τοτε θα του διπλασιαστει ολο το ποσο η καποιο μερος απ αυτο;

άμα βάλει 50€ θα διπλασιαστούν. αν χρησιμοποιήσει την προσφορα με το δωρεάν κινητο, όλες οι αλλες προσφορες δεν ισχύουν..

ΨΕΜΑΤΑ! Δεν μένουν λεφτά στην κάρτα, τόσο κοστίζουν τα "δώρα"

ΨΕΜΑΤΑ! Δεν μένουν λεφτά στην κάρτα, τόσο κοστίζουν τα "δώρα"

Το μοαναδικό κόστος-δώρο είναι τα 1500' προς WIND με κόστος 7€

Τα 200' προς όλους (ελαχ. διαρκ 3') είναι πραγματικά δώρο.

Πάρε Καρτοσύνδεση και κάνε κλήση στο 1269

Μάλιστα τον ρώτησα κιόλας γιατί μου φάνηκε περίεργο για τα χρήματα στη κάρτα και μου είπε οτι τα 23€ θα μένουν καθαρά στη κάρτα. Κάθε 1η του μήνα θα εχω τα παραπάνω...Θα του ζητήσω να μου στείλει με fax για να δω τι θα μου πει...

Θέλω να χρησιμοποιήσω την προσφορά της Wind με τα 350MB για 2 μήνες με κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητού. Αλλά θέλω να πάρω τα πρώτα 350MB στις 30 Ιουνίου. Άρα πρέπει να πάω να πάρω μία δωρεάν sim από κατάστημα wind και να την ταυτοποιήσω εκείνη την ημέρα (εντάξει, έστω 1 μέρα νωρίτερα, ειδικά αφού 30 Ιουνίου είναι Σάββατο) ώστε να ενεργοποιηθεί άμεσα. Γίνεται να πάρω τη sim νωρίτερα μεν, αλλά να ξαναπάω να την ταυτοποιήσω στις 29 Ιουνίου για να μην πέσω πχ σε έλλειψη sim; Ή είμαι υπερβολική, ε; :O

*πού κρύβεται η ανακοίνωση της wind; δεν βρίσκω αναλυτικά στοιχεία παρά μόνο αυτά τα συνοπτικά

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

εδιτ: το βρήκα το λινκ, από το myphone, φυσικά, αφού με αναζήτηση στο wind.com.gr δεν κατάφερα να το βρω...

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/super-prosfores-kartokinitis-/dorean-mvs-stis-nees-energopoiiseis/

Edited by tseapis

Θέλω να χρησιμοποιήσω την προσφορά της Wind με τα 350MB για 2 μήνες με κάθε νέα ενεργοποίηση καρτοκινητού. Αλλά θέλω να πάρω τα πρώτα 350MB στις 30 Ιουνίου. Άρα πρέπει να πάω να πάρω μία δωρεάν sim από κατάστημα wind και να την ταυτοποιήσω εκείνη την ημέρα (εντάξει, έστω 1 μέρα νωρίτερα, ειδικά αφού 30 Ιουνίου είναι Σάββατο) ώστε να ενεργοποιηθεί άμεσα. Γίνεται να πάρω τη sim νωρίτερα μεν, αλλά να ξαναπάω να την ταυτοποιήσω στις 29 Ιουνίου για να μην πέσω πχ σε έλλειψη sim; Ή είμαι υπερβολική, ε; :O

*πού κρύβεται η ανακοίνωση της wind; δεν βρίσκω αναλυτικά στοιχεία παρά μόνο αυτά τα συνοπτικά

http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/

Yπερβολική...

:lol:

οκ, άρα ανά πάσα στιγμή τα καταστήματα έχουν διαθέσιμες sim! Τέλεια!

Απλώς η προσφορά να μην λήξει... Ε, κάρτες για νέους αριθμούς πιστεύω θα έχουν παραπάνω απόθεμα στα συρτάρια τους!

Μπορεις να πάρεις όσες κάρτες θέλεις και να τις ταυτοποιήσεθς αμέσως.

Από την ενεργοποίηση ξεκινά το δωρεάν internet , και όχι από την ταυτοποίηση.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova