Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως και o φίλος akis_k πιο πριν..

Σε όσους δεν δουλεύουν τα δεδομένα προτείνω να κάνετε ένα reboot την συσκευή ...

Το είχα πάθει και εγώ

Έλα να ερχόμαστε πιο πολλοί...

Έλα να φεύγουμε από το γυναικείο καρτέλ τού whatsup

Έλα να ερχόμαστε πιο πολλοί...

Έλα να φεύγουμε από το γυναικείο καρτέλ τού whatsup

Σήμερα, μετα απο 5 μηνες ψηστήρι, εψησα την συζυγο να κάνει φορητότητα τον κυριο αριθμο της απο το whats up στο F2G.

Ουφ...τελειωσε και αυτο! Δεν το ξανακάνω πάντως!:lol:

Σήμερα, μετα απο 5 μηνες ψηστήρι, εψησα την συζυγο να κάνει φορητότητα τον κυριο αριθμο της απο το whats up στο F2G.

Καλά... Πρόσεξε μόνο μη βγάλει καμιά προσφορά την άλλη βδομάδα η κοσμοτέ, να δεις μουρμούρα που θα ακούς τους επόμενους 5 μήνες...:lol:

Αν και ειδικά για whats up δε το κόβω και πολύ πιθανό...:p

Για το να βρεις τον αριθμό που ρωτούσες, υπάρχει και το 1274 (αν δεν έχει καταργηθεί δηλαδή..) στο οποίο στέλνεις (από κινητό wind) τον αριθμό και σου απαντά, αλλά σου λέει μόνο αν είναι f2g, όχι γενικά wind..

Edited by MrVass

Καλά... Πρόσεξε μόνο μη βγάλει καμιά προσφορά την άλλη βδομάδα η κοσμοτέ, να δεις μουρμούρα που θα ακούς τους επόμενους 5 μήνες...:lol:

Αν και ειδικά για whats up δε το κόβω και πολύ πιθανό...:p

Μπααααα!:p

Δεν παιζουν τετοια θαυματα.

Τοσο καιρο αυτο μου ελεγε. Οτι "τωρα...να! θα βγαλει προσφορά και το whatsup μετα του f2g και το cu. Περιμενε και θα δεις!"

Εγω περίμενα αν και ήξερα το αποτέλεσμα φυσικά. Οποτε σημερα μονη της με ρωτησε σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να πάρει για φορητοτητα στο f2g. :up:

Ε μα...

Αφού το έχουν ξεφτιλίσει πλέον..

Αν θες να πάρεις κάπου αλλού εκτός whatsup θες μάνικα...

Πλέον ούτε για δεύτερο αριθμό δεν αξίζει..

Ε μα...

Αφού το έχουν ξεφτιλίσει πλέον..

Αν θες να πάρεις κάπου αλλού εκτός whatsup θες μάνικα...

Πλέον ούτε για δεύτερο αριθμό δεν αξίζει..

μονο για δευτερο,και αυτο για να σε παιρνουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα το q μου εστειλε για τρίτη φορά τη προσφορα ανανεωσης 5ε = 90' προς ολους. Εαν συνεχισει ετσι, με βλεπω να πετάω το dualsim μου (που εχω στη sim2 το wu για να με παιρνουν, εννοειται).

εμενα η γουατς απ παντως μου εκανε δωρο 120' προς γουατς απ,τα οποια ωστοσο πηγαν στραφι καθως δε χρησιμοποιω την καρτα
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εμενα η γουατς απ παντως μου εκανε δωρο 120' προς γουατς απ,τα οποια ωστοσο πηγαν στραφι καθως δε χρησιμοποιω την καρτα

τετοιες προσφορες σε κανουν να γελας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα έχω πάρει στο κρανίο με το θέμα των Microsim.

Είμαι χρόνια πελάτης, μόλις ανανέωσα το συμβόλαιο μου και πήρα το Lumia 710 ( δε με ενημέρωσε ΚΑΝΕΙΣ ότι θέλει microsim ).

Τα 5 ευρώ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ να τα πουλήσουν εκεί που ξέρουν, μου ΠΟΥΛΑΝΕ συσκευή που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ουσιαστικά, αφού δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο με την sim που ΗΔΗ έχεις πληρώσει) και έχουν ένα υφάκι "Άμα γουστάρεις, αν δε γουστάρεις στα τέτοια μας".

Δε θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα.

Είμαι χρόνια πελάτης, μόλις ανανέωσα το συμβόλαιο μου και πήρα το Lumia 710 ( δε με ενημέρωσε ΚΑΝΕΙΣ ότι θέλει microsim ).

Τα 5 ευρώ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ να τα πουλήσουν εκεί που ξέρουν, μου ΠΟΥΛΑΝΕ συσκευή που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (ουσιαστικά, αφού δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο με την sim που ΗΔΗ έχεις πληρώσει) και έχουν ένα υφάκι "Άμα γουστάρεις, αν δε γουστάρεις στα τέτοια μας".

5€ για να σου κοψουν τη σιμ? κόψ την μονος σου τσάμπα:p

5€ για να σου κοψουν τη σιμ? κόψ την μονος σου τσάμπα:p

Δε κατάλαβες...ήθελαν 10 ευρώ να κόψουν την sim !!!

Και 5 ευρώ για να μου δώσουν μια Microsim.

90Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA, AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 5E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 5E ΣOY MENOYN!

Αυτη ειναι μια πολυ καλη προσφορα νομιζω. Πως μαθαινεις το υπολοιπο των λεπτων;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε κατάλαβες...ήθελαν 10 ευρώ να κόψουν την sim !!!

Και 5 ευρώ για να μου δώσουν μια Microsim.

άντε γεια. πήγαινε σ άλλο κατάστημα wind,ή γερμανος κλπ τζάμπα τη κόβουν

άντε γεια. πήγαινε σ άλλο κατάστημα wind,ή γερμανος κλπ τζάμπα τη κόβουν

Τους σιχάθηκα. Βρήκα βίντεο και για το κόψιμο της sim αλλά και πως να κάνεις αντάπτορα με μία απλή κάρτα από σούπερμαρκετ / διαφημιστική κλπ.

Αντε γειά πραγματικά!

90Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA, AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 5E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 5E ΣOY MENOYN!

Αυτη ειναι μια πολυ καλη προσφορα νομιζω. Πως μαθαινεις το υπολοιπο των λεπτων;

εμενα μου ερχετε συνεχεια αυτο το μηνυμα....ανανεωσα μια φορα και ισως το ξανακανω :p αν και εχω αρκετο υπολοιπο απο διπλασιαμους και τριπλασιαμους :happy:

στελνεις ΥΠ1 στο 12250 :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τους σιχάθηκα. Βρήκα βίντεο και για το κόψιμο της sim αλλά και πως να κάνεις αντάπτορα με μία απλή κάρτα από σούπερμαρκετ / διαφημιστική κλπ.

Αντε γειά πραγματικά!

θα ταν απατη του υπάλληλου στο συγκεκριμένο κατάστημα,σε άλλα καταστηματα τσάμπα το κανουν

Αν έβγαλε χρέωση η αντικατάσταση κάρτα sim, ακομα και αν πρόκειται για micro sim αν δεν την πληρώσεις θα την χρεωθεί το κατάστημα. Αν σου δώσουν απόδειξη με κόστος 5€ δεν μπορείς να κανείς πολλα.

Αναρωτιέμαι αν στην έκοβαν (κανονικα δεν γίνεται σε καταστήματα wind) τί απόδειξη θα σου έδιναν να δικαιολογεί τα 10€ ;;;!!!

[...]

Αναρωτιέμαι αν στην έκοβαν (κανονικα δεν γίνεται σε καταστήματα wind) τί απόδειξη θα σου έδιναν να δικαιολογεί τα 10€ ;;;!!!

καμια. δωρεαν το κανουν, τουλαχιστον σε ενα καταστημα που πηγε γνωστός μου

Ποσο κανει η αντικατασταση καρτας σιμ σε wind. Μου εκλεψαν το κινητο γιαυτο.

Τα ευρω που ειχα μεσα θα τα εχω?

ειχα f2g2 τι θα εχω τωρα?

καμια. δωρεαν το κανουν, τουλαχιστον σε ενα καταστημα που πηγε γνωστός μου

Γερμανός τουλάχιστον πριν 1 μήνα χρέωνε 5€ το κόψιμο!

Αερα κοπανιστο δηλαδή!

Επιμένω αν δίνουν απόδειξη δεν μπορει να τους κατηγορήσει κανείς για την υπηρεσία που προσφέρουν.

Απ΄ότι καταλάβατε παιδιά...Ο καθένας ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ σ' αυτήν την χώρα. 5 ο ένας, 10 ο άλλος, δωρεάν ό άλλος!...Κι όποιος την πατήσει !!

εμενα μου ερχετε συνεχεια αυτο το μηνυμα....ανανεωσα μια φορα και ισως το ξανακανω :p αν και εχω αρκετο υπολοιπο απο διπλασιαμους και τριπλασιαμους :happy:

σε ευχαριστω. σε μενα πρωτη φορα.

ουσιαστικα εχεις 90 λεπτα τζαμπα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η προσφορα αυτη με τα 90' εχει ελαχιστη καταναλωση το 3λεπτο να φανταστω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova