pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) εγω μαζι σου ειμαι. Δεν εχω συμφερον αν σου αφαιρεσει το ποσο απο το 1269, απλα επειδη ξερω πως λειτουργουν καποια πραγματα οταν η εταιρια σου γραφει ξεκαθαρα 30 μερες μπορει να ισχυριστει οτι οτι εγινε, εγινε λογω τεχνικου προβληματος. Ειναι καλυμενη δηλαδη. Μα εγώ αν διαβάσεις παραπάνω αυτό που γράφω είναι ότι από τις 18/2 δεν εχουν περάσει ακόμα ο μήνας με τη λογική οτι εγω που εβαλα στις 17/2 οπως έγραψα λήγουν στις 19/3 τα bonus που ειναι για 30 ημερες άρα εσένα θα είναι ώς 20/3 λογικά αυτο ειπα. Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι δεν έχεις καλέσει το cc να ρωτήσεις τι έγινε;; Να ξερουμε και οι υπόλοιποι δηλαδή Για του λόγου το αληθές η πρώτη 20αρα κάρτα μπήκε από περίπτερο στις 17/2 και όπως θα δειτε τα bonus που λήγουν σε 30 ημέρες δηλ. το internet ληγει σημερα το βράδυ άρα θα πρέπει και το υπόλοιπο να μειωθεί σημερα το βράδυ που λήγει ο μηνας, είχε 54€ περιπου πριν την ανανέωση οπότε θα ενημερώσω μετά τις 12 για το τι έγινε http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/15794/15794707-holder-eec08a10c0d3578f0d9583502320f5b2.jpg Edited March 19, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Και παλι τα 3€ που υπολογιζεις για ομιλια και μηνυματα προς τριτους επρεπε να καταναλωθουν απο το μπονους.Κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου παρε τηλ το cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μα εγώ αν διαβάσεις παραπάνω αυτό που γράφω είναι ότι από τις 18/2 δεν εχουν περάσει ακόμα ο μήνας με τη λογική οτι εγω που εβαλα στις 17/2 οπως έγραψα λήγουν στις 19/3 τα bonus που ειναι για 30 ημερες άρα εσένα θα είναι ώς 20/3 λογικά αυτο ειπα. Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι δεν έχεις καλέσει το cc να ρωτήσεις τι έγινε;; Να ξερουμε και οι υπόλοιποι δηλαδή πιο πολυ εμπιστευομαι την δικια σου αποψη και των υπολοιπων συμφορουμιτων παρα αυτη του cc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 πιο πολυ εμπιστευομαι την δικια σου αποψη και των υπολοιπων συμφορουμιτων παρα αυτη του cc. Μα κι εγώ φυσικά συμφωνώ από το cc χίλιες φορές το φορουμ απλα επειδή έχω βάλει 3 κάρτες που τριπλασιάστηκαν μου φαινεται πολύ ανακριβές αυτα που διαβάζω εδώ γιατι όπως έγραψα δεν έχουν περάσει οι 30 ημέρες και ήμουν ο πρώτος που ανανέωσα στο forum στις 17/3 οπότε του συμforoumiti gerstavros μου φαίνεται πολύ περίεργο να του έληξε το extra bonus πριν από το δικό μου αφού ανανέωσε μια μέρα μετά γι' αυτο προτείνω να πάρει στο cc. Εσύ δε θα έπαιρνες να δεις τι έγινε με το υπόλοιπο σου; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Και παλι τα 3€ που υπολογιζεις για ομιλια και μηνυματα προς τριτους επρεπε να καταναλωθουν απο το μπονους.Κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου παρε τηλ το cc μα ρε συ απ το μπόνους καταναλώθηκαν,αφού σήμερα έμεινα με τα κανονικά χρήματα της ανανέωσης! το γράφω ξεκάθαρα,πού μπερδεύτηκες? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ναι καταλαβα,εγω μπερδευτηκα χαχα,απλα πως αγορασες πακετα με το μπονους αυτο ειναι περιεργο.Αν δηλαδη χθες πριν ληξει το μπονους αγοραζες ενα μηνιαιο πακετο σημερα θα το ειχες δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Μα εγώ αν διαβάσεις παραπάνω αυτό που γράφω είναι ότι από τις 18/2 δεν εχουν περάσει ακόμα ο μήνας με τη λογική οτι εγω που εβαλα στις 17/2 οπως έγραψα λήγουν στις 19/3 τα bonus που ειναι για 30 ημερες άρα εσένα θα είναι ώς 20/3 λογικά αυτο ειπα. Επίσης δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι δεν έχεις καλέσει το cc να ρωτήσεις τι έγινε;; Να ξερουμε και οι υπόλοιποι δηλαδή Για του λόγου το αληθές η πρώτη 20αρα κάρτα μπήκε από περίπτερο στις 17/2 και όπως θα δειτε τα bonus που λήγουν σε 30 ημέρες δηλ. το internet ληγει σημερα το βράδυ άρα θα πρέπει και το υπόλοιπο να μειωθεί σημερα το βράδυ που λήγει ο μηνας, είχε 54€ περιπου πριν την ανανέωση οπότε θα ενημερώσω μετά τις 12 για το τι έγινε http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/15794/15794707-holder-eec08a10c0d3578f0d9583502320f5b2.jpg Και εγω 17/2 ανανεωσα και ληγουν σημερα το βραδυ. Του gerstavros2 που ανανεωσε 18/2 πως εληξαν σημερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Και εγω 17/2 ανανεωσα και ληγουν σημερα το βραδυ. Του gerstavros2 που ανανεωσε 18/2 πως εληξαν σημερα? Αυτο προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω γι' αυτο θεωρώ οτι έγινε κάποιο λάθος ανεξαρτητα με το αν οντως ληγει το υπολοιπο και συστεινω να καλέσει το cc να μαθουμε κι εμεις τι έπαιξε τελικά επίσημα. Φίλε μου και σένα τριπλασιασμός σου είχε έρθει;; σου λέγε για 30 ημέρες διάρκεια; οπότε λιγη ώρα μετά τις 12 ας ενημερώσουμε για τα ευχάριστα ή δυσάρεστα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν υπαρχει καποιος που ανανεωσε 17/02 το μπονους του θα εληγε 18/03 23:59.Δηλαδη σημερα θα το εχει χασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Αν υπαρχει καποιος που ανανεωσε 17/02 το μπονους του θα εληγε 18/03 23:59.Δηλαδη σημερα θα το εχει χασει. Τη φωτογραφία ακριβώς από πάνω δε την είδες;; το bonus κατα ενα περίεργο τρόπο λήγει 2 μέρες μετά επειδη προφανώς ο Φλεβάρης έχει 29 ημέρες μόνο οπως βλεπεις η πρωτη καρτα 17/2 λήγει 19/3 δηλαδή αύριο και στο δεύτερο 23/2 λήγει 25/3. Μη ρωτήσεις πως και τι δε ξέρω αλλά παρόλο που στο site της wind γράφει (12. Για πόσο διαρκούν τα δωρεάν λεπτά από το Bonus Ανανέωσης; Τα δωρεάν λεπτά/SMS/MB ισχύουν για 30 ημέρες από την ανανέωση.) ισχύουν για 31 ημέρες από την επομένη της ανανεώσης οπως το ειδα επιβεβαιωμένα σε 3 διαφορετικές ανανεώσεις μεσα στο Φεβρουάριο ΥΓ: καρτοκινητο με ανανέωση 16/3 λήγουν 15/4 τα bonus... περιεργη η wind... Edited March 19, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν ανανεωσες 17/2 η 30η μερα ειναι η 18/3.Την ημερα ανανεωσης δεν την προσμετρα.18/2 εως 18/3 23:59 εχεις το μπονους.Τελος παντων αν εχεις ανανεωσει 17/ 02 και εχεις ακομα το μπονους ειμαστε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν ανανεωσες 17/2 η 30η μερα ειναι η 18/3.Την ημερα ανανεωσης δεν την προσμετρα.18/2 εως 18/3 23:59 εχεις το μπονους.Τελος παντων αν εχεις ανανεωσει 17/ 02 και εχεις ακομα το μπονους ειμαστε οκ. επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχουν λήξει ακομα ούτε τα υπόλοιπα bonus (το ιντερνετ δηλ) και το επιβεβαιώσε και άλλος φιλος παραπάνω που ανανέωσε στις 17/2 λήγουν λέει 19/3 άρα ακομα δε ξερουμε τίποτα, σε λίγες ώρες που θα διαγραφουν ολα τα bonus θα φανεί Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Τι να πω...τελος παντων κρεμομαι απο εσενα αν θες κατα τις 00:30 ενημερωσε!!(Συνηθως η ενημερωση ειναι 00:06) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Δεν λέω για τα 100 λεπτα προς wind. Λέω για τα +100 λεπτα προς όλους που κολλάνε στα 200 προς όλους και γινονται στο σύνολο 300 προς όλους με ανανέωση 20 ευρω. Αυτο τελικά ακόμη μονο απο το κατάστημα ισχύει; ναι αυτα με α 200+100 προς ολους ισχυει κανονικα στα καταστηματα. το smart hour αναφερεται αποκλειστικα στον δωρεαν χρονο ομιλιας για wind,q. συνεχιζει να τα δινει ακομα αλλα δεν δινει το διπλασιο οπως εκανε μεχρι το σαββατο. απο σημερα καταργηθηκε αυτο το διπλασιο. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ναι αυτα με α 200+100 προς ολους ισχυει κανονικα στα καταστηματα. το smart hour αναφερεται αποκλειστικα στον δωρεαν χρονο ομιλιας για wind,q. συνεχιζει να τα δινει ακομα αλλα δεν δινει το διπλασιο οπως εκανε μεχρι το σαββατο. απο σημερα καταργηθηκε αυτο το διπλασιο. χαζομαρα τους. Ηταν καλη προσφορα και τραβηξε πολυ κοσμο στα καταστηματα. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Να τρέξουμε λοιπόν να καταναλώσουμε το υπόλοιπο .... . 14545 ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . Τα έχουν τόσο ανάγκη. Εστω και ενα τηλεφώνημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/15794/15794707-holder-eec08a10c0d3578f0d9583502320f5b2.jpg Λοιπόν άλλαξε η μέρα έληξαν τα υπόλοιπα bonus και επαληθεύω ότι το υπόλοιπο από το τριπλασιασμό παρέμεινε ανέπαφο. Ας επαληθευσει και ο άλλος φίλος που είχε ανανεώσει στις 17/2 γιατί επειδή το συγκεκριμένο νουμερο δεν ειναι δικό μου δεν εχει κρατηθει το μηνυμα του τριπλασιασμού για να σιγουρευτω οτι εγραφε διαρκεια 30 ημερες αν και φαντάζομαι οτι σε ολους έγραφε απλά το λέω. http://img692.imageshack.us/img692/1489/ypoloipo2.jpg Uploaded with ImageShack.us Πλέον διάγραφηκαν κι ολα και εμεινε μονο το καθαρό υπόλοιπο οπότε είμαι σίγουρος οτι δε πρόκειται να πειραχτεί σίγουρα http://img831.imageshack.us/img831/3426/ypoloipo3.jpg Edited March 19, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ευχαριστω pan!Ευτυχως, θα ηταν πολυ σπασιμο να τραβηξουν απο το 1269. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 τελικα ο διπλασιασμος η τριπλασιασμος μενη στην καρτα ?για αυτους που το εκαναν πριν μερες οση το εκαναν τις τελευταιες μερες δεν ισχυη εχει διαρκεια 30 μερες????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη Wind ότι από 23-4 το internet στο κινητό θα κοστίζει 1 Ευρώ για χρήση έως 20 MB/μέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω ανανέωση με 5 € για 500 MB σήμερα και μετά στις 22-4 ή το πακέτο αυτό με τα 500 λήγει νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη Wind ότι από 23-4 το internet στο κινητό θα κοστίζει 1 Ευρώ για χρήση έως 20 MB/μέρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω ανανέωση με 5 € για 500 MB σήμερα και μετά στις 22-4 ή το πακέτο αυτό με τα 500 λήγει νωρίτερα. Αν έχεις πακέτο, είναι προφανές ότι δε θα χρεωθείς με 1€/ημέρα. Το 1€/ημέρα χρησιμοποιείται όταν δεν έχεις δωρεάν ΜΒ. Από τη στιγμή που εσύ θα έχεις το πακέτο με τα 500ΜΒ, αυτά θα λήγουν ύστερα από 30 ημέρες και δε θα χρεώνεσαι καθόλου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Λοιπόν άλλαξε η μέρα έληξαν τα υπόλοιπα bonus και επαληθεύω ότι το υπόλοιπο από το τριπλασιασμό παρέμεινε ανέπαφο. Ας επαληθευσει και ο άλλος φίλος που είχε ανανεώσει στις 17/2 γιατί επειδή το συγκεκριμένο νουμερο δεν ειναι δικό μου δεν εχει κρατηθει το μηνυμα του τριπλασιασμού για να σιγουρευτω οτι εγραφε διαρκεια 30 ημερες αν και φαντάζομαι οτι σε ολους έγραφε απλά το λέω. http://img692.imageshack.us/img692/1489/ypoloipo2.jpg Uploaded with ImageShack.us Πλέον διάγραφηκαν κι ολα και εμεινε μονο το καθαρό υπόλοιπο οπότε είμαι σίγουρος οτι δε πρόκειται να πειραχτεί σίγουρα http://img831.imageshack.us/img831/3426/ypoloipo3.jpg επιβεβαιωνω και εγω δεν πειραξε τιποτα η wind. Αδικος χαμος εγινε εχθες...τουλαχιστον εχουμε τα ευρω μας ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Κι εμένα γιατί μου φυγαν τα έξτρα λεφτα??:wacko::wacko: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Κι εμένα γιατί μου φυγαν τα έξτρα λεφτα??:wacko::wacko: δεν σου εφαγε τα λεφτα λογω τριπλασιασμου. Παρε τηλ την εξ.πελατων και ρωτα τους, απο εχθες στο ειπε ενα παιδι. Λαθος χρεωση ή το ιντερνετ στα εφαγε! Ακομα και αν τα ετρωγε σημερα τα μεσανυχτα θα στα ετρωγε. Edited March 20, 2012 by gm45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 δεν σου εφαγε τα λεφτα λογω τριπλασιασμου. Παρε τηλ την εξ.πελατων και ρωτα τους, απο εχθες στο ειπε ενα παιδι. Λαθος χρεωση ή το ιντερνετ στα εφαγε! και πήγε ακριβώς στα χρήματα που θα χα χωρις τον τριπλασιασμο?:wacko::p θα τους πάρω τηλέφωνο να δούμε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts