mythos_bt Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 η πρωτη καρτα αν ειναι 5€ μετραει για ανανεωση η οχι? Ναι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δεν θα το ελεγα...απλα με βοηθαει και η τυχη μερικες φορες...:)...χρειαζεται στο θεμα μας....να σου πω τι ψηλιαζομαι.....η wind ανεστειλε στο sharing διοτι λιγες μερες μετα - καθως πλησιαζε ο χρονος ληξης της ταυτοποιησης- εβγαλε μια προσφορα προς ενα μεγαλο μερος των συνδρομητων που δεν ειχαν ταυτοποιησει, οπου εδινε 10 € καθαρο χρονο ομιλιας σε οποιον παει και ταυτοποιησει το κινητο του.....καταλαβες;;...για να μην πανε μαζικα τζαμπατζηδες και ταυτοποιησουν κινητα και μετα μεταφερουν τον χρονο τους.... :lol:... π.χ. η αφεντια μου ταυτοποιησε αρκετα κινητα νουμερα τοτε και εισεπραξα το bonus των 10 € στο πολλαπλασιο....βεβαια τωρα δεν μπορω να το μεταφερω....και πρεπει να ταιζω καθε χρονο απο 1 € τα νουμερα για να μη ληξουν.....μικρο το κακο διοτι σε καθε ταξιδι μου στο εξωτερικο "τελειωνω" και ενα νουμερο....:) Αυτο ισχυσε σε οσους εστειλε το σχετικο μηνυμα φανταζομαι, δεν μπορουσε δλδ καποιος να ενεργοποιησει+ταυτοποιησει νεο πακετο και να παρει δωρο 10€. Οποτε δεν υπηρχε φοβος για εν δυναμει "τσαμπατζηδες". Δεν ξερω αν ταυτοποιησες νεα πακετα και πηρες δωρο 10€. Οπως και να εχει ομως αυτο το μηνυμα για τα 10€ το εστειλε 27-7, ενω το sharing το εκλεισε 1/7, 26 μερες πριν. Ενα λεπτο πριν θα ηταν υπεραρκετο. Δε νομιζω να συνδεονται αυτα τα δυο λοιπον. Και εγω "ταϊζω" με 1 ευρω το χρονο 2 νουμερα που επισης ταυτοποιησα τελευταια στιγμη αποκλειστικα λογω των 10€, οπως και αλλα 2 που αναγκαστικα θα ταυτοποιουσα και χωρις το δωρο των 10€ επειδη ακριβως ακυρωθηκε 1/7 το sharing. Θα ειχα μεταφερει το υπολοιπο απο τα 2 "γεματα" αρχες Ιουλιου στο main το οποιο και μονο θα ταυτοποιουσα στο τελος του μηνα. (πιστευα πως θα δωθει παραταση, οσο μπορουσα να αποφυγω την συγκαταθεση μου στο φακελωμα θα το εκανα). Να λοιπον που μονο απο μενα φαινοται 2 επιπλεον αριθμοι λογω της καταργησης του sharing και αλλοι 2 λογω του δωρου των 10€. Τελος παντων ο καθενας με βαση τις εμπειριες του μπορει να νομιζει διαφορετικα πραγματα και να υποθετει... :) Η ουσια ειναι οτι ειναι απαραδεκτο να σου καταργει σιωπηλα/κρυφα και με δολο μια υπηρεσια που σου παρειχε μεχρι τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αυτο ισχυσε σε οσους εστειλε το σχετικο μηνυμα φανταζομαι, δεν μπορουσε δλδ καποιος να ενεργοποιησει+ταυτοποιησει νεο πακετο και να παρει δωρο 10€. Οποτε δεν υπηρχε φοβος για εν δυναμει "τσαμπατζηδες". Δεν ξερω αν ταυτοποιησες νεα πακετα και πηρες δωρο 10€.. ναι βεβαια....η προσφορα ισχυει μονο σε οσα νουμερα ειχε στειλει το μηνυμα....αλλα σε διαβεβαιω, οτι πρεπει να το ειχε στειλει σε ολα τα νουμερα που ειχαν ενεργοποιηθει αλλα δεν ειχαν ταυτοποιηθει.... :)..εκτος και αν ειμαι πολυ τυχερος ;) και σιγουρα καποιοι τζαμπατζηδες εχουν πολλα νουμερα ;) Τελος παντων ο καθενας με βαση τις εμπειριες του μπορει να νομιζει διαφορετικα πραγματα και να υποθετει... :) βεβαια...συζητηση κανουμε :) Η ουσια ειναι οτι ειναι απαραδεκτο να σου καταργει σιωπηλα/κρυφα και με δολο μια υπηρεσια που σου παρειχε μεχρι τοτε. θα συμφωνησω απολυτα ..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 μηνημα απο f2go : 7ε ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ F2GO ? καλεσε 1265 ενεργοποιησε το πακετο 600Λ κ 600SMS με κοστος 7ε και το F2GO σου επιστρεφει 7e ,δηλαδη ολοκληρη την αξια του πακετου .Στις 1/8/2011 το εκανα σημερα 4/8/2011 και τα εστειλε πισω ,ημουνα μεσα στον μηνα τις προυγουμενης ανανεωσης .Σαν να ξαναερχεται η παλια wind εχθες την εβριζα σημερα την συγχαιρω αυριο βλεπουμε. Έαν έχεις το πακέτο f2g2 και ενεργοποιήσεις το παραπάνω πακέτο, σε βγάζουν άπο αυτό; Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έαν έχεις το πακέτο f2g2 και ενεργοποιήσεις το παραπάνω πακέτο, σε βγάζουν άπο αυτό; οχι απλη ενεργοποιηση πακετου ειναι. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 οχι απλη ενεργοποιηση πακετου ειναι. Ευχαριστώ. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Στο f2g διπλασιαζεται η δευτερη και τριτη καρτα καθε μηνα απο οσο ξερω (εκτος αν δεν ισχυει πλεον αυτο και δεν το γνωριζω), η πρωτη καρτα αν ειναι 5€ μετραει για ανανεωση η οχι? στο frog ο διπλασιασμός ισχύει για πάντα.. στο f2g της wind για 15 μέρες.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) στο frog ο διπλασιασμός ισχύει για πάντα.. στο f2g της wind για 15 μέρες.. δν είναι για πάντα όπως λες στο φρογκ αλλά έως 30/9!:cool: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx εκτός αν θες να πεις πως δν σου τρώνε τν διπλασιασμό!με χρονικό όριο κάτω από 12 μήνες Edited August 25, 2011 by Nikolas_620ti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 δν είναι για πάντα όπως λες στο φρογκ αλλά έως 30/9!φίλτατε:cool: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx Εννοεί μάλλον ότι ο διπλάσιος χρόνος ομιλίας δεν λήγει. Στην Wind, πρέπει να καταναλώσεις το ποσό του διπλασιασμού εντός 15 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εννοεί μάλλον ότι ο διπλάσιος χρόνος ομιλίας δεν λήγει. Στην Wind, πρέπει να καταναλώσεις το ποσό του διπλασιασμού εντός 15 ημερών. μάλλον αυτό θέλει να πει!παιδιά κακά τα ψέματα ότι μας συμφέρει πλέον βάζουμε!εγώ έχω λίγο απ'ολα!κ αναλόγως την προσφορά δουλεύω το κάθε πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδια εκανα 2η ανανεωση 20 προχθες και θελω να ρωτησω τι πηρα και που μαθαινω υπολοιπα (+20για 15μ +5 για ποσο δν ξερω και 120mb,αυτα δεν ειναι που δινει?). Αν βαλω αλλα 20 στις (31??) θα ισχυουν κανονικα αυτα που δινει και μεσα στον σεπτεμβρη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 πηρα και ρωτησα την γουιντ για το πακετο των 200μβ ιντερνετ με 5ευρω και μου ειπανε οτι το πακετο μπορει να ενεργοποιηθει και δευτερη φορα τον μηνα αλλα το καθε πακετο κραταει την δικη του ημερομηνια ληξης και δεν μεταφερονται τα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα. και οτι απο 1/9 εαν δεν αλλαξει κατι θα δινει 100μβ ιντερνετ με 5ευρω οπως ητανε και πριν την προσφορα. επισης μου ειπανε για πακετα νον στοπ του ιντερνετ για 2 ημερες και για 7 ημερες και για 1μηνα . και παρατηρησα οτι το πακετο για τις 7 ημερες μου δινει 12gb ειναι το πιο μεγαλο σε ογκο και οχι σε μερες και μετα ακουλουθει το πακετο με τα 3gb και τελος του μηνα με 1gb . τα θυμαμαι που υπηρχανε απλα μου τα ξανα ειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 αρα επιβεβαιωθηκαν αυτα που ειπαν σε μενα...ηθελα να ξερα ποιος εγραψε εκεινη τη βλακεια στο σαιτ...απιστευτοι ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 αρα επιβεβαιωθηκαν αυτα που ειπαν σε μενα...ηθελα να ξερα ποιος εγραψε εκεινη τη βλακεια στο σαιτ...απιστευτοι ειναι! εγω παντως στο τηλεφωνο που πηρα τους το ειπα να το διορθωνσουνε διοτι οδηγει σε παραπληροφορηση , και μου λενε οτι εχουμε πει να διορθωθει , φαντασου ποσοι πηρανε τηλεφωνο και εχουνε μπερδευτει και αυτοι ακομα να το διορθωσουνε .... καλα εγω ξερω οτι σε ενα μπλογκ μπορω να διορθωσω αμεσα στο σιτε ποσο χρονο θελει για να ενημερωθει και να αλλαξει απορω... μην πως βαρανε μυγες; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 για μενα αυτο ηταν το τελευταιο δειγμα αφερεγγυοτητας που μπορουσα να δεχθω...προφανως δε το αλλαξαν γιατι ολο και καποιος σαν εμενα θα πιαστηκε κοροιδο να κανει ανανεωση με τη προυποθεση οτι μαζευονται...ευτυχως τοτε μου φαγανε μονο 10μεγκα...λολ εξακολουθω να πιστευω οτι η εταιρεια δε βελτιωνεται επιτηδες για να απαξιωθει... δηλαδη πχ το φ2γκ2 δε μπορουσε να αντικατασταθει απο κατι εξισου καλο ωστε να χει περισσοτερους συνδρομητες? εδω βλεπεις αρκεται να διατηρει αυτους τους χρηστες χωρις να τη νοιαζει για παραπανω..χαχααχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) δν είναι για πάντα όπως λες στο φρογκ αλλά έως 30/9!:cool: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx εκτός αν θες να πεις πως δν σου τρώνε τν διπλασιασμό!με χρονικό όριο κάτω από 12 μήνες εννοώ ότι στο frog από τη στιγμή που πήρες τον διπλάσιο χρόνο σου, αυτός δεν λήγει. Δεν εννοώ ότι το μπόνους διπλασιασμού ισχύει για πάντα. για μενα αυτο ηταν το τελευταιο δειγμα αφερεγγυοτητας που μπορουσα να δεχθω...προφανως δε το αλλαξαν γιατι ολο και καποιος σαν εμενα θα πιαστηκε κοροιδο να κανει ανανεωση με τη προυποθεση οτι μαζευονται...ευτυχως τοτε μου φαγανε μονο 10μεγκα...λολ εξακολουθω να πιστευω οτι η εταιρεια δε βελτιωνεται επιτηδες για να απαξιωθει... δηλαδη πχ το φ2γκ2 δε μπορουσε να αντικατασταθει απο κατι εξισου καλο ωστε να χει περισσοτερους συνδρομητες? εδω βλεπεις αρκεται να διατηρει αυτους τους χρηστες χωρις να τη νοιαζει για παραπανω..χαχααχ συμφωνώ μαζί σου... άλλωστε όπως έχει γραφτεί και πιο πάνω από ότι φαίνεται η wind έχει αυτοκτονικές τάσεις... Edited August 29, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Καλημέρα! Ξέρεις κανείς αν γίνεται να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας μου στο F2G μου με κάρτα ανανέωσης Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ρε παιδιά ποιά είναι η πιο κατάλληλη κάρτα για ομιλία αποκλειστικά στο δίκτυο wind? Κάθε πότε πρέπει να κάνω ανανέωση και ποιο το minimum ποσό? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ρε παιδιά ποιά είναι η πιο κατάλληλη κάρτα για ομιλία αποκλειστικά στο δίκτυο wind? Κάθε πότε πρέπει να κάνω ανανέωση και ποιο το minimum ποσό? Thanks. η κιου ειναι καλυτερη διοτι διοτι με αγορα πακετου με 3 ευρω εχεις 300 λεπτα προς ολη την γουιντ και την κιου, και αμα θελεις και μυνηματα προς ολη την γουιντ κοστιζουνε επιπλεον 3 ευρω και δινουνε 300 μυνηματα προς ολη την γουιντ , δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/prosfores-q/lusi-stin-epikoinonia-sou-mono-me-1/ οσο για το πακετο wind free to go η προσφορα ειναι η εξης : http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ που σου δινει με ανανεωση 10 ευρω 100 λεπτα προς ολη την γουιντ και με ανανεωση 20ευρω σου δινει 120 λεπτα προς ολη την γουιντ αλλα και 120μβ ιντερνετ . οσο για την καρτοκινητη wind to all με ανανεωση 10 ευρω σου διπλασιαζει την καρτα για εναν μηνα , και δινει τα ιδια λεπτα προς γουιντ ( οσο για τα λεπτα στο λεω με επιφυλαξη στο συγκεκριμενο πακετο διοτι εμενα μου τα δινει αλλα δεν το βρισκω στο σιτε να στο στειλω ) μονο τον διπλασιασμο http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/diplasios-hronos-omilias-dorean-epikoinonia-pros-oli-ti-windq/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Καλημέρα! Ξέρεις κανείς αν γίνεται να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας μου στο F2G μου με κάρτα ανανέωσης Q; Το αντίστροφο πάντως δεν γίνεται (δοκιμασμένο). Υποθέτω δεν γίνεται και αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 η κιου ειναι καλυτερη διοτι διοτι με αγορα πακετου με 3 ευρω εχεις 300 λεπτα προς ολη την γουιντ και την κιου, και αμα θελεις και μυνηματα προς ολη την γουιντ κοστιζουνε επιπλεον 3 ευρω και δινουνε 300 μυνηματα προς ολη την γουιντ , δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/prosfores-q/lusi-stin-epikoinonia-sou-mono-me-1/ Διαβάζω στη σελίδα τον τίτλο: Χωρίς προϋποθέσεις και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ κάθε μήνα, όλα μόνο με 3€! Και μετά διαβάζω οτι τα δωρεάν λεπτά ισχύουν για 30 μέρες. Δεν θα πρέπει μετά πάλι να ανανεώσω με 3?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να περασει η γουιντ το νεο αριθμο ταυτοτητας στο συστημα της? λολ επισης απο φ2γκ σε κιου χρειαζεται φορητοτητα? Edited August 26, 2011 by evo481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να περασει η γουιντ το νεο αριθμο ταυτοτητας στο συστημα της? λολ επισης απο φ2γκ σε κιου χρειαζεται φορητοτητα? δεν ξερω προφανως γυρω στην μια μερα στο 2106158000 θα σου πουνε ακριβως ποσο χρονο θελει, οσο για την κιου που ρωτασ ναι χρειαζεται φορητοτητα , η φορητοτητα ειναι δωρεαν και γινεται μεσα σε 3 ημερες , καλυτερα να το κανεις σε καταστημα για παραλαβεις γρηγορα την καρτα σημ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 φορητοτητα και για κιου? φτου.. τη δευτερα εκανα αιτηση για την αλλαγη του αριθμου ταυτοτητας, η αλλαγη ακομα δεν εγινε...λολ εχει κατι ειδικο το τηλεφωνο αυτο? ηδη καλεσα εξυπηρετηση πελατων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 φορητοτητα και για κιου? φτου.. τη δευτερα εκανα αιτηση για την αλλαγη του αριθμου ταυτοτητας, η αλλαγη ακομα δεν εγινε...λολ εχει κατι ειδικο το τηλεφωνο αυτο? ηδη καλεσα εξυπηρετηση πελατων ναι δυστυχως πρεπει να κανεις φορητοτητα στο ιδιο δικτυο λιγο κουλο αλλα αυτη ειναι η διαδικασια, μονο η κοσμοτε το αλλαξε με την φρογκ και δεν χρειαζεται να κανεις φορητοτητα αλλα απλα να στειλεις καποιο μυνημα . οχι το 2106158000 ειναι τα κεντρικα τις γουιντ που σε συνδεει με την εξυπηρετηση πελατων ή με την τελλας , απλα σου ειπα αυτο διοτι πιο ευκολο να το καλεσεις απο σταθερο και να μην χρεωθεις εαν εχεις απεριοριστα προς σταθερα διοτι απο κινητο γουιντ χρεωνεται με 0,25ευρω / κληση για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts