Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

KAΛHMEPA.ΘA HΘEΛA NA PΩTHΣΩ,AN IΣXYEI AKOMH EKEINH Η YΠHPEΣIA, 1 ΛEΠTO TO ΛEΠTO ΠPOΣ WIND KAI AN NAI,ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ?

καταρχας μην γραφεις με κεφαλαια διοτι τα σβηνουνε τα μυνηματα διοτι ειναι σαν να φωναζεις. Τα πακετα δεσμευσης τιμης της γουιντ δεν ισχουνε για νεες ενεργοποιησεις οποιος εχει τα παλια πακετα δεσμευσης τιμης και κανει αλλαγη πακετου μετα δεν μπορει να ξανα παει σε αυτο το πακετο .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Ναι ισχύει κανονικά η υπηρεσία σε όσους έχουν το καρτοκινητό F2G5 ή F2G6 .

Ενεργοποιήται με μία κλήση στο 1267

KAΛHMEPA.ΘA HΘEΛA NA PΩTHΣΩ,AN IΣXYEI AKOMH EKEINH Η YΠHPEΣIA, 1 ΛEΠTO TO ΛEΠTO ΠPOΣ WIND KAI AN NAI,ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ?

Αν έχεις f2g5 καλείς το 1267 και δηλώνεις τα δύο νούμερα με τα οποία θέλεις να μιλάς με 1 λεπτο. Η χρέωση θα ισχύει για 30 ημέρες, μετά θα πρέπει να δηλώσεις ξανά τα δύο νούμερα.

καταρχας μην γραφεις με κεφαλαια διοτι τα σβηνουνε τα μυνηματα διοτι ειναι σαν να φωναζεις. το 0,01€ το λεπτο προς 2 αριθμους τις γουιντ εχει καταργηθει απο οσο ξερω. επισης τα πακετα δεσμευσης τιμης της γουιντ δεν ισχουνε για νεες ενεργοποιησεις οποιος εχει τα παλια πακετα δεσμευσης τιμης και κανει αλλαγη πακετου μετα δεν μπορει να ξανα παει σε αυτο το πακετο .

Οκ.Κατάλαβα.Τα κεφαλαία γράμματα από δικό μου λάθος.Γράφω από κινητό.Τελικά απ'ότι είδα,στο f2g2 που έχω,δεν λειτουργεί το 1 λεπτό το λεπτό.Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο για την wind cart to all? (1 λεπτό το λεπτό). Δε νομίζω! Ε?! Ε?!

Οκ.Κατάλαβα.Τα κεφαλαία γράμματα από δικό μου λάθος.Γράφω από κινητό.Τελικά απ'ότι είδα,στο f2g2 που έχω,δεν λειτουργεί το 1 λεπτό το λεπτό.Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο για την wind cart to all? (1 λεπτό το λεπτό). Δε νομίζω! Ε?! Ε?!

το free2go2 είναι μακράν καλύτερο όμως, χρέωση 0,10€ το λεπτό απο το πρώτο δευτερολεπτο και προς ολους δε βρίσκεις πουθενά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Mα με 7€ νομίζω οτι έχεις 600 λεπτα + 600 sms προς ολη την wind και q, γιατί να θέλεις το 1 λεπτό το λεπτό?

Πάρε το 1265 για να διαλέξεις.

Πόσο $^%#%^ εκεί στη Wind; Πήρα τηλέφωνο για έναν αριθμό να μου πουν το PUK και δεν γίνεται λέει για καρτοκινητά. ΕΛΕΟΣ.

Edit: Ευτυχώς που στο κατάστημα του Π. Φαλήρου υπάρχουν άνθρωποι και όχι ζώα και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Το πρόβλημα λύθηκε.

Edited by soublaki-3

Aς μου θυμίσει κάποιος αν ενεργοποιήσω πακέτο mini sms ποιο πακέτο προηγείται αυτο η το νον στοπ; Αν στειλω σε wind δηλ μου αφαιρει απο τα νον στοπ και αν σε αλλο δικτυο τότε τρώει από τα mini sms οπως θα πρεπε η εχουν κανει καμιά μπινιά και σε αυτό;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οχι προηγουνται τα του non stop για την wind και για οποιοδηποτε αλλο δικτυο τρωει απο αυτα του mini sms. Δοκιμασμενο μεχρι και τωρα που γραφω.

Καλησπέρα, μια μικρή ερωτησούλα. Εχω wind card to all αν αλλαξω σε f2go δε χανονται τα λεφτα της καρτας ετσι? Μονο το υπολοιπο απο διπλασιασμο χανονται. Αν ξερει καποιος γιατι εχω γυρω στα 30 Ευρω μεσα!

Καλησπέρα, μια μικρή ερωτησούλα. Εχω wind card to all αν αλλαξω σε f2go δε χανονται τα λεφτα της καρτας ετσι? Μονο το υπολοιπο απο διπλασιασμο χανονται. Αν ξερει καποιος γιατι εχω γυρω στα 30 Ευρω μεσα!

δεν χανεται το υπολοιπο της καρτας.προχωρα αφοβα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ανανέωση με 1€ από κατάστημα, παρατείνει την ισχύ του υπολοίπου κατά 1 χρόνο; Ισχύει κανονικά ακόμα αυτό;

Η ανανέωση με 1€ από κατάστημα, παρατείνει την ισχύ του υπολοίπου κατά 1 χρόνο; Ισχύει κανονικά ακόμα αυτό;

ειναι κανονικα ανανεωση ναι παρατεινει τον χρονο σου για 24μηνες.

Καλημέρα. Από σύνδεση wind, μπορούμε να δώσουμε χρόνο ομιλίας ? Νομίζω wind sharing λέγεται η υπηρεσία ? Υπάρχει ακόμα ?

@JOHNMEGARYTHMOS: Μήπως εννοείς 12 μήνες; Επειδή σε εμένα τόση διάρκεια ισχύος έχει το 1 ευρώ που βάζω για να διατηρήσω κάποιον αριθμό.

@sv2evs: Το sharing στο οποίο αναφέρεσαι το έχουν καταργήσει τα σαΐνια της Wind εδώ και καιρό.

@sv2evs: Το sharing στο οποίο αναφέρεσαι το έχουν καταργήσει τα σαΐνια της Wind εδώ και καιρό.

Έτσι,έτσι..μπράβο τους !!! "Τρελοί οι ρωμαίοι" ! :X

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Να σας πω... Ενεργοποίησα τον προηγούμενο μήνα την προσφορά των 120MB με 3€. Απ' ότι κατάλαβα, με τη λήξη του (σε λίγες μέρες δηλαδή) θα ανανεωθεί αυτόματα. Πως γίνεται να το αποτρέψω αυτό;

Στείλε 60ΜΒ ΟΧΙ στο 1210.

Μπορείς να το κάνεις από τώρα, δεν χρειάζεται να περιμένεις την τελευταία μέρα.

ειναι κανονικα ανανεωση ναι παρατεινει τον χρονο σου για 24μηνες.

για 24 μήνες ή για 12 μήνες?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Έτσι,έτσι..μπράβο τους !!! "Τρελοί οι ρωμαίοι" ! :X

το sharing τους πείραξε... όλο βήματα πίσω κάνει αυτή η wind..

αυτό πάλι τι ενοχλητικό είναι με την αυτόματη ανανέωση.. όλο κολπάκια κάνει η wind..

Mα με 7€ νομίζω οτι έχεις 600 λεπτα + 600 sms προς ολη την wind και q, γιατί να θέλεις το 1 λεπτό το λεπτό?

και με 5 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλη τη wind με ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά.

Ευχαριστωωώ! :)

αυτό πάλι τι ενοχλητικό είναι με την αυτόματη ανανέωση.. όλο κολπάκια κάνει η wind..

H Πρώτη διδάξασα είναι η Vodafone , για την οποία επίσης ισχύει η αυτόματη ανανέωση στο 120 , αλλά όχι στο 200 .

Το ίδιο ακριβώς ( αντιγραφή ) έκανε και η WIND

Παράθεση από panosntok >

και με 5 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλη τη wind με ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! :!::!:

με 7€ έχεις 600 λεπτα + 600 sms προς ολα τα F2G ΜΟΝΟ !!!!

με 5 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλη τη wind ΚΑΙ όλη την Q με ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά.:worry:

ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή σε F2g; στέλνω κάπου μήνυμα; ευχαριστώ

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova