Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν είναι να φεύγουν έτσι εικοσάρικα... 5 ευρώ και αν θέλουν. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι να δούμε πως θα αλληλοφαγώνονται οι εταιρίες.

δεν είναι να φεύγουν έτσι εικοσάρικα... 5 ευρώ και αν θέλουν. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι να δούμε πως θα αλληλοφαγώνονται οι εταιρίες.

Εκαναν μια πολυ καλη προσφορα και αρκετος κοσμος ανανεωνε με 20 ευρω.καταστρεψανε την προσφορα μειωνοντας την σε 15 μερες και βαζοντας τα 100 λεπτα να καταναλωνονται πρωτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γνωριζει κανείς ποιά mb καταναλώνει πρώτα.. αν ειναι ταυτόχρονα ενεργοποιημενα και τα 500mb με τα 5ευρώ αλλά και τα 120mb με 20άρα καρτα?

γνωριζει κανείς ποιά mb καταναλώνει πρώτα.. αν ειναι ταυτόχρονα ενεργοποιημενα και τα 500mb με τα 5ευρώ αλλά και τα 120mb με 20άρα καρτα?

Απο τα 500 αφαιρει ακομα και αν τα 120 ληγουν συντομοτερα.τρεχα γυρευε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όταν έχεις να κάνεις με την WInd ναι είσαι προετοιμασμένος για ΟΛΑ.

4 χρόνια συνδρομητής και 3 χρόνια εχω mobile internet και τα εχω δει ολα

Μου έμειναν 20ΜΒ αρα θα πάω για τα τελευταία 500ΜΒ την Δευτέρα με 5€ κάρτα δεν φτάνει με τίποτα για 500ΜΒ αρα πρέπει να βάλω 10€ και δεν θέλω και ούτε θέλω να πάω στο κατάστημα να βάλω 2€ γιατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην WIND μου έφαγε πολλά €€€ , και ρωτάω ήθελα να κάνω επέκταση κατά 2-3€ πριν αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα να ανανεώσω πάνω απο 1 μήνα αν αύριο βάλω μπορώ να κάνω επέκταση γιατί μουφαγε πριν και με άφησε με 0.30€ και με το 12% φορο εχω -0.60€ .

Edited by button
:ninja:

Kάποιος είχε αναφέρει το παρακάτω λινκ για την εύρεση της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένο το κινητό

http://www.on.gr/el/call_rating.html

Πλέον δε βλέπω να βγάζει αποτελέσματα (για την ακρίβεια βγάζει μόνο "κινητά Ελλάδας"), το κόψανε κιόλας; :mad:

Σε γραπτή επικοινωνία που είχα μαζί τους, αρνήθηκαν να μου απαντήσουν για αυτό το θέμα οι κερατάδες. Το καρτέλ καλά κρατεί. Μας κρατάνε στο μεσαίωνα / στο σκοτάδι και μας στερούν το στοιχειώδες δικαίωμα να γνωρίζουμε σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός ώστε να αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε. Είναι πλήρως συνεννοημένοι μεταξύ τους για αυτό το θέμα. Πρέπει πάση θυσία να ΜΗΝ μπορεί ο καταναλωτής να μπορεί να εξακριβώσει εύκολα το δίκτυο του αριθμού που θέλει να καλέσει, ώστε να χρεώνεται. Γιατί αλλιώς (αν μπορείς να μάθεις εύκολα το δίκτυο), μπορείς να κάνεις τρομερή οικονομία και αυτό θα μειώσει τα euro των χαρτογιακάδων του καρτέλ. Αλητεία σκέτη.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

όταν έχεις να κάνεις με την WInd ναι είσαι προετοιμασμένος για ΟΛΑ.

4 χρόνια συνδρομητής και 3 χρόνια εχω mobile internet και τα εχω δει ολα

Μου έμειναν 20ΜΒ αρα θα πάω για τα τελευταία 500ΜΒ την Δευτέρα με 5€ κάρτα δεν φτάνει με τίποτα για 500ΜΒ αρα πρέπει να βάλω 10€ και δεν θέλω και ούτε θέλω να πάω στο κατάστημα να βάλω 2€ γιατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην WIND μου έφαγε πολλά €€€ , και ρωτάω ήθελα να κάνω επέκταση κατά 2-3€ πριν αλλά δεν μπορούσα γιατί είχα να ανανεώσω πάνω απο 1 μήνα αν αύριο βάλω μπορώ να κάνω επέκταση γιατί μουφαγε πριν και με άφησε με 0.30€ και με το 12% φορο εχω -0.60€ .

Η υπηρεσία WIND SOS Επέκταση Χρόνου Ομιλίας σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις το υπόλοιπο σου με 2,5€ χρόνο ομιλίας άμεσα, καλώντας απλά το 1268.

Για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, θα πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τον τελευταίο 1 μήνα.

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,35€ για κάθε επέκταση υπολοίπου τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου μαζί με το ποσό της επέκτασης των 2,5€. Από τη στιγμή που θα ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου και αφαιρεθούν τα 2,85€ από την καινούρια κάρτα ανανέωσης, τότε μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις την υπηρεσία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε γραπτή επικοινωνία που είχα μαζί τους, αρνήθηκαν να μου απαντήσουν για αυτό το θέμα οι κερατάδες. Το καρτέλ καλά κρατεί. Μας κρατάνε στο μεσαίωνα / στο σκοτάδι και μας στερούν το στοιχειώδες δικαίωμα να γνωρίζουμε σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός ώστε να αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε. Είναι πλήρως συνεννοημένοι μεταξύ τους για αυτό το θέμα. Πρέπει πάση θυσία να ΜΗΝ μπορεί ο καταναλωτής να μπορεί να εξακριβώσει εύκολα το δίκτυο του αριθμού που θέλει να καλέσει, ώστε να χρεώνεται. Γιατί αλλιώς (αν μπορείς να μάθεις εύκολα το δίκτυο), μπορείς να κάνεις τρομερή οικονομία και αυτό θα μειώσει τα euro των χαρτογιακάδων του καρτέλ. Αλητεία σκέτη.

Αυτο που λες το είχα διαβάσει πέρισυ σε μία εφημερίδα που έλεγε:

Τώρα που όλοι οι πάροχοι δίνουν απεριόριστη ομιλία προς κινητά του δικτύου τους θα μπορούσαν όταν κάναμε την κλήση να μας ενημέρωναν πιο δίκτυο καλούμε αφού πλέον με τις φορητότητες δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Πχ όπως είχε η cosmote παλαιότερα μία υπηρεσία (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) που έκανες το κινητό σου σταθερό. Με το που έκανες κλήση έλεγε, "βρίσκεστε εντός ή εκτός ζώνης" και ήξερες αν θα χρεωθείς.

Δεν το κάνουν όμως, γιατί δεν τους συμφέρει.

Μόνο Nokia!

Τώρα που όλοι οι πάροχοι δίνουν απεριόριστη ομιλία προς κινητά του δικτύου τους θα μπορούσαν όταν κάναμε την κλήση να μας ενημέρωναν πιο δίκτυο καλούμε αφού πλέον με τις φορητότητες δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Πχ όπως είχε η cosmote παλαιότερα μία υπηρεσία (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) που έκανες το κινητό σου σταθερό. Με το που έκανες κλήση έλεγε, "βρίσκεστε εντός ή εκτός ζώνης" και ήξερες αν θα χρεωθείς.

Για μένα το μεγάλο ξεσκέπασμα ήταν η κίνηση της on telecoms (να αποκρύπτει το δίκτυο των αριθμών κινητής). Εδώ σου λέω ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να μου απαντήσουν. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Το μυαλό δεν μπορεί να το χωρέσει ότι είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν έτσι. Μήπως δεν βγαίνει μια τέτοια μηχανή αναζήτησης, για λόγους spam; (Κάποιος θα μπορούσε να φτιάξει ένα script που να δοκιμάζει όλους τους αριθμούς από το 690000000 μέχρι το 6999999999 και έτσι θα καταλάβαινε ποιοι αριθμοί ανήκουν σε συνδρομητές ώστε να τους στείλει spam μηνύματα. Μήπως αυτός είναι ο λόγος;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

O λογος ειναι προφανες.

Θελουν να χρεωνομαστε.

ακριβως. παντως οταν οι εταιριες θιγονται, τα αντανακλαστικα τους λειτουργουν αμεσα. ας εδειχναν την ιδια ευαισθησια και σε αλλα θεματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοίτα υπάρχει τρόπος να μάθεις το δίκτυο του αλλού εάν έχεις νοκια και σου έχει στείλει μύνημα αυτός ο αριθμός μπορείς να πασ στισ λεπτομέριες του μυνήματος και να δεις τον αριθμό κέντρου μυνήματων αυτός δεν αλλάζει στην φορητοτητα π.χ. 6942536... Και έχει αριθμό κέντρου μυνήματων +309710000 είναι αριθμός που ανήκει στην κοσμοτε . Οκ? Είναι εύκολο και δοκιμασμένο. Επίσης όσοι έχουνε βοντα μπορούνε να μαθαίνουνε τι δίκτυο είναι ο αριθμός που θέλουνε στέλνωντας τον σε ένα 4ψηφίο αριθμό με χρέωση όσο ένα απλό μύνημα. Επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι θα μου πουν και αν δεν μου στείλει μύνημα πως θα το δω τον αριθμό κέντρου μυνήματων ; . Δεν υπάρχει τρόπος ή παίρνεις τηλέφωνο και τον ρωτάς ή βάζεις βοντα και τον στέλνεις σε έναν 4ψηφίο αριθμό και μαθαίνεις άμεσα.

Εδω και μερικες μερες με παιρνει μια κυρια (απο την wind) και μου λεει οτι

τελος Μαιου θα καταργηθουν ολες οι <<προνομιακές>> χρεώσεις,υπηρεσίες,παροχές καρτοκινητής γιατι πολυ απλα δεν συμφέρει τις εταιρείες!με το ζορι να παω σε προγραμμα συμβολαίου .Της λεω εχω F2g2 ,αν μου βρει τις ιδιες χρεωσεις παω τρέχωντας... :) !!

Και σιγα αν σταματήσουν το F2g μην μείνω στην wind που για να μιλήσω πρεπει να ειμαι σε συγκεκριμενα σημεια του σπιτιου μου .Δε μιλαω φυσικα για 3G(πονεμένη ιστορία)

Εδω και μερικες μερες με παιρνει μια κυρια (απο την wind) και μου λεει οτι

τελος Μαιου θα καταργηθουν ολες οι <<προνομιακές>> χρεώσεις,υπηρεσίες,παροχές καρτοκινητής γιατι πολυ απλα δεν συμφέρει τις εταιρείες!με το ζορι να παω σε προγραμμα συμβολαίου .Της λεω εχω F2g2 ,αν μου βρει τις ιδιες χρεωσεις παω τρέχωντας... :) !!

Και σιγα αν σταματήσουν το F2g μην μείνω στην wind που για να μιλήσω πρεπει να ειμαι σε συγκεκριμενα σημεια του σπιτιου μου .Δε μιλαω φυσικα για 3G(πονεμένη ιστορία)

πες της να σου στειλει με ενα φαξ αυτα που σου λεει γιατι θελεις να τα εχεις σε γραπτο λογο.να δουμε την αντιδραση της

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες της να σου στειλει με ενα φαξ αυτα που σου λεει γιατι θελεις να τα εχεις σε γραπτο λογο.να δουμε την αντιδραση της

Πόσο σωστός είσαι φίλε!

Με είχαν καλέσει και εμένα (κλασσικά από WIND) για προσφορά στο κινητό (έχω εταιρική γραμμή WIND) και της λέω δηλ. από τα κεντρικά, από της Κηφισίας είστε;;;

-Όχι μου λέει αντιπρόσωποι!

Ναι το κατάλαβα της λέω!

Ε, μου έκανε μια προσφορά (και καλά) και της λέω μπορείτε να μου τα στείλετε με ΦΑΞ αυτά που μου λέτε.

Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα με το ΦΑΞ μου λέει... Την έχω ψήσει άσχημα καθώς δεν μου αναφέρει ξεκάθαρες προσφορές και της λέω τουλάχιστον με ένα mail για να τα έχω γραπτά μην έχουμε παραξηγήσεις μετά!

Ε, από τότε (10 μέρες) περιμένω το mail να έρθει...

Συμπέρασμα η WIND (και η κάθε εταιρία) θα σε καλέσει μόνο αν τους καλέσεις εσύ πρώτα... Οπότε όλοι αυτοί είναι αντιπρόσωποι, μιλάμε για χειρότερες γνώσεις και από "άσχημα" καταστήματα...Αν κάνεις κάτι τέτοιο από αυτούς άντε βρες το δίκιο σου ενώ το κατάστημα και τον υπάλληλο τον βρίσκεις...

Άσε που από οτι έχω καταλάβει λένε και διαφορετικά ονόματα όταν σε καλούν ενώ πρόκειται για το ίδιο άτομο!

Παιδιά δηλαδή οπως έχουν τα πραγματα τώρα....Μου είχε ερθει τα Χριστούγεννα μήνυμα διπλασιασμού επιλεκτικής προσφορας της πρώτης ανανεωσης του μήνα και μετα ηρθε ο γενικος διπλασιασμος και μετα τα 100 λεπτα ομιλιας......Τώρα αν κάνω 20 ευρώ ανανέωση θα πάρω 20 ευρω για 15 ημερες ή για 1 μήνα επειδη είχα την επιλεκτικη???Και τελικά αν ισχύει το πρώτο....τα 100 λεπτα καταναλώνονται πρώτα???Αν είναι έτσι λυπάμαι WIND αλλά ΣΤΑΜΑΤΩ τη μηνιαια ανανέωση χρόνου με 20 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Παιδιά δηλαδή οπως έχουν τα πραγματα τώρα....Μου είχε ερθει τα Χριστούγεννα μήνυμα διπλασιασμού επιλεκτικής προσφορας της πρώτης ανανεωσης του μήνα και μετα ηρθε ο γενικος διπλασιασμος και μετα τα 100 λεπτα ομιλιας......Τώρα αν κάνω 20 ευρώ ανανέωση θα πάρω 20 ευρω για 15 ημερες ή για 1 μήνα επειδη είχα την επιλεκτικη???Και τελικά αν ισχύει το πρώτο....τα 100 λεπτα καταναλώνονται πρώτα???Αν είναι έτσι λυπάμαι WIND αλλά ΣΤΑΜΑΤΩ τη μηνιαια ανανέωση χρόνου με 20 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχει κανενα νοημα να ανανεωνεις πλεον με 20 ευρω.ετσι οπως τις κανανε τις προσφορες ας τις χαιρονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή η wind σκάβει μόνη της το λάκο της.

Δεν μπορούν ΕΑΝ η κλήση είναι προς cosmote/vodafone/σταθερό να σε χρεώνει από τα 100 και ΕΑΝ η κλήση είναι προς wind/q να τρώει από τα 1200; Και αυτό να γίνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως. Πόσο όμορφο θα ήταν ένα τέτοιο πρόγραμμα! Πόσα 20ευρα (=εκατομμύρια ευρώ) θα πηγαίνανε στα ταμεία της!

Τόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων να το καταλάβουν;

δεν εχει κανενα νοημα να ανανεωνεις πλεον με 20 ευρω.ετσι οπως τις κανανε τις προσφορες ας τις χαιρονται

δλδ ισχύει αυτό που έλεγα....ε τοτε αντε καμια 10αρα και πολυ της πεφτει οποτε θυμηθω!!!κλεφτες!!!12λ το μηνυμα στο φ2γ2!!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

δλδ ισχύει αυτό που έλεγα....ε τοτε αντε καμια 10αρα και πολυ της πεφτει οποτε θυμηθω!!!κλεφτες!!!12λ το μηνυμα στο φ2γ2!!!!

μεγαλη απερισκεψια απο την εταιρια. Για τα μηνυματα μπορεις να ενεργοποιησεις πακετο μινι σμς.συμφερουν πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα 100 λεπτα μπονους με ανανεωση 20€,καταναλωνονται κατα προτεραιοτητα και αν παρω wind;αφου εχω τα 1200 πως γινεται;Aν ισχυει πολυ ακυρο.

αμα μας περνανε για αχυράνθρωπους με τις 30 μέρες του bonus που έγιναν 15 & τα 100λεπτα μάλιστα να καταναλώνονται με προτεραιότητα.. τερμα η 20άρα καθε μηνα, 10άρα πλέον..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova