Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που βάζω 30 ευρώ κάθε μήνα το επιπλέον υπόλοιπο ισχύει για 1 μήνα.

βαζεις 30 ευρω 1/1, θα εχεις αλλα 30 με ημερομηνια ληξης την 15/1. μετα θα ξοδεθονται τα ευρω απο το υπολοιπο σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως είσαι σίγουρος για αυτό; Γιατί μέχρι σήμερα τα 30 ευρώ ισχύουν για 1 μήνα.

δεν το εχω δοκιμασει. ενας φιλος παραπανω εγραψε οτι ο διπλασιασμος ισχυει για 15 μερες μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

και σε μένα το ίδιο μήνυμα.

δηλαδή αν βάζω 5€ μπαίνουν άλλα 5€ και έστω ξοδεύω τα 2 στο τέλος του μήνα θα έχω πάλι 5 αφού θα μου έχουν αφαιρέσει τα 3 του περισσεύουν;

και σε μένα το ίδιο μήνυμα.

δηλαδή αν βάζω 5€ μπαίνουν άλλα 5€ και έστω ξοδεύω τα 2 στο τέλος του μήνα θα έχω πάλι 5 αφού θα μου έχουν αφαιρέσει τα 3 του περισσεύουν;

συμφωνα με οσα ειπε ο φιλος τα 3 θα αφαιρεθουν μετα απο 15 μερες αφου τοση ειναι η διαρκεια του διπλασιασμου

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε μας χαλάει αρκεί να μην κόψουν το f2g2 με την νέα χρονιά.

αν και θα προτιμούσα μια πιο ξεκάθαρη προσφορά.

-πάρε αυτα μέχρι τότε και αν δεν τα καταναλώσεις θα σου πάρουμε πίσω το υπολοιπο.. ε σε μπερδεύει λίγο.

αλλά μια χαρά είναι πάντως

δε μας χαλάει αρκεί να μην κόψουν το f2g2 με την νέα χρονιά.

αν και θα προτιμούσα μια πιο ξεκάθαρη προσφορά.

-πάρε αυτα μέχρι τότε και αν δεν τα καταναλώσεις θα σου πάρουμε πίσω το υπολοιπο.. ε σε μπερδεύει λίγο.

αλλά μια χαρά είναι πάντως

πολυ σωστο. απλα σε βαζει στο τρικ να ανανεωσεις. αναγκη για ρευστο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως πλάκα πλάκα πολλές προσφορές είναι εις βάρος μας αν το σκεφτούμε καλά.

μπορεί πχ να μην έχουμε ανάγκη να κάνουμε μια ανανέωση αλλά βλέποντας την προσφορά πάμε και βάζουμε κι άλλα λεφτά για να κερδίσουμε κάτι.

αποτέλεσμα να έχουμε ξοδέψει περισσότερα.

και μπαίνουμε και στο τρυπάκι της κατανάλωσης.

πάντως πλάκα πλάκα πολλές προσφορές είναι εις βάρος μας αν το σκεφτούμε καλά.

μπορεί πχ να μην έχουμε ανάγκη να κάνουμε μια ανανέωση αλλά βλέποντας την προσφορά πάμε και βάζουμε κι άλλα λεφτά για να κερδίσουμε κάτι.

αποτέλεσμα να έχουμε ξοδέψει περισσότερα.

και μπαίνουμε και στο τρυπάκι της κατανάλωσης.

εχεις την εντυπωση οτι βγαζουν τις προσφορες χωρις να τις σκεφτουνε πολυ καλα? ξερεις ποσος κοσμος θα παει να βαλει 30 ευρω για να κερδισει τα 30 του διπλασιασμου?παρα πολυς. και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν θα ανανεωνε αυτο το διαστημα γιατι θα ειχε καρτα. θελει σκεψη και αυτοσυγκρατηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διπλασιασμοι με... διαρκεια ληξης και... κολοκυθια.

Περιμενω να δω τι θα κανουν με το F2G2 απο Γεναρη και μετα.

Αν πειραχτει η χρεωση ομιλιας ή μπει ελαχιστη διαρκεια κλησης ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ WIND ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.

Ηδη με την αυξηση στα μηνυματα εχουν παρει κιτρινη καρτα.

(Και δεν εχει σημασια αυτο που εγραφε καποιος παραπανω, να μην τους το θυμιζουμε κλπ. γιατι ξερουν πολυ καλα τις χρεωσεις των καρτοκινητων της εταιριας τους. Αλιμονο, η καρτοκινητη ειναι τα 2/3 των συνδρομητων τους )

Αν πειραχτει η χρεωση ομιλιας ή μπει ελαχιστη διαρκεια κλησης ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ WIND ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.

(Και δεν εχει σημασια αυτο που εγραφε καποιος παραπανω, να μην τους το θυμιζουμε κλπ. γιατι ξερουν πολυ καλα τις χρεωσεις των καρτοκινητων της εταιριας τους. Αλιμονο, η καρτοκινητη ειναι τα 2/3 των συνδρομητων τους )

ειναι καυτη πατατα για την γουιντ αυτο το θεμα. πιστευω οτι θα φερθουνε εξυπνα αλλιως θα χασουν πολλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ποσο του διπλασιασμου ισχυει για 1 μηνα ή 15 μερες?

Καποιος που το εχει δοκιμασει...

ισχύει για ένα μήνα δοκιμασμένο σε δυο διαφορετικά κινητά, στο ενα ανανέωσα 20/11 με 10€ και ισχύει μέχρι 20/12 λέει το 1237 μαζί με την επισήμανση ότι ισχύει μεχρι Ιούνη ο διπλασιασμός για κάθε πρώτη κάρτα. Και σε μένα μου χε στειλει μονο για τη πρωτη ανανέωση και ανανέωσα τον Αύγουστο με 20€ και ίσχυε για ακριβώς 30 ημέρες και τωρα μου ξανάστειλε και θα ανανεώσω από βδομάδα.

Μέχρι τώρα νόμιζά ότι ειχε σημασία τα χρήματα που εβαζες μέσα γι΄αυτο ειχα βαλει 20€ το καλοκαίρι αλλά τελικά και με τα 10€ πάλι για 30 ημέρες ισχύει.

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ηδη με την αυξηση στα μηνυματα εχουν παρει κιτρινη καρτα.

Κι εγώ έχω φ2γ2 και μετά από την αυξηση του μηνύματος στα εξωφρενικά 12 λεπτά περιμένω την επόμενη κίνηση της wind...έτσι και κόψουν και το 0.11/λεπτό με ελαχ. το 1''....τοτε wind φεύγω για cosmote γιατι παντού υπάρχει ενα what's up!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

εχοντας ηδη και whatsup περιμενω να δω αν θα κανει κατι ελκυστικο με ιντερνετ...αλλιως δε τρελαινομαι να κρατησω το νουμερο

δε πιστευω να μεινει και πολυς κοσμος αμα δε κανουν τπτ δραστικο

Κι εγώ έχω φ2γ2 και μετά από την αυξηση του μηνύματος στα εξωφρενικά 12 λεπτά περιμένω την επόμενη κίνηση της wind...έτσι και κόψουν και το 0.11/λεπτό με ελαχ. το 1''....τοτε wind φεύγω για cosmote γιατι παντού υπάρχει ενα what's up!!!

Υπαρχει η λυση για τα μηνυματα. Μινι πακετα. Με αυτα μια χαρα ερχεται η τιμη του μηνυματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο whatsup τα 100 μηνυματα κοστιζουν 4ευρω οποτε και εκει συμφερει περισσοτερο το πακετο αυτο...

Κακα τα ψεματα μονο το f2g2 με την συγκεκριμενη χρεωση στις κλησεις μας κραταει ακομα συν την φετινη προσφορα και κυριως του internet. Αμα λειψουν αυτα δε ξερω τι θα ηταν ικανο για να με κρατησει.

Στο whatsup τα 100 μηνυματα κοστιζουν 4ευρω οποτε και εκει συμφερει περισσοτερο το πακετο αυτο...

Κακα τα ψεματα μονο το f2g2 με την συγκεκριμενη χρεωση στις κλησεις μας κραταει ακομα συν την φετινη προσφορα και κυριως του internet. Αμα λειψουν αυτα δε ξερω τι θα ηταν ικανο για να με κρατησει.

στο γουατς απ συμφερουν πιο πολυ τα μηνυματα αλλα συγκριτικα σαν πακετο το f2g2 δεν παιζεται. δεν μπορει να υπερεχει σε ολους μα ολους τους τομεις. ας παραμεινει η χρεωση και ας πληρωνω το μηνυμα ενα cent ακριβοτερο. δεν με πειραζει καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 2011 θα ειναι χρονια ανταγωνισμου στο data... ολα τα υπολοιπα θα αυξηθουν, δεν περιμενω οτι θα διατηρησει το 0,11 κ το 1'' του f2g2 το 2011 η wind.

με διπλασιασμό μπορώ να πάρω πακέτα ιντερνέτ που έχει το ΝS7 και μένουν και ρέστα με 10€
:ninja:

Εμένα, στο f2g2 με το επιλεκτικό sms διπλασιασμού που έχω λάβει ο διπλασιασμός κρατάει 30 μέρες και με 5€ που βάζω.

Εμένα, στο f2g2 με το επιλεκτικό sms διπλασιασμού που έχω λάβει ο διπλασιασμός κρατάει 30 μέρες και με 5€ που βάζω.
+1 χωρίς να έχω λάβει το μήνυμα

με το έξτρα υπόλοιπο στο 1237 και όχι στο 1276

άρα καταργώ το bonus εισερχόμενων και βάζω 5αρες κάρτες

Με τα πακέτα ίντερνετ για καρτοκινητα τι γίνετε γιατί έχω χάσει επεισόδια ?

Edited by drdedus

Σκέφτομαι τώρα που τελειώνει η προσφορά του 2010 να ενεργοποίησω κάποιο νον στοπ της παρέας.Από ότι θυμάμαι από παλιότερα τα δωρεάν λεπτά ίσχυαν και για κλήσης προς την νεα καρτοκινητή! Ξέρεις κάνεις αν ισχύει ακόμη αυτό ή αν άλλαξε κάτι;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova