Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια βοήθεια

πως μπορώ απο f2g να πάω στην wind international?

είδα ότι γίνεται από f2g σε νέα καρτοκινητή και το αντίστροφο.

Στέλνεις κενό μήνυμα στο 1269.

Επίσης να ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι η Wind δεν προσμετρά πλέον τις κλήσεις από κινητό Q που έχει ενεργοποιήσει τις δωρεάν κλήσεις προς Wind με 1 ευρώ , στο bonus εισερχομένων κλήσεων του 1240.

Το bonus ισχύει από κλήσεις συμβολαίου Wind με απεριόριστο προς Wind.

Επίσης το bonus των 20 λεπτών ισχύει για έναν μήνα και δεν λειτουργεί προσθετικά. Υπήρχε "τρύπα" η οποία έκλεισε.

Προσωπικά την υπηρεσία του 1240 δεν πρόκειται να την ξαναχρησιμοποιήσω απλά ενημερώνω.

Ευχαριστώ είσαι άψογος. το έστειλα και μου γράφει ότι εχω 3€ και εχω επίσης 41 δωρεάν λεπτά μήπως είναι αυτα προς σταθερά;

Κατι σελιδεςπριν ειχα και εγω αναφερει τα προβληματα και τιςαστειοτητες της Wind. Μαλιστα ουτε σε email ποτε μου απαντησαν για ολα αυτα τα ερωτηματα (αν λαβανουμε bonus οταν μας καλουν με την προσφορα του 1ευρω απο Q, αν μας καλουν απο την προσφορα η τα δωρεαν λεπτα απο το f2g κλπ) και παρολο που κατεφυγα στην εεττ που με επισημο email τους υποχρεωνει να μου απαντησουν, η Wind τηρει σιγη ιχθυος και προφανως αρχιzει και κλεινει τις τρυπες που ειχε ανοιχτες. Για να δουμε τωρα που δεν απαντησαν ουτε στη εεττ τι θα τους κανει? Αντε κανε ακομη ενα λαθος ρε Wind και παρε πισω το 0.10/λεπτο να σε στειλω στο οσα παιρνει ο ανεμος.

Είχα στείλει προ καιρού email και με συνέδεσαν με Κάιρο. Μετά από 2 βδομάδες περίπου έστειλα το ίδιο κείμενο με φαξ. Μετά από κάποιες μέρες που έστειλα το φαξ ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε : "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη γραμμή σας δεν υφίστανται λάθος χρέωση".

Εν συνεχεία κάλεσα στο 1260 , όπου έγινε καταγραφή προβλήματος (για πολλοστή φορά) . Μέχρι σήμερα δεν είχα απάντηση και ξανακάλεσα στο 1260 και μίλησα με την ίδια υπάλληλο - η οποία είναι όντως που καλή στη δουλειά της.

Μου ανέφερε ότι όλη τη βδομάδα πηγαινοερχόντουσαν email για να διευκρινηστεί τι γίνεται με τις κλήσεις από Q. Τελικώς μου είπε ότι και για τους 3 αριθμούς που είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο 1240 , θα μου πιστώσει η Wind 5 ευρώ ανα αριθμό (το οποίο και έγινε) μιας και ήταν υπαιτιότητα της Wind που με ενημέρωνε ότι οι κλήσεις από Q μετράνε για το bonus των 20 λεπτών.

μια βοήθεια

Νομίζω δεν μπορεί να γίνει πλέον!

Ευχαριστώ είσαι άψογος. το έστειλα και μου γράφει ότι εχω 3€ και εχω επίσης 41 δωρεάν λεπτά μήπως είναι αυτα προς σταθερά;

Έχεις ενεργοποιημένο και άλλο πακέτο εκτός των σταθερών? Εαν όχι , τότε για τα σταθερά αναφέρεται

lalista.gr

Κάλεσα πριν λίγο το 1260 και ρώτησα τι θα γίνει με το πακέτο μου (f2g2) και τις αυξήσεις που έχουν ανακοινώσει για τις 5/8,αφού ήμουν στην αναμονή για 2 λεπτά περίπου, η κοπέλα μου είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει ακριβώς με τις αυξήσεις και ότι μπορεί να μην γίνουν.:lol::lol::lol:

Διαχειριση ξενοδοχειου

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Κάλεσα πριν λίγο το 1260 και ρώτησα τι θα γίνει με το πακέτο μου (f2g2) και τις αυξήσεις που έχουν ανακοινώσει για τις 5/8,αφού ήμουν στην αναμονή για 2 λεπτά περίπου, η κοπέλα μου είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει ακριβώς με τις αυξήσεις και ότι μπορεί να μην γίνουν.:lol::lol::lol:

γιατι υπαρχει περίπτωση να γινουν αυξήσεις και στα κανονικά πακέτα?

παιδια ενας κατοχος f2g4 ( μολις το πηρε ), πως μπορει να εχει τα 1500' ομιλιας προς wind f2g2? Kαλει καποιο τετραψηφιο πρωτα?

Ξερει κανεις? ( ή τι συμφερει γενικοτερα πιο πολυ να κανει, ωστε να μιλαει οσο πιο φτηνα γινεται προς το f2g2? )

Ευχαριστω

Edited by antonio_r

παιδια ενας κατοχος f2g4 ( μολις το πηρε ), πως μπορει να εχει τα 1500' ομιλιας προς wind f2g2? Kαλει καποιο τετραψηφιο πρωτα?

Ξερει κανεις? ( ή τι συμφερει γενικοτερα πιο πολυ να κανει, ωστε να μιλαει οσο πιο φτηνα γινεται προς το f2g2? )

Ευχαριστω

1) Η προσφορά των 1500 ' και 1500 μηνύματα και ιντερνετ δεν είναι πλέον "χωρίς προϋποθέσεις" , αλλά με κλήση στο 1242 μπορεί να έχει ομιλία και μηνύματα , με προϋπόθεση μιας ανανέωσης και ισχύουν για 30 ημέρες.

2) Η ομιλία είναι προς όλα τα F2G και όχι αποκλειστικά στο F2G2

lalista.gr

μια βοήθεια

Μονο με διπλη φορητοτητα (f2g-->καρτοκινητο αλλης εταιρειας-->wind international) μπορεις να περασεις απο το f2g στο wind international και αντιστροφα.

Μονο με διπλη φορητοτητα (f2g-->καρτοκινητο αλλης εταιρειας-->wind international) μπορεις να περασεις απο το f2g στο wind international και αντιστροφα.

τόσο κόπο?.:cry:

ετσι και πειραχθουν οι χρεωσεις στο f2g2 να δειτε πόσες φορητοτητες μαζεμενες ξαφνικά θα γίνουν.

μπορεί να επιβεβαιώσει κανεις αν στο f2g2 η βιντεοκληση χρεωνεται οσο και η κανονική κλήση?

Για να πας στο πακέτο WIND INTERNATIONAL καλείς 1260 και στο αλλάζουν από εκεί.Δεν χρειάζεται να πας σε άλλη εταιρία.

TCL 40 NXTPAPER

Για να πας στο πακέτο WIND INTERNATIONAL καλείς 1260 και στο αλλάζουν από εκεί.Δεν χρειάζεται να πας σε άλλη εταιρία.

είναι σίγουρο έτσι?

ετσι και πειραχθουν οι χρεωσεις στο f2g2 να δειτε πόσες φορητοτητες μαζεμενες ξαφνικά θα γίνουν.

μπορεί να επιβεβαιώσει κανεις αν στο f2g2 η βιντεοκληση χρεωνεται οσο και η κανονική κλήση?

γιατι δεν καλεις 1269 να δεις το υπολοιπο σου και μετα να κανει μια 3g κληση ενος λεπτου καπου?;)

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

είναι σίγουρο έτσι?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3080267&highlight=international#post3080267

Απ'οτι φαινεται δεν μπορεις να μεταφερθεις στο international ουτε απο αλλη εταιρεια.

θα τους πνίξω είχα κάνει ταυτοποίηση 2 sim η μια ειναι 1500ΜΒ και άλλη ουδέτερη επειδή δεν είχα χρόνο εδώ και 5-6 μήνες την ειχα στην άκρη άλλα σήμερα εκανα καταμέτρηση τον αριθμόν και βλέπω οτι μου βγάζει συνεχεία εγράφη απέτυχε ... πως γίνεται αυτό :blink:

δεν θα πω για σήμα απλα ΞΕΦΤΙΛΑ

:ninja:

θα τους πνίξω είχα κάνει ταυτοποίηση 2 sim η μια ειναι 1500ΜΒ και άλλη ουδέτερη επειδή δεν είχα χρόνο εδώ και 5-6 μήνες την ειχα στην άκρη άλλα σήμερα εκανα καταμέτρηση τον αριθμόν και βλέπω οτι μου βγάζει συνεχεία εγράφη απέτυχε ... πως γίνεται αυτό :blink:

τοσο χαλια σημα εχει στην περιοχη σου;. οσο για αυτο που λες που σου γραφει εγραφη καρτας σημ απετυχε σημαινει οτι ο αριθμος εληξε και αποσυνδεθηκε απο το δικτυο λογω οτι δεν ειχες βαλει καρτα για 13 μηνες!.

φταιει η wind επειδη εσυ ξεχασες να ανανεωσεις και εχασες το νουμερο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

H αλλαγή σε WIND INTERNATIONAL πριν 1 χρόνο γινόταν αποκλειστικά από το 1260.Απλά πρέπει να πέσεις σε ενημερωμένο υπάλληλο γιατί δεν το ξέρουν όλοι.Ο υπάλληλος στέλνει αλλού το αίτημα και μετά από λίγο γίνεται η αλλαγή.Δεν ξέρω αν αυτό δεν ισχύει πλέον.

TCL 40 NXTPAPER

Κάποιος έγραψε ότι η γουίντ δε δέχεται πλέον εκτυπωμένεσ συμπληρωμένεσ υπεύθυνες δηλώσεις για ταυτοποίηση. Γιατί άραγε;;; Πολύ περίεργο. Αντί να βοηθήσουν τον συνωστισμό, θα επιτύχουν το αντίθετο.

Το sharing εξακολουθεί να μην λειτουργεί με άγνωστο το πότε θα επαναλειτουργήσει...

ειναι αναλογα το καταστημα ΠΡΟΣΟΧΗ η δηλωση οταν την πας ΔΕΝ πρεπει να ειναι υπογεγραμμενη πρεπει να υπογραψεις μπροστα τους.. αλλα και εγω οταν πηγα μια πριν την διαφημιση με κοιταγαν με απορια!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κάποιος έγραψε ότι η γουίντ δε δέχεται πλέον εκτυπωμένεσ συμπληρωμένεσ υπεύθυνες δηλώσεις για ταυτοποίηση. Γιατί άραγε;;; Πολύ περίεργο. Αντί να βοηθήσουν τον συνωστισμό, θα επιτύχουν το αντίθετο.

Το sharing εξακολουθεί να μην λειτουργεί με άγνωστο το πότε θα επαναλειτουργήσει...

Δέχονται υπεύθυνες δηλώσεις μέχρι τις 20.

Βέβαια είναι στην ευχέρεια του μαγαζιού.

Σκέψου οτι κάπου πρέπει να τις στείλουν και αυτοί.

Αλλά ο Έλληνας της τελευταίας στιγμής θέλει να εξυπηρετηθεί κιόλας!

Για το sharing αναμένουμε.

Ούτε καν τα συμβόλαια δεν μπορούν να στείλουν λεφτά σε καρτοκινητά.

Πιστεύω θα λειτουργήσει πάλι προς Αύγουστο.

Edited by DemetreKre

Για το sharing αναμένουμε.

Ούτε καν τα συμβόλαια δεν μπορούν να στείλουν λεφτά σε καρτοκινητά.

Πιστεύω θα λειτουργήσει πάλι προς Αύγουστο.

Κι εγώ έτσι νομίζω, μιας και παρόμοιο πρόβλημα δυσλειτουργίας είχε προκύψει στην δήλωση των 2 αριθμών με 0.01€/1' στα F2G5 & F2G6 για αρκετές μέρες όταν καταργήθηκε η "Δέσμευση τιμής". Η λειτουργία της αλλαγής/δήλωσης των 2 αριθμών επανήλθε κανονικά (έως τώρα). Ας ελπίζουμε η διακοπή του Wind Sharing να επανέλθει μετά τις 5/8/2010...:rolleyes:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova