morfeass Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να αγοράσω απο expansys ένα HSDPA USB modem και να βάλω μέσα κάποιο καρτοκινητό με δωρεάν MB (internet). Έχω ήδη ένα f2g, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή πρέπει να κάνω ανάλογη σύνδεση; Ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι γιατί στο search δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπέρα & από μένα! & εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, η υπηρεσία μου απενεργοποιήθηκε (άγνωστο πότε, παντως σίγουρα μετά τις 29/4) & το πήρα χαμπάρι εχθές το πρωί. Επικοινώνησα με το cc & μου είπαν ότι ήταν γενικευμένο πρόβλημα. Διορθώθηκε σήμερα, αλλά εν το μεταξύ μου έχει φάει από την κάρτα περίπου 15Ε από επικοινωνία με f2g & internet. Περιμένω μνμ τους για πίστωση του ποσού (υποτίθεται αύριο...:whistle:), αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπέρα & από μένα! & εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, η υπηρεσία μου απενεργοποιήθηκε (άγνωστο πότε, παντως σίγουρα μετά τις 29/4) & το πήρα χαμπάρι εχθές το πρωί. Επικοινώνησα με το cc & μου είπαν ότι ήταν γενικευμένο πρόβλημα. Διορθώθηκε σήμερα, αλλά εν το μεταξύ μου έχει φάει από την κάρτα περίπου 15Ε από επικοινωνία με f2g & internet. Περιμένω μνμ τους για πίστωση του ποσού (υποτίθεται αύριο...:whistle:), αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος... Διορθωθηκε σημερα;;;;την παλευουν στο τηλεφωνικο κεντρο;;;δλδ θελουν να τα ακουσουν χοντρα;;;οχι δεν εχει λυθει σε ολους το προβλημα...και επισης το συστημα τους κανει οτι ναναι χρεωσεις...! Εμενα προχτες με χρεωσε 4€ μετα απο την επικοινωνια με το 1260 και οταν ανεφερα την χρεωση μου απεστηλαν μηνυμα απο την wind οτι ειναι κανονικη η χρεωση...εγω ομως δεν ειχα κανει αλλα τηλεφωνα...!δεν τον χρησιμοποιω τον αριθμο...αυριο θα ζητησω ακριβως απο που προηλθε η χρεωση!!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να αγοράσω απο expansys ένα HSDPA USB modem και να βάλω μέσα κάποιο καρτοκινητό με δωρεάν MB (internet). Έχω ήδη ένα f2g, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή πρέπει να κάνω ανάλογη σύνδεση; Ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι γιατί στο search δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ανετα. Οσο αφορα το modem ριξε και μια ματια στην προσφορα του pc world. Το modem αυτο δουλευει και με wind βαζοντας το αναλογο προγραμμα. http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Μπορεις να το χρησιμοποιησεις ανετα. Οσο αφορα το modem ριξε και μια ματια στην προσφορα του pc world. Το modem αυτο δουλευει και με wind βαζοντας το αναλογο προγραμμα. http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html Και ήμουν έτοιμος να σκάσω 60 Ευρώ στο expansys. Καλά τρομερή προσφορά. Thanks φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μετά από 5 μέρες κι ακόμα να διορθωθεί το πρόβλημα και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μετά από 5 μέρες κι ακόμα να διορθωθεί το πρόβλημα και σε μένα... Δεν μπορω να τους χαριστω σημερα δεν παει αλλο....ειμαι 2μηνες χωρις τηλεφωνο!!δεν μπορει να εχω φερει τοσα ατομα στο f2g και επειδη το συστημα τους ειναι προβληματικο να ταλαιπωρουμαι εγω...φιλε μου παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και χωστα,δεν καταλαβαινουν αυτοι εκει!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δεν μπορω να τους χαριστω σημερα δεν παει αλλο....ειμαι 2μηνες χωρις τηλεφωνο!!δεν μπορει να εχω φερει τοσα ατομα στο f2g και επειδη το συστημα τους ειναι προβληματικο να ταλαιπωρουμαι εγω...φιλε μου παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και χωστα,δεν καταλαβαινουν αυτοι εκει!!! Eμένα το διόρθωσαν την Δευτέρα όπως και στους πιο πολλούς ! Πάρτε τηλ ζητήστε να μιλήσετε με κάποιον προιστάμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δεν μπορω να τους χαριστω σημερα δεν παει αλλο....ειμαι 2μηνες χωρις τηλεφωνο!!δεν μπορει να εχω φερει τοσα ατομα στο f2g και επειδη το συστημα τους ειναι προβληματικο να ταλαιπωρουμαι εγω...φιλε μου παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και χωστα,δεν καταλαβαινουν αυτοι εκει!!! Οτι να ναι...περνω και λεει ειναι αδυνατο να σας εξυπηρετησουμε...αι σιχτιρ wind!!!επιστροφη στην cosmote!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Οτι να ναι...περνω και λεει ειναι αδυνατο να σας εξυπηρετησουμε...αι σιχτιρ wind!!!επιστροφη στην cosmote!! Σωθηκες στην κοσμοτε μετα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Σωθηκες στην κοσμοτε μετα ! Κιτα να δεις τωρα τι γινεται. Οταν εισαι σε μια εταιρεια σαν την wind πανω απο 3 χρονια και εκεινη σε γραφει και σου λεει μαλ...ιες συνεχεια για να σωσει αυτα που δεν σωνονται αντε γεια! Εγω ενεργοποιησα την προσφορα απο την πρωτη μερα που βγηκε και εκτοτε δεν εχω τηλεφωνο εξ αιτιας του ηλιθιου συστηματος τους! Εδω και 2 μηνες δεν μπορω να παρω τηλεφωνο να στειλω sms και να πλοηγηθω στο νετ! Οταν μια εταιρεια δεν σεβεται τους πελατες της, δνε μπορεις να την σεβαστεις και εσυ! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δεν μπορω να τους χαριστω σημερα δεν παει αλλο....ειμαι 2μηνες χωρις τηλεφωνο!!δεν μπορει να εχω φερει τοσα ατομα στο f2g και επειδη το συστημα τους ειναι προβληματικο να ταλαιπωρουμαι εγω...φιλε μου παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και χωστα,δεν καταλαβαινουν αυτοι εκει!!! Φιλε τους ξαναπηρα και ειδαν οτι υπαρχει αιτημα μου απο 1/5 κ μου λεει οτι θα το ξαναστειλει στο αρμωδιο τμημα με υψηλη προταιρεοτητα! οτι να 'ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Φιλε τους ξαναπηρα και ειδαν οτι υπαρχει αιτημα μου απο 1/5 κ μου λεει οτι θα το ξαναστειλει στο αρμωδιο τμημα με υψηλη προταιρεοτητα! οτι να 'ναι.. Σωθηκες...να ξερες ποσα χρηματα εχω χασει με το να τους περνω συνεχεια τηλεφωνα!!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Καλησπέρα! Είμαι κι εγώ κάτοχος F2G με την προσφορά που έβαλε, και εως τώρα σχετικά ευχαριστημένη. Όμως παρατήρησα πριν λίγο πως κάθε φορά που καλώ κάποιον ή με καλούν, στην αρχή της κλήσης μου βγάζει το μήνυμα "Δεν παρέχεται κρυπτογράφηση από το δίκτυο. Μη ασφαλής μετάδοση." :blink: Τι είναι αυτό? Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δεν μπορω να τους χαριστω σημερα δεν παει αλλο....ειμαι 2μηνες χωρις τηλεφωνο!!δεν μπορει να εχω φερει τοσα ατομα στο f2g και επειδη το συστημα τους ειναι προβληματικο να ταλαιπωρουμαι εγω...φιλε μου παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και χωστα,δεν καταλαβαινουν αυτοι εκει!!! Tι να πω ρε φίλε αν είσαι όντως 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και είσαι ακόμα στη wind φταις κι εσύ, εγώ θα την είχα ήδη κάνει πιστεύω αν με κορόιδευαν έτσι. Μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά εδώ στη τελλας με το ιντερνετ που έμενα κάποιες ώρες χωρίς νετ 1,2,3 ε κάποια στιγμή ειπα φτάνει και την έκανα τώρα να έμενα 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και να έμενα μου φαίνεται παρατραβηγμένο καταγγελία και φορητότητα σε άλλη εταιρία αυτόματα κι εκεί να δεις πότε θα σε καλέσουν και θα ενδιαφερθούν για το πρόβλημα σου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 καταγγελία και φορητότητα σε άλλη εταιρία αυτόματα κι εκεί να δεις πότε θα σε καλέσουν και θα ενδιαφερθούν για το πρόβλημα σου +1 Καλησπέρα! Είμαι κι εγώ κάτοχος F2G με την προσφορά που έβαλε, και εως τώρα σχετικά ευχαριστημένη. Όμως παρατήρησα πριν λίγο πως κάθε φορά που καλώ κάποιον ή με καλούν, στην αρχή της κλήσης μου βγάζει το μήνυμα "Δεν παρέχεται κρυπτογράφηση από το δίκτυο. Μη ασφαλής μετάδοση." :blink: Τι είναι αυτό? Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς; Τι να σου πω μιπως ειναι κατι σν την προω8ηση?Εμενα στο iphone μου βγαζει (στο Ν82 δν εβγαζε τπτ...): Call forwarding Active και πρεπει να πατησω dismiss(κανει 5sec να φυγει),κατανταει λιγο κουραστικο μιπως καποιος ξερει πως αφαιρειται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Tι να πω ρε φίλε αν είσαι όντως 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και είσαι ακόμα στη wind φταις κι εσύ, εγώ θα την είχα ήδη κάνει πιστεύω αν με κορόιδευαν έτσι. Μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά εδώ στη τελλας με το ιντερνετ που έμενα κάποιες ώρες χωρίς νετ 1,2,3 ε κάποια στιγμή ειπα φτάνει και την έκανα τώρα να έμενα 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και να έμενα μου φαίνεται παρατραβηγμένο καταγγελία και φορητότητα σε άλλη εταιρία αυτόματα κι εκεί να δεις πότε θα σε καλέσουν και θα ενδιαφερθούν για το πρόβλημα σου Εκανα καταγγελια σημερα....! Για να δουμε. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Και ήμουν έτοιμος να σκάσω 60 Ευρώ στο expansys. Καλά τρομερή προσφορά. Thanks φίλε μου Πολύ καλή προσφορά όντως!!! Μόνο που σε 2 μερη που εψαξα στην γειτονιά μου είχε εξαντληθεί...:( υπαρχει περίπτωση να το παραγγείλω??? γιατί έχω καιρό να αγοράσω το συγκεκριμενο περιοδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Πολύ καλή προσφορά όντως!!! Μόνο που σε 2 μερη που εψαξα στην γειτονιά μου είχε εξαντληθεί...:( υπαρχει περίπτωση να το παραγγείλω??? γιατί έχω καιρό να αγοράσω το συγκεκριμενο περιοδικό... Εγω το βρήκα και το πήρα το περιοδικό αλλά το στικάκι δεν παρέχεται δυστυχώς,απλά σου δίνει μια έκπτωση 50% για να το αγοράσεις απο καταστημα voda στην μιση τιμή δηλαδή 25€ περίπου.Δεν ξέρω στικάκι απο cosmote θα μπορεί να παίξει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Τι να σου πω μιπως ειναι κατι σν την προω8ηση?Εμενα στο iphone μου βγαζει (στο Ν82 δν εβγαζε τπτ...): Call forwarding Active και πρεπει να πατησω dismiss(κανει 5sec να φυγει),κατανταει λιγο κουραστικο μιπως καποιος ξερει πως αφαιρειται??? Είναι προώθηση αυτό και νομίζω ότι έχει να κάνει με την ειδοποίηση κλήσεων όταν έχεις κλειστό το κινητό ή βρίσκεσαι εκτός δικτύου. Προφανώς στο Ν82 που λες, δεν ήταν ενεργοποιημένο. Πάντα με κάθε επιφυλαξη. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μπα δν εχω επιτηδες κατι τετοιο ενεργοποιησει.Απ'οτι ειδα το εχουν πολλοι αυτο το "προβλημα" και προτεινουν ##002# ##004# τα οποια δν δουλευουν και κατι αλλα παρακυνδινευμενα πραγματα με ssh αλλα επειδη ειμαι νεοπας δν 8α τα πειραξω κ πολυ... 8ενξ παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Στο 1242 ισχυει ηδη η νεα προσφορα και μπορουμε να την ενεργοποιησουμε.Δεν το δοκιμασα ακομη γιατι φοβαμαι μην χασω την προηγουμενη προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Στο 1242 ισχυει ηδη η νεα προσφορα και μπορουμε να την ενεργοποιησουμε.Δεν το δοκιμασα ακομη γιατι φοβαμαι μην χασω την προηγουμενη προσφορα. τι να τη κάνεις τη νέα προσφορά αν έχεις ήδη τη παλιά που είναι εντελώς δωρεάν και δίνει και internet αυτή είναι μόνο για τους καινούργιους που δεν πρόλαβαν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) τι να τη κάνεις τη νέα προσφορά αν έχεις ήδη τη παλιά που είναι εντελώς δωρεάν και δίνει και internet αυτή είναι μόνο για τους καινούργιους που δεν πρόλαβαν Το bonus συνδυάζεται με άλλες προσφορές που δίνουν δωρεάν επικοινωνία προς F2G; Το σχήμα bonus συνδυάζεται με άλλες προσφορές/υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν επικοινωνία προς F2G, όπως η προσφορά Free 2010, ή οι επιλογές Non Stop, και προτεραιότητα κατανάλωσης έχουν τα λεπτά και SMS προς F2G που λήγουν πρώτα Edited May 5, 2010 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Εβαλα και την καινουργια προσφορα δεν εχασα την παλια.Να ρωτισω κατι ξερετε αν ισχυει ακομα μια προσφορα που ειχε παλια οπου με καρτες ανω των 15Ε σου χαριζε το τελος καρτοκινητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts