hostis Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Τι 20 μερες να απαντησουν ρε παιδια; Δεν το καταλαβα αυτο. Νομιμοποιουνται να βαζεις χρηματα και να σου μηδενιζουν κατ'επαναληψη τον λογαριασμο χωρις να κανεις την οποιαδηποτε χρηση; Με κλειστο το τηλεφωνο; Νομιμοποιουνται να σου κοβουν μια γραμμη με αυτον τον τροπο και να μην εχεις καν τηλεφωνο; Και μετα να περιμενεις να απαντησουν; Τι να απαντησουν; Να διορθωσουν το σφαλμα (ή σκοπιμη ενεργεια τους; ) εγω περιμενω πρωτα ωστε να εχω τηλεφωνο. Αν μετα θελουν να ζητησουν συγνωμη ας κανουν και ενα μηνα που λεει ο λογος να απαντησουν. Δηλαδη οταν δηλωνεις βλαβη πχ για το DSL που δεν συγχρονιζει περιμενεις 20 μερες καποια απαντηση η περιμενεις να το φτιαξουν; Που εκει θελει συνηθως και συνεργειο να βγει, οχι απλα πατημα 10 πληκτρων σε ενα pc. Εννοείται ότι έχεις κάνει ό,τι ήταν δυνατό και δεν βρήκες ανταπόκριση. Τί άλλο να κάνεις; Πλέον μόνο γραπτή αναφορά και καταγγελία. Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα είναι επείγον, αλλά ο νόμος δίνει στην wind περιθώριο 20 ημερών για να απαντήσει στην καταγγελία σου. Εάν δεν σου απαντήσει ή αν η απάντηση που θα λάβεις δεν είναι ικανοποιητική το επόμενο βήμα είναι η καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Οι παροχοι ADSL/σταθερης οταν περασουν 2 μερες απο την αναφορα της βλαβης και δεν αποκαταστησουν την λειτουργια της γραμμης ειναι υποχρεωμενοι να καταβαλουν αποζημιωση για καθε ωρα/μερα μη παροχης υπηρεσιων. Υπαρχει συμβολαιο που εχεις υπογραψει και ολα αυτα τα αναφερει. Η κινητη τηλεφωνια ειναι ξεφραγο αμπελι; Κανουν οτι γουσταρουν; Δεν υποκεινται σε νομους; Δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο που θεωρειται οτι εχουν υπογραψει εταιρια και πελατης; Τι συμβαινει στην καρτοκινητη σε αυτη την ερμη χωρα τελικα; Οποιος ξερει κατι παρακαλω να δωσει τα φωτα του. Edited April 18, 2010 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Οι παροχοι ADSL/σταθερης οταν περασουν 2 μερες απο την αναφορα της βλαβης και δεν αποκαταστησουν την λειτουργια της γραμμης ειναι υποχρεωμενοι να καταβαλουν αποζημιωση για καθε ωρα/μερα μη παροχης υπηρεσιων. Υπαρχει συμβολαιο που εχεις υπογραψει και ολα αυτα τα αναφερει. Η κινητη τηλεφωνια ειναι ξεφραγο αμπελι; Κανουν οτι γουσταρουν; Δεν υποκεινται σε νομους; Δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο που θεωρειται οτι εχουν υπογραψει εταιρια και πελατης; Τι συμβαινει στην καρτοκινητη σε αυτη την ερμη χωρα τελικα; Οποιος ξερει κατι παρακαλω να δωσει τα φωτα του. Στην καρτοκινητή δεν υπάρχει έντυπο συμβόλαιο, θεωρείται όμως ότι προσχωρείς σε σύμβαση το περιεχόμενο της οποίας προσδιορίζεται από τα χαρακτηριστικά του πακέτου που αγοράζεις και συμπληρώνεται από τις διατάξεις του νόμου. Για καρτοκινητά και συμβόλαια ο νόμος δεν κάνει ουσιαστική διάκριση. Δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι για αποζημίωση σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας. Ωστόσο, έχεις στο ακέραιο τα δικαιώματα από το αστικό δίκαιο, πχ αποζημίωση για κακή εκπλήρωση, ενδεχόμενη προκληθείσα ζημία κ.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 [/b] Εχω και το μηνυμα (οπως και ολα τα προηγουμενα που αποδεικνυουν το δραμα τους) απο το 1269 το οποιο σημερα μου λεει "εχετε υπολοιπο 0 ευρω και ισχυει μεχρι 22 Μαιου 2011". Μήνυμα από το 1269 που έλεγε ότι έχεις υπόλοιπο 0€?Είσαι σίγουρος??? Υποτίθεται ότι χωρίς να έχεις υπόλοιπο δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα στο 1269 για ενημέρωση υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Τι 20 μερες να απαντησουν ρε παιδια; Δεν το καταλαβα αυτο. Νομιμοποιουνται να βαζεις χρηματα και να σου μηδενιζουν κατ'επαναληψη τον λογαριασμο χωρις να κανεις την οποιαδηποτε χρηση; Με κλειστο το τηλεφωνο; Νομιμοποιουνται να σου κοβουν μια γραμμη με αυτον τον τροπο και να μην εχεις καν τηλεφωνο; Και μετα να περιμενεις να απαντησουν; Τι να απαντησουν; Να διορθωσουν το σφαλμα (ή σκοπιμη ενεργεια τους; ) εγω περιμενω πρωτα ωστε να εχω τηλεφωνο. Αν μετα θελουν να ζητησουν συγνωμη ας κανουν και ενα μηνα που λεει ο λογος να απαντησουν. Δηλαδη οταν δηλωνεις βλαβη πχ για το DSL που δεν συγχρονιζει περιμενεις 20 μερες καποια απαντηση η περιμενεις να το φτιαξουν; Που εκει θελει συνηθως και συνεργειο να βγει, οχι απλα πατημα 10 πληκτρων σε ενα pc. Εγω παλι παλευω με την εξυπηρετηση να μου διορθωσουν το προβλημα παρομοιο με το δικο σου με μηδενισμους και βλαβη με το 1245 καθως λεει οτι καταναλωθηκαν ολα τα λεπτα ενω το κινητο ειναι κλειστο. Πρωτο τηλεφωνο στο 1260 Μεγαλη Εβδομαδα. Δεν εγινε απολυτως τιποτα μεχρι και την παρασκευη 16/4 οπου και ξαναπηρα. Και μου φαινεται εχω ακομα πολλα τηλεφωνα να κανω γιατι αντι να κοιταξουν να διορθωσουν τα λαθη του συστηματος καταναλωνουν το χρονο τους σε διαφημισεις κοντρες με αλλες εταιριες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Έστω και καθυστερημένα, σήμερα μου ήρθε μήνυμα ενημερώνοντάς με ότι το αιτούμενο ποσό επέστρεψε στο υπόλοιπο μου. Να σημειώσω ότι προ αρκετών ημερών είχα σερφάρει στον browser μου με ενεργοποιημένη την προσφορά των 3GB και μου έφαγε 1€ καθώς επίσης και 3 αναπάντητες κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι να πιάσω γραμμή. Συνεπώς, όλα καλά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Έστω και καθυστερημένα, σήμερα μου ήρθε μήνυμα ενημερώνοντάς με ότι το αιτούμενο ποσό επέστρεψε στο υπόλοιπο μου. Να σημειώσω ότι προ αρκετών ημερών είχα σερφάρει στον browser μου με ενεργοποιημένη την προσφορά των 3GB και μου έφαγε 1€ καθώς επίσης και 3 αναπάντητες κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι να πιάσω γραμμή. Συνεπώς, όλα καλά. Απλά ένα μήνυμα ή σου έστειλαν mail? Σε τί αποδίδουν το γεγονός; Σου ζήτησαν συγνώμη για την αναστάτωση; Υπάρχει διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Απλά ένα μήνυμα ή σου έστειλαν mail? Σε τί αποδίδουν το γεγονός; Σου ζήτησαν συγνώμη για την αναστάτωση; Υπάρχει διαβεβαίωση ότι δεν θα επαναληφθεί; Από τότε που έκλεισα το τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση, δεν με ενόχλησαν, ούτε email μου έστειλαν(εξάλλου δεν το είχα δώσει ούτε στην ταυτοποίηση). Απλά σήμερα ήρθε το μήνυμα παροτρύνοντάς με κιόλας να καλέσω στο 1269 για να το επιβεβαιώσω. Όσο για το αν θα ξαναεπαναληφθεί ή όχι, το μόνο που εισέπραξα από την υπάλληλο ήταν ότι μέχρι να μου επιστραφεί το ποσό, να μην κάνω τη χρήση του Internet. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Μήνυμα από το 1269 που έλεγε ότι έχεις υπόλοιπο 0€?Είσαι σίγουρος??? Υποτίθεται ότι χωρίς να έχεις υπόλοιπο δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα στο 1269 για ενημέρωση υπολοίπου. Πιο σιγουρος δεν γινεται http://i44.tinypic.com/2duwi0.jpg Έστω και καθυστερημένα, σήμερα μου ήρθε μήνυμα ενημερώνοντάς με ότι το αιτούμενο ποσό επέστρεψε στο υπόλοιπο μου. Να σημειώσω ότι προ αρκετών ημερών είχα σερφάρει στον browser μου με ενεργοποιημένη την προσφορά των 3GB και μου έφαγε 1€ καθώς επίσης και 3 αναπάντητες κλήσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι να πιάσω γραμμή. Συνεπώς, όλα καλά. Ποτε ειχες παρει τηλεφωνο μηπως θυμασαι; Πριν τη Μεγαλη Εβδομαδα; Hσουν χωρις τηλεφωνο ολες αυτες τις μερες; (μαλλον οχι αφου νομιζω οτι εσυ δεν ειχες το προβλημα να σου μηδενισουν το υπολοιπο) Edited April 20, 2010 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ποτε ειχες παρει τηλεφωνο μηπως θυμασαι; Πριν τη Μεγαλη Εβδομαδα; Hσουν χωρις τηλεφωνο ολες αυτες τις μερες; (μαλλον οχι αφου νομιζω οτι εσυ δεν ειχες το προβλημα να σου μηδενισουν το υπολοιπο) Είχα πάρει πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά εγώ δεν έτυχε να φτάσω σε αρνητικό υπόλοιπο. Απλά εκεί που σέρφαρα κανονικά και είχα και κάρτα κοντά στα 4€, καλώντας το 1269 να κόψω κίνηση είδα ότι μου αφαιρέθηκε 1€ χωρίς λόγο. Έκανα και τις 3 κλήσεις προς το 1260 μέχρι να πιάσω γραμμή και όπως ήταν λογικό, ζήτησα την επιστροφή και του 1€ αλλά και των 3 κλήσεων προς το 1260. Μπορεί να καθυστέρησαν πολύ αλλά τελικά με εξυπηρέτησαν. Και να σου πω την αλήθεια, ήμουν έτοιμος να καλέσω στην εξυπηρέτηση αλλά αυτή τη φορά από σταθερό(ώστε να μην χρεώσω την κάρτα μου) και να τους ρωτήσω για την πορεία του αιτήματός μου μιας και άργησε τόσο πολύ αλλά τελικά δεν πρόλαβα.:p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Πιο σιγουρος δεν γινεται πως γινεται να ληγει στις 22 Μαιου 2011;;; ανανεωσες στις 22 Μαιου 2010;;...στο μελλον;;;; :confused: Edited April 20, 2010 by HEO αφαιρεση φωτο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Είχα πάρει πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά εγώ δεν έτυχε να φτάσω σε αρνητικό υπόλοιπο. .... Τελικα δεν ειχες παρει πριν την Μ. Εβδομαδα αλλα την ιδια μερα που ειχα και εγω το προβλημα. Βρηκα το ποστ σου γιατι το θυμομουν... 31-3-2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3133971#post3133971 Εσυ ενταξει εισαι, εμεις που ειμαστε και χωρις τηλεφωνο να δουμε ποτε και αν θα ξεμπερδεψουμε... @ΗΕΟ Εμ, τι λεω απο προχθες; (κοιτα στην προηγουμενη σελιδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 @ΗΕΟ Εμ, τι λεω απο προχθες; (κοιτα στην προηγουμενη σελιδα) Σορρυ φιλε...δεν το εχω παρακολουθησει στην λεπτομερεια το θεμα σου....νομιζα οτι ειναι μονο θεμα υπολοιπου.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Τελικα δεν ειχες παρει πριν την Μ. Εβδομαδα αλλα την ιδια μερα που ειχα και εγω το προβλημα. Βρηκα το ποστ σου γιατι το θυμομουν... 31-3-2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3133971#post3133971 Εσυ ενταξει εισαι, εμεις που ειμαστε και χωρις τηλεφωνο να δουμε ποτε και αν θα ξεμπερδεψουμε... Έλα μωρέ, λεπτομέρειες...:lol::p Τουλάχιστον ήταν μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδας:D Το ίδιο κάνει:D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δεν εκανες κατι για να ζητας συγνωμη φιλε. Αλοιμονο! Απλα σου εδωσα το "link" για να μην γραφω τα ιδια... Να σαι καλα για την ευγένειά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Πιο σιγουρος δεν γινεται http://i44.tinypic.com/2duwi0.jpg Αστείο όμως, να μην ξέρουν να γράψουν και το ρήμα «χρησιμοποιώ»! Πολύ περίεργο για μια εταιρεία του μεγέθους... Τί άλλο θα δούμε με αυτή την εταιρεία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Αστείο όμως, να μην ξέρουν να γράψουν και το ρήμα «χρησιμοποιώ»! Πολύ περίεργο για μια εταιρεία του μεγέθους... Τί άλλο θα δούμε με αυτή την εταιρεία; Αγραμματοι παιδι μου ολοι σε αυτη τη wind.....χαχα!!!!πολυ πειστικη η φωτο του μηνυματος παντως! Edited April 20, 2010 by kwstas18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Αστείο όμως, να μην ξέρουν να γράψουν και το ρήμα «χρησιμοποιώ»! Πολύ περίεργο για μια εταιρεία του μεγέθους... Τί άλλο θα δούμε με αυτή την εταιρεία; Καλα δεν καταλαβες οτι δεν ειναι αληθινη η φωτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Αγραμματοι παιδι μου ολοι σε αυτη τη wind.....χαχα!!!!πολυ πειστικη η φωτο του μηνυματος παντως! Σαφώς και αυτό είναι το λιγότερο. Πολλοί συνδρομητές έμειναν χωρίς τηλέφωνο, καθώς ήταν ένα πρόβλημα με πολύ μεγάλη έκταση, όπως φαίνεται από τα ποστ των μελών του φόρουμ από διάφορες περιοχές. Ακούστηκαν κατηγορίες ότι έγινε σκόπιμα για να πλήξει συνδρομητές που δεν θα αναζητούσαν τα μικρά ποσά που τους αφαιρέθηκαν ή που δεν θα το συνειδητοποιούσαν, ή ακόμη για να συγκεντρωθούν χρήματα από τις κλήσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Σε άλλες εταιρείες θα είχαν πέσει κεφάλια. Η wind το έκανε γαργάρα Δεν νομίζετε ότι οφείλει για όλα αυτά μία εξήγηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλα δεν καταλαβες οτι δεν ειναι αληθινη η φωτο ; Δεν έχω τίποτα εναντίον του φίλου jsimeo, αλλά μου φαίνεται και εμένα η φωτό πλαστή. Εγώ έχω 0,06 ευρώ στην κάρτα (σ' έναν αριθμό που δεν χρησιμοποιώ συχνά) και όποτε πάω να στείλω μήνυμα για ενημέρωση μου βγάζει «Αποστολή μηνύματος απέτυχε. Δοκιμάστε ξανά» Άλλο θέμα: Πόσα ευρώ πρέπει να έχει κάποιος στην κάρτα για να ενεργοποιήσει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας, sms και Internet ? Έχω μόνο 0,06 και μου βγάζει μήνυμα «Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση εξερχομένων κλήσεων από το κινητό σας. Σε περίπτωση οικονομικής εκκρεμότητες, επισκεφθείτε ένα κατάστημα Wind μπλα, μπλα, μπλα…» Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δεν έχω τίποτα εναντίον του φίλου jsimeo, αλλά μου φαίνεται και εμένα η φωτό πλαστή. Εγώ έχω 0,06 ευρώ στην κάρτα (σ' έναν αριθμό που δεν χρησιμοποιώ συχνά) και όποτε πάω να στείλω μήνυμα για ενημέρωση μου βγάζει «Αποστολή μηνύματος απέτυχε. Δοκιμάστε ξανά» Άλλο θέμα: Πόσα ευρώ πρέπει να έχει κάποιος στην κάρτα για να ενεργοποιήσει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας, sms και Internet ? Έχω μόνο 0,06 και μου βγάζει μήνυμα «Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση εξερχομένων κλήσεων από το κινητό σας. Σε περίπτωση οικονομικής εκκρεμότητες, επισκεφθείτε ένα κατάστημα Wind μπλα, μπλα, μπλα…» η φωτο παιδια ειναι καραψευτικη!εχει ορθογραφικο,κρυβεται ο αποστολεας...ε και αλλα θελετε;τελος παντων!για να ενεργοποιησεις το πακετο αλλα και για να μπορεις να το χρησιμοποιεις πρεπει αν εχεις υπολοιπο πανω απο 0,07ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 η φωτο παιδια ειναι καραψευτικη!εχει ορθογραφικο,κρυβεται ο αποστολεας...ε και αλλα θελετε;τελος παντων!για να ενεργοποιησεις το πακετο αλλα και για να μπορεις να το χρησιμοποιεις πρεπει αν εχεις υπολοιπο πανω απο 0,07ευρω! [off-topic] Αν δεις ανάμεσα από τις μπάρες του σήματος και τις μπάρες της μπαταρίας αναγράφεται το 1269 [/off-topic] :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) [off-topic] Αν δεις ανάμεσα από τις μπάρες του σήματος και τις μπάρες της μπαταρίας αναγράφεται το 1269 [/off-topic] :p πωπω!πρεπει μαλλον να παω σε οφθαλμιατρο......!!!!τζαμπα(;?;?;?) κακολογησα το παιδι! Edited April 20, 2010 by kwstas18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Το πρωι απαντησα με αυτη την φωτογραφια σε 2 ατομα που απο χθες το βραδυ εγραφαν οτι ελεγα ψεματα για το οτι μου ηρθε μηνυμα απο το 1269 που ανεφερε οτι εχω υπολοιπο μηδεν ευρω. Μετα απο το μηνυμα μου καποιος (moderator προφανως) εσβησε τα μηνυματα τους οπως και την απαντηση μου προς αυτους. Το αφησα να περασει ετσι λοιπον. Τωρα ξαναβγαινουν οι ιδιοι και λενε οτι η φωτογραφια ειναι ψευτικη και λοιπες εξυπναδες. Προφανως δεν διαβασαν οσα εγραψα το πρωι αφου δεν προλαβαν. Ηταν αυτα: Αυτα ελεγες χθες για μενα: Αρχικό μήνυμα από scream Αν εχεις υπολοιπο καρτας κατω απο 0.08 λεπτα δεν εχεις τη δυνατοτητα να στειλεις μηνυμα ουτε στο 1269.Οποτε αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω δεν μπορει να ισχυει.Οποτε δεν μας λεει αληθεια.Ε φιλε; και αυτα για τον αλλο φιλο που ανεφερε μετα ακριβως ιδιο προβλημα με το δικο μου: Αρχικό μήνυμα από scream Aυτο που λες δεν μπορει να συμβαινει φιλε.Απλα ειχες νεα καρτοκινητη πριν και το ενεργοποιησες με μηνυμα και υστερα αλλαξες σε f2g και σου μηδενισε το υπολοιπο. Επειδη το συνεχιζεις λοιπον θα σου απαντησω. Το τι μπορει να συμβαινει το ξερει αυτος στον οποιο εχει συμβει. Οχι αυτος που ΔΕΝ του εχει συμβει. Γι αυτο μιλα μονο για ο,τι σου εχει συμβει και οχι για ο,τι ΔΕΝ σου εχει συμβει. Μην φτιαχνεις υποθετικες ιστοριες και βεβαια μην πετας λασπη στους αλλους οτι λενε ψεματα. Ξερεις εγω προσωπικα εχω τα διπλα σου χρονια και δεν ειναι γνωρισμα ενος "μεγαλου" ανθρωπου να λεει ψεματα σε ενα φορουμ. Στο φορουμ μπαινει για να παρει μια βοηθεια η αλλες φορες για να ΔΩΣΕΙ βοηθεια σε καποιον συνανθρωπο του. Οσοι ειναι πιτσιρικια μπορει να κανουν την πλακα τους αλλα οχι σε τετοια section οπως και να εχει. Οποτε αυτα περι ψεματος αλλου... Και για να σου δειξω οτι πραγματικα θελω να καταλαβεις, εκατσα και εβγαλα φωτογραφια για σενα και για οποιον αλλον δεν πιστευει τα απιστευτα που κανει η wind τον τελευταιο μηνα! (για σενα προσωπικα θα ευχομουν να σου συμβει κατι παρομοιο, οχι απο κακια φυσικα, αλλα για να σου γινει "μαθημα" και να μην εισαι τοσο απολυτος και δυσπιστος με καποιους που λενε κατι αντιθετο απο αυτο που νομιζεις εσυ. Σαν μαθημα ζωης που θα σε βοηθησει να μην εχεις παροπιδες. Ολα αυτα σαν μπαμπας σου τα λεω αφου θα μπορουσα ηλικιακα να ειμαι, μην τα παρεις στραβα). Και απαντω σε οσα λετε απο το απογευμα: Λετε να μην ξερω οτι δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα οταν το υπολοιπο σου ειναι μηδεν; Εδω και 20 μερες και ζω και λεω οτι "ουτε μηνυμα σε 1269 και 1245 δεν μπορω να στειλω απο τοτε που μου εφαγαν απο το λογαριασμο τα χρηματα απενεργοποιωντας το λογαριασμο μου." Την Κυριακη λοιπον οταν ανοιξα την καρτα αυτη γνωριζοντας οτι την προηγουμενη μερα εβαλα 1 ευρω, εστειλα sms για να τσεκαρω οτι δεν εκαναν κατι εκ νεου (λες και το ξερα). Οποτε και μου ηρθε αυτη η απαντηση που βλεπετε στην φωτο. Μετα απο καποιες ωρες που ξαναδοκιμασα μπας και το διορθωσαν δεν μπορουσε πλεον να στειλει sms (οπως γινεται κανονικα). Ειναι φυσιολογικο να σου απενεργοποιουν τον λογαριασμο ενω την προηγουμενη μερα (τελευταια της διοριας) ανανεωνεις και σου ερχεται επιβεβαιωτικο sms με το νεο υπολοιπο; Ειναι φυσιολογικο ενω εχεις μιλησει 5 λεπτα μονο με F2G και εχεις στειλει μονο 1 SMS να σου λεει το 1245 οτι εχεις εξαντλησει το υπολοιπο δωρεαν λεπτων και SMS; Ειναι φυσιολογικο να ανανεωνεις εκ νεου με 1€ τον χρονο ομιλιας σου να κλεινεις τον αριθμο και την επομενη μερα να τον ανοιγεις και να ειναι παλι μηδεν; Ειναι φυσιολογικο να ανανεωνεις 17-4-2010 και ο χρονος σου (συμφωνα με το sms στην φωτο της επομενης μερας) να ληγει 22-5-2011; (Οταν ανανεωσα το sms ελεγε σωστα μεχρι 17-4-2011) Τοτε γιατι χαρακτηριζετε την φωτογραφια ψευτικη απλα επειδη με μηδεν υπολοιπο δεν ειναι φυσιολογικο να στειλεις μηνυμα στο 1269; Καλο θα ηταν πριν γραφετε ο,τι θελετε να γραψετε παντα να σκεφτεστε λιγο και να εχετε σφαιρικη αποψη και γνωση ενος θεματος που κρινετε. Δεν μπορεις να κρινεις κατι το οποιο δεν το γνωριζεις. Αν βλεπατε ενα τετοιο μηνυμα (φωτο) στο ξεκαρφωτο τοτε να καταλαβω την καχυποψια. Αλλα εχει προηγηθει ολοκληρη κουβεντα και αναφορα των τοσων περιεργων πραγματων που συμβαινουν. Ρε παιδια, ελεος! :( Υ.Γ. Εγω φταιω και για τα ορθογραφικα λαθη τους!; Μηπως φταιω εγω και για οσα εχουν κανει στον λογαριασμο μου τοσες μερες;; Ολα αυτα φιλικα ασχετα που με εχετε θυμωσει! Θα παρακαλεσω τους moderators να μην διαγραψουν τα μηνυματα απο το απογευμα μεχρι και τωρα γιατι ευελπιστω οτι θα λυθει η παρεξηγηση και οτι κατι θετικο προκυπτει απο την ολη "διαφωνια". Σβηνοντας παλι θα μενουν λαθος εντυπωσεις και θυμωμενοι χρηστες. Edited April 20, 2010 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Πολύ ωραία αυτά που λες! Είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι χρήστες που παρεξήγησαν την κατάσταση. Στο διαταύτα τώρα, θα σου πρότεινα να καλέσεις την εξυπηρέτηση από σταθερό δηλ. στο 693 560 1260 και να τους αναφέρεις όλα αυτά που έγραψες και σε εμάς εδώ, να ελέγξουν τις κινήσεις που έγιναν στο λογαριασμό σου και να παραπέμψουν τα αιτήματα σου στο τεχνικό τμήμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σε τακτοποιήσουν αργά ή γρήγορα. Επιβεβαιωμένο από μένα κι από άλλους χρήστες παραπάνω. ΥΓ. Όσο για τα emails που στέλνετε μερικοί στην ΕΕΤΤ ή στην εκάστοτε εταιρεία, θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου κι ότι λύση που να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες, ΔΕΝ θα υπάρξει. Συνεπώς, κάντε τη δουλειά σας μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.:O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts