dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 το ιντερνετ θα το δωσει αργα η γρηγορα... απλα η wind μπηκε μεσα με τοση διαφημιση κ μην ξεχναμε για καποιες μερες εδινε 1000 λεπτα προς ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ επισης χρεωνει ανα δευτερολεπτο.οποτε ισως να μην μπορει να μπει αλλο μεσα ....εγω χλωμο το βλεπω να γυρναει πισω το 10αρικο ... Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 το ιντερνετ θα το δωσει αργα η γρηγορα... απλα η wind μπηκε μεσα με τοση διαφημιση κ μην ξεχναμε για καποιες μερες εδινε 1000 λεπτα προς ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ επισης χρεωνει ανα δευτερολεπτο.οποτε ισως να μην μπορει να μπει αλλο μεσα ....εγω χλωμο το βλεπω να γυρναει πισω το 10αρικο ... Πότε μας έδινε 1000 λεπτά για ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ; μην λέμε ότι να 'ναι; Μην λέμε ότι πρέπει να λυπηθούμε μια εταιρεία δισεκατομμυρίων € μήπως μπει μέσα η καημένη... Να βγάλουμε δίσκο για έρανο αν είναι... Είμαστε καταναλωτές και όχι ζώα! Πάρτε το χαμπάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ....εγω χλωμο το βλεπω να γυρναει πισω το 10αρικο ... Γιατί να μην το δώσουν πίσω;:worry:Δηλαδή αυτοί που έχουν Vodafone και είχαν ενεργοποιήσει την υπηρεσία με τα 9 ευρώ είναι έξυπνοι που τους έδωσαν τα λεφτά τους πίσω και αυτοί που έχουν Wind και είχαν ενεργοποιήσει την υπηρεσία με 10 ευρώ είναι μ****κες και δεν θα πάρουν τίποτα;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πότε μας έδινε 1000 λεπτά για ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ; μην λέμε ότι να 'ναι; Μην λέμε ότι πρέπει να λυπηθούμε μια εταιρεία δισεκατομμυρίων € μήπως μπει μέσα η καημένη... Να βγάλουμε δίσκο για έρανο αν είναι... Είμαστε καταναλωτές και όχι ζώα! Πάρτε το χαμπάρι! φιλε εγω απο την ημερα που το ενεργοποιησα κ για μια εβδομαδα επαιρνα τηλεφωνα προς ολα τα δκτυα και μου αφαιρουσε απο τα 1000 συνολικα εκανα καπου 300 λεπτα προς αλλα δικτυα, επισης μεχρι και σημερα η χρεωση γινεται ανα δευτερολεπτο Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 σαφεστατα θα απαιτησουμε να πιστωθουν τα 9 ευρω... αλλα δεν το βλεπω... αν δε τα γυρισει πισω η wind εχει προβαδισμα χιλιαδων ευρω εναντι των ανταγωνιστων της που εδωσαν σχεδον απο την πρωτη ημερα την ιδια υπηρεσια με μολις 1ευρω... ελπιζω αυτα τα χρηματα που πηρε να τα αξιοποιησει προς το συμφερων των συνδρομητων f2g με νεα πακετα κ υπηρεσιες Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 φιλε εγω απο την ημερα που το ενεργοποιησα κ για μια εβδομαδα επαιρνα τηλεφωνα προς ολα τα δκτυα και μου αφαιρουσε απο τα 1000 συνολικα εκανα καπου 300 λεπτα προς αλλα δικτυα, επισης μεχρι και σημερα η χρεωση γινεται ανα δευτερολεπτο Κι εγώ το ενεργοποίησα την πρώτη μέρα της προσφοράς. Δεν έχω 1000 λεπτά προς ΟΛΑ τα δίκτυα αλλά μόνο προς F2G και δεν διαφωνούμε για την χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Την "προσφορά" την ενεργοποίησα σε 3 αριθμούς Wind την πρώτη κιόλας μέρα και πήρα κλήσεις προς F2G!! Αν εσύ είσαι ο μόνος τυχερός, τι να σου πω... τότε όντως νομίζω ότι αν έχεις κλήσεις προς όλους είναι καλή η προσφορά. Τώρα όμως αυτό που γίνεται είναι κοροϊδία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλα ας εδινε internet και ας το κρατουσε το δεκαρικο, χαλαλι εδω που φτασαμε. Αλλα ουτε αυτο προβλεπω να δωσει. Τωρα η χρεωση ανα δευτερολεπτο γινεται λογο καποιου κολληματος του συστηματος και οχι επειδη το προσφερει. Επισης αυτο με τα λεπτα προς ολα τα δικτυα σε μενα δεν λειτουργησε, ηταν προφανως και αυτο καποιο bug. Τεσπα, η vodafone συνεχιζει να προσφερει την καλυτερη προσφορα και η επιστροφη των 8 ευρω με εκπλησει θετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλα ας εδινε internet και ας το κρατουσε το δεκαρικο, χαλαλι εδω που φτασαμε. Αλλα ουτε αυτο προβλεπω να δωσει. Τωρα η χρεωση ανα δευτερολεπτο γινεται λογο καποιου κολληματος του συστηματος και οχι επειδη το προσφερει. Επισης αυτο με τα λεπτα προς ολα τα δικτυα σε μενα δεν λειτουργησε, ηταν προφανως και αυτο καποιο bug. Τεσπα, η vodafone συνεχιζει να προσφερει την καλυτερη προσφορα και η επιστροφη των 8 ευρω με εκπλησει θετικα. αν ηταν bug του συστηματος δεν υπηρχε λογος στο ηχογραφημενο μηνυμα να υπαρχει ηχογραφηση για τα δευτερολεπτα και δεν ειμουν ο μονος που εκανα κλησεις προς αλλα δικτυα καντε μια αναζητηση στο φορουμ ;) πηρε κανεις αλλος τηλεφωνο ? εμενα μου ειπε να ξανακαλεσω αυριο Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ε ενταξει σε μενα δε δουλεψε κατα αυτο τον τροπο τι να κανουμε! Αυτο με τα δευτερολεπτα παντως οντως ειναι περιεργο. Αλλα αν ηταν να το αφησουν ετσι επρεπε να το διαφημισουν κιολας, θα ειχε θετικο αντικτυπο. Τεσπα, στο προκυμενο, internet δε βλεπω, τοσο πολυ το τσιγγουνευονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Τεσπα, στο προκυμενο, internet δε βλεπω, τοσο πολυ το τσιγγουνευονται? Οχι. Εχουν δώσει από εποχές gprs τόσο internet, που δεν έχουν δώσει οι πάροχοι που δίνουν τωρα adsl. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδιά μόλις είδα αυτό: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=320. Ισχύει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 αν ηταν bug του συστηματος δεν υπηρχε λογος στο ηχογραφημενο μηνυμα να υπαρχει ηχογραφηση για τα δευτερολεπτα και δεν ειμουν ο μονος που εκανα κλησεις προς αλλα δικτυα καντε μια αναζητηση στο φορουμ ;) πηρε κανεις αλλος τηλεφωνο ? εμενα μου ειπε να ξανακαλεσω αυριο Επειδή κι εμείς κάνουμε κλήσεις προς άλλα δίκτυα και χρεωνόμαστε κανονικά και με τον νόμο λέμε ότι εσείς οι λίγοι είστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι κλήσεις δηλαδή είναι μόνο προς F2G! Κάνεις ακόμα κλήσεις προς όλα τα δίκτυα δηλαδή είτε είναι καρτοκινητό είτε συμβόλαιο; Παιδιά μόλις είδα αυτό: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=320. Ισχύει;:confused: Δηλαδή όποιος ενεργοποιήσει την προσφορά ακόμα και μέχρι τις 15/2/09 χρεώνεται 9€; Και τότε προς τι η διαφήμιση με το 1€????? Είναι γελοίοι οι άνθρωποι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Οχι. Εχουν δώσει από εποχές gprs τόσο internet, που δεν έχουν δώσει οι πάροχοι που δίνουν τωρα adsl. :rolleyes: ετσι ειναι , και μην ξεχναμε οτι με wind εχουμε την φτηνοτερη ομιλια και sms προς αλλα δικτυα , οποτε δεν μπορουμε να απαιτουμε τοσα , εταιρια ειναι θελει κερδος, απο κει και περα ελπιζουμε στην καλη της θεληση :p Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Επειδή κι εμείς κάνουμε κλήσεις προς άλλα δίκτυα και χρεωνόμαστε κανονικά και με τον νόμο λέμε ότι εσείς οι λίγοι είστε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι οι κλήσεις δηλαδή είναι μόνο προς F2G! Κάνεις ακόμα κλήσεις προς όλα τα δίκτυα δηλαδή είτε είναι καρτοκινητό είτε συμβόλαιο; μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφω.. απο την ημερα που το ενεργοποιησα νομιζω ηταν η δευτερη μερα που ετρεχε το προγραμμα μεχρι μια βδομαδα περιπου... ΟΧΙ ΤΩΡα και φυσικα οι κλησεις ειναι δωρεαν προς f2g.. τι δεν καταλαβες ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Μπραβο στη wind ! Εβαλε τα πραγματα στη θεση τους ! Πώς τα έβαλε στην θέση τους? Πλέον είναι η χειρότερη προσφορά από όλους, με διαφορά! Οι όροι της wind αναγράφουν χρέωση ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης, ενώ οι cosmote και vodafone χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο μετά το πρώτο τρίλεπτο. Οι cosmote και vodafone δίνουν και δωρεάν βιντεοκλήσεις, η τιμ όχι. Η vodafone δίνει και δωρεάν MMS (και ολίγη από internet), η tim όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πώς τα έβαλε στην θέση τους? Η χειρότερη προσφορά από όλους είναι πλέον, και μάλιστα με διαφορά! Οι όροι της προσφοράς γράφουν χρέωση ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης στην wind, ενώ οι cosmote και vodafone χρεώνουν ανά δευτερόλεπτο μετά το πρώτο τρίλεπτο. Οι cosmote και vodafone δίνουν και δωρεάν βιντεοκλήσεις, η τιμ όχι. Η vodafone δίνει και δωρεάν MMS (και ολίγη από internet), η tim όχι. ? της wind ειναι ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο(εστω και ατυπα)... τι μας λες τωρα.. τωρα αν θελεις εσυ τοσο πολυ mms η ιντερνετ 30mb:lol: και να χρυσοπληρωνεις μια κληση η ενα sms προς αλλα δικτυα ειναι επιλογη σου... σ αυτη τη ζωη ολα ειναι θεμα επιλογης Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ετσι ειναι , και μην ξεχναμε οτι με wind εχουμε την φτηνοτερη ομιλια και sms προς αλλα δικτυα , οποτε δεν μπορουμε να απαιτουμε τοσα , εταιρια ειναι θελει κερδος, απο κει και περα ελπιζουμε στην καλη της θεληση :p Δηλαδή θέλεις να συζητήσουμε για την "Δέσμευση τιμής" της Wind που δεν έχει αναπροσαρμόσει ακόμα τις τιμές τις στις μειωμένες βασικές χρεώσεις των πακέτων της Frog και της Q? Γι' αυτό θέλεις να συζητήσουμε; μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφω.. απο την ημερα που το ενεργοποιησα νομιζω ηταν η δευτερη μερα που ετρεχε το προγραμμα μεχρι μια βδομαδα περιπου... ΟΧΙ ΤΩΡα και φυσικα οι κλησεις ειναι δωρεαν προς f2g.. τι δεν καταλαβες ? Δεν μπορώ να ξέρω τι κλήσεις έκανες. Δεν είχα κι εγώ αυτή την δυνατότητα. Τώρα που το εξηγείς το κατάλαβα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλα αυτο πιστευω ειναι θεμα χρονου να γινει, ετσι ειχαν αργησει και το νοεμβρη με το sms του frog. Παντως ενα internet 50mb δε νομιζω να τους εβαζε μεσα, τα μαζεψαν τα λεφτα απο το 10ευρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Για πηγαίντε μια βόλτα από την Cosmote να δείτε που περιόρισε το 0.01c/λεπτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Δηλαδή όποιος ενεργοποιήσει την προσφορά ακόμα και μέχρι τις 15/2/09 χρεώνεται 9€; Και τότε προς τι η διαφήμιση με το 1€????? Είναι γελοίοι οι άνθρωποι! Όχι δεν ισχύει. Είναι η "παλιά" τιμολόγηση. Προ προσφοράς Cosmote. Επειδή δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το site είναι γελοίοι? Πιο γελοίο μου φαίνεται εμένα να ψάχνουμε αφορμές. Όσο για τα 3', υποθέτω πως θα μπει σύντομα η χρέωση ανα τρίλεπτο. Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με το Non stop της παρέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Δηλαδή θέλεις να συζητήσουμε για την "Δέσμευση τιμής" της Wind που δεν έχει αναπροσαρμόσει ακόμα τις τιμές τις στις μειωμένες βασικές χρεώσεις των πακέτων της Frog και της Q? Γι' αυτό θέλεις να συζητήσουμε; ναι ας το συζητησουμε ,αν και θα βαλει τις νεες τιμες προσωπικα δεν με χαλανε κ οι προηγουμενες χρεωσεις του φρογκ (ειτε με την νεα ειτε με την παλια εχεις την φτηνοτερη προταση κ φυσικα εχεις την επιλογη να την συνδιασεις με πακετα οπως αυτο των 1000 λεπτων) διαφορετικα vodafone cu: Ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσης 30". 'Aνω των 30", η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο;) sms 0,0514 κληση 0,0058 / δευτ θα εχεις ομως 30mb gprs+mms xaxaxa Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 της wind ειναι ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο(εστω και ατυπα)... τι μας λες τωρα.. τωρα αν θελεις εσυ τοσο πολυ mms η ιντερνετ 30mb:lol: και να χρυσοπληρωνεις μια κληση η ενα sms προς αλλα δικτυα ειναι επιλογη σου... σ αυτη τη ζωη ολα ειναι θεμα επιλογης Εσύ dolce7 λες ότι βολεύει την αγαπημένη σου εταιρεία. Θα κόψουν την χρέωση ανά δευτερόλεπτο (όπως κάνει πάντοτε με τα "ανεπίσημα" η τιμ, πχ plus non stop) και μετά θα μας λες, όπως εδώ, ότι είμαστε βλάκες που μπήκαμε στην προσφορά χωρίς να διαβάσουμε τους όρους. Ε λοιπόν οι όροι της wind λένε χρέωση ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης. Που σημαίνει ότι αυτό πρόκειται να εφαρμόσει η wind μόλις λύσει το πρόβλημα συστήματος που την εμποδίζει αυτή την στιγμή, ότι κι αν λέτε οι φίλοι της . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εσύ dolce7 λες ότι βολεύει την αγαπημένη σου εταιρεία. Θα κόψουν την χρέωση ανά δευτερόλεπτο (όπως κάνει πάντοτε με τα "ανεπίσημα" η τιμ, πχ plus non stop) και μετά θα μας λες, όπως εδώ, ότι είμαστε βλάκες που μπήκαμε στην προσφορά χωρίς να διαβάσουμε τους όρους. Ε λοιπόν οι όροι της wind λένε χρέωση ανά τρίλεπτο από την αρχή μέχρι το τέλος της κλήσης. Που σημαίνει ότι αυτό πρόκειται να εφαρμόσει η wind μόλις λύσει το πρόβλημα συστήματος που την εμποδίζει αυτή την στιγμή, ότι κι αν λέτε οι οπαδοί της . κ αυριο να το γυρισει σε χρεωση ανα τριλεπτο που δεν θα το κανει και δεν ειναι προβλημα . εμενα μου χαρισε για ενα μηνα 1000 ΚΑΘΑΡΑ λεπτα.. εκ των οποιων τα 300 ηταν κλησεις προς αλλα δικτυα , δεν εχω αγαπημενο παροχο απλα αυτη ειναι η αληθεια, αν δεν σου αρεσει δεν μπορω να κανω κατι, κατσε εκει που εισαι να σου τρωνε τα ευρω...εδω συζηταμε για την wind (40 ατομα που διαβαζουν τωρα το subforum της wind το διαβαζουν για την wind αν θελουν vodafone θα ερθουν στο subforum της βονταφον) Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 ναι ας το συζητησουμε ,αν και θα βαλει τις νεες τιμες προσωπικα δεν με χαλανε κ οι προηγουμενες χρεωσεις του φρογκ (ειτε με την νεα ειτε με την παλια εχεις την φτηνοτερη προταση κ φυσικα εχεις την επιλογη να την συνδιασεις με πακετα οπως αυτο των 1000 λεπτων) διαφορετικα vodafone cu: Ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσης 30". 'Aνω των 30", η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο;) sms 0,0514 κληση 0,0058 / δευτ θα εχεις ομως 30mb gprs+mms xaxaxa Αν προσπαθείς να με πείσεις για το ότι η Wind δεν μας κορόιδεψε όλους μας με το να μας χρεώνει 10€ μια προσφορά που οι άλλες εταιρείες με τόσα έξτρα την χρεώνουν 1€ ε τότε δεν θα τα καταφέρεις και μην παλεύεις άδικα! Μείνε στην Wind και φρόντισε να την υποστηρίζεις στα καλά και στα κακά. Όχι δεν ισχύει. Είναι η "παλιά" τιμολόγηση. Προ προσφοράς Cosmote. Επειδή δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το site είναι γελοίοι? Πιο γελοίο μου φαίνεται εμένα να ψάχνουμε αφορμές. Είναι γελοία μια εταιρεία που απ' την βιασύνη της να κάνει μια καλή εντύπωση έναντι του ανταγωνισμού δεν ανανεώνει πρώτα την επίσημη ιστοσελίδα της και μετά να τρέξει να βγάλει όσες διαφημίσεις θέλει για να μας πει ότι μας δουλεύει! Και για να καταλάβω και κάτι ακόμα... Εσύ dolce7 δεν έχεις κανένα πρόβλημα που η Wind σου πήρε 10€ έναντι 1€ που πήρε η Cosmote και η Vodafone? Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα που σου προσφέρει πολύ λιγότερα απ' όσα πληρώνουν οι άλλοι στις άλλες εταιρείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 κ αυριο να το γυρισει σε χρεωση ανα τριλεπτο που δεν θα το κανει και δεν ειναι προβλημα . εμενα μου χαρισε για ενα μηνα 1000 ΚΑΘΑΡΑ λεπτα.. εκ των οποιων τα 300 ηταν κλησεις προς αλλα δικτυα , δεν εχω αγαπημενο παροχο απλα αυτη ειναι η αληθεια, αν δεν σου αρεσει δεν μπορω να κανω κατι, κατσε εκει που εισαι να σου τρωνε τα ευρω...εδω συζηταμε για την wind (40 ατομα που διαβαζουν τωρα το subforum της wind το διαβαζουν για την wind αν θελουν vodafone θα ερθουν στο subforum της βονταφον) Το λάθος της wind αφορά αυτούς που επωφελήθηκαν όσο υπήρχε και κανέναν άλλο. Γιατί το πιπιλίζεις λοιπόν? Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η tim σου έδωσε κατά λάθος επιπλέον χρόνο τις πρώτες μέρες της προσφοράς? :rolleyes: Α, και, παρεμπιπτόντως, είμαι κι εγώ στην wind. Και επιμένω (και θα συνεχίσω) να μπαίνω στο forum της wind για να λέω τα μειονεκτήματά της, να μπαίνω στο forum της cosmote και να λέω τα δικά της στραβά, και να κάνω το ίδιο στο forum της vodafone. Όχι επειδή είμαι "γκρινιάρης", αλλά γιατί είναι πολύ πιο χρήσιμο να ενημερώνεται ο κόσμος και για τα μειονεκτήματα της κάθε εταιρείας, ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή. Τους διθυράμβους τους έχουν αναλάβει άλλοι (ξεχωριστοί σε κάθε εταιρεία :p). Η παρατήρησή σου για τις χρεώσεις πάντως είναι σωστή και μου ξέφυγε. Στις χρεώσεις εκτός δικτύου το F2G συμφέρει όντως περισσότερο από τους άλλους δύο. Οπότε πιο σωστό θα ήταν να πω για την wind "με διαφορά η χειρότερη προσφορά για κινητά εντός του ίδιου δικτύου, αλλά παραμένει καλύτερη για τις -εκτός προσφοράς- κλήσεις σε άλλα δίκτυα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts