Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγο μου έστειλαν και εμένα μήνυμα για το nonstop προς όλους αλλά έλεγε κανονικά 5 ευρώ και όχι 2,5.. Ποιος ξέρει;

Νομιζω λεει για ενεργοποιησεις απο 5/11 το μηνυμα.

Υπάρχει τρόπος να μαθαίνουμε αν ένας αριθμός wind είναι f2go ή όχι ;

Δυστυχως οχι

Aλήθεια ρε παιδιά αυτό με τη δέσμευση τιμής αρχίζει να το εγκαταλείπει σιγά σιγά η wind ή ιδεα μου;; Μπαίνω στο site και η ανανέωση αφορά χρεώσεις και προσφορές που οι άλλοι είχαν οι άλλοι μεχρι 30/6 αν δείτε. Οι νέες αλλαγές και προσφορές που κάνουν οι αντίπαλοι δε περνάνε πλέον στη δέσμευση;; Πολύ κρίμα αυτό πάντως γιατί πολλοί προτιμούσαν γι΄αυτο το λόγο να χουν wind

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Aλήθεια ρε παιδιά αυτό με τη δέσμευση τιμής αρχίζει να το εγκαταλείπει σιγά σιγά η wind ή ιδεα μου;; Μπαίνω στο site και η ανανέωση αφορά χρεώσεις και προσφορές που οι άλλοι είχαν οι άλλοι μεχρι 30/6 αν δείτε. Οι νέες αλλαγές και προσφορές που κάνουν οι αντίπαλοι δε περνάνε πλέον στη δέσμευση;; Πολύ κρίμα αυτό πάντως γιατί πολλοί προτιμούσαν γι΄αυτο το λόγο να χουν wind

Η δεσμευση τιμης αφορα κυριως τις βασικες χρεωσεις των αλλων πακετων καρτοκινητης και οχι τις εκαστοτε προσφορες.(Απο το site: Η WIND διατηρεί το δικαίωμα να μην ακολουθεί τυχόν εποχιακές προσφορές, προωθητικές ενέργειες, μειώσεις ή αυξήσεις που θα πραγματοποιούνται στα άλλα πακέτα της ελληνικής αγοράς καρτοκινητής τηλεφωνίας και θα αφορούν εξ’ ολοκλήρου ή θα συνδέονται μερικώς με τα συγκεκριμένα αντίστοιχα προγράμματα. Όμως η WIND ενδέχεται να προσφέρει παραλλαγές των εν λόγω προσφορών της ελληνικής αγοράς Καρτοκινητής τηλεφωνίας στα πλαίσια της “Δέσμευσης Τιμής” ή και να εντάξει τα αντίστοιχα προγράμματα σε προωθητικές ενέργειες ή/και εποχιακές προσφορές, εκπτωτικά/bonus σχήματα, σύμφωνα με την εκάστοτε εμπορική πολιτική της WIND. )Παντως το SITE εχουν πολυ καιρο να το ενημερωσουν στην δευσμευση τιμης .Πχ στο F2G1 ειναι πλεον μονιμα 2 λεπτα το SMS προς F2G ενω στο site αναφερει μεχρι 30-6-08.

Πραγματικα αν κανουν καμια βλακεια κ κοψουν τη δεσμευση θα φυγω κ θα παρω κ πω κ σε οσους ξερω να πανε σε αλλη εταιρια.εκτος βεβαια κ αν βαλουν τις χρεωσεις του f2g1 σαν βασικες.τοτε μαλισταα.να δειτε ποσος κοσμος θα επελεγε f2g.δν πιστευω να νομιζετε οτι ξερουν πολλοι για τις φτηνες χρεωσεις του f2g1+2?

Πραγματικα αν κανουν καμια βλακεια κ κοψουν τη δεσμευση θα φυγω κ θα παρω κ πω κ σε οσους ξερω να πανε σε αλλη εταιρια.εκτος βεβαια κ αν βαλουν τις χρεωσεις του f2g1 σαν βασικες.τοτε μαλισταα.να δειτε ποσος κοσμος θα επελεγε f2g.δν πιστευω να νομιζετε οτι ξερουν πολλοι για τις φτηνες χρεωσεις του f2g1+2?Καθολου καλο μαρκετινκ στο θεμα αυτο δν κανει η wind

Ουπς!λαθακι.το 'θα παρω' το γραψα αρχικα αλλα ηθελα να το σβησω κ ξεχασα

δν πιστευω να νομιζετε οτι ξερουν πολλοι για τις φτηνες χρεωσεις του f2g1+2?

Πράγματι,αυτό ισχύει!Θυμάμαι τον πρώτο καιρό άκουγα f2g1,f2g2 κτλ. και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν και ποια η διαφορά τους από το κανονικό f2g!Βέβαια,μετά μου λύθηκε η απορία χάρη στο myphone!

Πράγματι,αυτό ισχύει!Θυμάμαι τον πρώτο καιρό άκουγα f2g1,f2g2 κτλ. και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν και ποια η διαφορά τους από το κανονικό f2g!Βέβαια,μετά μου λύθηκε η απορία χάρη στο myphone!

Μια που είμαι άσχετος με τα f2g1,2,3 κλπ, μήπως μπορείς να μου δέιξεις πού υπάρχουν σχετικές επεξηγήσεις;

Θενξ.

Στο wind.cοm.gr αλλα θα σου κανω μια περιληψη.Λοιπον τΑ F2G1+2 εχουν τις φτηνοτερες χρεωσεις δηλαδη τις χρεωσεις Q+FRΟG απλα για να χεις τις χρεωσεις αυτες αντι να αλλαξεις εταιρια αλλαζεις απλα πακετο.καλεις 1342 δωρεαν κ διαλεγεις ποιο θες.οι χρεωσεις ειναι 0.25€/λεπτο ομιλιας προς ολους, 0.12€/λεπτο προς F2G, 0.04€/sms προς ολους και 0.02€/sms προς F2G.Στις κλησεις δν υπαρχει ελαχιστη χρεωση 30δευτερολεπτων.ακομα μπορεις να ενεργοποιεις κ ολα τα πακετα nοn stοp.καταλαβες?

Μια που είμαι άσχετος με τα f2g1,2,3 κλπ, μήπως μπορείς να μου δέιξεις πού υπάρχουν σχετικές επεξηγήσεις;

Θενξ.

Κοίτα εδώ http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 και εδώ http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

Σορυ αν έχει ξανά αναφερθεί. Ξέρει κανείς αν μπορώ να στείλω χρόνο ομιλίας ( χρήματα που έχω στο καρτοκινητό) από f2go σε f2go και πως?ευχαριστώ

Σορυ αν έχει ξανά αναφερθεί. Ξέρει κανείς αν μπορώ να στείλω χρόνο ομιλίας ( χρήματα που έχω στο καρτοκινητό) από f2go σε f2go και πως?ευχαριστώ

Καλεις 1264.Κοστος 0.25ευρω ανα κληση

Μπορείς να στείλεις χρόνο ομιλίας απο F2G σε F2G.Η διαδικασία είναι απλή.Κάλεσε στο 1264 (Wind Sharing) και ακολούθησε τις ηχογραφημένες οδηγίες.:)

Πριν λιγο μου ηρθε ενα μηνυμα απο wind. Απο 5/11 λεει και για 3 μηνες προσφερεται το non stop στην μιση τιμη (2.5€) προς wind,q και momad.

Χμμμμμ...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Πριν λιγο μου ηρθε ενα μηνυμα απο wind. Απο 5/11 λεει και για 3 μηνες προσφερεται το non stop στην μιση τιμη (2.5€) προς wind,q και momad.

Χμμμμμ...

Το ίδιο και σε εμένα.Τι παίζει;;;:confused:

Γειά σας,

έχω πακέτο WIND F2G και ήθελα να πάω στο πακέτο Νέο WIND F2G. Νομίζω σε κάποια άλλη κάρτα που έχω έτσι το ονομάζει.

Υποτίθεται έχει 34% μείον στις χρεώσεις.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langid=1&pageid=320

Μεταφέρω το περιέχόμενο της σελίδας:

ΤΟ F2G ΜΕΙΩΝΕΙ 34% ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Το WIND F2G ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών για οικονομικότερη επικοινωνία αλλάζει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα στην καρτοκινητή μειώνοντας τις χρεώσεις ομιλίας προς όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για πάντα.

Οι νέοι και οι παλιοί συνδρομητές WIND F2G θα μπορούν να μεταφερθούν στο πακέτο καρτοκινητής WIND F2G που προσφέρει 34% μειωμένες χρεώσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα, καλώντας δωρεάν το 1342 ή στέλνοντας κενό SMS δωρεάν στο 1342 από το κινητό τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Το πακέτο καρτοκινητής WIND F2G παρέχει στους συνδρομητές τις παρακάτω χρεώσεις ομιλίας:

Εθνικές κλήσεις προς κινητά WIND F2G: 0,294€/λεπτό

Εθνικές κλήσεις εκτός κινητών WIND F2G: 0,588€/λεπτό

Οι συνδρομητές που θα μεταφέρονται στο πακέτο WIND F2G με τις κατά 34% μειωμένες χρεώσεις ομιλίας θα απολαμβάνουν:

Εθνικές κλήσεις προς κινητά WIND F2G: 0,294€/λεπτό

Εθνικές κλήσεις εκτός κινητών WIND F2G: 0,39€/λεπτό

Οι συνδρομητές WIND F2G συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις επιλογές Non Stop:

Αν καλέσεις όμως το 1342, σου λέει πάτα 4 για πακέτο αντίστοιχο του What's up,

3 για πακέτο αντίστοιχο του Vodefone CU, Momad, Cosmokarta, Vodafone ala Carte, Q Card, Champion.

(Ωραία διαφήμιση !!!)

Ξέρει κανείς πως κάνω μετάβαση στο νέο F2G;

Εχει βάλει κάποιος απο τα παραπάνω πακέτα;

Μπερδεύτηκα....

Αρχικά σε αυτήν την κάρτα είχα Talk Pack, και έβαλα τις 30 απεριόριστες κλήσεις, και κατόπιν τα 600 λεπτά προς F2G. Απο τότε άλλαξε.

Πάντως έστειλα και μήνυμα στο 1342, και λέει:

ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ NEOY F2G ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ 34% ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ,Q,MOMAD,VODAFONE,COSMOTE ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ WIND ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Το ερώτημα:

Εχω και κάποιες άλλες κάρτες που είναι Talk Pack, αλλά δεν θέλω να μου φάει τα 5 ευρώ, γιατί σε αυτά τα νούμερα συνήθως με καλούν, σπάνια καλώ, αλλά θέλω να αλλάξω σε F2G.

Τι να κάνω για αλλαγή;

Θα στείλω αρχικά μήνυμα στο 1342 να μου βρεί τι πακέτο έχω. Επιλογή αν καλέσω στο 1342 δεν υπάρχει πάντως.

Για βοηθήστε.

Θα καλεσεις 1342 κ θα μεταφερθεις στο πακετο F2G1 αντιστοιχο της Q.θα χεις δηλαδη ιδιες χρεωσεις με αυτες της Q αλλα θα ανηκεις στο F2G.Καταλαβες?

Με Talk Pack, μήνυμα στο 1342, έλαβα την εξής απάντηση:

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ. ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ 1342.

Σχόλιο: Με όλα τα παραπάνω δίκτυα που ανέφερα. Με βλέπω για καταναγκαστική αλλαγή σε F2G. Ευτυχώς που η αλλαγή πακέτου δεν

χρεώνεται πλέον. Μάλλον θα βάλω το πακέτο για σταθερά τηλέφωνα, κινητά και sms με 8 ευρώ. Νομίζω δίνει 1200 λεπτά (20 ώρες).

Τουλάχιστον θα τα γλυτώσω απο το τηλέφωνο του σπιτιού.

Τώρα με το Non Stop της Παρέας … μιλάς για πλάκα! Γιατί έχεις 1.200 δωρεάν λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς κινητά WIND F2G

και σταθερά τηλέφωνα και 1.200 δωρεάν SMS προς κινητά WIND F2G με μόνο 8€/μήνα.

Σταθερά εντός ΟΤΕ, τα άλλα σε άλλα δίκτυα (Lannet, Tellas, Forthnet κτλ) χρεώνονται το ίδιο; Υπάρχει κάποια παγίδα/περιορισμός;

Γιατί έχω και άτομα σε άλλες εταιρίες, εκτός ΟΤΕ.

Και κάτι άλλο που σκεφτόμουν καιρό.

Η Cosmote έχει κρατήσει τους χρήστες της Cosmokarta, αλλά όλα τα νέα πακέτα της είναι What's Up (για μηνύματα).

Η Vodafone (Panafon) έχει κρατήσει τους χρήστες του A la carte, αλλά όλα τα νέα πακέτα της είναι CU (για μηνύματα).

Προσπαθούσα να θυμηθώ ποιό είναι το αντίστοιχο πακέτο ομιλίας (όχι για μηνήματα) της Telestet (ή ΤΙΜ) και αργότερα Wind.

Αλλά θυμάμαι ότι είχε 2 πακέτα όπως τους άλλους providers. Το πακέτο των μηνυμάτων λεγόταν F2G.

Και μετά μου ήρθε, γράφοντας εδώ. Τώρα το θυμήθηκα και το έψαχνα. Είχε το Talk Pack, και το Send Pack για τους μηνυματάκηδες.

Μετά έκοψε το Send Pack και το ονόμασε F2G.

Ουσιαστικά όλες οι εταιρίες έκοψαν τα πακέτα ομιλίας, και δίνουν τα πακέτα μηνυμάτων σαν βασικά πακέτα.

Δηλαδή έχουμε τώρα τα F2G, CU, Whats' up, άσχετα αν υπάρχουν ακόμη και τα παλιά πακέτα.

Εχω πακέτο A la Carte, και όλα τα What's up, τα έχω γυρίσει σε Cosmokarta για ομιλία 0,01 ευρώ το λεπτό σε συγγενικά μου

πρόσωπα. Δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξω το A la carte σε CU. Τι λέτε;

Θα καλεσεις 1342 κ θα μεταφερθεις στο πακετο F2G1 αντιστοιχο της Q.θα χεις δηλαδη ιδιες χρεωσεις με αυτες της Q αλλα θα ανηκεις στο F2G.Καταλαβες?

Εχεις κάπου τις χρεώσεις σε σταθερά, κινητά και SMS;

Δεν το πολυκατάλαβα. Νομίζω είναι λίγο μπέρδεμα αυτές οι επιλογές.

Θα το ψάξω όμως. Σε ευχαριστώ πολύ.

Το κάλεσα, αλλά πρέπει να επιλέξω κάποιο πακέτο αντίστοιχο των άλλων εταιριών.

Θυμάσαι ποια επιλογή βάζεις;

......

Ακυρο, οταν έχεις Talk Pack, σου δίνει αλλαγή για F2G.

Οταν είναι ήδη F2G είναι ελαφρά διαφορετικό το μήνυμα που ακούς.

Κάλεσα απο 2 διαφορετικά νούμερα. Ενα Talk Pack, και ένα F2G.

Οπότε μάλλον λύθηκε η απορία.

Το non stop plus ισχύει:wacko: και ποιο πακέτο non stop ομιλίας πρέπει να χρησιμοποιήσω για να μην έχω τον περιορισμό των 3 λεπτών με την κοπέλα μου μπερδεύτηκα ρε παιδιά πλέον:wacko: ευχαριστώ :D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova