FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 εδω που τα λεμε και οι 3 ψωνιστηκαν και κανουν δηλωσεις ο,τι ναναι... θα προσγειωθουν ανωμαλα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 δηλωση Δαντη,δεν εχω αγχος γιατι ερχομαι απο πρωτια,κι εννοει για το 2005,ξεχναει ομως οτι τοτε το τραγουδι του το ειπε η κορμαρα η ******ζου κι οχι αυτος. Δε νομίζω πως το ξέχασε.Προφανώς αναφερόταν στη μουσική υπόκρουση του «Number One» και όχι στη φωνητική του ερμηνεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 τα αυτια μπορει να γελουν καποιες φορες οταν ακουνε,τα ματια ομως ποτε,αν εβλεπες τι στυλακι και τι απολυτο υφακι ειχε οταν το ελεγε αυτο θα καταλαβαινες,την εχει δει ο τυπος για τα καλα,πρωτια οπως τοτε με την ελεναρα δεν θα ξαναδουμε συντομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 τα αυτια μπορει να γελουν καποιες φορες οταν ακουνε,τα ματια ομως ποτε,αν εβλεπες τι στυλακι και τι απολυτο υφακι ειχε οταν το ελεγε αυτο θα καταλαβαινες,την εχει δει ο τυπος για τα καλα,πρωτια οπως τοτε με την ελεναρα δεν θα ξαναδουμε συντομα. Και πάλι δε νομίζω ότι ξέχασε πως η Έλενα ήταν εκείνη που τραγούδησε το κομμάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 φυσικα γιατι αν πηγαινε αυτος τοτε θα ηταν πατος,αν και δεν γινοταν να πει το συγκεκεριμενο.αυτο θελω να πω.αλλα καλο ειναι να κατεβασει λιγο τα φτερα του γιατι τα χει ανοιξει πολυ και ξερεις ειναι στα τα φτερα του ικαρου που μολις πηγε πολυ ψηλα ελιωσαν κι επεσε αποτομα. το στυλ του και το υφος ηταν ξεκαθαρο,θεωρει τον εαυτο του οτι ερχεται απο πρωτια οποτε και πρεπει να την παρει το παιδι,αχ ρε χρηστο και εισαι και καλος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Παιδια έλεος... Ο δαντης εχει φωνη που αξιζει περισσοτερο απο την 'κορμαρα' της Παπαρίζου....(προσωπικα η μουρη της θυμιζει τρανσέξουαλ...) Και στη EUROVISION εχει αποδειχθει οτι κερδίζει η πρωτοτυπία ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ....Και πέρισυ κάτι πολυ καλύτερες κορμαρες ήταν στο διαγωνισμο...αλλά τα τερατα βγήκαν... Και προσωπικα πάλι η παπαρίζου δεν έχει φωνή για να υποστηρίξει πιο δύσκολα τραγουδια περαν του number one.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquagirl Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 καλησπερα παιδια ελπιζω να ειστε ολοι καλα :lol: ωραιο θεματακι πιστευω οτι κανενας απο τους 3 δεν κανει για τη eurovision αλλα αφου ντε και καλα πρεπει να παει καποιος απο τους 3 ειμαι υπερ του Σαρμπελ και της Ταμτα μπορει να μην εχουν εμπειρια αλλα εχουν φρεσκαδα και καλες φωνες. Αλλα και παλι οτι και να λεμε ειναι ουτοπικο αφου ρε σεις η καθε χωρα ψηφιζει τη γειτονικη της τι περιμενετε παλι θα πατωσουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Και προσωπικα πάλι η παπαρίζου δεν έχει φωνή για να υποστηρίξει πιο δύσκολα τραγουδια περαν του number one.... Δεν πειράζει..αρκεί που παίρνει τα διεθνή βραβεία το ένα μετά το άλλο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδια άκουσα και τα 3 τραγούδια και ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!! Δάντης με 1000 και τα μυαλά στα κάγκελα....:w00t: http://www.bestmyspacecodes.com/Myspace-Smilie-Codes/myspace-smilie-codes2.gif Σιγουρα πάντως ΟΧΙ ΣΑΡΜΠΕΛ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδια άκουσα και τα 3 τραγούδια και ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!! Δάντης με 1000 και τα μυαλά στα κάγκελα.... Σιγουρα πάντως ΟΧΙ ΣΑΡΜΠΕΛ!!! χαλαρά όμως Δάντης...Να δούμε που μπορούμε να τα βρούμε τώρα ;-) Σοβαρά...;;; Το ακούσατε...;;; Καλό...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολυ ωραια τραγουδια και τα 3....!!! Ειναι δυσκολο ποιο απο τα τρια να διαλεξεις.... Αν και του Δαντη ειναι αυτο που σου μενει περισσοτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beholder69 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ναι,του Δάντη είναι άλλη φάση τελείως.Πιστεύω στον δικό μας τελικό θα κάνει περίπατο και οτι θα πάει καλά και στον κανονικό διαγωνισμό. Και να πω την αλήθεια,πριν ακούσω τα τραγούδια, ο Δάντης ήταν ο τελευταίος στις προτιμήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μολις ακουσα κι εγω τα 3 τραγουδια... του σαρμπελ δε μου πολυαρεσε..μου θυμιζει ρικι μαρτιν.. της ταμτα ειναι καλο,αλλα οχι για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο.επισης θα την ηθελα με κατι πιο...ζωντανο. του δαντη μου αρεσε πολυ..αλλα δε ξερω πως θα το υποστηριξει σκηνικα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Αστο διάλο, καλό είναι :lol: Αλλά δεν το βλέπω και για πολύ ψηλά. Πάντως καλύτερο απ'το περσινό Φαντάζομαι θα το παρουσιάσει με αρκετές γλάστρες γύρω γύρω Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δέ βγαίνει η φωνή του ή μου φαίνεται ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δέ βγαίνει η φωνή του ή μου φαίνεται ? Έλα κι εσύ...έτσι είναι η φωνή του Δάντη. Είναι και studio, φαντάσου Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδια το Δαντη το ακουσα και live απο τα 3 μετρα μπροστά μου να τραγουδα....Ετσι ειναι η φωνή του και ειτε live είτε studio ετσι ακούγεται...(λετε η συναυλία να ήταν play back :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beholder69 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Η ποιότητα είναι πολύ καλή! Αρκετά καλύτερη απ'ότι περίμενα να πω την αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Του δαντη κατι παει να πει.... Αλλα ουτε και εγω το βλεπω για ψηλα.... Της ταμτας τιποτα!!! Αφου πατωσαμε περυσι με τη μπαλαντα δεν μαθανε απο το παθημα της βισση????? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Του δαντη κατι παει να πει.... Αλλα ουτε και εγω το βλεπω για ψηλα.... Της ταμτας τιποτα!!! Αφου πατωσαμε περυσι με τη μπαλαντα δεν μαθανε απο το παθημα της βισση????? Δεν ειναι το ιδιο σε συγκριση με της Βισση... Αυτο ειναι 100 φορες καλυτερο... Περιμενουμε και του Sarbel που και αυτο ειναι πολυ καλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο... Αλλα δε νομιζω να εχει καποια καλυτερη τυχη... Και του δαντη οσο το σκεφτομαι δε μου αρεσει!!! Μηπως να αλλαξει η δημοσκοπηση και αντι για καλλιτεχνη να ψηφιζουμε τραγουδι??? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Κανένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, και δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν κάτι στον διαγωνισμό. Τώρα μεταξύ των τριών θα ψήφιζα Τάμτα, αλλά με κρύα καρδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yTi-g8UlSoc http://www.youtube.com/watch?v=gK5ARJMSix0 http://www.youtube.com/watch?v=cu_IHO5ilFo Aπαγορεύεται ή επιτρέπεται... Πάρτε τα! Της Τάμτα τελείως ξενέρωτο, δε λέει μία. :down: Του Σαρμπέλ δεν είναι άσχημο,αλλά ούτε τίποτα το ιδιαίτερο.. Του Δάντη πολύ ωραίο!! :up: :yahoo: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δάντης 4tw :w00t: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μολις ακουσα το τραγουδι του Σαρμπελ...:down: Δεν πιστευα ποτε οτι θα ακουσω τραγουδι χειροτερο απο το Shake It,αλλα να που διαψευστηκα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts