Jump to content

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι;

ecep
 Κοινοποίηση

Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?  

475 members have voted

1. 1. Είστε καπνιστές, πρώην καπνιστές ή άκαπνοι?

• Δεν καπνίζω
      280
    • Καπνίζω
      145
    • Το έκοψα
      50

Recommended Posts

Δεν καπνιζω..μακρια...καπνιζουν οι γονεις μου αρκετα χρονια ωστε να το σιχαθω :(

επισης, επισκευθειτε αυτο :D

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι, ενοχλούμαι αφάνταστα από τη μυρωδιά του τσιγάρου! Τη "συλλαμβάνω" από μίιιιιλια μακριά! Μια φορά, στο πλοίο, ενώ όλα πήγαιναν ωραία και καλά και κανείς από τους επιβάτες του σαλονιού δεν κάπνιζε, ένιωσα να με ζαλίζει ο καπνός και σκέφτηκα: "Κάποιος άναψε τσιγάρο". Πράγματι, στην άλλη άκρη του σαλονιού, ένας τύπος είχε μόλις ανάψει ένα.

Κανονικά θα έπρεπε να τον βγάλουν έξω στη γέφυρα,

για να μην πω καλύτερα να τον πετάξουν στους καρχαρίες...:mad: :mad:

Κανονικά θα έπρεπε να τον βγάλουν έξω στη γέφυρα,

για να μην πω καλύτερα να τον πετάξουν στους καρχαρίες...:mad: :mad:

Αν ηταν σε περιοχη μη καπνιστων τοτε ΟΚ, να τον πεταξουν (με σωσιβιο...μην και δεν ξερει κολυμπι) :p αλλα αν επιτρεπονταν το καπνισμα τοτε γιατι να μην καπνισει;

Ιδιαιτερα σε μεγαλους χωρους το προβλημα με το τσιγαρο δεν ειναι μεγαλο εκτος κι αν καπνιζουν ολοι σαν τον καρβουνιαρη :p

Αν ηταν σε περιοχη μη καπνιστων τοτε ΟΚ, να τον πεταξουν (με σωσιβιο...μην και δεν ξερει κολυμπι) :p αλλα αν επιτρεπονταν το καπνισμα τοτε γιατι να μην καπνισει;

Ιδιαιτερα σε μεγαλους χωρους το προβλημα με το τσιγαρο δεν ειναι μεγαλο εκτος κι αν καπνιζουν ολοι σαν τον καρβουνιαρη :p

Γιατί είναι κλειστός χώρος και αν καπνίσουν και μερικοί ακόμα δεν έχει κανένα νόημα αν είναι σε χώρο καπνιστών ή όχι.

Ισως να μπορείς να περιορίσεις τον καπνιστεί να βρίσκεται σε χώρο καπνιστών, τον καπνό όμως δεν μπορείς να τον περιορίσεις.....:mad: :mad:

Όντως εκεί είναι το πρόβλημα. Το να κάνεις 4-5 τη μέρα και να τα απολαμβάνεις δεν είναι τοοοόσο κακό και επιβλαβές (όσο κακό και επιβλαβές μπορεί να μη θεωρείται το κάπνισμα), όταν όμως φτάσεις στην κατάσταση που περιγράφεις, εκεί είναι που αρχίζει και γίνεται ανούσια, άσκοπη, ηλίθια και πολύ επικίνδυνη συνήθεια. :(

Κάπου διάβασα ότι ο οργανισμός μας (για τους καπνιστές μιλάω) δεν χρειάζεται παραπάνω από 4-5 τσιγάρα την ημέρα. Τα υπόλοιπα τα καπνίζουν λόγω συνήθειας...

Εγώ δεν καπνίζω σταθερά, μόνο όταν θέλω, κυρίως με το ποτό, καμια φορά μετα το φαι... Υπολογίζω περίπου ~10 τσιγάρα την βδομάδα

Κάπου διάβασα ότι ο οργανισμός μας (για τους καπνιστές μιλάω) δεν χρειάζεται παραπάνω από 4-5 τσιγάρα την ημέρα. Τα υπόλοιπα τα καπνίζουν λόγω συνήθειας...

Α δηλαδή τα 4-5 χρειάζονται;Προσφέρουν κάτι στον οργανισμό; :confused:

Φυσικά,

προσφέρουν πίσσα και νικοτίνη

και αφαιρούν χρόνια και ποιότητα ζωής......

Αφου το έχει πλέον συνηθίσει ο οργανισμός τους το ζητά μερικές φορες...

Ουτε εγω καπνιζω και ουτε εχω δοκιμασει ποτε παρολα αυτα δεν με ενοχλει οταν καποιος καπνιζει ουτε η μυρωδια του καπνου!!! Για τους καπνιστες το τσιγαρο ειναι μια ωραια απολαυση και οπως ολα τα ωραια ειναι και επιβλαβει για την υγεια!!;) Τωρα γι' αυτο που λενε οτι τα τσιγαρα που καπνιζουν απο συνηθεια ειναι περισσοτερα απο αυτα της απολαυσης δεν μου λεει κατι....αλλωστε η απολαυση γινεται συνηθεια!!:p :) :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για τους καπνιστες το τσιγαρο ειναι μια ωραια απολαυση και οπως ολα τα ωραια ειναι και επιβλαβει για την υγεια!!;) !!:p :) :)

Δεν είναι όλα τα ωραία επιβλαβή για την υγεία.Πολλές απαυλάσεις στη ζωή δε μας ζημιώνουν καθόλου,όταν βέβαια δεν ξεπερνάμε τα όρια.

Το φαγητό είναι μία από αυτές.

Ένα κουτάκι coca cola να πιείς, θα το απολαύσεις, αλλά θα κάνεις κακό στην υγεία σου. Αν πιείς 2-3 θα κάνεις πολύ μεγαλύτερο.

Κατ' αντιστοιχία είναι τα 4-5 τσιγάρα που τα απολαμβάνεις, με τα 20 τη μέρα. Βέβαια εδώ μιλάμε για μεγαλύτερη διαφορά, αλλά κάπως έτσι είναι.

Γιατί είναι κλειστός χώρος και αν καπνίσουν και μερικοί ακόμα δεν έχει κανένα νόημα αν είναι σε χώρο καπνιστών ή όχι.

Ισως να μπορείς να περιορίσεις τον καπνιστεί να βρίσκεται σε χώρο καπνιστών, τον καπνό όμως δεν μπορείς να τον περιορίσεις.....:mad: :mad:

Για τον καπνο εχεις δικιο...εκτος κι αν υπαρχει χωριστος χωρος για καπνιστες και μη καπνιστες.

Αν σε ενα δημοσιο χωρο ομως επιτρεπονται οι καπνιστες δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν ειναι σωστο κιολας. Τι θα πεις στον αλλο;

Σβηστο γιατι με ενοχλει; ;)

Για τον καπνο εχεις δικιο...εκτος κι αν υπαρχει χωριστος χωρος για καπνιστες και μη καπνιστες.

Αν σε ενα δημοσιο χωρο ομως επιτρεπονται οι καπνιστες δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν ειναι σωστο κιολας. Τι θα πεις στον αλλο;

Σβηστο γιατι με ενοχλει; ;)

Δεν επιτρέπεται πλέον, φίλε μου,

απαγορεύται με νομοθετική διάταξη.

Δεν επιτρέπεται πλέον, φίλε μου,

απαγορεύται με νομοθετική διάταξη.

Ναι καλά, πες και κανένα άλλο ανέκδοτο. :p

Εδώ (το χω ξαναγράψει και καπου αλλου) στο νοσοκομείο παίδων, στον προθάλαμο στις σκάλες, στον 4ο όροφο, μέσα στο νοσοκομείο καπνιζαν δυο άντρες, βγηκα με παιδί άρρωστο να καθήσουμε λίγο και τους παρακάλεσα να το σβύσουν και η απάντηση "αν δεν σ' αρέσει, να βγεις έξω!".

Να επαναλάβω οτι ήταν μέσα σε νοσοκομείο, οπου υποτίθεται οτι απαγορεύεται δια ροπάλου?

Επίσης σε δημόσιες υπηρεσίες, οπως στην εφορία πχ. Κι αν πεις και κάτι, βρίσκεις τον μπελά σου.

Για τα σχολεία και τις τουαλέτες (που μπορεί ο καθε μαθητής να μη γουστάρει να εισπνέει ολη την καπνοβιομηχανία, αλλά ας κανει κι αλλιώς) δεν το συζητάμε καν υποθέτω.;)

Κακη συνηθεια. Αλλα τι να κανουμε αδυναμιες ειναι αυτες!

Ο καθενας εχει τα χουγια του. Δεχτειτε τα!

Καπνιζω απο τα 11 μου απο σποντα! Τεσπα! (εκανα οτι χειροτερο...) Εφτασα σε φασεις να καπνιζω και 1,5 πακετα τη μερα πριν 1 χρονο. Τωρα πια ως φανατικος του καπνου και οχι των πακετων βιομηχανικων κανω 10 απολαυστικα τσιγαρα την ημερα.

Εδώ (το χω ξαναγράψει και καπου αλλου) στο νοσοκομείο παίδων, στον προθάλαμο στις σκάλες, στον 4ο όροφο, μέσα στο νοσοκομείο καπνιζαν δυο άντρες, βγηκα με παιδί άρρωστο να καθήσουμε λίγο και τους παρακάλεσα να το σβύσουν και η απάντηση "αν δεν σ' αρέσει, να βγεις έξω!".

Να επαναλάβω οτι ήταν μέσα σε νοσοκομείο, οπου υποτίθεται οτι απαγορεύεται δια ροπάλου?

Επίσης σε δημόσιες υπηρεσίες, οπως στην εφορία πχ. Κι αν πεις και κάτι, βρίσκεις τον μπελά σου.

Για τα σχολεία και τις τουαλέτες (που μπορεί ο καθε μαθητής να μη γουστάρει να εισπνέει ολη την καπνοβιομηχανία, αλλά ας κανει κι αλλιώς) δεν το συζητάμε καν υποθέτω.;)

Eιναι αξιοσημειωτο και αξιοπεριεργο ποσο καραγκιοζης,ποσα αναγωγος και ποσο καφρος μπορει να ειναι τελικα ενας ανθρωπος!:mad:

Και στην περιπτωση μας ενας Ελληνας...

Eιναι αξιοσημειωτο και αξιοπεριεργο ποσο καραγκιοζης,ποσα αναγωγος και ποσο καφρος μπορει να ειναι τελικα ενας ανθρωπος!:mad:

Και στην περιπτωση μας ενας Ελληνας...

Και να ήταν λίγοι, καλά θα 'ταν..

Πριν απο ένα μήνα στον Ευαγγελισμό, στο σαλόνι, να καπνίζουν κανονικά.

Δεν έχω απαιτήσεις για υπουργεία κλπ, αλλά στα νοσοκομεία?

Τι να δεχτώ, το χούι του καθένα, που ανάβει όπου του καπνίσει ? Στην κυριολεξία δηλαδή, όπου του καπνίσει.

Συγνώμη, αλλά το οτι απαγορεύεται πλέον σημαίνει οτι μπορείς να το καταγγείλεις σε κάποιον υπεύθυνο (ασφάλεια νοσοκομείου, διοίκηση) και να δικαιωθείς.

Κάθε αντίθετη ενέργεια σε καθιστά συνυπεύθυνο.

Βεβαίως αυτό ακριβώς θα κάνω. Θα έχω αγαπημένο προσωπο να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, θα έχω τα παιδιά μονα στο σπίτι, θα εχω όλο το στρες και την αγωνία και θα τρέχω να καταγγέλω τον καθε ενα που θα καπνίζει στο σαλόνι του νοσοκομείου.

Μετά, θα κανω και μια γύρα στα κανάλια να καταγγείλω το περιστατικό. :rolleyes:

Βεβαίως αυτό ακριβώς θα κάνω. Θα έχω αγαπημένο προσωπο να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, θα έχω τα παιδιά μονα στο σπίτι, θα εχω όλο το στρες και την αγωνία και θα τρέχω να καταγγέλω τον καθε ενα που θα καπνίζει στο σαλόνι του νοσοκομείου.

Μετά, θα κανω και μια γύρα στα κανάλια να καταγγείλω το περιστατικό. :rolleyes:

Γιατί να πας στα κανάλια; δεν καταλαβαίνω σε τι θα σε βοηθήσουν;

Επαλαμβάνω: η αποσιώπηση τέτοιων γεγονότων μας καθιστά συνυπεύθυνους.

Γιατί να πας στα κανάλια; δεν καταλαβαίνω σε τι θα σε βοηθήσουν;

Επαλαμβάνω: η αποσιώπηση τέτοιων γεγονότων μας καθιστά συνυπεύθυνους.

Βρε εσυ δικιο εχεις κι ετσι πρεπει να γινεται.(απο την στιγμη που οι ιδιοι δεν εχουν προχειρο καποιον νευρωνα στον εγκεφαλο τους ωστε να τον βαλουν να λειτουργησει και να σκεφτουν οτι εκει μεσα τουλαχισοτν ΔΕΝ πρεπει να το αναβουν!).

Aπλως η garfield σου λεει πως εκεινη την ωρα βρισκεσαι σε τετοια ψυχολογικη κατασταση,εχεις τοσα στο κεφαλι σου κτλ κτλ κτλ, που το τελευταιο που σκεφτεσαι-εχεις ορεξη να κανεις ειναι να "τρεχεις" και να καταγγελεις τον καθε αναγωγο που δεν σεβεται κανεναν.

Βρε εσυ δικιο εχεις κι ετσι πρεπει να γινεται.(απο την στιγμη που οι ιδιοι δεν εχουν προχειρο καποιον νευρωνα στον εγκεφαλο τους ωστε να τον βαλουν να λειτουργησει και να σκεφτουν οτι εκει μεσα τουλαχισοτν ΔΕΝ πρεπει να το αναβουν!).

Aπλως η garfield σου λεει πως εκεινη την ωρα βρισκεσαι σε τετοια ψυχολογικη κατασταση,εχεις τοσα στο κεφαλι σου κτλ κτλ κτλ, που το τελευταιο που σκεφτεσαι-εχεις ορεξη να κανεις ειναι να "τρεχεις" και να καταγγελεις τον καθε αναγωγο που δεν σεβεται κανεναν.

Μα το θέμα ρε σεις δεν είναι αν έχω εγώ δίκαιο ή όχι.

Το θέμα είναι οτι για πολλά από αυτά που διαμαρτυρόμαστε,

φταίμε εμείς οι ίδιοι με την αδιαφορία μας και τον ωχαδερφισμό μας.

Δεν είναι δα και δύσκολο πράγμα να καταγγείλεις ένα τέτοιο περιστατικό, έστω και στο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.

Ακριβώς. ;)

Τώρα αν η αγωνία μεταφράζεται σε ωχαδερφισμό και αδιαφορία, τι να πω.. Μήπως κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια?:wacko: