kflabouris Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 gia thn fortish den paizei kai megalo rolo alla apo oti exw akoush kalo einai na mh to valeis kateytheian na fortish,na thn faei prwta thn mpataria...:P:worry: Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μια ακομη ερωτησουλα.... Οταν πατησω τα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης εμφανιζει κατι πληροφοριες για το κινητο... Εκει λοιπον στο πεδιο που λεει το κινητο μου εμφανιζει ενα αλλο αριθμο και οχι τον δικο μου!! Πως μπορω να τον αλλαξω????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 kalo einai na mh to valeis kateytheian na fortish,na thn faei prwta thn mpataria...:P:worry: +1 :rolleyes:... Όταν αγοράζω ένα νέο κινητό το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να παίξω μαζί του μέχρι να πέσει η μπαταρία και να σβήσει μόνο του. Μια ακομη ερωτησουλα.... Οταν πατησω τα πληκτρα αυξομειωσης της εντασης εμφανιζει κατι πληροφοριες για το κινητο... Εκει λοιπον στο πεδιο που λεει το κινητο μου εμφανιζει ενα αλλο αριθμο και οχι τον δικο μου!! Πως μπορω να τον αλλαξω????:O :) Λοιπόν πήγαινε στης… Επαφές => Επιλογές => Ειδικοί Αριθμοί => Οι Αριθμοί μου => Το Κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ωραιος ΤΗΑΝΚS... Μονο που δεν γραφει το κινητο μου αλλα αγαπη μου... ποιος του αλλαξε το ονομα????:!: :!: Απο κατω γραφει κανονικα το κινητο μου 2, το φαξ κτλ!!!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ωραιος ΤΗΑΝΚS... Μονο που δεν γραφει το κινητο μου αλλα αγαπη μου... ποιος του αλλαξε το ονομα????:!: :!: Απο κατω γραφει κανονικα το κινητο μου 2, το φαξ κτλ!!!.... Το ψάχνω τόση ώρα αλλά δεν βρήκα τρόπο να το κάνω :blink: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Δεν πειραζει...Δεν με ενοχλει τοσο αλλα εχω παραξενευτει περισσοτερο...!! Γι'αυτο ρωτησα!!Ευχαριστω πολυ παντως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Paidia help... Pws mporw na allaksw ta PIN ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Paidia help... Pws mporw na allaksw ta PIN ??? Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Κλειδώματα -> Προστασία ΡΙΝ -> Αλλαγή ΡΙΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Κλειδώματα -> Προστασία ΡΙΝ -> Αλλαγή ΡΙΝ Eyxaristwww Karta mnimis mexri 1gb? Exei dokimasei kaneis 2gb?An yparxei.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Eyxaristwww Karta mnimis mexri 1gb? Exei dokimasei kaneis 2gb?An yparxei.. :p Το είχα ρωτήσει και εγώ. Σηκώνει μου απάντησε κάποιος και πάνω από 2gb. Και ναι, υπάρχει 2gb (αν και με 1 εγώ είμαι ευχαριστημένος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Το είχα ρωτήσει και εγώ. Σηκώνει μου απάντησε κάποιος και πάνω από 2gb. Και ναι, υπάρχει 2gb (αν και με 1 εγώ είμαι ευχαριστημένος) Thanks again.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Eyxaristwww Karta mnimis mexri 1gb? Exei dokimasei kaneis 2gb?An yparxei.. :p mexri 2 gb eisai anetos...ta shkwnei polu xalara Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyg1986 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 ρε παιδια..τελικά με το SAR τι ισχύει??? Είναι όντως 1,31???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδια διαβασα καπου οτι με καποια JAVA εφαρμογη γινετε το Κ810 να δουλεψει και ως φακος οπως το Κ750. Ξερει κανεις πως λεγετε και που θα την βρώ; Μου ηταν πολυ χρισημη! Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδια διαβασα καπου οτι με καποια JAVA εφαρμογη γινετε το Κ810 να δουλεψει και ως φακος οπως το Κ750. Ξερει κανεις πως λεγετε και που θα την βρώ; Μου ηταν πολυ χρισημη! den xreiazetai tin exei sto menou san epilogi Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 den xreiazetai tin exei sto menou san epilogi Πού ακριβώς? Γιατί το ψάχνω και εγώ και δεν το βρίσκω. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Πού ακριβώς? Γιατί το ψάχνω και εγώ και δεν το βρίσκω. ατζεντα φλας Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 παιδια επειδη επεσε στα χερια μου ενα Ν73 για το σαββατοκυριακο εχω να πω τα εξης 1.- οι φωτογραφιες του ενω φαινονται τελειες στην οθονη ειναι καραθολες !!!! (ακομα και απο σταθερο σημειο πρεπει αυτους που βγαζεις φωτογραφια να παιζουν τα αγαλματακια !!!!!!) 2.- για βραδυ δεν το συζηταμε καν ......... 3.- πολυ αργο σε σχεση με το κ810 (βεβαια συγκρινω ενα υποτιθεμενο smat phone με ενα και καλα idiot ..... αλλα στην χρηση ειναι εμφανης η διαφορα) 4.- το μονο καλο του σημειο ειναι ο ηχος που ακουγεται πιο βαθυς και ποιο ποιοτικος 5.- επισης πρεπει να τονισω ποσο ηλιθιο ειναι το software της ΝΟΚΙΑ που ο,τι εικονες και βιντεο εχεις μεσα φαινονται χυμα στην εκθεση !!!!!!!!! (καταλαβαινετε τι εννοω.......... ) τωρα αν με την αναβαθμιση το Κ810 αγγιξει το τελειο στις φωτογραφιες (για 3,2 φωτοκινητο ) θα δουμε ...... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros36 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως ακυρώνεις την λειτουργία που βγάζει αυτή την μαύρη την οθόνη μετά από μισό λεπτό περίπου; Το έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πως ακυρώνεις την λειτουργία που βγάζει αυτή την μαύρη την οθόνη μετά από μισό λεπτό περίπου; Το έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Thanks. Ρυθμίσεις > Οθόνη > Ρολόι λειτ. ύπνου > Ενεργό Αντί για μαύρη οθόνη, θα σου βγάζει την ώρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 ατζεντα φλας Εγω δεν το βρισκω πουθενα. Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 ατζεντα φλας Εγω δεν το βρισκω.Το μενου ατζεντα που ειναι? Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Εγω δεν το βρισκω.Το μενου ατζεντα που ειναι? Sorry lathos to k810 exei mono flash kai oxi led kai den mporeis na ro xrisimopoieiseis san fako. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Εγω δεν το βρισκω.Το μενου ατζεντα που ειναι? Δεν υπάρχει το μενού αντζέντα!!! Ούτε εγώ το βρίσκω!!! Πάντως αν θέλετε να λειτουργεί σαν φακός, θα βρείτε σε προηγούμενο ποστ μία εφαρμογή. Δυστυχώς όμως αυτή η εφαρμογή ανάβει μόνο το κόκκινο φως, μήπως υπάρχει τρόπος να ανάβει το λευκό που θα είναι και πιο δυνατο? Ξέρει κανείς? Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1918716&highlight=torch#post1918716 sthn 309 apanthsh einai o fakos gia autous pou ton theloun Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts