angelvasil92 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 πιστευετε οτι θα βγει ελλατωματικο??? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 πιστευετε οτι θα βγει ελλατωματικο??? Όχι.Δεν πιστεύω οτι θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Πιστευω καταλαβατε γιατι το λεω αυτο. με το Κ800ι ειχαμε ιστοριες.... και ελπιζω οπως ειπε και ο ddr2 να μην επαναληφθουν λαθη. παντως το αποφασισα θα παρω το Κ810ι Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Πιστευω καταλαβατε γιατι το λεω αυτο. με το Κ800ι ειχαμε ιστοριες.... και ελπιζω οπως ειπε και ο ddr2 να μην επαναληφθουν λαθη. παντως το αποφασισα θα παρω το Κ810ι Ήδη έχουν λυθεί τα προβλήματα του k800, οπότε μορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το 810. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μήπως ξ'ερει κάποιος το sar του κ810?? Το Κ800 είχε 0.58, (πολύ καλό) να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο από το κ810? Αν κάποιος το αγοράσει τις επόμενες μέρες ας μας ενημερώσει τι γράφει το manual. Eυχαριστώ Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Eχεις internet, εχεις explorer, εχεις google...δηλαδη, το να γραψεις στο google "Κ810i sar" δεν ειναι πιο απλο, εξυπνο και γρηγορο απο το να περιμενεις απαντηση απο καποιον αλλο...που προφανως θα κανει οτι εγραψα παραπανω;;;; :confused: Επειδή θέλει κάτι ποιο επίσημο ;)… εγώ έκανα αναζήτηση στο google αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια επίσημη πληροφορία για το sar του k810. Φιλικά Άκης_Κ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Αυτός που θα αγοράσει το κινητό και θα διαβάσει το manual :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 παιδες, σκευτομαι παρα πολυ σοβαρα να το παρω το κ810ι. λετε να εχω προβλημα στο joystick γιατι ετσι λενε....? λενε οτι ειναι πολυ μεσα και δυσκολα ενας αντρας το χειριζεται.... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Eχεις internet, εχεις explorer, εχεις google...δηλαδη, το να γραψεις στο google "Κ810i sar" δεν ειναι πιο απλο, εξυπνο και γρηγορο απο το να περιμενεις απαντηση απο καποιον αλλο...που προφανως θα κανει οτι εγραψα παραπανω;;;; :confused: Φίλε haki, π'ιστεψε με όταν θελω κάποια πληροφορία,πρώτα πρώτα ψάχνω google.Μηχανικός Η/Υ σπουδάζω,ξέρω αρκετά. Δεν βρήκα κάποια επίσημη πηγή/σελίδα (για άλλα κινητά της se βγαίνει η σελίδα της εταιρείας ως 1 απάντηση google).Οπότε μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.Για να ρωτάω πάει να πει ότι εξάντλησα τους προφανείς τρόπους αναζήτησης. Πάντα φιλικά. (η 'αποψη του akis_k με εκπροσωπεί απόλυτα.Όποιος το αγοράσει ας ενημερώσει.Ευχαριστώ. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Φίλε haki, π'ιστεψε με όταν θελω κάποια πληροφορία,πρώτα πρώτα ψάχνω google.Μηχανικός Η/Υ σπουδάζω,ξέρω αρκετά. Δεν βρήκα κάποια επίσημη πηγή/σελίδα (για άλλα κινητά της se βγαίνει η σελίδα της εταιρείας ως 1 απάντηση google).Οπότε μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.Για να ρωτάω πάει να πει ότι εξάντλησα τους προφανείς τρόπους αναζήτησης. Πάντα φιλικά. (η 'αποψη του akis_k με εκπροσωπεί απόλυτα.Όποιος το αγοράσει ας ενημερώσει.Ευχαριστώ. μηχανικός ηυ που? παιδιά τελικά υπάρχει στα καταστήματα ή όχι? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ήδη έχουν λυθεί τα προβλήματα του k800, οπότε μορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το 810. μην το λες...εγω με αντικατασταση συσκευης μετα απο 1 μηνα+, αναμονης και περασμενο το καινουριο firmware ακομα παρουσιαζει κολληματα το joystick!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 μην το λες...εγω με αντικατασταση συσκευης μετα απο 1 μηνα+, αναμονης και περασμενο το καινουριο firmware ακομα παρουσιαζει κολληματα το joystick!!!:mad: Αγορασμένο από τον Ιούλιο 2006, και το δικό μου δεν έχει πρόβλημα με το joystick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 μην το λες...εγω με αντικατασταση συσκευης μετα απο 1 μηνα+, αναμονης και περασμενο το καινουριο firmware ακομα παρουσιαζει κολληματα το joystick!!!:mad: Τα ίδια ακριβώς και το δικό μου! Από την πρώτη βδομάδα μάλιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Αγορασμένο από τον Ιούλιο 2006, και το δικό μου δεν έχει πρόβλημα με το joystick. και ουτε ευχομαι να σου παρουσιασει,γιατι ειναι αρκετα ενοχλητικο...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Κανένα νέο για το πότε θα είναι διαθέσιμο;;; Το vodafone shop λέει ότι από αύριο θα είναι διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εγώ ρώτησα χθες το απόγευμα στον Γερμανό. Αλλά δεν το είχαν ακούσει καν (Όχι ότι δεν το περίμενα :lol:)… Κοίταξε στο κομπιούτερ αλλά ούτε εκεί το είχαν καταχώρηση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Yπάρχει διαθέσιμο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=953261 στην τιμή των 390 για προπαραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISMAD Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΦ. ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ. ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ 390.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 μηχανικός ηυ που? παιδιά τελικά υπάρχει στα καταστήματα ή όχι? Στην Πάτρα είμαι φίλε emperor69.Akόμα κάποια τιμή sar? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 :) Φωτογραφίες και Βίντεο: MobilMania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 :cool: Μερικές Φωτογραφίες ακόμα... www.Planete-Nokia.com http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-4-1175930847.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Πωπω, πιστεύω πως έχει μέτρια εμφάνιση. Το Κ750 ήταν πιο όμορφο από τα Κ800/Κ810 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Πωπω, πιστεύω πως έχει μέτρια εμφάνιση. Το Κ750 ήταν πιο όμορφο από τα Κ800/Κ810 :rolleyes: Δεξιά είναι πιο όμορφο. Planet-nokia, τι περιμένεις? Ωραία φώτο?:p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 exoume tipota neotero pote tha kikloforisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 exoume tipota neotero pote tha kikloforisi? μεσα στη βδομαδα το φερνει και η vodafone στα 370 περιπου Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts