jog Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Τερλέγκας - Γαρδένια & Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Βάλτε φωτιά στον χωρισμό. Τα σπάνε.Ότι πρέπει για μια σοβαρή και ουσιαστική αφιέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αχ αγγελε μου - Πλουταρχος στον αγαπημενο .... (ξερει αυτος) [Εχω φαει κολλημα σοβαρο με Πλουταρχο τελευταια.] Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Το Breathless από Dan Wilson... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εξαψη,Βασιλειου,πως μου χει ερθει τωρα αυτο δεν ξερω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 παιδια θελω ενα αισθηματικο κομματι, συγχρονο αλλα οχι τελειως ποπ και δεν συμμαζευεται...θελω κατι alternative, καμια προταση υπαρχει;;:) Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Αφιερωμένο-Νίκος Κουρκούλης :music: Δεν μιλάμε-Πασχάλης Τερζής:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 κι αν η τυχη μου.Χρηστος Κυριαζης Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 i don't wanna miss a thing :love:των aerosmith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Μην ρωτας το γιατι-Σταματης Γονιδης Το αφιερωνο σε μια ψυχη που ισως την πληγωσα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 θα προσποιηθω απο Αδαμαντιδη. nagata μου δυστυχως κι εγω πριν λιγο καιρο πληγωσα μια ευαισθητη ψυχη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Δεν πειραζει μωρε,τωρα τις γιορτες θα βρουμε μια κοπελα και θα τα ξεχασουμε ολα :D Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια-Μακης Χριστοδουλοπουλος Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 που να βρω το κοριτσι που με αφησε,που μου ελεγε πως με αγαπαει...... σε σενα που χεις καψει μια καρδιαααααααααααα.......... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Mάκης Χριστοδουλόπουλος - Τα στέφανα http://www.youtube.com/watch?v=mxU-GsGWi2E Aφιερωμένο στην Δώρα που μας έκαψε!!!! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 kirka,i hate to see the sadeness in your eyes... για καποια που με την σειρα της μας εκαψε,μαμοθρευτο δυστυχως... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ''Αλλοι κοιτουν τον ουρανο και χανονται,εγω κοιτω τα ματια σου και ταξιδευω... Ταξιδιψι με σε ενα ταξιδι χωρις πυξιδα για οπουδηποτε,μαζι σου να 'μαι και δεν φοβαμαι σου λεω τιποτε!!!'' Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousaggelos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αφιερώνω σε εκείνο το αγγελούδι με τα υπέροχα μάτια που έχω τρελά ερωτευτεί. http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM we are the world Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ''Αλλοι κοιτουν τον ουρανο και χανονται,εγω κοιτω τα ματια σου και ταξιδευω... Ταξιδιψι με σε ενα ταξιδι χωρις πυξιδα για οπουδηποτε,μαζι σου να 'μαι και δεν φοβαμαι σου λεω τιποτε!!!'' Απο τους πιο ομορφους στιχους και με εκφραζει: Ταξίδεψέ με σ' ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε μαζί σου να 'μαι και δε φοβάμαι σου λέω τίποτε Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω Ταξίδεψέ με σ' ένα ταξίδι που κάνουν λίγοι μακρύ κι απρόσμενο κι αυτό το βράδυ και το άλλο βράδυ και το επόμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Kοντολάζος....Όλα τα δωσα για σένα, Μπικάκης ...Η φυγή Ξένο sen gelmez odun nacho satomayor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Βικυ Λεανδρος-Πυρετος του ερωτα Τερμιτες-Σκονη και ενα ξενο Foreigner-I want to know what love is Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Νινο-Ερωτα μου Απιστευτος πραγματικα στοιχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Σφακιανάκης Aπόψε - Ένα Παλικάρι To αφιερώνο στον φίλο μου τον Σάββα που τον χάσαμε πριν 3 μέρες σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 18 ετών.Να είσαι καλά φίλε μου εκεί πάνω και να χαμογελάς!Θα σε θυμόμαστε πάντα! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Dov'e L'Amore Dov'e L'Amore I cannot tell you of my life Here is my story I'll sing a love song Sing it for you alone Though you're a thousand miles away Love's feeling so strong Come to me baby Don't keep me waiting Another night without you here And I'll go crazy There is no other there is no other No other love can take your place or match the beauty of your face I'll keep on singing til the day I carry you away With my love song With my love song Dov'e L'Amore Dov'e L'Amore Where are you now my love? I need you here to fold me Whispered so sweetly Feel my heart beating I need to hold you in my arms I want you near me Come to me baby Don't keep me waiting Another night without you here And I'll go crazy There is no other there is no other No other love can take your place or match the beauty of your face I'll keep on singing til the day I carry you away With my love song With my love song Non c'e nessuno (there is no other) Non c'e nessuno Non c'e nessuno Bello come te e ti amo (as beautiful as you and I love you) Come to me baby Come to me baby Another night without you here And I'll go crazy There is no other there is no other No other love can take your place or match the beauty of your face I'll keep on singing til the day I carry you away With my love song with my love song With my love song with my love song Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 αφιερωνω το αφιερωμενο απο μηδενιστη σε καποια ψυχουλα... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Άγονη πλήξη μιας ζωής, δίχως έρωτα της ερημιάς μου τέρας, της πόλης μου θηρίο μη με φοβάσαι αλλοπαρμένη έκφραση οι τοίχοι σου θυμίζουν τον πρώτο σου έρωτα οι πιο πολλοι αδιάφορα κενοί, σε λυγίζουν όπου και να 'σαι στα σκοτεινά δρομάκια οι σκιές γλιστράνε επικίνδυνα Στα ηλεκτρισμένα ξενυχτάδικα οι γυναίκες μισοκρύβονται πίσω απ' τη λήθη Στα κολασμένα παζάρια της λεωφόρου οι αστυνόμοι οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι μάσκες ακάλυπτες μικρές στο γύρο του θανάτου που τρεμοπαίζουν τον άγγελο ή τον δαίμονα στις άκρες των δακτύλων τους, ξημέρωμα Σαββάτου Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο για να μην υποφέρεις φύγε μακριά μου, κρύψου από μένα δεν ξέρω αν φεύγεις, τώρα, για το λίγο μου ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ πολύ για σένα, πολύ για σένα Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο... Αφιερωμένο σε μια ψυχή που ξέρει οτι δε βγαίνει απο το μυαλό μου παρ όλη τη συμπεριφορά μου που δείχνει το αντίθετο ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Άγονη πλήξη μιας ζωής, δίχως έρωτα της ερημιάς μου τέρας, της πόλης μου θηρίο μη με φοβάσαι αλλοπαρμένη έκφραση οι τοίχοι σου θυμίζουν τον πρώτο σου έρωτα οι πιο πολλοι αδιάφορα κενοί, σε λυγίζουν όπου και να 'σαι στα σκοτεινά δρομάκια οι σκιές γλιστράνε επικίνδυνα Στα ηλεκτρισμένα ξενυχτάδικα οι γυναίκες μισοκρύβονται πίσω απ' τη λήθη Στα κολασμένα παζάρια της λεωφόρου οι αστυνόμοι οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι μάσκες ακάλυπτες μικρές στο γύρο του θανάτου που τρεμοπαίζουν τον άγγελο ή τον δαίμονα στις άκρες των δακτύλων τους, ξημέρωμα Σαββάτου Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο για να μην υποφέρεις φύγε μακριά μου, κρύψου από μένα δεν ξέρω αν φεύγεις, τώρα, για το λίγο μου ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ πολύ για σένα, πολύ για σένα Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο... Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts