Jump to content

Μαντζούνια ή αλήθειες κρυμένες;

destroy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1

τι να πρωτοπω τωρα

για την φυση συμφωνω..ειναι γιατρος απο μονη της..

αλλα υπαρχει αγνη,καθαρη φυση σημερα?

με φυτοφαρμακα,τρυπα οζοντος,παρασιτοκτονα και λοιπα χημικα εσυ εμπιστευεσαι την μητερα φυση για τη θεραπεια παθησεων?

εσυ αν αρρωστησεις-χτυπα ξυλο- θα αρχισεις να τρως βοτανια και να φτιαχνεις ματζουνια πριν πας σε γιατρο?

και το ενδεχομενο να επιβαρυνεις την κατασταση σου το εχεις σκεφτει?

Η υγεία μου είναι κλονισμένη αρχής εξαρχής για να είμαι άρρωστος. Διότι το να είσαι άρρωστος σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει πέσει και δεν μπορεί να με προστατέψει.

Αρά για επιβάρυνση μου μιλάς;

Το ξέρεις ότι μια απλή γρίπη μπορεί να γυρίσει σε πνευμονία και να επιφέρει τον θάνατο; Ποιός όμως ο λόγος να γίνει αυτό από την στιγμή που θα προσπαθήσεις να τρεφεσε σωστά με την μεσογειακή δίαιτα και να ανοσοποιητικο σου σύστημα θα είναι γερό.

Μικρός αρρώσταινα και επεφτα στο κρεβατι μονο για κανα 2 μέρες.

Κι αυτό διότι ο κύκλος των ιώσεων ήταν ένα 3ημερο.

Τι είναι όμως αυτό που άναγκασε ολους τους μικροοργανσιμούς των ιώσεων να γίνουν ποιο δραστικοί και να σε κρατάνε άρρωστο μεχρι και 1 εβδομάδα ολόκληρη; Αυτο το έχετε σκεφτεί;

Μικρός αρρώσταινα και επεφτα στο κρεβατι μονο για κανα 2 μέρες.

Κι αυτό διότι ο κύκλος των ιώσεων ήταν ένα 3ημερο.

Τι είναι όμως αυτό που άναγκασε ολους τους μικροοργανσιμούς των ιώσεων να γίνουν ποιο δραστικοί και να σε κρατάνε άρρωστο μεχρι και 1 εβδομάδα ολόκληρη; Αυτο το έχετε σκεφτεί;

Δεν άλλαξαν οι μικροοργανισμοί..

Οι άνθρωποι άλλαξαν διατροφικές συνήθειες και αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό τους σύστημα..

Επίσης ακόμη και αν δεν άλλαξαν διατροφή χάλασαν οι τροφές..

Νομίζεις οτι το σιτάρι είχε ίδια αξία το 1985 με σήμερα;

Ή το πορτοκάλι;

Αυτό από που προκύπτει;

(νόμιζα ότι αυτό ήταν που αμφισβητείται στην όλη ιστορία).

Αυτό που όντως ισχύει είναι ότι τα φύλλα περιέχουν μία ουσία (δεν θυμάμαι όνομα) που είναι ισχυρό αντιοξειδοτικό.

Από εκεί και πέρα, το να τα βράζει κανείς και να τα πίνει είναι ανευθυνό και επικίνδυνο γιατί ούτε δοσολογίες γνωρίζουμε, ούτε πιθανές παρενέργειες, ούτε το τί μπορεί να προκαλέσουν οι υπόλοιπες ουσίες που έχουν πάνω τους τα φύλλα.

+ τα φυτοφάρμακα με τα οποία τα λούζουν συνήθως...

μα καλά στο δικο μου ποστ κολλησες;που εγραψα να τα βραζει καποιος;και που αουσες εσυ να λενε στην τηλεοραση για κοτσανακια;εγω βλεπω ενα μιξερακι ελαφρυ να ανακατευει φυλλα. κανα κοτσανακι μεσα δεν ειδα.

αει τσαπρρρρρρρρρ κιετς κιετς!

:blink: :D

Δεν άλλαξαν οι μικροοργανισμοί..

Οι άνθρωποι άλλαξαν διατροφικές συνήθειες και αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό τους σύστημα..

Επίσης ακόμη και αν δεν άλλαξαν διατροφή χάλασαν οι τροφές..

Νομίζεις οτι το σιτάρι είχε ίδια αξία το 1985 με σήμερα;

Ή το πορτοκάλι;

Από που όμως προέρχετε αυτή η αποδυνάμωση;

Μήπως στα χημικά φυτοφάρμακα που ρίχνουν οι αγρότες χωρίς μέτρο;

Κι όταν λέω μέτρο δεν εννοώ να ρίχνουν 1 σακί φάρμακο σε 5 στρέμματα αλλά 3-4 σακιά ... φαρμάκι!

Αρά φίλε μου τι πιστεύεις πως πρέπει να κάνουμε;

Μια στροφή 180 μοιρών ή μια στροφή 1-2 μοιρών που κάνουν το 99,99%?

Paidia pisteuw sti fisi. I fisi voithaei kai auto einai sigouro.Egw gia paradeigma trww sinexws portokalia kai alla esperidoeidi kai mexri tora den me epiase i gripi oute mia fora mesa sto xeimona. Simtwsi ? isws.... isws kai oxi.

Pisteuw oti i elia voithaei opws kai to tsai elias alla PAN METRON ARISTON. Auta ta gitrosofia me frapelies ktl den ta pisteuw dioti fwnazoun apo mona tous oti einai paraloga kai xwris logiki.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Ως Έλληνες οτι λέει ο καθένας τα πιστεύουμε οπότε τραβάτε έξω και όπου δείτε ελιά attaaaaaaaaaack μην αφήσετε φύλλο για φύλλο
mobile fan user

Η υγεία μου είναι κλονισμένη αρχής εξαρχής για να είμαι άρρωστος. Διότι το να είσαι άρρωστος σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει πέσει και δεν μπορεί να με προστατέψει.

Δεν ήξερα ότι για ΟΛΕΣ τις ασθένειες ευθύνεται το κλονισμένο ανοσοποιητικό σύστημα...τί μαθαίνει κανείς την σήμερον ημέρα :ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

loipon paidia min xehnate kai tin methodo placebo. polles fores mporei na sou dosoun ena mantzouni kai na gineis kala asheta me auto. pantos ego prosopika pisteuo pos i alitheia einai kapou sti mesi. pisteuo pos kai kapoia tetoia <<mantzounia>> kanoun douleia, alla kai oi giatroi polles fores sikonoun to heria psila se kapoio periergo fainomeno.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Δεν ήξερα ότι για ΟΛΕΣ τις ασθένειες ευθύνεται το κλονισμένο ανοσοποιητικό σύστημα...τί μαθαίνει κανείς την σήμερον ημέρα :ρ

Εσυ όταν αρρωσταινεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι στο 100%???

Ή μήπως εσύ παθαίνεις κατάθλιψη όταν όλα σου πάνε μια χαρά;!

Από την λογική μεριά παρ' το.

O καρκίνος είναι ασθένεια που προκαλείται από πρόβλημα στο ανοσοποιητικό σύστημα;

Είναι νεκρά κύταρρα που μένουν προσκολλημενα στα σημεία που νεκρώνουν λόγω του ότι δεν μπορει να τα αποβάλλει το σώμα.

Η αδυναμια αποβολής αυτών οφείλετε σε αδυναμια του ανοσοποιητικου συστηματος του οργανισμου, μιας και αυτός είναι υπεύθυνος για τον "καθαρισμο" από ξένα σωματα είτε προερχονται από εξωγενείς είτε εσωγενείς παράγοντες.

(τι είπα το άτομο!!!)

Ο καρκίνος προκαλείται από μεταλλάξεις στο DNA των κυττάρων που οδηγούν στην ανεξέλεγχτη διαίρεσή τους...

Προκαλείται από βλάβες στα γονίδια που καθορίζουν τον ρυθμό διαίρεσης των κυττάρων...

Η πρόκληση του καρκίνου μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας μόλυνσης από ιό, αλλά αυτό σαφώς και δεν είναι απαραίτητο.

η αδιαφορια σημαινει ανυπαρξια.

εγω ομως δε καταλαβαινω κατι.

αφου δε πιστευει ολος αυτος ο κοσμος για τα μαντζουνια κ τα λοιπα πρακτικα,

γιατι ασχολειται;

ειναι σα να βλεπεις ειδησεις στο star, να λες οτι λενε χαζομαρες,

αλλα να παρακολουθεις τις χαζομαρες.

"Μαντζούνια" υπήρχαν και θα υπάρχουν.Νομίζω κακώς έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό.Εκείνο που πρέπει να καταδικάσουμε είναι οι προσπάθειες ορισμένων να βγάλουν λεφτά εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την απελπισία συνανθρώπων τους πουλώντας κάτι που υποτίθεται μπορεί να τους δώσει την σωτηρία που περιμένουν και μάλιστα τις πιο πολλές φορές αυτό το "κάτι" βρίσκεται ελεύθερο στη φύση..

Ποιόν ανθρώπινο πόνο όταν έχεις μια ανίατη, όπως λενε, αρρώστια;

Αν ξέρεις ότι εχεις 1 χρόνο ζωής εσύ τι θα κάνεις; Θα περιμένεις τον Θάνατο να έρθει να παίξετε τάβλι και μπιρίμπα; Ή θα κάτσεις να βρείς τους τρόπους όπου θα γιατρεψεις αυτην την αρρώστια σαν μια απλή γρίππη;

Ε?

εγω παλι εχω εντελως διαφορετικη αποψη...ολα ειναι δυσκολα δεν αντιλεγω, και για τον παθων και για τους γυρο του αλλα εγω τουλαχιστον ειμιαι ανθρωπος που θελω λιγα και καλα που λεμε...

οποτε οσο και να μου μεινει ακομα ζωης δεν θα το περασω ψαχνοντας η κυνηγοντας να κρατησω χρονο...απλα θα τον ζησω...

θα γεμισω εικονες εμενα και τους γυρο μου...χαμογελο και γενικα αισιοδοξια...

δεν ειμαι η μονη που το περναει σκεφτομαι...

απλα εγω θελω να το νικησω με αδιαφορια και οχι στενοχωρια...;)

καλημερα

Ναι αλλά αν το καλοσκεφτείς όλα τα φάρμακα ή έστω τα περισσότερα έχουν σαν βάση τους τα φυτά..... ή έστω κάποια συστατικά από αυτά.

Nαι αλλά τα συστατικά των φυτών όμως που κάνουν καλό, αλλά και τη συγκεκριμένη δοσολογία, μόνο μια εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα μπορεί να την εξελίξει σε φάρμακο και όχι η κάθε κυρά Κατίνα του χωριού.

Είναι νεκρά κύταρρα που μένουν προσκολλημενα στα σημεία που νεκρώνουν λόγω του ότι δεν μπορει να τα αποβάλλει το σώμα.

Η αδυναμια αποβολής αυτών οφείλετε σε αδυναμια του ανοσοποιητικου συστηματος του οργανισμου, μιας και αυτός είναι υπεύθυνος για τον "καθαρισμο" από ξένα σωματα είτε προερχονται από εξωγενείς είτε εσωγενείς παράγοντες.

(τι είπα το άτομο!!!)

ανοησια ειπες..συγνωμη κιολας..

νεκρα τα κυτταρα ο καρκινος?και πως πολλαπλασιαζονται?

εν παση περιπτωση ο καθενας κανει οτι νομιζει και φτανει ως εκει που του επιτρεπει η λογικη του

αν καποιος αρρωστησει και επιλεξει την λυση "γιατροσοφι" καταργωντας την ιατρικη με την λογικη "8α κανει τον κυκλο του και θα περασει μωρε" ή "αν τρωω σωστα δεν αρρωσταινω ποτε" ειναι καθαρα δικη του επιλογη και αποφαση και προβλημα..ας μην ωθουμε και αλλους σε τετοιες λυσεις ομως με ατακες του τυπου "δοκιμαστε τα βοτανια και αν δεν γινετε καλα,τοτε πηγαινετε και στο γιατρουδακο"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εσυ όταν αρρωσταινεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι στο 100%???

Ή μήπως εσύ παθαίνεις κατάθλιψη όταν όλα σου πάνε μια χαρά;!

Από την λογική μεριά παρ' το.

Βλέπω έχεις απόψεις ολιστικής ιατρικής..Εύγε!

Αν παρακολουθείς τους Γιατρούς Ρίμπα,Λουπασάκη και το διατροφολόγο Μηνούδη έχουν ίδιες απόψεις..

Σύμφωνα με την ολιστική ιατρική δεν υπάρχουν ασθένειες αλλά επίπεδα υγιείας..

Όταν βρίσκεσαι σε υψηλό επίπεδο υγιείας έχεις συνεχή ψυχοσωματική ευεξία και δεν αρρωσταίνεις ποτέ..Εάν πέσεις σε χαμηλό επίπεδο εμφανίζεις διάφορα συμπτώματα τα οποία δεν έχει μεγάλη σημασία που θα εμφανιστούν..

Πχ είτε αποκτήσεις πίεση είτε κατάθλιψη είτε ρευματισμούς θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών που έχεις κάνει στον τρόπο ζωής..

Απο εκεί και πέρα η κληρονομικότητα θα παίξει μικρό ρόλο..

Και επομένως ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των συμπτωμάτων είναι κοινός..

Αποτοξίνωση σε ψυχοσωματικό επίπεδο ,σωστή θρέψη και άσκηση..

Και βέβαια και ο καρκίνος δεν εξαιρείται..

Εάν εσύ καπνίζεις ή μένεις μέσα στο κέντρο με όλη τη ρύπανση εάν πάθεις καρκίνο δεν θα το έχει στείλε ο θεός αλλά θα τον έχεις αποκτήσει μόνος σου με τις επιλογές σου...

Ή αν τρως Mcdonalds και πίνεις light με ασπαρτάμη και αποκτήσεις καρκίνο πάλι δε θα είναι καθόλου τυχαίο..