Jump to content

Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά

hab
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άγγελε το περιμένουμε :D

ηθελα να ηξερα οταν λενε οτι εχουνε ελληνικα τι εννοουνε αφου τα sms τα στελνει ερωτηματικα!

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν έχεις VGA ή QVGA μηχάνημα. Το VGA σκιν του angelos_cy παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, γιαυτό στο diamond εγκατέστησα το QVGA, που λειτουργεί σωστά και σε VGA οθόνες

Εγώ έχω βάλει και τις δύο εκδόσεις και μου κάνει το ίδιο πράγμα. Μερικές φορές πατάς άλλο πλήκτρο κι άλλο πλήκτρο εμφανίζει στην οθόνη.

Παίδες έχει ήδη κυκλοφορήσει το Spb Keyboard 4.0 (πρώην Spb Full Screen Keyboard), η οποία δεν χρειάζεται τα πιο πάνω σκιν.

Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο by default στη νέα έκδοση.

Ναι αλλά υποστηρίζει 160 χαρακτήρες ανά SMS; Είχα δοκιμάσει εγώ κάτι αντίστοιχο και δεν υποστήριζε κάτι τέτοιο..

Μιχάλης

Εγώ έχω βάλει και τις δύο εκδόσεις και μου κάνει το ίδιο πράγμα. Μερικές φορές πατάς άλλο πλήκτρο κι άλλο πλήκτρο εμφανίζει στην οθόνη.

Ναι αλλά υποστηρίζει 160 χαρακτήρες ανά SMS; Είχα δοκιμάσει εγώ κάτι αντίστοιχο και δεν υποστήριζε κάτι τέτοιο..

Μιχάλης

1) Έχω βάλει το σκιν που αντιστοιχεί στο προτελευταίο αρχείο του πρώτου ποστ που θα βρείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869. Το έχω εγκαταστήσει σε 5 διαφορετικά ppc, vga ή qvga και δουλεύει σωστά. Πρόβλημα είχε όταν το εγκαθιστούσα στην κάρτα μνήμης,

2) 160 χαρακτήρες θα μπορεί να στείλει όταν βγεί το κατάλληλο σκιν

1) Έχω βάλει το σκιν που αντιστοιχεί στο προτελευταίο αρχείο του πρώτου ποστ που θα βρείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869. Το έχω εγκαταστήσει σε 5 διαφορετικά ppc, vga ή qvga και δουλεύει σωστά. Πρόβλημα είχε όταν το εγκαθιστούσα στην κάρτα μνήμης,

2) 160 χαρακτήρες θα μπορεί να στείλει όταν βγεί το κατάλληλο σκιν

μεχρι να βγει το καταλληλο σκιν για 160 χαρακτηρες ελληνικα ποιο ρυθμιση κανουμε στο κινητο (HTC P3600) για να στελνω εστω 70 χαρακτηρες αλλα να πηγαινει ελληνικα και οχι ερωτηματικα?

μεχρι να βγει το καταλληλο σκιν για 160 χαρακτηρες ελληνικα ποιο ρυθμιση κανουμε στο κινητο (HTC P3600) για να στελνω εστω 70 χαρακτηρες αλλα να πηγαινει ελληνικα και οχι ερωτηματικα?

Πάτα

Εναρξη - Μηνύματα - (κάτω δεξιά πάτηε) Μενού -

- Επιλογή

Στις επιλογές που θα εμφαλισθούν πάτησε πάνω με την γραφίδα το sms/mms Πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το: χρήση unicode οταν απαιτείται.

Αν παρ ολα αυτά είναι τσεκαρισμένο πήγαινε στο

Εναρξη - ρυθμίσεις - Σύστημα - Τοπικές ρυθμίσεις

και πρέπει να είναι σαν χώρα επιλεγμένη η ελλάδα.

Πάτα

Εναρξη - Μηνύματα - (κάτω δεξιά πάτηε) Μενού -

- Επιλογή

Στις επιλογές που θα εμφαλισθούν πάτησε πάνω με την γραφίδα το sms/mms Πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το: χρήση unicode οταν απαιτείται.

Αν παρ ολα αυτά είναι τσεκαρισμένο πήγαινε στο

Εναρξη - ρυθμίσεις - Σύστημα - Τοπικές ρυθμίσεις

και πρέπει να είναι σαν χώρα επιλεγμένη η ελλάδα.

καταλαβα οκ!εχουμε κανενα νεο για σκιν?

Για να έχετε ελληνικά SMS, αποσυμπιέστε το αρχείο .rar κα μεταφέρετε τα δύο αρχεία .txt στο "Program Files\Spb Keyboard\skins\kbd_skin.zip" στη συσκευή σας.

Για να έχετε ελληνικά SMS, αποσυμπιέστε το αρχείο .rar κα μεταφέρετε τα δύο αρχεία .txt στο "Program Files\Spb Keyboard\skins\kbd_skin.zip" στη συσκευή σας.

αγγελε μαζι με το ζιπ αρχειο θα τα βαλουμε η να ανοιξουμε το ζιπ?δηλαδη στον υποφακελο skins θα τα πεταξουμε η στον kbd_skin.zip?

δοκιμασα αλλα στελνει ελληνικα μονο οταν πατησω στο spbkeyboard να γραφει ελληνικα μονο κεφαλαια,και ουτε ολα τα κεφαλαια!ετσι ειναι?

αγγελε μαζι με το ζιπ αρχειο θα τα βαλουμε η να ανοιξουμε το ζιπ?δηλαδη στον υποφακελο skins θα τα πεταξουμε η στον kbd_skin.zip?

Στο kbd_skin.zip. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το .zip.

Απλά πέτα τα μέσα και μετά πήγαινε στις ρυμίσεις του Spb Keyboard και επέλεξε "Ελληνικά SMS" ως επιπρόσθετη γλώσσα.

Απλά πέτα τα μέσα και μετά πήγαινε στις ρυμίσεις του Spb Keyboard και επέλεξε "Ελληνικά SMS" ως επιπρόσθετη γλώσσα.

δεν καταλαβαινω...στον φακελο skins εχει μεσα to zip.πως θα βαλω τα δυο txt αρχεια ΜΕΣΑ στο ζιπ?

Σε μένα δε λειτούργησε όπως το λές. Μόνο όταν έβαλα τα αρχεία μεσα στο ζιπ του αρχείου skin, μόνο τότε εμφανίστηκε η επιλογή για ελληνικά sms.

Σε μένα δε λειτούργησε όπως το λές. Μόνο όταν έβαλα τα αρχεία μεσα στο ζιπ του αρχείου skin, μόνο τότε εμφανίστηκε η επιλογή για ελληνικά sms.

για πες πως το εκανες??:)

Μεσα στο φάκελο skins του spb keyboard είναι τα ζιπαρισμένα skins. Αντεγραψα αυτό που χρησιμοποιω στον υπολογιστή, το άνοιξα με το winrar και έβαλα μέσα τα 2 txt αρχεία και το έβαλα παλι στο φάκελο skins στη συσκευή.

Μεσα στο φάκελο skins του spb keyboard είναι τα ζιπαρισμένα skins. Αντεγραψα αυτό που χρησιμοποιω στον υπολογιστή, το άνοιξα με το winrar και έβαλα μέσα τα 2 txt αρχεία και το έβαλα παλι στο φάκελο skins στη συσκευή.

αααααα...για κατσε να το κανω να δω...

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...ειδα το φως το αληθινον!!!!!!!!!!αει σιχτηρ πονοκεφαλιασα!!!

εχει δοκιμασει κανεις το toychpal?ειδα ενα βιντεακι με τις δυνατοτητες του και νομιζω μου αρεσε.βασικα πιστευω οτι το πιο βολικο πληκτρολογιο ειναι αυτο το κλασσικων κινητων με τα 9 πληκτρα αλφαριθμητικα που επειδη ειναι πιο λιγα με το ενα δαχτυλο πληκτρολογεις πιο ευκολα απο οτι σε qwerty

οταν ψαχνω τις επαφες για να στειλω sms σε καποια απο αυτες ΔΕΝ λειτουργει η αναζητηση εαν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για ελληνικα sms.πρεπει να επιλεγει η απλη ελληνικη γλωσσα

Αυτό είπα κι εγώ. :-) Μέσα στο .zip πετάς τα 2 αρχεία .txt.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα κι από μένα! Μόλις έγινα κάτοχος ενός htc diamond με αγγλικά windows. δε με πειράζει καθόλου αυτό βασικά. Το θέμα μου είναι το πληκτρολόγιο. Επειδή ξεκίνησα να διαβάζω το thread από την αρχή και κάπου στη μέση...θόλωσα!

πριν αρχίζετε να με βρίζετε, ότι δε διαβάζω όλο το thread κλπ, σας ζητώ συγγνώμη και ζητώ τη βοήθειά σας. Από τα πολλά πληκτρολόγια που αναφέρονται, τόσο στην αρχή του thread όσο και στο εσωτερικό του, ποιο θα μου προτείνατε να βάλω και τις οδηγίες για να το βάλω.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γράφω με το δάχτυλο και να μη χρειάζεται το πενάκι, εννοείτε να έχει ελληνικά, κεφαλαία και μικρά και καλύτερα να μη πιάνει όλη την οθόνη, ας καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της, αλλά όχι όλο(για να βλέπω τι γράφω)και να είναι free...(ζητάω πολλά???)

θεωρώ ότι αν κάποιος απαντήσει, θα βοηθήσει αρκτό κόσμο και όχι μόνο εμένα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα κι από μένα! Μόλις έγινα κάτοχος ενός htc diamond με αγγλικά windows. δε με πειράζει καθόλου αυτό βασικά. Το θέμα μου είναι το πληκτρολόγιο. Επειδή ξεκίνησα να διαβάζω το thread από την αρχή και κάπου στη μέση...θόλωσα!

πριν αρχίζετε να με βρίζετε, ότι δε διαβάζω όλο το thread κλπ, σας ζητώ συγγνώμη και ζητώ τη βοήθειά σας. Από τα πολλά πληκτρολόγια που αναφέρονται, τόσο στην αρχή του thread όσο και στο εσωτερικό του, ποιο θα μου προτείνατε να βάλω και τις οδηγίες για να το βάλω.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γράφω με το δάχτυλο και να μη χρειάζεται το πενάκι, εννοείτε να έχει ελληνικά, κεφαλαία και μικρά και καλύτερα να μη πιάνει όλη την οθόνη, ας καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της, αλλά όχι όλο(για να βλέπω τι γράφω)και να είναι free...(ζητάω πολλά???)

θεωρώ ότι αν κάποιος απαντήσει, θα βοηθήσει αρκτό κόσμο και όχι μόνο εμένα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δες κι εδώ, από τα καλύτερα είναι το pocketcm keyboard. Βεβαιώσου ότι πριν τα εγκαταστήσεις έχεις γυρίσει τα regional settings σε ελληνικά.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12425

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• 2 months later...

χμ εχω μια απορια αν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει! σε ενα s100 οταν γραφω μηνυμα στα ελληνικα (τα κανει κεφαλαια ) γραφει κανονικοτατα μεχρι 160 χαρακτηρες.

το ιδιο ακριβως κειμενο αν το κανω copy paste απο μια εφαρμογη οπως pocket word ,το ενα μηνυμα ειναι 70 χαρακτηρες. υπαρχει καμια λυση? καταλαβαινει οτι υπαρχει διαφορετικο encoding ?