zaxus Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Σε όποιον αρέσει το TouchPal πληκτρολόγιο και επιθυμεί να δει να συμπεριλαμβάνονται και τα Ελληνικά σε επόμενη έκδοση, ας το το δηλώσει στο παρακάτω link: "http://www.cootek.com/forum/forum_posts.asp?TID=247" Πιθανότατα σύντομα θα υπστηρίζει και ελληνικά. Από ότι είδα τα ελληνικά είναι η δεύτερη στις προτιμήσεις να συμπεριληφθεί στο touchpal. Έστειλα επίσης την ελληνική layout και dictionary, οπότε μάλλον πολύ σύντομα θα έχουμε και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Edit2: Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στο atom life μου... Πληκτρολογώ κανονικά αλλά μόλις πατήσω κάποια συγκεκριμένα γράμματα όπως το Ε, το Ρ, το Τ, το Υ, το Ι, το Ο, το Α, το Η, το Κ, το Ζ, το Χ, το Β, το Ν και το Μ από 160 πάει 70 χαρακτήρες... Στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει την χρήση Unicode όταν είναι απαραίτητο. Τι φταίει; Ευχαριστώ, Μάνος Ψαξε στο forum της resco για Greek SMS layout. Με το GR που εχει δεν γράφει 160 γραμματα/μηνυμα σε αυτη την εκδοση. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ψαξε στο forum της resco για Greek SMS layout. Με το GR που εχει δεν γράφει 160 γραμματα/μηνυμα σε αυτη την εκδοση. Ψάχνω με αυτή ακριβώς την φράση αλλά τπτ... Κάνει αυτό του απλού resco keyboard? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Layouts : http://resco.net/downloads/Patch/Greek_SMS_Layouts.zip Thread : http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=4827 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Layouts : http://resco.net/downloads/Patch/Greek_SMS_Layouts.zip Thread : http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=4827 Αυτά είναι του παλιού resco keyboard για αυτό σε ρώτησα αν κάνουν. Ευχαριστώ Τώρα πως θα έχω αγγλικά δεν αλλάζει η γλώσσα...Μηπως φταίει το iSkin? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Δεν μπορείς να εχεις 3 διαφοορετικά layout. Μονο 2 . Δυστυχώς . Αρα διαλεγεις ποια 2 χρειάζεσαι περισσότερο. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Μα επιλέγω σαν 2ο layout English αλλά τπτ μένει στα ελληνικά... Τι να πω... Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Ωραία, ευχαριστούμε τώρα τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε αντί για Delete backspace? Edit: Όλα ΟΚ, φοβερός ευχαριστούμε :D Edit2: Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στο atom life μου... Πληκτρολογώ κανονικά αλλά μόλις πατήσω κάποια συγκεκριμένα γράμματα όπως το Ε, το Ρ, το Τ, το Υ, το Ι, το Ο, το Α, το Η, το Κ, το Ζ, το Χ, το Β, το Ν και το Μ από 160 πάει 70 χαρακτήρες... Στις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει την χρήση Unicode όταν είναι απαραίτητο. Τι φταίει; Ευχαριστώ, Μάνος φιλε μου επειδη και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με αυτο που εχεισ μεχρι που ειδα το μνμ σου και το ψαχουλεψα το htc touch μου και απενεργοποιησα αυτο "την χρήση Unicode όταν είναι απαραίτητο" και γραφει με 160 χαρακτηρεσ τωρα τελικα. για απεργοποιησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa_ma_si Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια χρειάζομαι.Έχω εγκαταστήσει το PM Keyboard.Ακολούθησα τις οδηγίες που διάβασα όσο μπορούσα πιο πιστά.Ένα σημείο δεν καταλαβαίνω.Δεν μπορώ να εγκαταστήσω Ελληνικό λεξικό.Άλλαξα την κατάληξη σε dict όπως διάβασα.Τίποτα.Κάπου διάβασα ότι κάποιος έκανε copy-paste στο Γαλλικό.Πώς γίνεται αυτό;Π.χ.άνοιξα το Αγγλικό (στον υπολογιστή) από περιέργεια.Διαβάζει τις Αγγλικές λέξεις.Φυσικά δεν το πειράζω.Εάν δοκιμάσω να ανοίξω το Γαλλικό,κάνω copy-paste τις Ελληνικές λέξεις αφού καθαρίσω τα Γαλλικά από μέσα και στο τέλος το ξαναμεταφέρω από κει που το πήρα,θα το διαβάζει;Θέλω να πω ότι θα έχει αλλάξει η κατάληξη του αρχείου...Μπορεί κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια χρειάζομαι.Έχω εγκαταστήσει το PM Keyboard.Ακολούθησα τις οδηγίες που διάβασα όσο μπορούσα πιο πιστά.Ένα σημείο δεν καταλαβαίνω.Δεν μπορώ να εγκαταστήσω Ελληνικό λεξικό.Άλλαξα την κατάληξη σε dict όπως διάβασα.Τίποτα.Κάπου διάβασα ότι κάποιος έκανε copy-paste στο Γαλλικό.Πώς γίνεται αυτό;Π.χ.άνοιξα το Αγγλικό (στον υπολογιστή) από περιέργεια.Διαβάζει τις Αγγλικές λέξεις.Φυσικά δεν το πειράζω.Εάν δοκιμάσω να ανοίξω το Γαλλικό,κάνω copy-paste τις Ελληνικές λέξεις αφού καθαρίσω τα Γαλλικά από μέσα και στο τέλος το ξαναμεταφέρω από κει που το πήρα,θα το διαβάζει;Θέλω να πω ότι θα έχει αλλάξει η κατάληξη του αρχείου...Μπορεί κανείς; anoixe to galliko lexiko me to word, svise ola ta periexomena tou, meta anoije to ellhniko, kane copy oles tis lexeis, paste sto galliko kai swse to opos einai, thn idia katalixi ua exei pali kai tha to blepei kanonika Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 anoixe to galliko lexiko me to word, svise ola ta periexomena tou, meta anoije to ellhniko, kane copy oles tis lexeis, paste sto galliko kai swse to opos einai, thn idia katalixi ua exei pali kai tha to blepei kanonika xehasa, tha xrisimopieis to galliko, apla anti gia gallikes lexeis tha exei ellinikes! Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa_ma_si Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ευχαριστώ πολύ που προθυμοποιήθηκες να απαντήσεις.Πάντως δεν γίνεται τίποτα.Όπως ήτανε.Δεν πειράζει.Το μόνο που κάπως με ενοχλεί είναι ότι το κόμμα βρίσκεται σε διαφορετικό πληκτρολόγιο από αυτό που στέλνω SMS.Και δεν έχω βρεί ακόμη βελάκια,να μετακινούμαι δεξιά αριστερά.Τέλος πάντων θα το ψάξω λίγο.Δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ όσον θα ήθελα.Ειδικά το skin iphone είναι πολύ καλό.Με λίγη εξάσκηση σε landscape γράφει κανείς και με τους αντίχειρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 dokimasa to TouchPal ke mou afise kales entiposis. ala gia alous tha ine problima pou den ipostirizi elinikous xarakthres! to erotima tora ine pio ine kalitero to PocketCm keyboard (pou den exo kateferi na do elinikous xarakthres) i to TouchPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Διάβασα τα προηγούμενα posts... Εγκατέστησα τελικά το PocketCM (πολύ καλό πληκτρολόγιο) ΑΛΛΑ δεν εμφανίζει ελληνικά :mad: Προσοχή: για να εγκατασταθεί στο PPC μου (ubiquio 401) χρειάστηκε το IM Selector [όπως προτείνεται εδώ http://pocketcm.com/phorum/read.php?19,1074 ] ΑΛΛΑ ενώ επιλέγω Greek layout (έβαλα και Iphone skin) ΔΕΝ εμφανίζονται ελληνικοί χαρακτήρες αντίθετως, βγαίνουν κάτι ακατανόητα σύμβολα και χαρακτήρες...:wacko: τι να φταίει? [το ppc μου εννοείται δεν έχει ελληνική rom αλλά διαβάζω ελληνικά sms (κεφαλαία & μικρά) ] EDIT: Το έφτιαξα!! Τι έφταιγε? Τα regional settings ήταν English (!!) Πήγα Settings/System/Regional Settings/Greek και soft-reset, και ΟΛΑ ΟΚ!!! Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 πολύ χρήσιμο topic :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttherapo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Poli kalo pliktrologio, douleuei apsoga, den briskw omos kanena leksiko pou na douleuei. Brika sta edw forum ena GREEKSMS.txt pou ithele rename gia na doulepsei alla pali den briskei swsta tis lekseis.Exei kanenas to small version pou douleuei dokimasmena na to katebasei se zip????? EUXARISTW!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wesker Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα το πρώτο μου PDA, to Glofiish x600. Θέλω να βάλω ένα πληκτρολόγιο γιατί ακόμα και το unicode να απενεργοποιήσω σε όποιον στέλνω του το εμφανίζει ώς ?????????????, αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αν βάλω trial έκδοση θα σταματήσει κάποια στιγμή να λειτουργεί έτσι; Αυτά τα πληκτρολόγια πως τα κάνουμε install; Τα αρχεία cab τους σε ποιον φάκελο του PDA μου πρέπει να τα στείλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση The mere sight of your undead allies sickens me. What unholy bargain have your struck? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλησπέρα εγκατέστησα το Pocketcm Keyboard και προσπαθώ να τονίσω όπως διάβασα παραπάνω αλλά είτε δεν τονίζει είτε βάζει διαλυτικά....καμιά ιδέα; Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 δεν μπορω να σας βλεπω να παιδευεστε :) δυο ετοιμες λυσεις με τα απαραιτητα layouts για ελληνικα sms 160 χαρακτηρων http://rapidshare.com/files/106973237/KbdEl.cab http://rapidshare.com/files/106973160/PocketCM_Keyboard.rar χρησιμοποιηστε αυτην την εφαρμογη για να τα κανετε -αλλα και να εναλλασετε μεταξυ τους ως default keyboards(αναλογα με το ποιο εσεις θελετε) http://rapidshare.com/files/91806415/Sipchange_1.0.cab μετα την εγκατασταση του pocket cm καντε επανεκινηση και δηλωστε το ως προεπιλεγμενο με το sipchange ωστε να σας δωσει την δυνατοτητα να μπειτε στις ρυθμισεις του :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Χρησιμοποιω resco keyboard v5.00 pro. Πριν ξεκινησω να γραφω μνμ μου εμφανιζει κατω αριστερα 0/160. Με το που γραψω το 1ο γραμμα μου δειχνει 1/70. Αν ξεπερασω τους 70 χαρακτηρες μου το χρεωνει διπλο και μου ερχονται 2 αναφορες παραδοσης. Πως θα το διορθωσω? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Χρησιμοποιω resco keyboard v5.00 pro. Πριν ξεκινησω να γραφω μνμ μου εμφανιζει κατω αριστερα 0/160. Με το που γραψω το 1ο γραμμα μου δειχνει 1/70. Αν ξεπερασω τους 70 χαρακτηρες μου το χρεωνει διπλο και μου ερχονται 2 αναφορες παραδοσης. Πως θα το διορθωσω? http://rapidshare.com/files/107915913/Greek_Unicode_SMS_.rar βαλε αυτα τα layouts στον φακελο εγκαταστασης του rescoκαι επελεξε τα μετα απο τις ρυθμισεις.:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ευχαριστω zaharakis Ελπιζω αυτη τη φορα να πιασει Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 http://rapidshare.com/files/107915913/Greek_Unicode_SMS_.rar βαλε αυτα τα layouts στον φακελο εγκαταστασης του rescoκαι επελεξε τα μετα απο τις ρυθμισεις.:) στις γλωσσες ποιο πρεπει να διαλεξω για να εχω sms 160 χαρακτηρων? το greek (unicode) ή το greek (sms)? Ποια η διαφορα τους? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Το Greek sms πρέπει να διαλέξεις. Μ'αυτό θα στέλνεις sms 160 χαρακτήρων. Με το Unicode θα στέλνεις 70 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Παιδιά 1000 ευχαριστώ! Επιτέλους το Atom Life μου στέλνει 160 χαρακτήρες! Ευχαριστώ τα μάλα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts