Kid Stretch Δημοσιεύτηκε February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αναγνωρίζει την Ελληνική γραφή σε handwriting; Κάτι δηλαδή σαν input keyboard; Έχω WM5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Υπάρχει το penreader: http://pocket-pc-software.penreader.com/PenReader.html και το Interpen που απλά κάνει map. Δλδ. γράφεις m και σου βγάζει μ: http://pocket-pc-software.penreader.com/InterPen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Υπάρχει το penreader: http://pocket-pc-software.penreader.com/PenReader.html και το Interpen που απλά κάνει map. Δλδ. γράφεις m και σου βγάζει μ: http://pocket-pc-software.penreader.com/InterPen.html Δυστυχώς το PenReader δεν δουλεύει σωστά, δηλαδή σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβαρή δουλειά, το δε InterPen που και αυτό είναι γενικά προβληματικό, επι πλέον αυτό δεν είναι συμβατό με WM5. Είναι πράγματι πολύ μεγάλη απώλεια για τους Έλληνες χρήστες να μην υπάρχει αξιοπρεπής αναγνώριση Ελληνικής γραφής, και παρατηρώ ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται σοβαρά με το θεμελιώδες αυτό θέμα. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει κυρίαρχη απαίτηση. Δεν ξέρουμε τι χάνουμε με αυτή την παράλειψη. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Δυστυχώς το PenReader δεν δουλεύει σωστά, δηλαδή σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβαρή δουλειά, το δε InterPen που και αυτό είναι γενικά προβληματικό, επι πλέον αυτό δεν είναι συμβατό με WM5. Βασικά εγώ ούτε με το penreader είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με το interPen. Για το interPen δεν νομίζω πως έχει πρόβλημα με τα wm5, εμένα μου έπαιζε κανονικότατα με το m600... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Εμενα στο G500+ πολλες φορες το Penreader, εκανε το PPC να μην μπορει να ανοιξει η οθονη του (φαινοταν οτι δουλευει κανονικα το PPC, αναβοσβηνε το πρασινο λαμπακι) κ χρειαζοταν reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 συμφωνω και εγω με τον hab στο οτι το penreader και σε εμενα δουλευει μια χαρα.μεγαλη σημασια στην χρηση του εχει αν φοραει το μοτερακι screen protector να εχει εφαρμωσει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Και install στην main, γιατί σε sd έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Γίνεται με το Paragon.software.InterKey.Pro ότι γράφεις ακόμα και στα Ελληνικά τα αποθηκεύει και την επόμενη φορά στα δείχνει μόλις πληκτρολογίσεις 2 γράμματα Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Γίνεται με το Paragon.software.InterKey.Pro ότι γράφεις ακόμα και στα Ελληνικά τα αποθηκεύει και την επόμενη φορά στα δείχνει μόλις πληκτρολογίσεις 2 γράμματα Παιδιά επειδή έχει περάσει λίγος καιρός από τότε υπάρχει κάτι νεότερο? Το paragon που είδα στη σελίδα του δε λέει για handwriting... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 παιδιά, το thread αυτό πρέπει να γίνει sticky !! (με μια διόρθωση στο ι ..!) τι να την κάνω την ελληνική ROM εγώ, εφόσον το βασικό πλεονέκτημα της touch screen δηλ. την γραφή με το stylus ΔΕΝ υποστηρίζεται..? και πιστεύω σε αυτό φταίει η Microsoft (δείτε στο notes όπου recognise κάνει μονάχα στα αγγλικά βεβαίως..) :mad: να απαιτήσουμε απο τους εδώ αντιπροσώπους το αυτονόητο (ακούγεται κάπως αυτό!!) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΡΑΦΗΣ !! πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ για αυτές τις συσκευές, όμως δεν αξιοποιούνται όπως πρέπει και πάνε χαμένα δυστυχώς... :cry: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο xeirwn. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα στην κατοχή μου το SE P910i με Symbian (πριν από δυο χρόνια και βάλε) και από τότε μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο με είχε βολέψει η αναγνώριση γραφής, άσχετα αν ήταν μόνο στα αγγλικά. Είχα την εντύπωση πως από τότε, θα είχαν αλλάξει τα πράγματα στα ελληνικά δεδομένα. Πίστευα πως με την αγορά ενός ΕΤΕΝ Χ650 θα βρισκόμουν στην ευχάριστη θέση να απολαύσω στα wm6 μου την αναγνώριση γραφής στα ελληνικά.... και όχι μόνο δεν την απόλαυσα, αλλά βλέπω μετά λύπης μου ότι λείπει (ακόμη και στην αγγλική) απ'την ελληνική OS... Αν είναι δυνατόν! Και μην ακούσω σαν δικαιολογία πως οι έλληνες προγραμματιστές ΔΕΝ μπορούν να μερυμνήσουν πάνω σ'αυτό! :-( Τελικά, υπάρχει κάποιο παρεμφερή πρόγραμμα που να κάνει, έστω, εφικτή την ελληνική γραφή με το stylus? Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts