DrGus Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 τι ηθελα κ μπηκα εδω κ το ειδα το θεμα... το ειχα ξεχασει... Φωτη κ Βασιλη ενα μηνυμα ρε... ενα τηλεφωνο κατι... ηθελα να ερθω κ ημουν κ εδω... ειχα μερες να μπω στο chat'n'fun... να παρει η ευχη την αφηρημαδα μου μεσα... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 τι ηθελα κ μπηκα εδω κ το ειδα το θεμα... το ειχα ξεχασει... Φωτη κ Βασιλη ενα μηνυμα ρε... ενα τηλεφωνο κατι... ηθελα να ερθω κ ημουν κ εδω... ειχα μερες να μπω στο chat'n'fun... να παρει η ευχη την αφηρημαδα μου μεσα... Καλά βρε Κώστα, ιδιαίτερη πρόσκληση θέλεις εσύ;:p Πόσες μέρες ήτανε επισημασμένο, το είχαμε κάποιοι και στις υπογραφές μας. Anyway, next time.;) @makis_thess Μάκη don't forget! Aνέβασε και τις δικές μου τις φωτό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 @makis_thess Μάκη don't forget! Aνέβασε και τις δικές μου τις φωτό! Μπήκαν πρώτες και οι φωτογραφίες σου !! ΕΔΩ με της ΑΛΛΕΣ Σε λίγο καιρό (15-20μερες)θα μπουν και στο επίσημο site http://www.2030.gr :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μπήκαν πρώτες και οι φωτογραφίες σου !! ΕΔΩ με της ΑΛΛΕΣ Σε λίγο καιρό (15-20μερες)θα μπουν και στο επίσημο site http://www.2030.gr Σωστός! Έτσι!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Πώς αποθηκεύω τις φωτογραφίες από αυτό το site που τις έβαλες τώρα Μάκη;;; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Πώς αποθηκεύω τις φωτογραφίες από αυτό το site που τις έβαλες τώρα Μάκη;;; edit: δεν ξερω!! εκτος αν ξερει ο fotisbasm που μου το σύστησε! θα σου πω αύριο που θα το ψαξω!! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Βασικά άλλο ρώτησε ο Πέτρος :p Πως εμείς μπορούμε να τις κατεβάσουμε; Μάλλον δεν γίνεται γιατί είναι σε flash. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Βασικά άλλο ρώτησε ο Πέτρος :p Πως εμείς μπορούμε να τις κατεβάσουμε; Μάλλον δεν γίνεται γιατί είναι σε flash. Αυτό ακριβώς! Άντε Μάκη, κάνε κάτι :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ηθελα και εγώ να προσθέσω τη γνώμη μου επί του θέματος :D Ελπίζω να μην παρεξηγήσατε την σύντομη εμφάνισή μου αλλά είχα λίγες ώρες στην πόλη και πολλά πράγματα να κάνω. Ηρθα τουλάχιστον για το «γεια» που είχα υποσχεθεί και σας έκλεψα και τον Πέτρο με την ευκαιρία :p (Φωτογραφία μου δεν υπάρχει γιατί ο billakos μου έδινε πολύ λίγα χρήματα!) Φαντάζομαι περάσατε πολύ καλά όπως πάντα οπότε το μόνο που μένει είναι να πω να είστε καλά να ξαναβρεθείτε! Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquagirl Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 δεν παιζω ειναι πολυ αδικο ειναι το δευτερο meeting που χανω ηθελα τοσο πολυ να ερθω :cry: :cry: αλλα αναγκαστικα να φυγω Αθηνα τελος παντων περασατε πολυ ωραια και αυτο με Χαροποιει αν και ελειπα ελπιζω να ξαναγινει meeting και συντομα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ηθελα και εγώ να προσθέσω τη γνώμη μου επί του θέματος :D Ελπίζω να μην παρεξηγήσατε την σύντομη εμφάνισή μου αλλά είχα λίγες ώρες στην πόλη και πολλά πράγματα να κάνω. Ηρθα τουλάχιστον για το «γεια» που είχα υποσχεθεί και σας έκλεψα και τον Πέτρο με την ευκαιρία :p (Φωτογραφία μου δεν υπάρχει γιατί ο billakos μου έδινε πολύ λίγα χρήματα!) Φαντάζομαι περάσατε πολύ καλά όπως πάντα οπότε το μόνο που μένει είναι να πω να είστε καλά να ξαναβρεθείτε! ε καταλαβαινεις..μολις ειχα γυρισει απο αδεια..δεν ειχα και πολλα να σου δωσω:( next time θα ειμαι ματσωμενος:p δεν παιζω ειναι πολυ αδικο ειναι το δευτερο meeting που χανω ηθελα τοσο πολυ να ερθω :cry: :cry: αλλα αναγκαστικα να φυγω Αθηνα τελος παντων περασατε πολυ ωραια και αυτο με Χαροποιει αν και ελειπα ελπιζω να ξαναγινει meeting και συντομα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω.:D την επομενη φορα κι εσυ θα εισαι παρων! :happy: αντε να δουμε ποτε θα ειναι Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αυτό ακριβώς! Άντε Μάκη, κάνε κάτι :p ok έτοιμος ! δεξί κλικ και download sorry που αργησα τωρα σχολασα fotisbasm στείλε μου το τηλεφ σου με pm :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ekana mavlakia pou den irtha.to skeftomoun na ertho alla apo tin alli elega ti na pao ego o asxetos ekei?tespa.to ksanaskeftika k eipa oti to epomeno den to xano. pote lete na ksanaginei stin thess? gia serres lete tpt?eimai foititis ekei k ton perissotero kairo eimai ekei.an ginei serres den to xano me kamia...... posa atoma isastan? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ekana mavlakia pou den irtha.to skeftomoun na ertho alla apo tin alli elega ti na pao ego o asxetos ekei?tespa.to ksanaskeftika k eipa oti to epomeno den to xano. pote lete na ksanaginei stin thess? gia serres lete tpt?eimai foititis ekei k ton perissotero kairo eimai ekei.an ginei serres den to xano me kamia...... posa atoma isastan? φιλε mol θα χαρουμε να σε δουμε στο επομενο meeting που θα γινει το καλοκαιρακι πλεον (προφανως) και θα χαρουμε να δουμε και αλλα μελη που δεν εχουν ερθει!!:happy: νομιζω πως το θεμα πρεπει να παρει τον δρομο τους αφου φωτογραφιες αξιζουν 10000+1 λεξεις!:p βαζω και τα link με τις φωτογραφιες. να ευχαριστησουμε ολα τα μελη που ηρθαν για ακομα μια φορα και τον makis thess για το ανεβασμα των φωτογραφιων.:) gallery1 gallery2 (soon) μαλιστα μια φιλη που παρακολουθει το site μου ειπε οτι της ανοιξαμε την ορεξη! ελπιζουμε να γινει και μελος! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts