Jump to content

Σαρκοφάγος vs Xορτοφάγος

aromeo
 Κοινοποίηση

Σαρκοφάγος vs Xορτοφάγος  

103 members have voted

1. 1. Σαρκοφάγος vs Xορτοφάγος

• Σαρκοφάγος
    • Xορτοφάγος

Recommended Posts

που να μαθεις δλδ οτι οι μερες κρεοφαγιας συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια δεν ξεπερνουν τις 80(76 ή 78 ειναι νομιζω)

Αυτην τον τοσο αυστηρη νηστεια δεν την κανει κανεις...Ουτε οι ιδιοι, οι της εκκλησιας.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 136
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

που να μαθεις δλδ οτι οι μερες κρεοφαγιας συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια δεν ξεπερνουν τις 80(76 ή 78 ειναι νομιζω)

Η νηστεία (τουλάχιστον έτσι ξέρω , μέχρι σήμερα) είναι 200 ημέρες τον χρόνο.

Άρα τι μένει;

Ναι,αρκετοί Χριστιανοί νηστεύουν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,όλη τη Σαρακοστή κ.ο.κ.

Για μένα είναι αδύνατον κάτι τέτοιο.Χρειάζομαι πολλή ενέργεια,ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό του κρέατος :p .

Παμφάγα :lol:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Προτείνω το thread να κλειδωθεί πάραυτα για 40 ημέρες μέχρι το Πάσχα για ευνόητους λόγους! :p

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;:confused:

Αν εννοείς τη νηστεία, εγώ δε νηστεύω ποτέ,

το θεωρώ μεγάλη κουταμάρα.....

Και'γω δεν νηστεύω, πλάκα έκανα (δες και σχετικό smiley :p στο μήνυμά μου)... :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ούτε εγώ νηστεύω γιατί δεν νομίζω οτι έχει να κάνει τίποτα με τον Θεό αλλά η νηστεία είναι κάτι που επέβαλε η εκκλησία όπως και πολλά άλλα πράγματα. Από εκεί και πέρα ψαροφαγία, κρεατοφαγία, λαχανοφαγία και κάθε μορφή φαγίας καλοδεχούμενη χα χα χα

:lol: :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Η νηστεία (τουλάχιστον έτσι ξέρω , μέχρι σήμερα) είναι 200 ημέρες τον χρόνο.

Άρα τι μένει;

ε βγαλε κατι μερες που τρωμε μονο ψαρι,βγαλε τεταρτες και παρασκευες και φτανεις στο σημειο να λεμε τα ιδια..

Ναι,αρκετοί Χριστιανοί νηστεύουν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,όλη τη Σαρακοστή κ.ο.κ.

Για μένα είναι αδύνατον κάτι τέτοιο.Χρειάζομαι πολλή ενέργεια,ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό του κρέατος :p .

για να μην παρεξηγηθω,δεν ειπα να νηστευεις (επειδη ξεκινησε μετα κουβεντα περι νηστειας)

ο καθενας κανει ο,τι νομιζει..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πράγματι το να νηστέψεις επειδή πρέπει δεν έχει κανένα νόημα..

Πιο πολύ σε τυπολατρεία κάνει..

Αλλά η πραγματική νηστεία είναι κάτι το φανταστικό..

Εγώ είχε μείνει δύο μέρες μόνο με νερό και πραγματικά σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά..

Ηρεμείς και όλα όσα συνήθως σου φαίνονται σημαντικά(λεφτά,γυναίκες,αυτοκίνητα κτλ) σου φαίνονται ασήμαντα..

Η απεξάρτηση απο την τροφή έστω και για μικρό διάστημα μεταφράζεται σε απεξάρτηση απο κάθε τι υλικό..

πραγματικη νηστεια?

για μενα πραγματικη νηστεια,περα της διαρκειας και της αποχης απο κρεας,γαλα κτλ κτλ

ειναι και νηστεια σε ποσοτητα..και φυσικα οχι μονο νηστεια απο φαγητο...

η αλλη πλευρα ωστοσο λεει "τι να το κανω αν εγω γυριζω σπιτι και εχω να φαω μονο ενα γιαουρτακι και ο αλλος εχει τις γαριδες του,τα μυδια και τις καβουροψυχες του..." ποιος απο τους δυο νηστευει ουσιαστικα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ας μην συνεχιστεί η κουβέντα για την νηστεία γιατί θα καταλήξουμε στα γνωστά αποτελέσματα που μας έχει διδάξει το πρόσφατο παρελθόν (βλέπε εδώ).Χώρια που είναι ένα θέμα που απαγορεύεται ρητώς από τους Ο.Π.Χ.