sofi-k Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 που να μαθεις δλδ οτι οι μερες κρεοφαγιας συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια δεν ξεπερνουν τις 80(76 ή 78 ειναι νομιζω) Αυτην τον τοσο αυστηρη νηστεια δεν την κανει κανεις...Ουτε οι ιδιοι, οι της εκκλησιας.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 που να μαθεις δλδ οτι οι μερες κρεοφαγιας συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια δεν ξεπερνουν τις 80(76 ή 78 ειναι νομιζω) Η νηστεία (τουλάχιστον έτσι ξέρω , μέχρι σήμερα) είναι 200 ημέρες τον χρόνο. Άρα τι μένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 που να μαθεις δλδ οτι οι μερες κρεοφαγιας συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια δεν ξεπερνουν τις 80(76 ή 78 ειναι νομιζω) Ναι,αρκετοί Χριστιανοί νηστεύουν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,όλη τη Σαρακοστή κ.ο.κ. Για μένα είναι αδύνατον κάτι τέτοιο.Χρειάζομαι πολλή ενέργεια,ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό του κρέατος :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παμφάγα :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Προτείνω το thread να κλειδωθεί πάραυτα για 40 ημέρες μέχρι το Πάσχα για ευνόητους λόγους! :p Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;:confused: Αν εννοείς τη νηστεία, εγώ δε νηστεύω ποτέ, το θεωρώ μεγάλη κουταμάρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Και'γω δεν νηστεύω, πλάκα έκανα (δες και σχετικό smiley :p στο μήνυμά μου)... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ούτε εγώ νηστεύω γιατί δεν νομίζω οτι έχει να κάνει τίποτα με τον Θεό αλλά η νηστεία είναι κάτι που επέβαλε η εκκλησία όπως και πολλά άλλα πράγματα. Από εκεί και πέρα ψαροφαγία, κρεατοφαγία, λαχανοφαγία και κάθε μορφή φαγίας καλοδεχούμενη χα χα χα :lol: :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Η νηστεία (τουλάχιστον έτσι ξέρω , μέχρι σήμερα) είναι 200 ημέρες τον χρόνο. Άρα τι μένει;ε βγαλε κατι μερες που τρωμε μονο ψαρι,βγαλε τεταρτες και παρασκευες και φτανεις στο σημειο να λεμε τα ιδια.. Ναι,αρκετοί Χριστιανοί νηστεύουν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,όλη τη Σαρακοστή κ.ο.κ. Για μένα είναι αδύνατον κάτι τέτοιο.Χρειάζομαι πολλή ενέργεια,ενώ δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό του κρέατος :p . για να μην παρεξηγηθω,δεν ειπα να νηστευεις (επειδη ξεκινησε μετα κουβεντα περι νηστειας) ο καθενας κανει ο,τι νομιζει.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Πράγματι το να νηστέψεις επειδή πρέπει δεν έχει κανένα νόημα.. Πιο πολύ σε τυπολατρεία κάνει.. Αλλά η πραγματική νηστεία είναι κάτι το φανταστικό.. Εγώ είχε μείνει δύο μέρες μόνο με νερό και πραγματικά σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά.. Ηρεμείς και όλα όσα συνήθως σου φαίνονται σημαντικά(λεφτά,γυναίκες,αυτοκίνητα κτλ) σου φαίνονται ασήμαντα.. Η απεξάρτηση απο την τροφή έστω και για μικρό διάστημα μεταφράζεται σε απεξάρτηση απο κάθε τι υλικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πραγματικη νηστεια? για μενα πραγματικη νηστεια,περα της διαρκειας και της αποχης απο κρεας,γαλα κτλ κτλ ειναι και νηστεια σε ποσοτητα..και φυσικα οχι μονο νηστεια απο φαγητο... η αλλη πλευρα ωστοσο λεει "τι να το κανω αν εγω γυριζω σπιτι και εχω να φαω μονο ενα γιαουρτακι και ο αλλος εχει τις γαριδες του,τα μυδια και τις καβουροψυχες του..." ποιος απο τους δυο νηστευει ουσιαστικα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Κι εγώ κάνω πραγματική νηστεία, δεν τρώω ποτέ ανάμεσα στα δυο γεύματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ας μην συνεχιστεί η κουβέντα για την νηστεία γιατί θα καταλήξουμε στα γνωστά αποτελέσματα που μας έχει διδάξει το πρόσφατο παρελθόν (βλέπε εδώ).Χώρια που είναι ένα θέμα που απαγορεύεται ρητώς από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts