bomber21 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει να το πάρω γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές σελίδες και που να διαβάσω!!! Αυτό που δεν έχω καταλάβει κυρίως είναι αν είναι smartphone ή απλό το λειτουργικό του, δεν έχω βρεί το SAR και που είναι η καλύτερη προσφορά! Δυο λογάκια! 1,77 το SAR του νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=13024&stc=1&d=1229387770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το τηλεφωνο,εγγυηση απο ποιον εχει??μηπως λογο της χρεωκοπειας της εταιριας δεν υφισταται πλεον εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το τηλεφωνο,εγγυηση απο ποιον εχει??μηπως λογο της χρεωκοπειας της εταιριας δεν υφισταται πλεον εγγυηση? Δεν έχει σχέση η χρεωκοπία της Neonode AB στο Ελληνικό χρηματιστήριο με την Myphone S.A. η οποία εισάγει το κινητό στην Ελλάδα και είναι υπεύθυνη για το service του. Έχεις 1 χρόνο εγγύηση από κάθε κατάστημα που θα το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goran0 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Τότε δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις και σε άλλο oteshop γιατί το καθένα φέρνει κομμάτια για το ίδιο το κατάστημα απ' όσα ξέρω. Άρα μπορεί σε κάποιο άλλο κατάστημα να το βρεις διαθέσιμο. Είναι εξαιρετική τιμή για το κινητό πάντως!! παιδια ρωτησα σε ενα oteshop και μου ειπαν οτι υπαρχουν 6 κομματια σε ολη την ελλαδα.δυσκολα τα πραγματα.οποιος το θελει πρεπει να βιαστει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 ποπο το θελω...:p σκεφτομουν να το παρω παλια αλλα ηταν ακριβο...αλλα με 95 ευρω ειναι πολυ καλη τιμουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasman Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Τελικά το δοκίμασα αυτό με το theme και όντως ισχύει. Πλάκα έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ενταξει, αφου επιμενατε..το πηρα κι εγω σημερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 επειδη εψαξα αλλα δε βρηκα...μπορουμε να πειραξουμε τη registry; κατι διαβασα στο redneo αλλα δεν καταλαβα...ειναι λιγο περιεργο site, δεν εχει απο καπου να κατεβασεις, θα πρεπει να μαντεψεις απο που πρεπει... επισης μπορουμε να κανουμε scroll στο μηνυμα οταν συντασουμε ενα; θελω να δω πιο πανω τι εγραψα αλλα δε μπορω, ή θελω να σβησω ενα γραμμα πιο πριν αλλα δε μπορω.. πολυ ομορφουλι...απιστευτα μικρο και τελικα πολυ ευχρηστο και γρηγορο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ξερουμε μηπως σε ποια oteshop ειναι τα εναπομείναντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ειναι διασπαρτα σε ολη την Ελλαδα...Αιγιο, Σπαρτη κλπ..μπορει να λεω και ασχετα μερη αλλα για να καταλαβεις..στην Αθηνα ηταν σε ενα μονο αλλα ηταν πιασμενο... σ'αυτο που ρωτας, οπως ειδες ρωτησα κι εγω απο πανω :p..μαλλον πρεπει να το σβησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goran0 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ενταξει, αφου επιμενατε..το πηρα κι εγω σημερα :p[/QUO τελικα ποσο το πηρες και απο που; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 μια ερωτηση αν ξερει καποιος..εχει δοκιμασει κανεις να περασει μηνυματα απο wm smartphone στο Ν2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 γνωριζετε σε ποια σειρα του xml ειναι τα στοιχεια για τα εικονιδια στην οθονη αναμονης; θελω να τους αλλαξω θεση..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 γνωριζετε σε ποια σειρα του xml ειναι τα στοιχεια για τα εικονιδια στην οθονη αναμονης; θελω να τους αλλαξω θεση..:p Κάνε search με την λέξη status screen, ή battery. Αυτά είναι αλλά είναι δύσκολο να τα βάλεις σε μια θέση ακριβώς. Αν το βρεις πως γίνεται πες μου κι εμένα γιατί ψάχνω καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hanuman Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γεια σας παιδια! Μόλις πήρα κ εγώ το neonode... Μια γρήγορη ερώτηση: πριν τη πρώτη φόρτιση πρέπει να αφήσω την μπαταρία να τελειώσει, ε? Η να το βάλω αμέσως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γεια σας παιδια! Μόλις πήρα κ εγώ το neonode... Μια γρήγορη ερώτηση: πριν τη πρώτη φόρτιση πρέπει να αφήσω την μπαταρία να τελειώσει, ε? Η να το βάλω αμέσως?? οτι θελεις, δε θα αλλαξει απολυτως τιποτα. απλα τις πρωτες φορτισεις προσεξε να ειναι πληρης φορτισεις-εκφορτισεις. σαλαμανδρα ειναι λιγο μπερδεμα, πρεπει να εχει κι αλλες παραμετρους και αν δεν ξερουμε τι ακριβως παιζει δε γινεται κατι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hanuman Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μέχρι στιγμής πάντως, πολύ καλές εντυπώσεις. Τα μόνα αρνητικά: Ψιλοκόλλησε μια-δυο φορές για κάποια δευτερόλεπτα όταν ήρθε μήνυμα Το πληκτρολόγιο ξεκλειδώνει (?) όταν έρχεται νέο μήνυμα?? Δεν έρχονται πάντα αναφορές παράδοσης, αν και τα μηνύματα πάνε κανονικά Μετά το update, στη σύνταξη μηνυμάτων υπάρχουν για γρήγορη πρόσβαση μόνο ελληνικά και Ρώσικα Τ9 (!) Είμαι σίγουρος ότι μέχρι αύριο θα έχω βρει κ άλλα :p Γενικά είναι πολύ βολικό κινιτάκι πιστεύω θα τα πάμε μιαααααα χαρά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 ξεκλειδωνει αλλα ξανακλειδωνει μετα, αυτο εχω παρατηρησει. αναφορες ερχονται μονο οταν ειναι μονο το μηνυμα και οχι διπλο(πανω απο 160 χαρακτηρες), ισως σου ετυχε. στη συνταξη βαζεις οποιες γλωσσες θες. εμενα ειχε μονο ελληνικα και εβαλα και τα αγγλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goran0 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Γεια σας παιδια! Μόλις πήρα κ εγώ το neonode... Μια γρήγορη ερώτηση: πριν τη πρώτη φόρτιση πρέπει να αφήσω την μπαταρία να τελειώσει, ε? Η να το βάλω αμέσως?? kali xronia . apo pou kai poso file mou? giati vrisko mono metaxirismena pleon....vitrinas, platis opos mou ta lene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 στο e-shop εχει αν θες.(νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hanuman Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ξεκλειδωνει αλλα ξανακλειδωνει μετα, αυτο εχω παρατηρησει. αναφορες ερχονται μονο οταν ειναι μονο το μηνυμα και οχι διπλο(πανω απο 160 χαρακτηρες), ισως σου ετυχε. στη συνταξη βαζεις οποιες γλωσσες θες. εμενα ειχε μονο ελληνικα και εβαλα και τα αγγλικα.. Από e-shop το πήρα, αλλά πάει... Μάλλον ήταν το ένα και μοναδικό και ελπίζω να μην είναι και ελαττωματικό!!:confused: Σχετικά με την αυτονομία, από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς και είναι στα μισά η μπαταρία. Άρα λογικά θα με φτάσει μέχρι Δευτέρα δηλαδή 4 μερούλες. Για πρώτη φόρτιση είναι σούπερ δεδομένου μεγέθους, βάρους κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 οντως παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια ραδιοφωνο εχει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 παιδια ραδιοφωνο εχει?? negative :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts