Zisis1992 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Oλη αυτη η ζημια απο το βιβλιο εγινε? :blink: :X damn! Παντως, αχεμ, γκουχ γκουχ, δεν ειπα τιποτα για ΣΠΑΣΙΜΟ, ειπα για ΣΗΜΑΔΙ, και στην φωτογραφια φαινεται εεεε... μια σπασμενη προσοψη, χωρις ιχνος γρατζουνιας! :p :p:p φυσικά! Πήγα να τραβήξω την οικιακή οικονομία που ήταν κάτω από την οδύσσεια και μπαμ! Πάει η οδύσσεια..:mad: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) να ρωτησω κατι οφφ γιατι με φανηκε πολυ περιεργο... ο πατερας μου ειχε ενα Ν78 το οποιο ψιλοδιελυσε και ετυχε να το χω στο θρανιο μου για να του αλλαξω το καπακι με το δικο μου που ειχε σπασει... ξαφνικα αναψε οθονη, εγραφε νοκια για λιγο και ξανασβησε... :blink: Μισο λιγο γιατι εχω μπερδευτει :p Ποσα Ν78 εχετε και τι προβλημα εχει το καθε ενα? φυσικά! Πήγα να τραβήξω την οικιακή οικονομία που ήταν κάτω από την οδύσσεια και μπαμ! Πάει η οδύσσεια..:mad: Μα το λεει ο πρωτος στιχος στην Οδυσσεια! Κινητὅ μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύμεσικον, ὃς μάλα πολλὰ ἔπαθον, διά Zisis1992 ἱερὸν βἱβλίον πεσόμενον. Γιατι σου φαινεται παραξενο? :p Edited June 11, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μισο λιγο γιατι εχω μπερδευτει :p Ποσα Ν78 εχετε και τι προβλημα εχει το καθε ενα? 2... το δικο μου τωρα τιποτα, του πατερα μου σπασμενο τζαμακι και λιγο σπασμενη οθονη... τελως παντων, το χα στο θρανιο χωρις να το χω πειραξει εδω και 2 μερες καθολου και ξαφνικα ανοιξε η οθονη, εγραψε νοκια και 5-10 δευτερα μετα, εκλεισε:confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Aνοιξε μονο του ή πατησες το power και ανοιξε για λιγο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Aνοιξε μονο του ή πατησες το power και ανοιξε για λιγο? μονο του ρε... αλλιω γιατι να με φανει περιεργο? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ε ξερω γω, το ειχες για πεθαμενο και 'αναστηθηκε' για 10s :p ...δεν εχω ιδεα παντως για το θεμα σου. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 το κινητο δουλευει κανονικα ρε... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Συνεννόηση μπουζουκι :lol: Meanwhile, raaaaaaaaaaaaaaaage http://static.images.memegenerator.net/Instances400/7/8000/8192289.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Συνεννόηση μπουζουκι :lol: Meanwhile, raaaaaaaaaaaaaaaage απλα ηταν κλειστο και πηγε να ανοιξει... το κανες εσυ η εχει και αλλος το ιδιο προβλημα με σενα? :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 εγω το εκανα :) μου φαινεται θα αγορασω κανενα σετ βιδες πριν το φτιαξω, γιατι ηδη χαλασα 3ς (και ΠΑΝΤΑ με ΜΕΓΙΣΤΗ προσοχη! ελεος...), και μου φαινεται κανα 2 ακομα θα τα τιναξουν. Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, αλλα οι βιδες που εβγαλα απο το 3310 ειναι οντως πιο ανθεκτικες απο του Ν91... Και τα πλαστικα ηταν τετοια που οι γρατζουνιες και οι αμυχες φαινονταν πιο δυσκολα... ρε μηπως εχουν δικιο μερικοι οταν λενε οτι δεν τα φτιαχνουν οπως παλια?:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Μα το λεει ο πρωτος στιχος στην Οδυσσεια! Κινητὅ μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύμεσικον, ὃς μάλα πολλὰ ἔπαθον, διά Zisis1992 ἱερὸν βἱβλίον πεσόμενον. Γιατι σου φαινεται παραξενο? :p :shock::shock::lol::lol::lol::lol:Γ@Μ@ΤΟ!!! Πως το γυρισες σε πολυτονικο ρε; Θεωρητικος εισαι;:( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Πως το γυρισες σε πολυτονικο ρε; Θεωρητικος εισαι;:( απο τον πινακα ελεγχου καπου εχει για τις γλωσσες... στην ελληνικη εχει επιλογη πολυτονικου η μονοτονικου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Copy paste ειναι παιδια! :lol: Και λιγο ψαξιμο στο google για λεξικο, αν και νομιζω οτι και της τελευταιας λεξης ο χρονος ειναι λαθος, και η τελευταια προταση δεν βγαζει το νοημα που ηθελα :p Θεωρητικος εισαι;:( Μπα, το ακρως αντιθετο. Δουλεια μου ειναι να μιλαω σε 0 και 1 :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Πολυ νεκρα κατα δω.. Διακοπες πηγατε ολοι? :p Ενα 5800 ειναι πλεον στη συλλογη μου.. δυστυχως εχει βαρεσει μητρικη απ οτι ειπε το παιδι που μου το χαρισε... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Πολυ νεκρα κατα δω.. Διακοπες πηγατε ολοι? :p Ενα 5800 ειναι πλεον στη συλλογη μου.. δυστυχως εχει βαρεσει μητρικη απ οτι ειπε το παιδι που μου το χαρισε... το πιανουμε σαν νοσταλγικο το Tube; πλεον θεωρω νοσταλγικα ο,τι βγηκε απο το Ν95 και πισω. Δηλαδη 2006-2007 και πριν. Βεβαια το 5800 αρχιζει και αποκτα cult status. Eιναι σχεδον συλλεκτικο κατ'εμε. Σε κανα χρονο απο τωρα στη συνειδηση μου θα ειναι απο τα πιο κλασσικα Νοκια μοντελα του παρελθοντος. (το θεωρω ακομα ''της εποχης'' μιας και παιρνει updates) Κριμα να το εχεις χαλασμενο! Eλπιζω να βρεις και να το φτιαξεις με λιγα χρηματα γιατι αξιζει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Δεν πιανει. Και το tube και το n95 μη σου πω, ειναι σχετικα καινουρια τηλεφωνα. Εμεις εδω ασχολουμαστε με παλιατζουρες:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Γιατι το λετε tube το 5800? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Aυτος ηταν ο κωδικος του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Γιατι το λετε tube το 5800? Αυτη ηταν η κωδικη ονομασια του Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Αυτη ηταν η κωδικη ονομασια του Βασικα, εγω δεν το ηξερα, απο εσενα το εμαθα:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Kαι γω :p Εντωμεταξυ, ολο λεω να παραγγειλω εκεινο το μεσαιο πλαισιο για το n-gage και ολο το αναβαλλω....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Εδώ και πέντε μέρες περίπου εμένα μπήκε στην συλλογή (τι συλλογή; 3-4 τηλέφωνα έχει, αλλά ΘΑ γίνει συλλογή :p) και το 7250i. http://img269.imageshack.us/img269/3033/04072011231.jpg Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) http://www.bloggersbase.com/images/uploaded/original/11dc532a64c6d8f86a108d37c17cf42147e7c989.jpegΒασικα, εγω δεν το ηξερα, απο εσενα το εμαθα:p δεν θυμασαι τον πανικο τοτε στα τελη του 2008 στο pre release thread του 5800?:happy: Tube το λεγανε τοτε. Αργοτερα , 5800 Tube και εν τελει 5800 Xpress Music (ξενερα) Edited July 9, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Giannis_mathiou, και σε πολυ καλη κατασταση να προσθεσω! Βλεπω προεξεχει ζελατινουλα επανω, αρα καινουρια προσοψη? (παντως για να ειμαι ειλικρινης, τα παλια 40αρια δεν μου εκαναν ποτε 'κλικ' εκτος απο 1-2 εξαιρεσεις) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Πριν 1 μήνα στις Σέρρες και ενώ πίναμε το καφεδάκι μας, ένα παλικάρι στην παρέα βγάζει αυτό!:D http://www.cameraphonesplaza.com/wp-content/uploads/2010/05/nokia-72101.jpg 7210 σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση!Παρεπιπτόντως το 5510 μου με έβγαλε ασπροπρόσωπο όταν πήγα το C5-03 μου για φορμάτ και την κοπέλα μου όταν το χρειαστήκαμε! Χαμηλότερο SAR να είχε... Γιάννη μεγιές!:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts