Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yeah i know, αλλα δυστηχως το refurb απο ιδιωτες σε τετοια κινητα ειναι πολυτελεια.

Σκεφτεσαι να παρεις καποιο απο αυτα? 7 ευρω ειναι. Προσωπικα θα χτυπουσα το ασπρο. Θα μπορουσες να βαψεις μαυρο το κομματι του ακουστικου, και να το βγαλεις/σπασεις προσεκτικα απο την προσοψη μαζι με το ασημι μερος της οθονης που λεει και νοκια, και να τα κολλησεις στην δικη σου.

Μπαα... Σε τέτοιου είδους ''εγχειρήσεις'' δεν την παλεύω...:(Άσε που πρέπει να βγάλω κάρτα για την αγορά που και πάλι δεν με παίρνει...:(

Δυστηχως ειναι μεταγενεστερο μοντελο και δεν πιανει η λυση με το master code που βγαινει μεσω IMEI. Μονο σε νοκια σοπ αν πας υποθετω.

ευχαριστω, μαλλον αυτο θα κανω :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχεις σκοπο να το πας καπου να το δουν?

Οχι, δυσκολοι καιροι.. :D

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

E καλα, μην φανταστεις οτι χανεις και τιποτα :p

Προσωπικα απο τοτε που πηρα το blade δεν το ξαναπιασα το n-gage για gaming.

Περιμενω και ενα mini bluetooth πληκτρολογιο να μου ερθει, εχει να πεσει καψιμο με ποκεμον και metal slug και mame :dance: Το n-gage ουτε στα ονειρα του τα βλεπει αυτα :happy::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

E καλα, μην φανταστεις οτι χανεις και τιποτα :p

Προσωπικα απο τοτε που πηρα το blade δεν το ξαναπιασα το n-gage για gaming.

Περιμενω και ενα mini bluetooth πληκτρολογιο να μου ερθει, εχει να πεσει καψιμο με ποκεμον και metal slug και mame :dance: Το n-gage ουτε στα ονειρα του τα βλεπει αυτα :happy::p

Εδώ που τα λέμε, αν καθόσουν σήμερα να παίζεις σοβαρά με το n-gage , κάτι δεν θα πήγαινε καλά...:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το 7710 ηταν παρα πολυ καλη παιχνιδομηχανη για την εποχη του.

megadrive (genesis) με picodrive και snes παιχνιδακια για πλακα. επαιζε και mame αλλα δεν ειχα δοκιμασει να βαλω.

η οθονη του ηταν ολα τα λεφτα για τετοιες δουλειες.

3.5 ιντσες και 640χ320 αναλυση το 2005, μην ξεχνιομαστε ;)

το κρατας σαν ενα psp. αριστερα ειχε τον "σταυρό" και δεξια τα 2 κουμπακια. τελειο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

οντως παιζει τα περισσοτερα παιχνιδια mame... κυριως τα πιο παλια... ωραιο κινητο :O

Εδώ που τα λέμε, αν καθόσουν σήμερα να παίζεις σοβαρά με το n-gage , κάτι δεν θα πήγαινε καλά...:p

Κοιτα, αν επαιζες παιχνιδια game boy color (ως εκει) ηταν ΟΚ. :p Επαιζα σοβαρα super mario.Πιο παλια επαιζα και ποκεμον, αλλα στο 6600 μου. Δοκιμασα και bubble bobble αλλα δεν βολευε η οθονη, χωρια που σερνοταν (δεν θυμαμαι σε ποιον emulator) :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα, αν επαιζες παιχνιδια game boy color (ως εκει) ηταν ΟΚ. :p Επαιζα σοβαρα super mario.Πιο παλια επαιζα και ποκεμον, αλλα στο 6600 μου. Δοκιμασα και bubble bobble αλλα δεν βολευε η οθονη, χωρια που σερνοταν (δεν θυμαμαι σε ποιον emulator) :lol:

Super mario είναι το αγαπημένο μου. Μιλάμε ότι δίνω ρέστα... Και bublle bobble.

Συνήθως στο pc παίζω age of empires , όχι τα τελευταία όμως, αλλά το raise of rome:lol::lol::lol:

Δεν κάνω πλάκα, τα πιο καινούρια δεν μου αρέσουν...

Απλά όταν σήμερα λέμε παιχνιδομηχανή, δεν εννοούμε αυτά τα παιχνίδια..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Yeah i know. Προσωπικα το βρισκω μια καλη ευκαιρια να θυμηθουμε τα oldies but goldies :happy:

-νοσταλγιας σχετικο : θυμαται κανεις μηπως το Superminers? Ποια ηταν τα αγαπημενα σας s60 games (περα απο emulation κτλ)?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν ξέρω, το κατέστρεψα σχετικά γρήγορα το κινητό...:(:cry:

Και το SuperMiners μου άρεσε, αλλά το SkyForce απλά φανταστικό! Δεν ξέρω βέβαι αν είναι emulator το SkyForce ακόμη λιώνω με το SkyForce
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• 2 weeks later...

Kαιιιι, χθες το Ν91 ειχε την πρωτη του πτωση, μετα απο εναν ολοκληρο χρονο. Μαλλον θα ηταν επετειακη πτωση.

Και τι πτωση? Το ειχα στην βαση του, και καταλαθος το εσπρωξα με το χερι και απλα επεσε προς τα πισω στο γραφειο. Με την βαση. Δηλαδη ουτε καν κανονικη πτωση. Ηταν ορθιο στο γραφειο δηλαδη και επεσε. Τετοια φαση.

Αποτελεσμα?

Δεν λειτουργει το ακουστικο....:angry:

Και αυτο καλα μου παιδια, ειναι αποδειξη οτι επειδη ενα κινητο ειναι φτιαγμενο απο μεταλλο δεν παει να πει οτι ειναι και ανθεκτικο. Γιατι ακουω ξερω γω, 'ααα αυτο εχει μεταλλικο σασι' ή 'το ταδε εχει μεταλλικη πλατη αρα ειναι ανθεκτικο' κτλ. Οχι, δεν ειναι ετσι. Υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που μπορει να χαλασουν, ηχεια, μοτερακια δονησεων, ακουστικα, μηχανισμοι AF και ενας θεος ξερει τι. Το μεταλλο δεν κανει την διαφορα. Απλα θα ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙ εκει που το πλαστικο θα εσπαγε (ειχα δει ενα τετοιο Ν91, πολυ δραμα).

Οχι τιποτα αλλο, τζαμπα φτιαχνεται που λεει ο λογος, αλλα ειναι τοση φασαρια, να παρεις ανταλλακτικο, να περιμενεις να ερθει, να ανοιξεις το κινητο, μπλα μπλα.

Παλι καλα που εχω bt ακουστικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ouch...

γνωριζω πολυ καλα πως ειναι η αισθηση να τρωει σαβουρα το Ν91 ...δραμα...

η χειροτερη μου, πρόπερσι στον Εβρο που επεσε διπλα στο στομιο μιας τουρκικης τουαλετας... παραλιγο να την καταπιει ο αχορταγος...αστα

θυμαμαι ηταν και τοσο επιπονη που ειχε τσαλακωθει αρκετα το μεταλο.

θελει ειδικη μεταχειριση το κινητο αυτο δυστυχως αλλα οσο και να το προσεχεις, η πτωση θα ερθει αργα η γρηγορα.

η αληθεια ειναι ομως πως παρα τις πολλες πτωσεις που ειχε το 4gb μου, δεν υπηρχε ποτε το παραμικρο προβλημα στον σκληρο η σε κατι αλλο.

ισως ειμουν απλα τυχερος.

το θεωρω αρκετα ανθεκτικο κινητο.

επισης νομιζω πως η ατσαλινη του κατασκευη προστατευει και τον σκληρο δισκο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Prodigy στον στρατό όλα αυτά;:)Πάντως αυτό ισχύει...Το 5310 μου βγήκε πιο ανθεκτικό απ το 6300!:D:lol:

E βεβαια!:)

Λαγός Ορεστιαδας, σε πρωινες καθαριοτητες τουαλετων:lol::lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στο σημειο που διαβαζα για την τουρκικη τουαλετα, το μυαλο μου εκανε αναπαρασταση του περιστατικου με το δικο μου Ν91, και ειμαι σιγουρος οτι η καρδια μου σταματησε για μισο δευτερολεπτο.

Οι πτωσεις δυστηχως οντως ειναι αναποφευκτες, γιαυτο παντα παιδια μεγιστη προσοχη, και για οσους το θελουν αγρατζουνιστο παντα θηκη!

Φτου φτου να λες παντως, και εγω οταν το πηρα ειχα πολλους ενδοιασμους για τον σκληρο, αλλα τελικα βγηκε ΟΚ... Ο σκληρος παντως βρισκεται μεσα σε 'ειδικη' ελαστικη/αφρωδη βαση και οχι απευθειας τοποθετημενος στο σασι, οποτε γλυτωνει πολλους κραδασμους. Κανονικα η βαση αυτη ειναι κολλημενη νομιζω, εσυ ειχες αλλαξει σκληρο, τι ειδες ακριβως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι οπως τα λες ειναι. απλα νομιζω πως και το ατσαλι βοηθαει γενικα στους κραδασμους οταν το κινητο πεφτει κατω.

ισως ειναι ιδεα μου... idk

υγ: ναι ρε φιλε... και μενα παγωσε η καρδια μου....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

E βεβαια!:)

Λαγός Ορεστιαδας, σε πρωινες καθαριοτητες τουαλετων:lol::lol:

Στου διαόλου την μάνα σ' έστειλαν κι αυτοί;;;:mad:

Κι εμένα όταν είχε πέσει το βιβλίο της Οδύσσειας πάνω στο 5510...:(:O ΚΑΙ όταν έκανε ελεύθερη πτώση απ τον 2ο το 6600... :(

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ουτε να το σκεφτομαι....

αλλο προβλημα : ΒΙΔΕΣ! αυτες οι μαμημενες οι βιδες ΟΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και να δωσεις καποια στιγμη θα σε προδωσουν ρε γμτ... μεχρι στιγμης μου εχουν 'καραφλιασει' 2 βιδες ΕΥΤΥΧΩΣ στην πανω δεξια ακρη που μπορεις να την πιασεις οσο ναναι... σκεφτειτε δλδ να γινει αυτο σε βιδα που βρισκεται χωμενη ΜΕΣΑ στο πλαστικο του σασι... τελευταια φορα που το ανοιξα παλευα ενας θεος ξερει ποση ωρα μεχρι να βγαλω την @#%@#)(_&% βιδα. Οι μισες πλεον βιδες ειναι απο ενα χαλασμενο 3310 που εχω... πρεπει να αγορασω βιδες.... Γιαυτο σιχαινομαι να ανοιγω το Ν91 μου καθε λιγο και λιγακι...

note to self

ΠΡΕΠΕΙ να αγορασω ενα 8800.

Ασχετο.

Κι εμένα όταν είχε πέσει το βιβλίο της Οδύσσειας πάνω στο 5510...:(:O ΚΑΙ όταν έκανε ελεύθερη πτώση απ τον 2ο το 6600... :(

Το μπλε? χαχαχα :p Νταξ, αυτο ειναι το λιγοτερο... χαρτι.. μαλακο σχετικα... δεν θα αφησει ουτε σημαδι :)

Το 6600 εζησε?

Εμενα επεσε ενα w910 απο τον 3ο, και το μονο που εγινε ειναι να ραγισει λιγο η οθονη και να ξεχαρβαλωθει ΕΛΑΦΡΩΣ. Εμεινα εκπληκτος.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

βιδες.... Γιαυτο σιχαινομαι να ανοιγω το Ν91 μου καθε λιγο και λιγακι...

ναι ναι ναι

1000% μαζι σου. δεν υπαρχει χειροτερο κινητο για να ανοιξεις... (ισως το Ν93 μονο)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

και ειμαι σιγουρος οτι η καρδια μου σταματησε για μισο δευτερολεπτο.

ΚΑΙ όταν έκανε ελεύθερη πτώση απ τον 2ο το 6600... :(

το Κ1, πρωτο μου κινητο, απο τον πρωτο... τραβαγα τα μαλλια μου (αλλα το κινητο σκυλι! ουτε γρατζουνια! αν και τωρα κοντευει να φυγει ολο το μπροστινο :p)

αλλα εκει που παγωσα ολοκληρος ηταν οταν πηρα το Ν78, πρωτο ακριβο+καινουργιο κινητο, ουτεβδομαδα δεν το χα... σηκωνομαι απο τουαλετα και δεν ειχα που να το αφησω για να κουμπωσω το παντελονι και το κραταω με σκυμμενο το κεφαλι αναμεσα σε σαγονι και στηθος... και βηχω εκεινη την ωρα και το κινητο πεφτει με την οθονη απο κατω απο 1,70 υψος και σκαει σε μαρμαρο... και οταν λεω με την οθονη κατω, εντελως ισιο, ουτε καν αναπηδησε!

την προηγουμενη εσπασε η οθονη της μανας μου κιολας και τρομοκρατηθηκα, κονρεψα να βαλω τα κλαμματα μεχρι να το βρω κουραγιο να σκυψω να δω αν επαθε κατι :lol: τελικα δεν επαθε τιποτα και δεν ξαναφαγε τουμπα ποτε του :O

Το μπλε? χαχαχα :p Νταξ, αυτο ειναι το λιγοτερο... χαρτι.. μαλακο σχετικα... δεν θα αφησει ουτε σημαδι :)

Το 6600 εζησε?

Εμενα επεσε ενα w910 απο τον 3ο, και το μονο που εγινε ειναι να ραγισει λιγο η οθονη και να ξεχαρβαλωθει ΕΛΑΦΡΩΣ. Εμεινα εκπληκτος.

Σίγουρος;:p

http://img713.imageshack.us/img713/6307/21052011120q.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Το 6600 ναι, απλά είχε καεί η οθόνη (100ευρώ εκείνη την εποχή αν δεν κάνω λάθος). Το κινητό αμέσως μετά έγινε πειραματόζωο μιας και είχα περιέργεια να δω τι είχε από μέσα...:lol:

Oλη αυτη η ζημια απο το βιβλιο εγινε? :blink: :X damn!

Παντως, αχεμ, γκουχ γκουχ, δεν ειπα τιποτα για ΣΠΑΣΙΜΟ, ειπα για ΣΗΜΑΔΙ, και στην φωτογραφια φαινεται εεεε... μια σπασμενη προσοψη, χωρις ιχνος γρατζουνιας! :p :p:p

το Κ1, πρωτο μου κινητο, απο τον πρωτο... τραβαγα τα μαλλια μου (αλλα το κινητο σκυλι! ουτε γρατζουνια! αν και τωρα κοντευει να φυγει ολο το μπροστινο )

αλλα εκει που παγωσα ολοκληρος ηταν οταν πηρα το Ν78, πρωτο ακριβο+καινουργιο κινητο, ουτεβδομαδα δεν το χα... σηκωνομαι απο τουαλετα και δεν ειχα που να το αφησω για να κουμπωσω το παντελονι και το κραταω με σκυμμενο το κεφαλι αναμεσα σε σαγονι και στηθος... και βηχω εκεινη την ωρα και το κινητο πεφτει με την οθονη απο κατω απο 1,70 υψος και σκαει σε μαρμαρο... και οταν λεω με την οθονη κατω, εντελως ισιο, ουτε καν αναπηδησε!

την προηγουμενη εσπασε η οθονη της μανας μου κιολας και τρομοκρατηθηκα, κονρεψα να βαλω τα κλαμματα μεχρι να το βρω κουραγιο να σκυψω να δω αν επαθε κατι :lol: τελικα δεν επαθε τιποτα και δεν ξαναφαγε τουμπα ποτε του

Εγω παντως οτι κινητο εχω δωσει στην μανα μου ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση, απ'οτι αν το αφηνα να σκασει κατω :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως οτι κινητο εχω δωσει στην μανα μου ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση, απ'οτι αν το αφηνα να σκασει κατω :lol:

της μανας μου την εσπασε η αδελφη μου... φορτιζε το κινητο και η αδελφη μου δεν ειδε το καλωδιο και... παρτο κατω...

να ρωτησω κατι οφφ γιατι με φανηκε πολυ περιεργο... ο πατερας μου ειχε ενα Ν78 το οποιο ψιλοδιελυσε και ετυχε να το χω στο θρανιο μου για να του αλλαξω το καπακι με το δικο μου που ειχε σπασει... ξαφνικα αναψε οθονη, εγραφε νοκια για λιγο και ξανασβησε... :blink: